אני רק יודע שחברי הצוות כאן דנים דפים על גבי דפים על איך לתרגם את השנינות של הסרט הזה. ים הצעות. ים השקעה.
מתוכנן לצאת תרגום של Q או שאין טעם לחכות?

לא שמתי לב, תודה.
נכתב ב- 01/11/2010, 02:29
אני רק יודע שחברי הצוות כאן דנים דפים על גבי דפים על איך לתרגם את השנינות של הסרט הזה. ים הצעות. ים השקעה.
מתוכנן לצאת תרגום של Q או שאין טעם לחכות?
נכתב ב- 01/11/2010, 05:26
לא, פשוט בדקתי בסאבסנטר ואין שם..איפה התרגום הזה?
מה אתה שואל?
נכתב ב- 01/11/2010, 08:11
וואו! יודע מה? עכשיו רק בגלל התגובה שלך אני פתאום אוהב את התרגום!התרגום זוועתי ולא מתאים לסרט משום צורה ואופן!"נסבל" מלשון "אפשר לסבול אותו".
עד עכשיו, אף תרגום לא גרם לי לסבל...
אם אפשר, אז אני מבקש חוות דעת משפן הניסיונות שבחר לא לחכות ולראות עם התרגום הזה.
אני יודע שרוני אליאב הוא מהוותיקים בסצינה ועדיין מגיב כאן לפעמים, מי יודע, אולי התרגום באמת לא רע בכלל.
החל מאי תרגום הדברים הכתובים על המסך (ויש די הרבה) ועד הורדת חלק משם של דמות.
איזה גועל נפש של תגובה. התרגום מ צ ו י ן ! אולי פספוסונצ'יק פה ושם, וגם זה בנרות. תכלס אחלה תרגום של אחלה מתרגם שבעולם!
נכתב ב- 01/11/2010, 10:59
נכתב ב- 01/11/2010, 22:15
נכתב ב- 01/11/2010, 22:45
נכתב ב- 01/11/2010, 23:07
בסוף הסרט סקוט ורמונה נכנסים לתוך דלת שפשוט עומדת באמצע שום מקום (ואם אני לא טועה, גם כשהוא פוגש אותה הם נכנסים לאותה הדלת).איזו דלת? מה?
נכתב ב- 01/11/2010, 23:15
נכתב ב- 01/11/2010, 23:27
מה מאיפה הבאת תיציאה המוזרה הזו?!בסוף הסרט סקוט ורמונה נכנסים לתוך דלת שפשוט עומדת באמצע שום מקום (ואם אני לא טועה, גם כשהוא פוגש אותה הם נכנסים לאותה הדלת).איזו דלת? מה?
זה בעצם מסמל את הכניסה למשחק ואת היציאה ממנו.
Be the change you want to see in the world - Gandhi
נכתב ב- 01/11/2010, 23:30
הסרט קצת יותר מתוחכם מזה...מה מאיפה הבאת תיציאה המוזרה הזו?!
אני חושב שזה פשוט הדלת לחדר שלה. נקודה. בלי משמעויות ניסתרות ומיותרות.
נכתב ב- 01/11/2010, 23:38
אולי .. ואלי לא בטקעים כאלה.הסרט קצת יותר מתוחכם מזה...מה מאיפה הבאת תיציאה המוזרה הזו?!
Be the change you want to see in the world - Gandhi
נכתב ב- 01/11/2010, 23:58
דלת, בהרבה מאוד משחקי מחשב, מסמל מעבר לדלת הקודמת בה נכנסת (מעיין שמירה כזו).אולי .. ואלי לא בטקעים כאלה.הסרט קצת יותר מתוחכם מזה...מה מאיפה הבאת תיציאה המוזרה הזו?!
תן לי הסבר איך הגעת למסקנה הזו, ואולי אני אזרום איתך
לדעתי זה בדיוק נגמר, אחרי שהוא שואל אותה " מה את אומרת שננסה עוד פעם?" כאילו תקשר שלהם,
ואז הם חוזרים לבית שלה. זה הכל וזה נשמע מאוד הגיוני.
נכתב ב- 02/11/2010, 00:51
דלת, בהרבה מאוד משחקי מחשב, מסמל מעבר לדלת הקודמת בה נכנסת (מעיין שמירה כזו).אולי .. ואלי לא בטקעים כאלה.הסרט קצת יותר מתוחכם מזה...מה מאיפה הבאת תיציאה המוזרה הזו?!
תן לי הסבר איך הגעת למסקנה הזו, ואולי אני אזרום איתך![]()
לדעתי זה בדיוק נגמר, אחרי שהוא שואל אותה " מה את אומרת שננסה עוד פעם?" כאילו תקשר שלהם,
אם הם באמת נכנסו לדלת הזאת כשהוא פגש אותה בפעם הראשונה אז התיאוריה שלי הגיונית:
הוא אמר לה שהוא רוצה להתחיל מחדש, והדלת הראשונה שהם נכנסו בה זה הייתה בתחילת הקשר שלהם, אז הם נכנסו בה בשביל להתחיל מחדש.
זה גם הגיוני, כי הסרט מסתיים ב"9,8,7,6,5,4,3,2,1 ?Continue"
אז כנראה שהתיאוריה הראשונה שלי (שהם חוזרים למציאות על ידי הדלת [גם יש משחקי מחשב שדלת מסמלת תחילת משחק וסיומו]) פחות נכונה.
נכתב ב- 02/11/2010, 07:37
הסרט מכיל כל כך הרבה דברים כמו העניין עם הדלת, רק צריך לצפות שוב פעם ולגלות.דלת, בהרבה מאוד משחקי מחשב, מסמל מעבר לדלת הקודמת בה נכנסת (מעיין שמירה כזו).אולי .. ואלי לא בטקעים כאלה.הסרט קצת יותר מתוחכם מזה...מה מאיפה הבאת תיציאה המוזרה הזו?!
תן לי הסבר איך הגעת למסקנה הזו, ואולי אני אזרום איתך![]()
אם הם באמת נכנסו לדלת הזאת כשהוא פגש אותה בפעם הראשונה אז התיאוריה שלי הגיונית:
הוא אמר לה שהוא רוצה להתחיל מחדש, והדלת הראשונה שהם נכנסו בה זה הייתה בתחילת הקשר שלהם, אז הם נכנסו בה בשביל להתחיל מחדש.
זה גם הגיוני, כי הסרט מסתיים ב"9,8,7,6,5,4,3,2,1 ?Continue"
אז כנראה שהתיאוריה הראשונה שלי (שהם חוזרים למציאות על ידי הדלת [גם יש משחקי מחשב שדלת מסמלת תחילת משחק וסיומו]) פחות נכונה.
אינספשן 2
בקיצור
נכתב ב- 02/11/2010, 18:02
נכתב ב- 02/11/2010, 18:49
נכתב ב- 02/11/2010, 18:54
"עבודה קשה משתלמת בעתיד, עצלנות משתלמת עכשיו"
- סטיבן רייט.
נכתב ב- 02/11/2010, 19:00
Repack Notes: Our previous release was oversized by 0.749 MBמישהו יכול להגיד לי בבקשה מהו גודל הקובץ המדוייק של :
Scott.Pilgrim.Vs.The.World.REPACK.2010.720p.BluRay.x264-Felony
..
...
....
הקובץ של הגרסה שיש לי (Scott Pilgrim Vs The World 2010 720p BluRay x264-Felony) שוקל לבד 6.56 GB .
מישהו יכול להגיד לי בבקשה מהו המשקל המדוייק של ה - REPACK ?
נכתב ב- 02/11/2010, 19:16
נכתב ב- 02/11/2010, 19:34
שווה להוריד את הסרט?
הרבה אומרים שהוא סרט מצויין אבל הוא נראה שטותי כזה...
מי ראה וממליץ?
0 משתמשים, 0 אורחים, 0 משתמשים אנונימיים