Superb Qsubs says (13:33)
ברשותך, אני מעתיק את השיחה
GodFather says (13:35)
חח זה מוציא אותנו טיפה חסרי חיים
Superb Qsubs says (13:35)
תכל'ס. :-)

פורום התומכים של טורק!
נכתב ב- 01/12/2010, 13:36
נכתב ב- 01/12/2010, 13:47
אני לא זוכר שאמרתי שאני מאמין לו..ושאני חושב שמה שהוא אומר זו האמת.
בטח שאני אשפוט על פי דפי הפורום. תסתכל ממבט של גולש רגיל, שההודעות היחידות שלה איי פעם בפורום קשורות לזה. תגיד לי אתה.
סנדק, אם כבר פתחת את זה..גם קנדי היה כדור תועה שלי..סורי =\
נכתב ב- 01/12/2010, 13:49
אני לא זוכר שאמרתי שאני מאמין לו..ושאני חושב שמה שהוא אומר זו האמת.
אבל אתה רוצה להגיד לי שבאמת כל מה שהוא אמר זה שקר ??
נכתב ב- 01/12/2010, 13:59
זה לא הופך את התוכן (שכולם בוחרים "להתעלם" ממנו) ליותר או פחות נכון.שההודעות היחידות שלה איי פעם בפורום קשורות לזה.
נכתב ב- 01/12/2010, 14:31
אל תוציא את עצמך פג זיפק. איפה במשפט הבא - אבל אתה רוצה להגיד לי שבאמת כל מה שהוא אמר זה שקר ??, אני מביע דעה אישית שלי על העניין !?אני לא זוכר שאמרתי שאני מאמין לו..ושאני חושב שמה שהוא אומר זו האמת.
אבל אתה רוצה להגיד לי שבאמת כל מה שהוא אמר זה שקר ??
הצגתי שאלה, לא אמרתי ובטח לא בביסוס שהוא דובר אמת, ובטח שלא צודדתי בו.
סופרב, מסכים, בכל זאת אין להתעלם מהעובדה שהתוכן זהה, בכל מקרה/ריב/תגרה/ויכוח/סכסוך.
והיא לא כותבת שום דבר באף נושא אחר.
נכתב ב- 01/12/2010, 14:36
ואם תסתכל על ההודעות שלה תראה שהיא גם מגיבה מעט בנושאים אחרים, רק כמו שסופרב אמר, לא חופרת באשכולי ספאם למיניהם.
להיפך, אני מצדיע לה שהיא לא מבזבזת את זמנה כמו כולנו באשכולים חסרי תכלית כמו כל האשכולות על החרדים.
וסטינו כבר יותר מדי מהנושא של האשכול.
"אני לא יכול להשתנות! אני כמו זיקית - תמיד לטאה!"
-טרייסי ג'ורדן, 30 רוק
נכתב ב- 01/12/2010, 14:47
דנה מטורק כבר מלכה לידה. היא פשוט עושה מעצמה צחוק הלונה הזו, או יותר נכון קבוצת קיו סאבס שפתחו לעצמם משתמש שכל הזמן בעדם. לא מחשיד קצת? לפחות מדי פעם תזרקו הערות נגד הקבוצה,
שזה לא יהיה כל כך שקוף.
או שבאמת יש לה בעיה רצינית. ולבי איתה.
נכתב ב- 01/12/2010, 14:51
אני מניח שאני מדבר עם עצמי במסנג'ר.
ואני מניח שעשיתי תמיכה מרחוק (TeamViewer) לעצמי.
ובלי קשר, דיי להרשם עם ניקים חדשים. מספיק. זה מתחיל להתיישן.
אם יש לך משתמש- תגיב דרכו.
אם קיבלת טרול- הרי שלא מעוניינים בפניני החוכמה שלך כאן בפורום.
אם גלשת כאן במשך ש-נ-י-ם ורק עכשיו מצאת לנכון להרשם ולהגיב- הרי ש"ליבי איתך" (במילותיך).
עריכה: אה, זה הבחור עם החיבה המיוחדת לעכוזים. שלום "תחת".
עריכה 2: הנה, 2-3 קליקים ואתה טרול. תאמין לי שלקח לך יותר זמן להרשם. נראה למי ימאס קודם. כמו שאמרתי, לא מעוניינים בפניני החוכמה שלך כאן.
נכתב ב- 01/12/2010, 14:56
ואתה עוד טוען שיש כאן חופש ביטוי.פיקטיבי... חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח. סבבה אחי.
אני מניח שאני מדבר עם עצמי במסנג'ר.
ואני מניח שעשיתי תמיכה מרחוק (TeamViewer) לעצמי.
ובלי קשר, דיי להרשם עם ניקים חדשים. מספיק. זה מתחיל להתיישן.
אם יש לך משתמש- תגיב דרכו.
אם קיבלת טרול- הרי שלא מעוניינים בפניני החוכמה שלך כאן בפורום.
אם גלשת כאן במשך ש-נ-י-ם ורק עכשיו מצאת לנכון להרשם ולהגיב- הרי ש"ליבי איתך" (במילותיך).
עריכה: אה, זה הבחור עם החיבה המיוחדת לעכוזים. שלום "תחת".
עריכה 2: הנה, 2-3 קליקים ואתה טרול. תאמין לי שלקח לך יותר זמן להרשם. נראה למי ימאס קודם. כמו שאמרתי, לא מעוניינים בפניני החוכמה שלך כאן.
על מי אתה עובד?
נכתב ב- 01/12/2010, 14:59
חביבי, אני לא יודע אם ראית את ההודעות הקודמות של הבחור.ואתה עוד טוען שיש כאן חופש ביטוי.
על מי אתה עובד?
יש כאן חופש ביטוי, אך גם כמה חוקי בסיס שלא יעברו עליהם.
זה שאתם מסובבים את זה לכיוון של צנזורה וסתימת פיות... כאן הבעיה האמיתית.
לא ברור מה הולך כאן?
ברגע שמישהו קיבל "טרול" הוא איבד את הבמה להשמיע את דעתו כאן בפורום. חד וחלק.
עריכה: אולי פיספסת את אשכולות הקללות שהוא פתח וזהו מקור הבעיה.
נכתב ב- 01/12/2010, 15:01
ראיתי, גם ראיתי.חביבי, אני לא יודע אם ראית את ההודעות הקודמות של הבחור.ואתה עוד טוען שיש כאן חופש ביטוי.
על מי אתה עובד?
יש כאן חופש ביטוי, אך גם כמה חוקי בסיס שלא יעברו עליהם.
זה שאתם מסובבים את זה לכיוון של צנזורה וסתימת פיות... כאן הבעיה האמיתית.
לא ברור מה הולך כאן?
ברגע שמישהו קיבל "טרול" הוא איבד את הבמה להשמיע את דעתו כאן בפורום. חד וחלק.
להגיד את האמת, לא זוכר שהוא קילל משהו באופן אקוטי.
אבל אני כן זוכר משהו מהצוות (לא נציין את שמו למרות שזה ברור) שקילל משתמש אחר ועברו על זה.
נכתב ב- 01/12/2010, 15:02
נכתב ב- 01/12/2010, 15:02
Superb Qsubs says (13:33)
ברשותך, אני מעתיק את השיחה
GodFather says (13:35)
חח זה מוציא אותנו טיפה חסרי חיים
Superb Qsubs says (13:35)
תכל'ס. :-)
וואלה, חבל שלא פרסמת את מה שמופיע לפני השיחה שהדבקת, את התכנונים שלכם לצטט את השיחה הזו ולהדביק בפורום,
כל כך פתטי ולא אמיתי. הייתי מצפה למשהו יותר מתוחכם.
נכתב ב- 01/12/2010, 15:04
ZIPC ותומר.אתה לא זוכר כי האשכולות ההם הוסרו מהפורום לצמיתות. עדיף כבר את הספאם שמפרסם ויאגרה.
עכשיו אתה זוכר?
נכתב ב- 01/12/2010, 15:05
על מה אתה מדבר?ZIPC ותומר.אתה לא זוכר כי האשכולות ההם הוסרו מהפורום לצמיתות. עדיף כבר את הספאם שמפרסם ויאגרה.
עכשיו אתה זוכר?
אני מדבר על אשכולות שמקללים את כל גולשי פורום Qsubs בפורום דיבורים.
סבבה גבר. זה הכל מתוכנן. הכל מבויים. עכשיו אגרום לך ליותר מאמץ, גם אחסום כל IP שאתה מתחבר ממנו וכל משתמש, על כל הודעותיו, ימחק במקום. סבבה?וואלה, חבל שלא פרסמת את מה שמופיע לפני השיחה שהדבקת, את התכנונים שלכם לצטט את השיחה הזו ולהדביק בפורום,
כל כך פתטי ולא אמיתי. הייתי מצפה למשהו יותר מתוחכם.
נכתב ב- 01/12/2010, 15:06
נכתב ב- 01/12/2010, 15:08
גם ZIPC וגם תומר קיבלו אזהרה,ZIPC ותומר.
עכשיו אתה זוכר?
רק תומר לא הפסיק אחריה, וגמר כטרול.
נכתב ב- 01/12/2010, 21:18
1. נחמד לדעת שאתה מתעניין בהיסטוריית ההודעות שלי ואפילו טורח לבדוק בדיוק באלו אשכולות אני מגיבה ומתי.
אבל, בבקשה, תשאיר לי להחליט באיזה נושאים אני רוצה להגיב ובאיזה לא.
2. יש לי דעה מאוד מוגדרת ומאוד מוצקה, שלא גובשה כלאחר יד. אני לא מתביישת בה ואין לי שום כוונה להסתיר אותה.
אם היית מתעמק קצת יותר בתוכן ההודעות שלי, היית מצליח גם להבין מתוך מה היא נובעת.
ראייה מאוד מפוכחת והרבה היגיון בריא יכולים להוביל את כל מי שמשתמש בהם למסקנות דומות לשלי.
הדעה הזו תשתנה רק אם מישהו יצליח להוכיח לי שאני טועה, אבל בשביל זה צריך להתייחס לתוכן דבריי, ומסתבר שהרבה יותר
קל להתלהם ולהסיט את הנושא מאשר לחשוב.
3.לפי החינוך שאני קיבלתי, מחמאות מחלקים ברבים. ביקורת, במיוחד אם רוצים שתהיה בונה, מעבירים בארבע עיניים.
לכן את הביקורת שיש לי, אם יש לי כזו, לא תראה מעל דפי הפורום, אבל אתה יכול להיות בטוח שמי שצריך לשמוע, ישמע.
4. אני יכולה להבטיח לך שתמשיך לראות אותי מגיבה בכל מקרה שאחשוב שהצוות צודק. התמיכה הזו, היא המעט שאני יכולה
לתת חזרה לאלו שמשקיעים ימים ולילות ומפנקים אותנו בתרגומי איכות. זו הדרך שלי להביע תודה, גם אם אינה מוצאת חן בעיניך.
אין לי בעיה שלא תסכים איתי. אני מראש מסכימה להיקרא לקקנית, חנפנית או כל ביטוי אחר שתרצה.
אם נורא נורא לוחץ לך- אתה מוזמן לפתוח אשכול נפרד ולהשמיץ ככל שרק תרצה את אישיותי המפוקפקת.
אבל בקשה אחת לי אליך ולאחרים-
תגיבו לתוכן הדברים ותפסיקו לנצל תגובות אוהדות כדי להסיט את נושא האשכול.
נכתב ב- 02/12/2010, 01:37
נכתב ב- 02/12/2010, 04:39
טוב זה חתיכת אשכול מייגע, מזכיר לי מלחמת חפירות /=
בכל מקרה אני בכלל לא מרבה להביע את דעתי בנושא הזה בשום מקום, ואני בכלל לא חסיד דעה של שום קבוצה כזאת או אחרת..
אבל הפעם באמת שאני מרגיש צורך לתת דרור לדעתי בנושא.
אני בתור צרכן נוטה לחפש את עמק השווה במקום שממנו אני שואב את השירות, עכשיו היו פעמים לא מעטות שנתקלתי במאבק המתמשך הזה בין Q לבין אתר הכתוביות טורק
ואם להודות על האמת לתקופה מאוד ארוכה העיניין הזה לא ממש הזיז לי כי בסך הכל חיפשתי מוצר סביל דיו שיספק את הצורך המסויים שלי (אנוכי אני יודע, אבל בכל זאת גדלתי בישראל

בכל מקרה לקיצור הסיפור אחרי תקופה לא קצרה בכלל של התעלקות פיתחתי סוג של עיניין יותר ממשי בקצר הזה בין Q לטורק
להפתעתי הנורא רבה החקירה הזאת חשפה אותי למציאות נורא לא יפה של מכות לא נעימות מתחת לחגורה וסיטואציות שבהן כל האמצעים כשרים.
כלה מחשיפת דיעות אישיות של פועלים מאחורי הקלעים בתוך תוכי פורום פרטי שנפתח עבורם (ולא עצם העובדה שכל הנאמר שם הוא שטויות במיץ לא הופכת מעשה כזה ליותר בסדר)
ומהצד השני (של טורק) האשמות בקריעת תרגומים בליעדיים.
(דיעה אישית) 94% מהתרגומים שהם פרי טורק הם על הפנים מלאים שגיאות כתיב וטמטום צרוף פשוט מעצבן לשבת ולצפות בתרגום כזה.
ואם לשפוט לפי מה שאני כרגע יודע על השאיפה למושלמות של Q וההתעלמות הבלתי מוסברת של טורק מכל חוק בסיסי בשפה העברית, אין שחר להאשמת אלו.
ואם להתמקד במרכז הנושא פה (הסכסוך) אני יכול מאוד להבין את הרגשת הגועל שמרגיש אותו מתרגם שעמל שעות על תרגום ובסוף הקרדיט נגזל ממנו לטובת אדם שידו אינה בעשיית הדבר.
יש לקחת קרדיט על אחסון אותו קובץ והוספת קרדיט בשורה המתאימה ויש מצד שני לחטוף עבודה של אדם אחר ולהציג אותה כשלך (במילה אחרת נבלות לשמה).
שורה תחתונה, נכון שהצגתי בתחילת דברי סוג של בידול דיעה בכל הנושא הזה אבל במקרה הספציפי הנזכר פה אני לא יכול שלא לחזק את ידיהם של חברי צוות Q.
ואלו המחפשים להיות פרווה, נקודה למחשבה לכל סיכסוך יש מוקד מסויים ויש שני צדדים בלבד מכאן שאמצע לא קיים, או שאתה שחור או שאתה לבן
לכן כל אדם שמגיע לאכול חתיכה משני העוגות הוא אדם צבוע נטול כל יכולת להחזיק בדיעה מוצקת אחת וללכת איתה לטוב ולרע, כי זאת היא דעתו בלבד.
אגב אם קשה לכם להתמתן על מחנה אחד לאורך זמן, תמיד שמורה לכם הזכות להיות דינמים בדיעותיכם ולהוקיע את המעשה שניראה לכם לא מוסרי, אבל מכן ועד להיות שוויץ הגבול הוא רחב.
0 משתמשים קוראים נושא זה
0 משתמשים, 0 אורחים, 0 משתמשים אנונימיים