עבור אל תוכן

חוקי הפורום - נא לקרוא

תמונה

עזרה וייעוץ מבעלי הסטרימרים!

• אנא התחבר בכדי להגיב
98 תגובות לנושא זה

#81 Murdock

Murdock

גם אני קצת שלוגי

• חבר של כבוד
  • 10,482 הודעות

נכתב ב- ‎15/07/2011‏, ‎06:07

זו דווקא בעיה ידועה, קראתי עליה כאן לא פעם. מוזר שלא נתקלת בתופעה בעצמך!

למרות שאין לי את הסטרימר הנ"ל.. שמעתי עליה כמה פעמים, גם מחברים IRL וגם באינטרנט. נסה לחפש דיונים על הנושא בפורומים השונים ואולי תמצא שם פתרון.

ניסיתי, אבל לא מצאתי משהו רלבנטי. זו הסיבה ששאלתי כאן, אבל אני מבין שאין פתרון כרגע.

#82 zarzevski-גנבסקי

zarzevski-גנבסקי

אני גנב מזדיין!

• ותיקים
  • 3,584 הודעות

נכתב ב- ‎15/07/2011‏, ‎08:29

למה אתה לא מחבר את הסטרימר בצורה נורמלית למחשב עם כבל רשת ? תאמין לי זה אחלה חיים שיש לך כונן על המחשב עם כל הסדרות והסרטים האהובים עליך ועם כמה לחיצות על השלט הכול אצלך בטלויזיה.
אילו מן חיים אלו להעביר כל פעם את מה שהורדת לדיסק חיצוני ואז ללכת עם זה לסטרימר ?

המחשב רחוק מה-TV
וזה לא רציני להעביר לכונן חיצוני , מה עוד אני תסרטים הטובים שומר :)
לפני הסטרימר עוד הייתי צורב סרטים על דיסק ...אז כעת זה יותר נוח!
תמונה שפורסמה
משתמש זה הינו גנב. הנהלת האתר אינה אחראית לחפצים אישיים של שאר המשתמשים.
משתמש זה הינו עילג. הנהלת האתר אינה מתחייבת לפצות את קהל הגולשים על הזמן שייאבד בניסיונות להבין הודעות מאת משתמש זה, וכן אינה מתחייבת כי ניסיונות אלו יישאו כל פרי.

#83 Elico A

Elico A

אני בחבר'ה

• רשומים
  • 931 הודעות

נכתב ב- ‎15/07/2011‏, ‎08:34

למה אתה לא מחבר את הסטרימר בצורה נורמלית למחשב עם כבל רשת ? תאמין לי זה אחלה חיים שיש לך כונן על המחשב עם כל הסדרות והסרטים האהובים עליך ועם כמה לחיצות על השלט הכול אצלך בטלויזיה.
אילו מן חיים אלו להעביר כל פעם את מה שהורדת לדיסק חיצוני ואז ללכת עם זה לסטרימר ?

המחשב רחוק מה-TV
וזה לא רציני להעביר לכונן חיצוני , מה עוד אני תסרטים הטובים שומר :)
לפני הסטרימר עוד הייתי צורב סרטים על דיסק ...אז כעת זה יותר נוח!

אז מה אם זה רחוק ? רחוק זה אומר שהכבל צריך לעבור קומה בבית או כמה קירות ?
אם זה כמה קירות תאמין לי זה שווה את הקידוח, תעשה את זה מסודר, שים תעלות נקיות.
אין מה לעשות... היום צריך להיות כבל רשת ליד הטלויזיה. תאמין לי, תעשה את זה!

Posted Image

#84 Murdock

Murdock

גם אני קצת שלוגי

• חבר של כבוד
  • 10,482 הודעות

נכתב ב- ‎16/07/2011‏, ‎09:38

שתי שאלות: רציתי לדעת אם אפשר להתקין פונטים על המכשיר? אני מעוניין בפונט נרקיסים טאם. וכמובן שאם אפשר, אשמח לקבל מדריך או הסבר. כמו כן, איך בדיוק אפשר לשנות את גודל הפונט? לא מצאתי את האופציה הזו ואני די בטוח שקראתי איפשהו שזה אפשרי. גם לשנות פונט לא הצלחתי, נראה על פניו שיש פונט מובנה אחד במכשיר.

#85 Elico A

Elico A

אני בחבר'ה

• רשומים
  • 931 הודעות

נכתב ב- ‎16/07/2011‏, ‎10:22

אפשר הכול!
תסתכל במדריך למשתמש עמ' 49.

Posted Image

#86 Murdock

Murdock

גם אני קצת שלוגי

• חבר של כבוד
  • 10,482 הודעות

נכתב ב- ‎16/07/2011‏, ‎11:23

באמת? אני שמח לשמוע. אעדכן במידת הצורך, תודה רבה.

#87 Murdock

Murdock

גם אני קצת שלוגי

• חבר של כבוד
  • 10,482 הודעות

נכתב ב- ‎16/07/2011‏, ‎14:44

מישהו יכול להעלות לאתר כלשהו את הפונט נרקיסים טאם? אני לא רוצה להוריד בטעות וירוס מגוגל.

אליקו, אי אפשר להתקין את הפונט על המכשיר עצמו? זאת אומרת, אם שמתי אותו על התקן חיצוני, הוא חייב להיות מחובר על מנת שאוכל להשתמש בפונט? הניסוח קצת לא ברור לי בחוברת, לכן אני שואל. עוד שאלה קטנה. כתוב לשים את קובץ הפונט בתיקייה בשם user_font שנוצרה אוטומטית. איפה היא נוצרה בדיוק ואיך? :‎‏|

אגב, כתוב שכתוביות של סרטי בלו-ריי מלאים או סרטי דיוידי מלאים אינם נתמכים בפונטים הללו, מלבד הפונט המובנה במכשיר כלומר. זה מוזר, כי לא הצלחתי לגרום למכשיר לנגן כתוביות של בלו-ריי מלא. המכשיר טען שהן כתוביות כלל. יש לך מושג מה הבעיה ופתרון? בחרתי בהפעלת תיקייה, כמובן.

עריכה: קסם שלח לי את הפונט, תודה רבה לקסם! השאלות עדיין רלבנטיות.

#88 Murdock

Murdock

גם אני קצת שלוגי

• חבר של כבוד
  • 10,482 הודעות

נכתב ב- ‎16/07/2011‏, ‎16:07

הסתדרתי עם תיקיית ה-user_font והפונט מוצג נהדר במכשיר. אגב, התבלבלתי, רציתי להשתמש בכלל בפונט נרקיסים הרגיל במצב BOLD. נראה מצוין! עכשיו הפונט בעצם מותקן במכשיר עצמו? או שה-DOK שעליו הוא נמצא חייב להיות מחובר בזמן השימוש בפונט?

#89 Elico A

Elico A

אני בחבר'ה

• רשומים
  • 931 הודעות

נכתב ב- ‎16/07/2011‏, ‎16:31

אני חושב שה- DOK חייב להמשיך להיות מחובר. פשוט תתקין איזה הארדיסק פנימי קטן של 40GB לכל הקבצים החיצוניים (JUKEBOX, פונטים, YOUTUBE וכו'...), אין לך אחד כזה בבית?
אפשר גם 2.5" וגם 3.5"
בקשר לקבצי בלוריי מלאים, אף פעם לא התעסקתי עם קבצים כאלה, בזה אני כבר לא יכול לעזור.
אתה חייב לנסות את ה- youtube האיכות טובה מאוד יחסית למה שציפיתי, בכלל לראות קליפים ככה על המסך הגדול זה פשוט כיף לא נורמאלי (זה לא חייב להיות קליפים, כל דבר שאתה עושה בד"כ ביוטיוב).

Posted Image

#90 Murdock

Murdock

גם אני קצת שלוגי

• חבר של כבוד
  • 10,482 הודעות

נכתב ב- ‎16/07/2011‏, ‎16:44

יש לי, לא זוכר את הגדלים. אבל הבנתי שצריך דיסקים מהסדרה הירוקה ושלא כל דיסק קשיח מתאים / מומלץ.

#91 Elico A

Elico A

אני בחבר'ה

• רשומים
  • 931 הודעות

נכתב ב- ‎16/07/2011‏, ‎16:53

נשמע לי כמו שטויות, איפה קראת על זה ? ברור שעדיף דיסק "ירוק" וטוב, אבל... מה כבר ההבדל שאני יעדיף ללכת ולקנות אחד אחר על פני מה שיש לי כבר בבית ?

Posted Image

#92 Murdock

Murdock

גם אני קצת שלוגי

• חבר של כבוד
  • 10,482 הודעות

נכתב ב- ‎16/07/2011‏, ‎16:54

נראה לי שזה קשור להתחממות המכשיר.

#93 Elico A

Elico A

אני בחבר'ה

• רשומים
  • 931 הודעות

נכתב ב- ‎16/07/2011‏, ‎17:09

לפי דעתי זה לא משהו רציני. שוב, ברור שהיותר טוב מומלץ, אבל לא תהיה בעיה עם סתם הארדיסק שיש לך בבית.
זה כולה הארדיסק של 20-40GB אתה לא הולך להריץ דרכו סרטים שעות, הוא לא הולך להיות במצב של מאמץ שהוא יגרום לבעית חום.
אם אתה שם 2 דיסקים של 3.5" אין אוורור וזה יכול באמת לגרום לבעיה של חום, אבל הארדיסק אחד קטן מסכן שבקושי מתאמץ בכלל לא יעשה כלום.

Posted Image

#94 Murdock

Murdock

גם אני קצת שלוגי

• חבר של כבוד
  • 10,482 הודעות

נכתב ב- ‎17/07/2011‏, ‎11:38

נראה לי שיש לי רק הארדיסק של חצי טרה (500 ג'יגה), זה משנה?

על כל פנים, נתקלתי היום בגמגומים בקובץ 1080P, רציתי לדעת איך לפתור את הבעיה? מוזר, הבנתי שזה לא אמור לקרות בחיבור קווי. חשוב לציין שאפילו לא נעשה שימוש ברוחב פס באותו זמן, לכן זה עוד יותר מוזר בעיני.

עוד תופעה שנתקלתי בה רק ביומיים האחרונים. כשאני מנסה להפעיל קובץ וכתוב BUFFERING, מדי פעם אני פתאום "נזרק החוצה" למסך הראשי של האקסטרימר, כאילו נאבד לרגע קשר עם הרשת הביתית. זה קרה לי כבר מס' פעמים וזה מתחיל להדאיג אותי, עוד מישהו נתקל בתופעה? מה יכול להיות המקור של תופעה כזו? ייתכן שזה בגלל האורך של הכבל רשת? קנייה של כבל איכותי יותר עשויה לפתור את הבעיה?

אשמח לעזרתכם!

#95 Elico A

Elico A

אני בחבר'ה

• רשומים
  • 931 הודעות

נכתב ב- ‎17/07/2011‏, ‎23:45

נראה לי שיש לי רק הארדיסק של חצי טרה (500 ג'יגה), זה משנה?

על כל פנים, נתקלתי היום בגמגומים בקובץ 1080P, רציתי לדעת איך לפתור את הבעיה? מוזר, הבנתי שזה לא אמור לקרות בחיבור קווי. חשוב לציין שאפילו לא נעשה שימוש ברוחב פס באותו זמן, לכן זה עוד יותר מוזר בעיני.

עוד תופעה שנתקלתי בה רק ביומיים האחרונים. כשאני מנסה להפעיל קובץ וכתוב BUFFERING, מדי פעם אני פתאום "נזרק החוצה" למסך הראשי של האקסטרימר, כאילו נאבד לרגע קשר עם הרשת הביתית. זה קרה לי כבר מס' פעמים וזה מתחיל להדאיג אותי, עוד מישהו נתקל בתופעה? מה יכול להיות המקור של תופעה כזו? ייתכן שזה בגלל האורך של הכבל רשת? קנייה של כבל איכותי יותר עשויה לפתור את הבעיה?

אשמח לעזרתכם!

זה לא משנה מה הנפח שלו, פשוט חבל לשים סתם 500GB שהם לא בשימוש. אבל אם זה רק מה שיש לך, וזה סתם יושב כרגע בצד אז למה לא ?
בתקיעות בהזרמה נתקלתי רק כשהיה עומס על המחשב וזה מה שגרם לתקיעות, שום דבר חוץ מזה.
לא קרה לי מה שאתה מתאר עם הזריקה החוצה, יש לך את הקושחה הכי מעודכנת ? אצלי יש 10 מטר של כבל. האורך כן משפיע אבל כמה כבר ארוך הכבל שלך ?

Posted Image

#96 Murdock

Murdock

גם אני קצת שלוגי

• חבר של כבוד
  • 10,482 הודעות

נכתב ב- ‎18/07/2011‏, ‎06:42

אני חושב שהכבל שלי בסביבות ה-15 עד 20 מטר כבל. וכן, יש לי את הקושחה הכי מעודכנת. זה קרה לי פעם נוספת או פעמיים מאז שכתבתי את ההודעה אתמול.

#97 Elico A

Elico A

אני בחבר'ה

• רשומים
  • 931 הודעות

נכתב ב- ‎18/07/2011‏, ‎10:19

אני חושב שהכבל שלי בסביבות ה-15 עד 20 מטר כבל. וכן, יש לי את הקושחה הכי מעודכנת. זה קרה לי פעם נוספת או פעמיים מאז שכתבתי את ההודעה אתמול.

לא ניתקלתי בזה אף פעם אני חושב.
כמה שוקל הקובץ ? נסה אולי ב- hometheater

Posted Image

#98 matanhh

matanhh

כבר לא רוצים לזכור את השם שלי

• רשומים
  • 1,188 הודעות

נכתב ב- ‎19/07/2011‏, ‎23:11

Murdock.
הסיבה שנתקע לך הסרט ב 1080p באינטרנט הקווי היא:
באקסטרימר הדגם שקנית הוא תומך אינטרנט שלו 100 מגה וזה אומר:
שאתה יכול סרטים שהם עד 12 מגה לשנייה bitrite
ואני כמעט בטוח שהסרט שלך הוא יותר מ 12 מגה לשנייה.
באקסטרימר החדש שיגיע עוד מעט יש לו אינטרנט של גיגה ושמה תוכל אפילו להריץ ללא בעיה סרטים מקוריים ששוקלים 40 גיגה אפילו.
תוכל באקסטרימר החדש להריץ כל דבר שהוא עד 128מגה לשנייה bitrite.
לכן מומלץ באקסטרימר הדגם שלך לראות סרטים ב 720p bluray ולא יו8תר מזה.
ראית שנתקע לך האקסטרימר בגלל שהאינטרנט שלו רק 100 מגה.
אז מומלץ לראות ושלא יתקע לך רק ב 720p גם ככה אין כמעט הבדל בין זה ל1080p וחבל לוריד סתם פי 2 2וחצי בנפח.
תהנה מהאקסטרימר שלך אחלה מוצר.לי יש תאקסטרימר הדגם הראשון והוא מצויין ולא התקלקל לי אפילו פעם אחת בשנה וחצי שיש לי אותו,חוץ מכמה פעמים שנתקע לי ואז סידרתי את זה.
אקסטרימר ישש להם תסטרימרים הכי טובים בעולם.והסטרימרים של החברה הזאת הכי נמכרים בארץ ובצדק.אמינות מנגן את כל הפורמטים ללא בעיה חוץ מ 1080p שזה יכול לקרטע כמו שקרא לך,חוץ מזה מנגן הכל ללא תקיעות וללא בעיות ובצורה חלקה ומושלמת.
תהנה מהמכשיר שלך.
שמחתי לעזור לך.
בכל בעיה שיש לך עם המכשיר תכתוב וינסה לעזור לך כמה שיכול!

#99 IlanVic

IlanVic

אם אני לא בצוות, אני חייב למצוא חיים

• ותיקים
  • 3,809 הודעות

נכתב ב- ‎20/07/2011‏, ‎00:57

זאת ממש לא הבעיה, סרטי 1080p הם עם ביטרייט נמוך הרבה יותר.
אני מנגן סרטי 1080p של 16 ג'יגה בקלות דרך הרשת, אז זה נתמך.
כנראה שהבעיה היא שהכבל לא מעביר באמת 12 מגה, אלא מהירות נמוכה יותר, מהירות שמספיקה לסרטים עם ביטרייט נמוך יותר, אבל לא מספיקה לסרטים עם ביטרייט גבוה.

0 משתמשים קוראים נושא זה

0 משתמשים, 0 אורחים, 0 משתמשים אנונימיים