עבור אל תוכן

חוקי הפורום - נא לקרוא

תמונה

הטוויסטים שעשו לכם את זה

• אנא התחבר בכדי להגיב
114 תגובות לנושא זה

#81 Dolevv

Dolevv

Shut up and sit down, you big, bald fuck

• ותיקים
  • 10,353 הודעות

נכתב ב- ‎13/09/2010‏, ‎00:04

לא יכול להיות שאהבת רק 6 סרטים ברמה של 10. תראה לנו את הרשימה שלך. :P

חומות של תקווה
גרין מייל
אמריקן היסטורי איקס
החשוד המיידי
פייט קלאב
האחרון והטיפה טיפה פחות - עיר החטאים

יש עוד סרטים שאהבתי מאוד, אבל אלה מעליהם..כמו האביר האפל, אינספשן, מת לחיות 1 (בין סרטי האקשן הגדולים) מיסטיק ריבר, וכמובן שבעה חטאים..

#82 Murdock

Murdock

גם אני קצת שלוגי

• חבר של כבוד
  • 10,482 הודעות

נכתב ב- ‎13/09/2010‏, ‎00:33

רשימה סבבה. בדיוק היום עשיתי צפייה נוספת ב"גרין מייל", איזה סרט ענק. גם אני דירגתי אותו 10/10. לא סיימתי לצפות בו, אח שלי לא עבד היום אז הוא הפריע לי עם הטלוויזיה (אנחנו חולקים חדר). ולענייננו, תחליף ברשימה את "פייט קלאב" ב"שבעה חטאים", כי זוהי יצירת המופת של דיוויד פינצ'ר.

תראה את "ממנטו" ו"יוקרה", אלה יצירות המופת של נולאן (גם אני דירגתי "רק" 9 את "האביר האפל" ו"אינספשן")
תראה את "ספרות זולה" ו"כלבי אשמורת", יצירות המופת של טרנטינו.
"סנאצ'", יצירת המופת של גאי ריצ'י.

לגבי "מת לחיות", לא הייתי מדרג אותו 9, הוא לא עד כדי כך טוב. הוא אחלה סרט אקשן, מגיע לו ציון 8. כנ"ל לגבי הסרט השלישי והרביעי (אולי לרביעי מגיע 7 במקום 8, אני עדיין לא סגור על זה). לגבי השני, הוא על הפנים. לא רוצה לדבר עליו בכלל...

אני מבין שאהבת מאוד את "חומות של תקווה" ו"גרין מייל", אז אולי כדאי לך לנסות גם את "הערפל". שלושתם מבוססים על ספרים של סטיבן קינג, ושלושתם בוימו ע"י אותו במאי. הוא אמנם לא ברמה שלהם, אבל הוא חביב מאוד ושווה צפייה.

זהו, נראה לי שזה כל מה שרציתי לומר.

#83 dorel310

dorel310

Been dazed and confused for so long it's not true

• ותיקים
  • 5,017 הודעות

נכתב ב- ‎13/09/2010‏, ‎00:47

רשימה סבבה. בדיוק היום עשיתי צפייה נוספת ב"גרין מייל", איזה סרט ענק. גם אני דירגתי אותו 10/10. לא סיימתי לצפות בו, אח שלי לא עבד היום אז הוא הפריע לי עם הטלוויזיה (אנחנו חולקים חדר). ולענייננו, תחליף ברשימה את "פייט קלאב" ב"שבעה חטאים", כי זוהי יצירת המופת של דיוויד פינצ'ר.

תראה את "ממנטו" ו"יוקרה", אלה יצירות המופת של נולאן (גם אני דירגתי "רק" 9 את "האביר האפל" ו"אינספשן")
תראה את "ספרות זולה" ו"כלבי אשמורת", יצירות המופת של טרנטינו.
"סנאצ'", יצירת המופת של גאי ריצ'י.

לגבי "מת לחיות", לא הייתי מדרג אותו 9, הוא לא עד כדי כך טוב. הוא אחלה סרט אקשן, מגיע לו ציון 8. כנ"ל לגבי הסרט השלישי והרביעי (אולי לרביעי מגיע 7 במקום 8, אני עדיין לא סגור על זה). לגבי השני, הוא על הפנים. לא רוצה לדבר עליו בכלל...

אני מבין שאהבת מאוד את "חומות של תקווה" ו"גרין מייל", אז אולי כדאי לך לנסות גם את "הערפל". שלושתם מבוססים על ספרים של סטיבן קינג, ושלושתם בוימו ע"י אותו במאי. הוא אמנם לא ברמה שלהם, אבל הוא חביב מאוד ושווה צפייה.

זהו, נראה לי שזה כל מה שרציתי לומר.

הערפל חרא סרט. כישלון גדול של דרבונט, לא רק שהוא לא ברמה של גרין מייל וחומות של תקווה הוא מבייש אותם.
אני לא מבין איך אפשר לשים את כלבי אשמורת ויצירת מופת באותו משפט. סרט טוב אבל ממש לא יצירת מופת

#84 Dolevv

Dolevv

• ותיקים
  • 10,353 הודעות

נכתב ב- ‎13/09/2010‏, ‎00:49

מממ כל הסרטים שציינת, ראיתי..ממנטו סרט חמוד ביותר, יוקרה הגעתי אליו עם ציפיות בשמיים (כל הזין באכזבה שנוצרה)
ספרות זולה ראיתי לפני איזה 5 שנים, לא זוכר כלום, הוא בהורדה עכשיו ואני אראה אותו השבוע שוב..
כלבי האשמורת סרט ממש טוב..בהחלט אהבתי, כמובן לא ברמה של..
סנאצ' אדיר, שכחתי לשים אותו ברשימה עם שבעה חטאים ומיסטיק ריבר (גם הוא ממש עמד להיכנס להכי טובים)
גם לוק סטוק ממש טוב..
מת לחיות לדעתי הגדיר את סרטי האקשן, באמת שככה צריך סרט אקשן להיראות..בגלל זה אני אוהב אותו כל כך..

וכן שמתי לב לזה שאהבתי את דראבונט, וראיתי את מיסט..סה"כ חמוד..אבל בטח שלא מגיע לשני אלה..

אני לא חושב על להחליף את שבעה חטאים בפייט קלאב, סה"כ שניהם באמת מצויינים, אבל פייט קלאב הרבה יותר נוקב, ותכלס, אני מתחבר אליו יותר..

ולא יודע מה קרה, אחרי פעמיים בקולנוע ושחשבתי שהאביר האפל אחד הטובים, ראיתי אותו בבית שלשום, ואו שנמאס לי או שאיבדתי את מה שאהבתי בו..באסה =\

מעניין אותי מה חשבת על מיסטיק ריבר וסין סיטי..

#85 Murdock

Murdock

גם אני קצת שלוגי

• חבר של כבוד
  • 10,482 הודעות

נכתב ב- ‎13/09/2010‏, ‎01:01

אני בהחלט ממליץ לך לראות שוב את "ספרות זולה", הוא הרבה יותר טוב מ"כלבי אשמורת", ובעצם מכל סרט אחר של טרנטינו.
"לוק סטוק" סרט נהדר, אבל לדעתי הוא לא מגיע לקרסוליים של "סנאצ'".
"מת לחיות" הוא די טוב, אבל כמעט גובל לצערי בז'אנר "טראש אקשן".
לגבי "מיסט", לא התכוונתי שהוא מגיע לרמה שלהם וגם ציינתי את זה. אבל לדעתי הוא שווה צפייה. ובכלל, יש לו סוף ענק.
"פייט קלאב" אמנם יותר נוקב באיזושהי צורה, אבל "שבעה חטאים" יותר עצמתי לדעתי.
גם אני ראיתי שלשום בערך בבית את "האביר האפל", בבלו-ריי מקורי. היה תענוג. גם אני הרגשתי שהוא היה פחות טוב מהצפיות הראשונות, אבל עדיין היה מעולה לדעתי. לא ברמה של 10, אבל בהחלט מגיע לו 9. צר לי שאתה לא מתחבר אליו פחות, אם בכלל.
"סין סיטי" קיבל אצלי 10 מתוך 10, ול"מיסטיק ריבר" נתתי 9. שני סרטים טובים בהחלט!

אותי מסקרן לדעת מה חשבת על "השתולים" ו"לגעת ביהלום"... מדהימים לדעתי.

עריכה: דור, כמה דירגת את "כלבי אשמורת"? לפי דבריך, אני משער ש-8. :X
אהבתי את הסרט הזה מאוד. אני לא מסוגל לתת לו פחות מ-10, שזה כאמור מה שמגיע לו לדעתי.

מה שאתה חושב על "כלבי אשמורת", זה בדיוק מה שאני חושב על "לוק סטוק". :P

#86 אורח_omer323_*

אורח_omer323_*
  • אורחים

נכתב ב- ‎13/09/2010‏, ‎01:05

על מה אתה מדבר?!
כלבי אשמורת כמה רמות מעל ספרות זולה...
ספרות זולה אפילו לא בטופ 10 שלי! הוא סרט טוב+, לא סרט של וואו! כלבי אשמורת כן

ותפסיק ללכלך על פייט קלאב וקיל ביל :P

#87 Murdock

Murdock

גם אני קצת שלוגי

• חבר של כבוד
  • 10,482 הודעות

נכתב ב- ‎13/09/2010‏, ‎01:09

על מה 'תה מדבר:
ספרות זולה
כלבי אשמורת

עריכה: אני יודע, בד"כ IMDB הוא לא מדד. אבל במקרה הזה הוא כן! וגם האוסקר הוא לא מדד אמין לרוב, אבל כנ"ל! "ספרות זולה" היה מועמד ל-6 אוסקרים, כאשר מתוכם הוא אף זכה באחד - על התסריט הטוב ביותר. עם עובדות לא מתווכחים, חביבי :P.

לגבי "פייט קלאב", סה"כ אמרתי שהוא לא יצירת המופת שאתם עושים ממנו. הטוויסט שלו די דפוק ולא אמין בעליל, אבל מלבד זאת מדובר באחלה סרט. נתתי לו 8 מתוך 10, זה לא רע בכלל. ומה לעשות, "קיל ביל" הוא אוברייטד ברמות מטורפות. אני עדיין לא סגור על הדירוג שלי לגביו, מגיעה לו צפייה נוספת. אבל הוא לא ידורג גבוה, תהיה בטוח בזה.

#88 Dolevv

Dolevv

• ותיקים
  • 10,353 הודעות

נכתב ב- ‎13/09/2010‏, ‎01:12

או ! אני שמח שאהבת סין סיטי, זה מסוג הסרטים שאו שאתה ממש אוהב, או שאתה לא סובל..הסרט גאוני לדעתי.
וכן אני מעריך שאני אוהב עכשיו את ספרות זולה הרבה יותר, בכל זאת, בגיל 17 אתה לא מעריך את הסרט יותר מידי, לפי מה שאתה אמור..(בלי להעליב אף אחד חח זה מה שאני חושב גם על איך שהייתי, באמת שלא שמתי לב לדברים אז)
זו גם הסיבה שאני רוצה לראות קיל ביל שוב, כי ממש שנאתי אותו בערך באותה תקופה..לך תדע.
אותו הדבר שמש נצחית..היה מעפן בשבילי..אבל..

השתולים היה סרט ממש טוב, הסוף כל פעם הפתיע אותי מחדש, עד לסצנת הסיום, 8 הוא בכיף מקבל אצלי..
לגעת ביהלום היה בשבילי דרמת אקשן טובה..אבל סורי לא היה בו משו יוצא דופן מבחינתי..הוא היה טוב..זהו.

יש מצב עוד ספרות זולה יכנס לי לטופ..למה אני באמת שלא זוכר בשיט כלום..

#89 אורח_omer323_*

אורח_omer323_*
  • אורחים

נכתב ב- ‎13/09/2010‏, ‎01:13

פחחח מה אתה מביא לי תדירוג בימדב, זה אותו דירוג שנתן לטוי סטורי 3 מקום 13 מכל הסרטים!

נו מה אתה שופט סרט בגלל הדקה האחרונה שלו?
אני בפעם הראשונה שראיתי, כבר ידעתי את הטוויסט בגלל אנשים חסרי לב ונהנתי מכל שניה בסרט!
זה ממש לא מה שעושה תסרט הטוויסט הזה(בניגוד לסרטים בעלי טוויסטים אחרים)
פשוט הכל בסרט הזה מושלם!

ותצפה שוב בקיל ביל, תן דירוג, תגיד מה לא אהבת ואז נדון... עד אז - אני צודק! קיל ביל מס' 1! (כאילו, יחד עם עוד 4)

#90 Murdock

Murdock

גם אני קצת שלוגי

• חבר של כבוד
  • 10,482 הודעות

נכתב ב- ‎13/09/2010‏, ‎01:30

עומר, ואני מניח שגם האוסקר הוא לא מדד בשבילך, במיוחד משום שהוא לא מצדד בדיעה שלך.

ועל מה אתה מדבר. הטוויסט של "פייט קלאב" ממש לא נמצא בסוף הסרט. וכן, אני מוריד נקודות לסרט אם לא אהבתי את הסוף שלו. מה סרט שווה בלי הסוף שלו? למען הסר ספק, את הסוף אהבתי, אבל את הטוויסט לא. על כל פנים, במקרה הזה הטוויסט לא הרס לי לגמרי את הסרט, וכבר ציינתי את זה למעלה. מה לעשות, הטוויסט לא מוצא חן בעיני, ואתה עדיין רוצה שאני אחשוב שהוא יצירת מופת? אתה עדיין מצפה ממני לדרג אותו 10? הרי לא אהבתי משהו מהותי בסרט, מן הסתם שהוא לא יקבל אצלי ציון מושלם... סה"כ סרט חביב שעשוי טוב, וציון 8 זה לא רע בכלל, אז אני לא מבין למה זה כ"כ מציק לך, ביג פאקינג דיל.

לגבי "קיל ביל", אני אגיד שוב. המקסימום שאני אחשוב עליו זה שהוא סביר, אני סה"כ מרענן קצת את הזכרון כדי לקבוע דירוג סופי. הוא יקבל אצלי בין 4 ל-8 (כי אני מכיר את עצמי וזוכר אותו פחות או יותר, לא כי אני לא מוכן לדרג אותו פרנציפ או משהו).

דולב, אתה לא הראשון שלא מסכים איתי לגבי "לגעת ביהלום" וזה די מפתיע אותי :P. אני דווקא התרגשתי מאוד בסרט הזה, והוא מושלם לדעתי מכל הבחינות. אני מקווה מאוד שתאהב את "ספרות זולה", אני אישית אוהב אותו מאוד. אל תשכח לשתף אותנו, אחרי שתצפה בו...

#91 אורח_omer323_*

אורח_omer323_*
  • אורחים

נכתב ב- ‎13/09/2010‏, ‎01:40

אתה קצת סותר את עצמך
אתה בתחלה אומר שזה סרט מושלם מכל הבחינות אתה מת עליו מאוהב בו אבל רק לא אוהב תטוויסט ואחרי זה אתה אומר "סה"כ סרט חביב שעושי טוב"
עזוב, אל תדרג אותו 10, זה לא מעניינתי, אבל אתה לא יכול להגיד שזה "סה"כ סרט חביב שעשוי טוב", כי הוא הרבה יותר מזה, הטוויסט הוא חלק מרכזי בסרט ואם לא אהבת אותו זה באמת משפיע הרבה אבל עדיין...

ולגבי קיל ביל, אמרתי - תראה אותו ואז נדבר

וכן, האוסקר סתם טקס מושחת ומעפן.... ברגע שטרנטינו הפסיד על ממזרים, החרמתי תטקס הזה

#92 Dolevv

Dolevv

• ותיקים
  • 10,353 הודעות

נכתב ב- ‎13/09/2010‏, ‎01:43

אני אדאג לעדכן פה את הנושא אחרי צפייה חוזרת שלי בספרות :P

#93 Murdock

Murdock

גם אני קצת שלוגי

• חבר של כבוד
  • 10,482 הודעות

נכתב ב- ‎13/09/2010‏, ‎01:59

אתה קצת סותר את עצמך
אתה בתחלה אומר שזה סרט מושלם מכל הבחינות אתה מת עליו מאוהב בו אבל רק לא אוהב תטוויסט ואחרי זה אתה אומר "סה"כ סרט חביב שעושי טוב"

לא כתבתי דבר כזה.

עזוב, אל תדרג אותו 10, זה לא מעניינתי, אבל אתה לא יכול להגיד שזה "סה"כ סרט חביב שעשוי טוב", כי הוא הרבה יותר מזה, הטוויסט הוא חלק מרכזי בסרט ואם לא אהבת אותו זה באמת משפיע הרבה אבל עדיין...

לדעתך הוא הרבה יותר מזה, לדעתי הוא לא.

ולגבי קיל ביל, אמרתי - תראה אותו ואז נדבר

כבר אמרתי לך, ראיתי אותו בעבר. אהבתי, אבל חשבתי שהוא אוברייטד. כמה אהבתי? לא זוכר, מכאן נובעת הצפייה החוזרת בסרט. יש מצב שאני אפילו אוהב אותו פחות מהפעם הראשונה שראיתי אותו (כפי שאני מכיר את עצמי), וכמו שציינתי הציון עלול לרדת עד לרמה של 4, או לעלות עד לרמה של 8. לא פחות ולא יותר. לדעתך זו יצירת מופת, לדעתי זה לא. ראית אותי יוצא מגדרי, כשדולב כתב שלדעתו "לגעת ביהלום" זו לא יצירת מופת? אפשר לחשוב, מישהו חושב אחרת ממך. אוי ואבוי!

וכן, האוסקר סתם טקס מושחת ומעפן.... ברגע שטרנטינו הפסיד על ממזרים, החרמתי תטקס הזה

זה באמת הסרט שהכי הגיע לו לזכות מרשימת המועמדים, וכן, "מנעול הכאב" זכה ככל הנראה מסיבות פוליטיות. אבל בכל זאת, הוא לא יצירת מופת... על אחת כמה וכמה אם משווים אותו ל"ספרות זולה" או ל"כלבי אשמורת", שהם פי כמה וכמה יותר טובים ממנו. ומה שהכי חשוב זה שכריסטוף וולץ זכה בפרס שחקן המשנה :P . אז אני מניח שאנחנו מסכימים בעניין הזה.

למען הסר ספק, הוספתי את טקס האוסקר כמדד רק משום שהוא מצדד בדעה שלי. האמת שאני לא מבין על מה ולמה מרבית הסרטים שזוכים ו/או מועמדים שם :)

אני אדאג לעדכן פה את הנושא אחרי צפייה חוזרת שלי בספרות :hmmm:

:D

#94 אורח_omer323_*

אורח_omer323_*
  • אורחים

נכתב ב- ‎13/09/2010‏, ‎02:01

טוב אני אסכם הכל במשפט אחד: "על טעם ועל ריח..."

אה אבל על וולץ כפרעליו אני כן מסכים איתך
וממזרים יותר טוב מספרות זולה!! אבל לא משנה, אל תגיב על זה

#95 Murdock

Murdock

גם אני קצת שלוגי

• חבר של כבוד
  • 10,482 הודעות

נכתב ב- ‎13/09/2010‏, ‎02:09

למה לא להגיב? מה רע בדיון?

תדרג את הסרטים של טרנטינו, לפי הסדר שאהבת אותם. מבחינתי זה:
ספרות זולה
כלבי אשמורת
ממזרים חסרי כבוד

"ג'קי בראון" רק מעביר את הזמן מבחינתי, סרט שאני לא אראה שוב. "חסין מוות" זה סרט שאהבתי מאוד בצפייה ראשונה, אבל בצפיות חוזרות די סבלתי בו. לכן הם לא נכנסים לרשימת הדירוגים של סרטי טרנטינו. ולגבי "קיל ביל" אתה כבר יודע, אני חייב להם צפייה חוזרת כדי לבדוק אם הם נכנסים לרשימה או לא. היחיד שהם עלולים לעקוף מבחינתי זה "ממזרים חסרי כבוד", וגם זה בספק. יש מצב שגם ל"חסין מוות" אני אתן הזדמנות נוספת (אחרונה) להכנס לרשימת טרנטינו שלי, בלי נדר.

#96 אורח_omer323_*

אורח_omer323_*
  • אורחים

נכתב ב- ‎13/09/2010‏, ‎02:34

כי חשבתי שהסכמנו על זה שהטעם שלנו פשוט שונה וזה מיותר להתווכח, אבל כנראה שרק אני הייתי שותף בהסכמה

אוקיי ראיתי תשאלה של הדירוג, אמרתי מה הבעיה, זה קל, יש לי פה דעה מאז ומתמיד
ואז כשבאתי לדרג לא היה לי נעים מכל סרט לשים אותו מתחת לסרט אחר
(הרשתי לעצמי לדחוף גם את קיל ביל)
זה הדירוג הראשון שכתבתי
קיל ביל
ממזרים
כלבי
ספרות

אבל אז חשבתי... אני סתם סוגד לקיל ביל - יכול להיות שממזרים יותר טוב! ואז אמרתי רגע... גם כלבי אשמורת יכול להיות יותר ממזרים
אז הדירוג הוא ככה:
קיל ביל, ממזרים וכלבי אשמורת
ואז ספרות זולה
:P

אני לא אומר שספרות זולה לא סרט טוב! סרט מעולה! ממש אהבתי אותו, אבל הוא לא ברמה של קיל ביל כלבי אשמורת וממזרים חסרי כבוד... הוא רמה אחת מתחת...

יואו מורדוק בגללך אני בסוף לא אצום ביום כיפור רק בשביל לראות רצוף את קיל ביל ממזרים חסרי כבוד וכלבי אשמורת ולהחליט על הדירוג בין שלושתם, אני לא אשן היום בגלל זה

#97 Murdock

Murdock

גם אני קצת שלוגי

• חבר של כבוד
  • 10,482 הודעות

נכתב ב- ‎13/09/2010‏, ‎02:55

צודק, הסכמנו על לא להסכים. לא ראית את "ג'קי בראון" ו"חסין מוות", או שהם לא נכנסים לדירוג שלך?

שים לב שהדירוג שלנו בדיוק הפוך. :P וממתי מרתון זה דבר רע? אתה לא חייב לעשות אותו ביום כיפור, יש גם סופ"שים.

#98 dorel310

dorel310

Been dazed and confused for so long it's not true

• ותיקים
  • 5,017 הודעות

נכתב ב- ‎13/09/2010‏, ‎03:42

אני באופן אישי מסכים עם מורדוק שספרות זולה זה הסרט הטוב ביותר של טרנטינו ובהחלט אחד מהפייברוטים שלי, אבל גם אהבתי מאוד את ממזרים שלדעתי טוב יותר מכלבי אשמורת אבל פחות טוב מספרות זולה. קיל ביל מצוין, טוב מכלבי אשמורת ופחות טוב מספרות זולה. ושלא תבינו אותי לא נכון, אהבתי את כלבי אשמורת אבל מדובר בסרט לא מקורי שהעתיק מהרבה סרטים אחרים ולכן לדעתי הוא שווה 7.5, או 8 במקרה הטוב. ג'קי בראון חביב לטעמי אבל די מאכזב יחסית לציפיות מטרטינו ולחסין מוות לא התחברתי, בינוני לטעמי.

והסיבה שממזרים לא זכה באוסקר כי הוא לא סרט מתאים לזכות ע"פ הסטנדרטים של האוסקר. כמו שזכו שייקספיר מאוהב והפצוע האנגלי, שני סרטים איומים לדעתי, אבל התאימו יותר לסטנדרטים של האוסקר מאשר הסרטים האחרים.

#99 אורח_omer323_*

אורח_omer323_*
  • אורחים

נכתב ב- ‎13/09/2010‏, ‎07:51

צודק, הסכמנו על לא להסכים. לא ראית את "ג'קי בראון" ו"חסין מוות", או שהם לא נכנסים לדירוג שלך?

שים לב שהדירוג שלנו בדיוק הפוך. :P וממתי מרתון זה דבר רע? אתה לא חייב לעשות אותו ביום כיפור, יש גם סופ"שים.

אין לי זמן ויש לי מלא סרטים שעדיין לא ראיתי להשלים וזה יותר דחוף מכאלה שראיתי
ולא, ג'קי בראון וחסין מוותר לא ראיתי...

אני באופן אישי מסכים עם מורדוק שספרות זולה זה הסרט הטוב ביותר של טרנטינו ובהחלט אחד מהפייברוטים שלי, אבל גם אהבתי מאוד את ממזרים שלדעתי טוב יותר מכלבי אשמורת אבל פחות טוב מספרות זולה. קיל ביל מצוין, טוב מכלבי אשמורת ופחות טוב מספרות זולה. ושלא תבינו אותי לא נכון, אהבתי את כלבי אשמורת אבל מדובר בסרט לא מקורי שהעתיק מהרבה סרטים אחרים ולכן לדעתי הוא שווה 7.5, או 8 במקרה הטוב. ג'קי בראון חביב לטעמי אבל די מאכזב יחסית לציפיות מטרטינו ולחסין מוות לא התחברתי, בינוני לטעמי.

והסיבה שממזרים לא זכה באוסקר כי הוא לא סרט מתאים לזכות ע"פ הסטנדרטים של האוסקר. כמו שזכו שייקספיר מאוהב והפצוע האנגלי, שני סרטים איומים לדעתי, אבל התאימו יותר לסטנדרטים של האוסקר מאשר הסרטים האחרים.

נו למה כתבת "זה יותר טוב מזה, אך פחות טוב מזה ויותר טוב מההוא שיותר טוב מזה" לא יכול פשוט לכתוב אותם אחד אחרי השני?

#100 Sparkles

Sparkles

Geronimo!

• ותיקים
  • 9,057 הודעות

נכתב ב- ‎13/09/2010‏, ‎16:39

מורדוק, מה אהבת יותר, השתולים או לגעת ביהלום?
אני מעדיף את השתולים, סרט מצויין עם קאסט מעולה.

"עבודה קשה משתלמת בעתיד, עצלנות משתלמת עכשיו"
- סטיבן רייט.

0 משתמשים קוראים נושא זה

0 משתמשים, 0 אורחים, 0 משתמשים אנונימיים