אני הייתי נזהר מהמדריך הזה,sbl = system boot loader, אם נשווה את זה למחשב האישי שלך - כמעט שקול לעדכון ה bios (ואני אומר כמעט כי במכישר הזה פשוט אין bios), כלומר זה הדבר הראשון שמנסה לעלות ולאתחל את המעבד.
בעקרון יש צריבות שאם הן נדפקות, אפשר להמשיך ולנסות שוב
ויש כאלו שלא, רומים שמכילים sbl משתייכים ללא, איך יודעים אם רום מכיל sbl? אם הוא מכיל רוב הסיכויים שכותב הרום ישים את זה בשם של הקובץ.
מכיוון שהמכשיר דורש ממך להתקין על ההתחלה רום עם sbl, ואני לא מבין למה, הייתי אולי מדלג על השלב הזה או מוציא מהרום את הקובץ sbl.bin ואורז אותו מחדש.
בכל מקרה למי שמשדרג מ2.2 מומלץ להשיג רוט באמצעות
super one click
ולאחר מזה להתקין sgs kernel flasher, ולגבות את הקרנל
באמצעות sgs toolbox לגבות את efs (גם באמצעות טיטניום זה בסדר, וגם אפילו סתם להכנס לefile או מנהל קבצים בסגנון ולהעתיק את התקיה לכרטיס הזכרון ואז לשמור אותו על המחשב)
לאחר מכן להתקין קרנל עם cwm ולגבות את כל מערכת ההפעלה (כולל את הקרנל החדש בתוך הננגיבוי)
ואחרי זה אפשר לשחק כמה שרוצים כמובן להמנע כמה שיותר מצריבות של רומים שכוללים את השם sbl בשם הקובץ - מה שמרמז שבתוך הרום יש קובץ sbl.bin, אם אתה עובר ל 2.3 מ2.2 או להפך ומדובר על רום מבוסס סמסונג ולא aosp או מ 2.3 של סמסונג ל aosp ולהפך אין מנוס מצריבת sbl
אם קיבלת מכשיר 2.3 מהחברה אתה לא תוכל לגבות את הקרנל, כי לא תוכל להשיג רוט בדרך שרשמתי למעלה.
אבל כדאי לך לרשום איזה גרסה הוא, כי בכל מקרה תמיד אפשר להוריד את הגרסה מ samsfirmware
http://iandroid.co.i...topic25867.html