מהפיכות מסביבנו אתם קולטים?
נכתב ב- 11/02/2011, 02:27
זה לא מה שהם רצו בדיוק.
נכתב ב- 11/02/2011, 02:50
נכתב ב- 11/02/2011, 03:55
++111111בואנה רק היום גילית שהבנאדם גנב פאקינג 70 מיליארד דולר מהמדינה שלו!!! זה מטורף הוא בן 80 פלוס, המדינה שלו מקבלת 2 מיליארד בשנה מארה"ב, לא היה מספיק לו מיליארד היה חייב לקחת 70?? זה אשכרה מחלת נפש.
זה אומר שהוא הכי עשיר בעולם???

נכתב ב- 11/02/2011, 12:07
הודיע שהוא מתפטר ומעביר את הנשיאות לעומאר סולימן - רגשות מעורבים במצרים וכנראה שבבוקר תהיה הפגנה גדולה.
זה לא מה שהם רצו בדיוק.
הוא לא התפטר, הוא פשוט עוזב.
עוזב לדובאי שם יבלה עם כספו וכל השאר...הוא משנה את החוקה כדי שיוכל להעביר את תפקידו לסגנו סולימאן.
ולא, הוא לא האיש הכי עשיר בעולם.
נכתב ב- 11/02/2011, 15:03
ואל תחשבו שהכל מהמדינה עצמה, יש לו גם עסקים לא רעים בכלל. בדיוק כמו ברלוסקוני באיטליה.
"עבודה קשה משתלמת בעתיד, עצלנות משתלמת עכשיו"
- סטיבן רייט.
נכתב ב- 11/02/2011, 17:37
לא הבנתי מה אתה מנסה לאמר פה.לידיעתך, גם הסיבה לכך שבתקופת התנ"ך האזור שלנו היה מפותח מאוד יחסית לשאר (מה שבין היתר הוביל לעובדה שהתנ"ך מפורסם בכל העולם) קשורה למשאבים של הטבע.ערבים אידיוטים, לא מפתיע...אם לא היה להם את אוצרות הטבע של הנפט והגז המדינות האלה לא היו שוות כלום.
זה המזל שלהם...
העולם תמיד סבב סביב המשאבים של הטבע...
העובדה שרוב המדינות המוסלמיות (כי לא כולם ערבים, בשביל לדייק) נמצאות על נפט עושות את אותן מדינות לחשובות, העובדה שרוב המדינות הללו דיקטטוריות לא ממש עוזר לכך ולכן רוב העולם זקוק נואשות לנפט שנמצא בכל האיזור הזה.
כפי שCLIPSE אמר, המדינות הללו היו מיותרות אם הם לא היו יושבים על אותן אוצרות טבע.

נכתב ב- 11/02/2011, 18:51
נכתב ב- 11/02/2011, 18:52
מובארק פרש ועזב את קהיר. הוא העביר את שלטונו לצבא.
וספארקלס, נראה לך שרוב ה-70 מיליארד הם מעסקיו? אל תהיה תמים, הוא פשוט גנב, כאילו מיליארד לא היו מספיקים לו.
נכתב ב- 11/02/2011, 19:17
- סטיבן רייט.
נכתב ב- 11/02/2011, 19:55
על סמך מה אתה אומר שאין לו? אני אומר את זה על סמך פרסומים וכתבות באתרים השונים, אז נכון שזה לא בטוח נכון אבל איך החלטת שאין לו אפילו 40? אתה הרי לא באמת יודע את זה.לעזאזל, אין לו אפילו 40 מיליארד... הגזמתם ובטירוף.
נכתב ב- 11/02/2011, 20:45
ובלתי אפשרי להסתיר כזאת כמות של כסף.
- סטיבן רייט.
נכתב ב- 11/02/2011, 21:10
חח אחי בטח שאפשר. פוטין למשל ברוסיה יושב על ערימת כסף שאתה יכול רק לדמיין אותה, מובארק לא גר באנגליה או בארה"ב, הוא גר במצרים, רחוק מהרדאר של פורבס, הם לא יודעים על כל רודן כמה יש לו, אני מניח שגם הנשיא היוצא של טויניסיה הוא מולטי מיליאדר, לא יודע אם יש להם מעל 40 מיליארד, אבל זה בבהחלט יתכן שכן, אל תשכח גם שסכום הכסף הזה הוכר לאורך השנים ככסף של המדינה המצרית ולא שלו.כי אם היו לו 40 מיליארד או יותר, הוא היה נכלל ברשימת עשירי העולם...
ובלתי אפשרי להסתיר כזאת כמות של כסף.
נכתב ב- 11/02/2011, 21:14
מה כבר יש לו לעשות עם כזאת כמות?
יש מצב שהסכום של כל המשפחה שלו ביחד מגיע ל70 מיליארד.
- סטיבן רייט.
נכתב ב- 11/02/2011, 21:18
זה מה שאמרתי לפני זה, אם זה נכון אז הוא חולה נפש וגם טיפש. כאילו מיליארד לא היה מספיק לו. אני מבטיח לך שאם הוא היה לוקח רק מיליארד לא היו עושים את המהפכה הזאת, יכול להיות שהוא לא לקח 70 כמו שפרסמו אבל הוא לקח מספיק כסף כדי להרוס להרוס את הכלכלה של מצרים ולגרום לאזרחים להתעצבן. ואני מניח שמדובר על הסכום הכולל של המשפחה ולא רק שלו.שמע, אני לא אומר שהוא לא מולטי מיליארדר, אבל כמות כזאת אדירה של כסף לא הגיונית.
מה כבר יש לו לעשות עם כזאת כמות?
יש מצב שהסכום של כל המשפחה שלו ביחד מגיע ל70 מיליארד.
נכתב ב- 11/02/2011, 21:25
באיזשהו שלב הכסף הוא כבר לא האישיו.

נכתב ב- 11/02/2011, 23:03
נכתב ב- 11/02/2011, 23:58
אפשר קצת הסבר על מה הכוונה שהוא מעביר את השלטון לצבא? חח, לא מספיק הוא התפטר אלא גם הביא לראשי צבא ששונאים את ישראל לנהל את המדינה?
כשמדינה עם עריצות נופלת הבא שיתפוס את השלטון זה מישהו מהצבא שהוא הגוף הכי חזק במדינה והוא גם לא כפוף לאף אחד (כי בלי מנהיג הצבא חופשי).
אז הצבא משתלט וראשיו עומדים בראש המדינה גם.
משם הם יכולים לבחור לאן להתקדם.
הצבא מחליט להמשיך לשלוט (ראה דוגמא: בורמה) והמדינה היא לא דמוקרטית.
אנשי הצבא הם השולטים במדינה, פשוט דיקטטורה.
http://he.wikipedia....
http://he.wikipedia....
או
הצבא מחליט אחרי X זמן לערוך בחירות דמוקרטיות, הצבא יורד מהשילטון ומפנה אותו למועמד שייבחר ע"י העם (בתקווה שהבחירויות באמת יהיו דמוקרטיות)
ואז המדינה הופכת לדמוקרטית.
*בד"כ מעצמות ינסו להתערב כדי לשפר את המצב ולא לתת לתנועות רדיקליות וחונטות צבאיות למיניהן להשתלט על המדינה ולייצר מדינות עוינות.

גם אני סוגד לQ הזהב
נכתב ב- 12/02/2011, 00:14
ולדעתי גם יהיו מלא מניפולציות של הצבא עם קבוצות במצרים, מה שבכלל יכול להביע על ממשל רעוע שמנוצל על ידי גורמים אחרים.
נכתב ב- 12/02/2011, 00:22
אין סיבה לדאגה מצד הצבא המצרי בשנים הקרובות.
- סטיבן רייט.
נכתב ב- 12/02/2011, 00:23
אל תתקן מה שלא מקולקל...
מובארק היה ידיד ישראל (יחסית למדינות ערב) ותמיד תמך בנו ועזר במה שהיה צריך כשהיו בעיות עם עזה.
הוא נתן לנו גישה חופשית לתעלת סואץ, תמיד עמד בהסכמים וכו'...
אי אפשר לדעת מי יעלה ומה יקרה עם הסכם השלום (שזה הדבר היחיד שמונע ממצרים ומדינות ערביות שונות לתקוף אותנו) כי ברגע שמצרים תיהיה נגדנו
קיימת האפשרות שהמדינות מסביב יתאחדו שוב (יום כיפור...) ואז אי אפשר לדעת מה יהיה.
עדיף מושחת אחד ולא מאה מחבלים.
סתם צבא פרימיטבי.
אין סיבה לדאגה מצד הצבא המצרי בשנים הקרובות.
http://www.ynet.co.i...4020844,00.html
הם לא פראיירים (אולי לא כמונו) אבל עדיין הם אחד הצבאות הכי חזקים באזור ואולי אחת האויבות שיכולות לפגוע בנו הכי קשה.
למרות שזה רק עפ"י מידע שפורסם ולכל מדינה יש את הסודות שלה, אבל עדיין אף אחד לא רוצה להגיע למלחמה תוך יום

גם אני סוגד לQ הזהב
0 משתמשים קוראים נושא זה
0 משתמשים, 0 אורחים, 0 משתמשים אנונימיים