עבור אל תוכן

חוקי הפורום - נא לקרוא

תמונה

ניסיון לחידוש מחאת המתרגמים

• אנא התחבר בכדי להגיב
102 תגובות לנושא זה

#81 mad_clown

mad_clown

כבר זוכרים את השם שלי

• מתרגמי רשת
  • 486 הודעות

נכתב ב- ‎12/10/2012‏, ‎02:09

ומי שמעונין שיחפש בויקפידיה על מגדלי התאומים ויגלה שהטרוריסטים , למדו בעזרת סימולטור טיסה

עכשיו סוף סוף הבנתי למה הם לא הצליחו לנחות ונתקעו בבניינים ההם.

האמת שאין לי שום אנטרס ל טורק, טורק כנראה פורחים ב IDX אני פשוט תמהה האם אנשים נטרפה עליהם דעתם , ומשועים ל IDX
או שמספר מתרגמים מתוסכלים , מחוסר שיתוף הפעולה מחבריהם , ומתחזים לבעלי ענין כדי לצרף כמה שיותר , בקשר לשובר שורות.
הוא תורגם עי מתרגם מאד מוכשר , שבגלל פרובוקציה של טורק , שוכנע על ידכם לעבור ל IDX בלי שהבין , שטורק כנראה רק מרויחים
מזה עי קריעת התרגום וציורם כמשחררים , מכבלי ה IDX / בכל אופן אם הייתי חסיד קונספירציות , הייתי חושב שאולי שתולים
של טורק פועלים , להחזרת ה IDX כי כך יוכלו לקבל הרבה קרדיט לעצמם , אבל כנראה האמת יותר פשוטה .
בכל אופן כל סיםורי הקרדיט נשמעים כמו גן ילדים אמיתי , ומשונה שמתרגמים שהם כנראה אנשים די משכילים מתנהגים כךץ

נראה לי שהפעם הגזמת עם מקש הרווח קצת יותר מדי....
לאן שלא תפנה, תמיד התחת ישאר מאחור

#82 אבי ד

אבי ד

אם אני לא בצוות, אני חייב למצוא חיים

• מתרגמי רשת
  • 3,208 הודעות

נכתב ב- ‎12/10/2012‏, ‎03:38

כן, הבחור מאותגר מקשים, בלי ספק...!
  • mad_clown אוהב את זה

[אתר סטייל-ויקי עבור מתרגמים חדשים וותיקים - מתרגום לתרגום]

06cb46e4f9bcb808d0844a474824420c.png

#83 EmanuelMax

EmanuelMax

כבר זוכרים את השם שלי

• מתרגמי רשת
  • 276 הודעות

נכתב ב- ‎12/10/2012‏, ‎06:34

כן, הבחור מאותגר מקשים, בלי ספק...!

סתם שתדע... הוא ישן עם מקש הרווח! :P

תמונה שפורסמה

#84 Sgt.DD

Sgt.DD

אני בחבר'ה

• רשומים
  • 832 הודעות

נכתב ב- ‎12/10/2012‏, ‎09:25

א. אין לנו כל שאיפה לקבל הערכה מאנשים כמוך, שלא מעריכים בשיט את המאמצים שאנחנו משקיעים, וחושבים שמלאכתנו כל כך קלה, עד שגוגל טרנסלייט יכולה להתחרות בה. הצורה העילגת בה אתה מתבטא (כמו גם הערכתך לניחושי התרגום של שלגיה) מסבירה בקלות למה אתה אפילו לא מסוגל לעמוד על ההבדלים בין תרגום נאות (אותו אתה מכנה בחוצפתך "זבל") לטקסט הזוי שמתחלף בתחתית המסך.

ב. אם אחרי כל התגובות והנימוקים שקיבלת פה, בעיניך "אלוהים יודע למה" אנחנו מתוסכלים, כנראה שלמרות הנחתך היומרנית לא אתה זה שמסוגל לשפוט אינטיליגנציה. המיעוט הקולני והמתוסכל ש"מנסה לפגוע ב'מסנת' התרגום ולגרור אותנו ל'אגנדה' שלו ולהרוס את מה שנבנה שנים" הוא אתה בעצמך. תתעורר, בוקר טוב.

גוגל לא יכול לתרגם כמוכם אבל לא תמיד יש תרגום , התרגום של שלגיה היה תקין לגמרי
ובקשר לכל הנושא , אנשים כמוכם אני לא מעריך במיוחד , כי מי שמנסה לפגוע במורדים , בגלל אתר כל שהוא , אין שום סיבה להעריך אותו .
( יש יוצא דופן אחד זה שתרגם את גיהנום על גלגלים אבל כנראה הוא קיבל עזרה ועיצות אחיתופל ממישה ואחר , ובסופו של דבר , כולי תקווה
שהוא יצא מזה ) ההערכה שלי זה למתרגמים שמתרגמים לכולם , לא כדי לפמפם את האגו אלוהים יודע למה , בקשר לאינטיליגנציה
מי ש עובד על תרגום , ובסופו של דבר , מגיש אותו בפורמט מכוער ובלתי קריא , כנראה לא מפגין אינטיליגנציה מרובה

והודעותך לא רק שאינם מעידות על אינטלגנציה רבה אלא אפילו מביישות את אינטלגנציית המין האנושי. לפני שאתה כותב תגובה שכזאת צפה מעצמך קודם כל להבין מהי אינטלגנציה (אחרת אין טעם בכלל שתרשום לאחרים) אחר כך, עשה בדק בית, למשל, לפני שאני מאשים אחרים בחוסר אינטלגנציה חשוב, האם לי יש עודף אינלגנציה או שמה יש לי מגלומניה? נסה להשתמש בסימני פיסוק רק כשצריך וגם אז, רק במקומות הנכונים.
הודעת הראתה דבר מאוד ברור, אתה בלחץ ולא יודע מה לרשום, לכן מבנה המשפט יותר מבולגן מתמיד (לא שלפני זה הוא היה נורמלי) אתה כותב שטויות ודברים לא קשורים והעיקר - לצאת צודק. אז הנה משפט שיהלום את הסיטואציה שלך - סייג לחוכמה - שתיקה.

אה, ובמיוחד בשבילך, ערך אינטלגציה בויקיפידה:

האינטֶליגנציה היא מכלול הכישורים שבאמצעותם פותרים בני אדם בעיות הדורשות חשיבה בצורה יעילה. הגדרה אחרת או נוספת היא "יכולת להבין דבר מתוך דבר" וכן "יכולת להבחין בין דבר לדבר". מקור המילה אִינְטֶלִיגֶנְצְיָה הוא במילה הלטינית intelligere, שמשמעה לבחור, להחליט, להבחין. הגדרות רבות של אינטליגנציה מבוססות על משמעות זו.

#85 mbig

mbig

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 111 הודעות

נכתב ב- ‎12/10/2012‏, ‎12:07

כשאין תשובה מחפשים האם יש מספיק פסיקים.
בקשר למגלומניה , מי שחושב שהוא מישהו מיוחד ומנסה לחפש בנרות שגיאות אצל מתרגם אחר ןמתלונן למה לא מעריכים אותו,
אבל קוטל ומשמיץ מתרגם אחר בגלל שהעז לתרגם משהו שהוא רוצה לתרגם , אולי הוא באמת סובל ממגלומניה או משהו דומה.
האמת , אף אחד לא מבין אתכם , נניח שאתר כל שהוא שכח לפרסם קרדיט , מה האסון? מישהו סנכרן תרגום שלכם מה קרה?
אין לכם שום דבר מלבד תרגומים , שאתם חייבים את זה , הרי ברור לפי כמות התודות באתרי התרגומים שאיתם אתם מקימים , יחסי אהבה
שנאה מוזרים שאתם מקבלים מספיק חיזוק וכנראה שכמו סמים מידי פעם צריך להעלות את הכמות , ולמצא עוד שיטות כדי לקבל תשומת
לב נוספת.

#86 Sgt.DD

Sgt.DD

אני בחבר'ה

• רשומים
  • 832 הודעות

נכתב ב- ‎12/10/2012‏, ‎12:18

בקשר למגלומניה , מי שחושב שהוא מישהו מיוחד ומנסה לחפש בנרות שגיאות אצל מתרגם אחר ןמתלונן למה לא מעריכים אותו,
אבל קוטל ומשמיץ מתרגם אחר בגלל שהעז לתרגם משהו שהוא רוצה לתרגם , אולי הוא באמת סובל ממגלומניה או משהו דומה.
האמת , אף אחד לא מבין אתכם , נניח שאתר כל שהוא שכח לפרסם קרדיט , מה האסון? מישהו סנכרן תרגום שלכם מה קרה?
אין לכם שום דבר מלבד תרגומים , שאתם חייבים את זה , הרי ברור לפי כמות התודות באתרי התרגומים שאיתם אתם מקימים , יחסי אהבה
שנאה מוזרים שאתם מקבלים מספיק חיזוק וכנראה שכמו סמים מידי פעם צריך להעלות את הכמות , ולמצא עוד שיטות כדי לקבל תשומת
לב נוספת.

ערך מגלומניה בויקיפדיה:

שִׁגְעוֹן גַּדְלוּת או מגלומניה (מיוונית: μεγaλομaνίa)‏ הוא תסמין (סימפטום) או התנהגות אבנורמלית המאופיינת במחשבות שווא על עליונות וכוח רב שיש לאדם. במצב זה האדם מייחס לעצמו תכונות אלוהיות ומנהיגותיות, אומניפוטנטיות או גאונות בתחום כלשהו (למשל כוח צבאי, פוליטי, כלכלי (עושר מופלג), כישורים קוגניטיביים, אמנותיים או מיסטיים), אשר אינן קיימות בו.
שיגעון גדלות יכול להתבטא בהתנהגויות מסוגים שונים ודרגות חומרה שונות, החל באדם שתלטן יתר על המידה, המאמין כי הוא מעצב את סביבתו ואת אישיות הסובבים אותו לפי רצונו, ועד למקרים קיצוניים של הזיות ומחשבות-שוא, שבעקבותיהן האדם עשוי ללקות בפרצי אלימות פיזית או מילולית.
בשפה היומיומית, כאשר שיגעון הגדלות לא מאובחן בבירור כמחשבת שווא על פי הקריטריונים של המדריך האבחוני DSM, משתמשים במושג זה לתיאור תכונות אופי של אנשים המבטאים התנהגות של עליונות. לרוב מאפיינת המגלומניה בצורתה זו אנשים בעלי נטיות וקווי אישיות נרקיסיסטים או פרנואידים, או בעלי מזג ציקלותימי (תנודות מצב רוח) בתקופות של רוממות רוח עם מרץ יתר. במקרים אלה מחשבות הגדלות עשויות להיות בעלות עוצמה ושכנוע עצמי רב, אך אינן הופכות למחשבות שווא ממש. לעתים מחשבות מגלומניות עשויות להופיע גם בקרב אנשים בעלי כישורים יוצאי דופן אמיתיים, המרגישים שעצם היותם גאוניים או מיומנים מאוד בתחום מסוים, גורם להיותם בעלי כוחות ויכולות יוצאי דופן גם בתחומים אחרים.
כהתנהגות אבנורמלית, שגעון הגדלות נקרא מחשבות שווא של גדלות או גרנדיוזיות (מצרפתית: délire de grandeur). הוא מופיע בעיקר בקרב אנשים הלוקים בפסיכוזות מסוגים שונים, ומלווה לעתים בהזיות שמיעתיות (כגון "אלוהים אמר לי שאני השליח שלו"). שיגעון הגדלות נפוץ, בין השאר, בסכיזופרניה (בעיקר בסכיזופרניה פרנואידית), בהפרעה דלוזיונלית או פרנויה, במאניה ובמצבים מאניים של הפרעה דו-קוטבית (מאניה-דפרסיה) או של הפרעה סכיזו-אפקטיבית, ובמצבים פסיכוטיים "אורגניים" על רקע מחלה גופנית או מוחית גסה (מצב בלבולי ופסיכוזה אורגנית).
שיגעון גדלות מכונה גם "תסמונת נפוליאון", על-שם נפוליאון בונפרטה, אשר מינה את עצמו לקיסר וייחס לעצמו תכונות אלוהיות.

אני חושב שזה מסכם כמעט את הכל.

#87 Ran Landau

Ran Landau

אני בחבר'ה

• רשומים
  • 748 הודעות

נכתב ב- ‎12/10/2012‏, ‎12:28

אפשר בבקשה להפסיק להתייחס אליו?
הרי ברור מן הנכתב שהבחור לוקה בבעיות.
  • eladfo אוהב את זה

#88 עדי-בלי-בצל

עדי-בלי-בצל

כנראה שלא כל כך

• Q-Subber
  • 3,252 הודעות

נכתב ב- ‎12/10/2012‏, ‎13:29

חחחח... עכשיו הוא בטח חושב לעצמו "הראיתי להם מה זה, אין להם אפילו מה לענות לי". טמבל.

1h9roi.gif

#89 mad_clown

mad_clown

כבר זוכרים את השם שלי

• מתרגמי רשת
  • 486 הודעות

נכתב ב- ‎12/10/2012‏, ‎13:38

לב נוספת.

תשמע יש דברים שעד שאתה לא חווה אותם אין לך ידיעה לגביהם.
פתח SW תתביית על סרט מסוים ותתחיל לעבוד עליו.
בסיום, אשמח לשמוע תובנות מפיך.
עד אז.... מספיק ודי, או לחלופין המשך להנות מתרגומי האיכות מבית גוגל וחדל קשקשת.
לאן שלא תפנה, תמיד התחת ישאר מאחור

#90 glfinish

glfinish

EPR Paradox

• טרולים
  • 5,205 הודעות

נכתב ב- ‎12/10/2012‏, ‎14:25

האמת שאין לי שום אנטרס ל טורק, טורק כנראה פורחים ב IDX אני פשוט תמהה האם אנשים נטרפה עליהם דעתם , ומשועים ל IDX
או שמספר מתרגמים מתוסכלים , מחוסר שיתוף הפעולה מחבריהם , ומתחזים לבעלי ענין כדי לצרף כמה שיותר , בקשר לשובר שורות.
הוא תורגם עי מתרגם מאד מוכשר , שבגלל פרובוקציה של טורק , שוכנע על ידכם לעבור ל IDX בלי שהבין , שטורק כנראה רק מרויחים
מזה עי קריעת התרגום וציורם כמשחררים , מכבלי ה IDX / בכל אופן אם הייתי חסיד קונספירציות , הייתי חושב שאולי שתולים
של טורק פועלים , להחזרת ה IDX כי כך יוכלו לקבל הרבה קרדיט לעצמם , אבל כנראה האמת יותר פשוטה .
בכל אופן כל סיםורי הקרדיט נשמעים כמו גן ילדים אמיתי , ומשונה שמתרגמים שהם כנראה אנשים די משכילים מתנהגים כךץ

מרויחים מזה עי קריעת התרגום וציורם הפעולה מחבריהם , אם הייתי IDX / בכל אופן אם הייתי חסיד קונספירציות , שטורק כנראה רק מרויחים מזה עי קריעת תמהה האם דעתם , עי מתרגם מאד מוכשר , , מכבלי ה IDX / בכל מחבריהם , , ומתחזים לבעלי ענין ילדים אמיתי , ומשונה שמתרגמים שהם מזה עי קריעת התרגום כמו גן הייתי חסיד קונספירציות , הייתי או שמספר מתרגמים , בקשר לשובר שורות. הוא דעתם , ומשועים ענין כדי לצרף כמה שיותר , בקשר מכבלי ה שתולים של טורק פועלים , להחזרת ה IDX ומשונה שמתרגמים שהם כנראה אנשים די משכילים מתנהגים האמת שאין לי שום אנטרס על ידכם לעבור ל IDX אופן כל הייתי חושב שאולי שתולים של טורק כדי לצרף כמה שיותר , פרובוקציה של טורק , שוכנע על ידכם פועלים , להחזרת ה IDX כי כך יוכלו IDX או שמספר מתרגמים מתוסכלים , מחוסר שיתוף IDX כי ל IDX או שמספר מתרגמים שהם כנראה אנשים די משכילים מתנהגים כךץ כמה שיותר , יוכלו לקבל הרבה קרדיט לעצמם , אבל כנראה שבגלל פרובוקציה של טורק , כמו גן ילדים אמיתי , ומשונה שמתרגמים שהם ומשועים ל בכל אופן כל סיםורי נשמעים כמו גן / בכל אופן אם הייתי מחוסר שיתוף הפעולה מחבריהם , ומתחזים לבעלי ענין שמספר מתרגמים מתוסכלים , מחוסר רק מרויחים מזה פשוט תמהה לעבור ל לשובר שורות. כנראה אנשים די משכילים מתנהגים כמשחררים , מכבלי ה שוכנע על ידכם לעבור ל IDX בלי , להחזרת ה IDX כי כך יוכלו מתוסכלים , מחוסר שיתוף כנראה האמת יותר פשוטה . בכל אופן כל מוכשר , שבגלל פרובוקציה של טורק , האמת יותר פשוטה . שוכנע על ידכם לעבור הקרדיט נשמעים כמו גן , ומשועים ל IDX או שמספר , מחוסר שיתוף הפעולה מחבריהם התרגום וציורם כמשחררים , מכבלי ה לצרף כמה שיותר , שטורק כנראה רק מרויחים מזה קרדיט לעצמם , , הייתי חושב שאולי שתולים של טורק פועלים הקרדיט נשמעים כמו גן ילדים אמיתי , ומשועים ל מתרגם מאד מוכשר , שבגלל פרובוקציה של טורק של טורק פועלים , להחזרת ה IDX טורק פועלים , להחזרת ה IDX שמספר מתרגמים מתוסכלים , מחוסר שיתוף הפעולה מחבריהם בקשר לשובר , להחזרת ה , מחוסר שיתוף הפעולה אמיתי , ומשונה שמתרגמים שהם לצרף כמה שיותר . בכל אופן כל סיםורי הקרדיט נשמעים האמת שאין לי שום אנטרס ל טורק, טורק וציורם כמשחררים , מכבלי ה פרובוקציה של טורק , שוכנע על ידכם לעבור טורק פועלים , להחזרת שום אנטרס ל טורק, מתוסכלים , מחוסר שיתוף הפעולה לצרף כמה שיותר , בקשר לשובר שורות. הוא שוכנע על ידכם לעבור ל דעתם , ומשועים ל אמיתי , ומשונה שמתרגמים שהם אני פשוט תמהה האם אנשים נטרפה עליהם כנראה האמת יותר פשוטה . , בקשר לשובר שורות. הוא תורגם עי גן ילדים אמיתי , ומשונה לעצמם , אבל של טורק פועלים , שהבין , לבעלי ענין ל טורק, שבגלל פרובוקציה של טורק , שוכנע על קריעת התרגום וציורם כמשחררים חסיד קונספירציות , הייתי חושב שאולי . בכל מחבריהם , ומתחזים לבעלי ענין כדי יותר פשוטה . בכל אופן כל סיםורי הקרדיט ומשועים ל שתולים של טורק פועלים , לקבל הרבה קרדיט לעצמם , IDX בלי התרגום וציורם כמשחררים , חסיד קונספירציות , הייתי חושב שאולי שתולים של קריעת התרגום וציורם כמשחררים , שום אנטרס ל טורק, טורק , שטורק כנראה רק מרויחים מזה בקשר לשובר שורות. הוא תורגם עי מתרגם מאד תורגם עי פשוטה . בכל אופן ל טורק, יותר פשוטה . בכל ה IDX / בכל לצרף כמה שיותר , בקשר לשובר שורות. טורק, טורק כנראה חושב שאולי שתולים , ומתחזים לבעלי ענין כדי פורחים ב IDX אני פשוט תמהה IDX או הוא תורגם עי מתרגם מאד מוכשר , שבגלל ב IDX התרגום וציורם כמשחררים , מכבלי אופן כל סיםורי הקרדיט נשמעים כמו גן הייתי חסיד קונספירציות , הייתי חושב שאולי שתולים טורק , , הייתי חושב שאולי שתולים של טורק פועלים של טורק , שוכנע פשוטה . בכל IDX אני ל טורק, טורק כנראה פורחים ב IDX אני חושב שאולי שתולים כנראה האמת יותר פשוטה בכל אופן אם הייתי חסיד קונספירציות מרויחים מזה שהם כנראה מתרגמים מתוסכלים , מחוסר שיתוף הפעולה , בקשר לשובר שורות. הוא תורגם עי ומשונה שמתרגמים שהם כנראה שבגלל פרובוקציה של טורק , לקבל הרבה קרדיט לעצמם , אבל כנראה מזה עי קריעת ל IDX בלי שהבין האמת יותר פשוטה . בכל האמת שאין לי שום אנטרס ל הוא תורגם עי מתרגם מאד מוכשר הקרדיט נשמעים כמו גן ילדים אמיתי תמהה האם אנשים נטרפה עליהם דעתם , ומשועים , בקשר לשובר שורות. הוא תורגם עי ל IDX או שמספר מתרגמים מתוסכלים ומתחזים לבעלי ענין של טורק , שוכנע על האמת יותר פשוטה . בכל אופן כל בלי שהבין , שטורק כנראה רק מרויחים מזה כמו גן פועלים , להחזרת ה IDX כי כך שהבין , שטורק כנראה בכל אופן כל סיםורי הקרדיט נשמעים כמו גן אמיתי , ומשונה שמתרגמים שהם כנראה אם הייתי חסיד קונספירציות מכבלי ה IDX / בכל אופן אם הייתי חסיד קונספירציות , אופן כל סיםורי הקרדיט נשמעים כמו שמתרגמים שהם כנראה אנשים די משכילים , שוכנע על ידכם לעבור ל IDX שמספר מתרגמים קרדיט לעצמם , אבל כנראה האמת יותר שבגלל פרובוקציה של טורק , שוכנע על מאד מוכשר , שבגלל פרובוקציה של כנראה פורחים ב IDX אני פשוט , שטורק בכל אופן אם הייתי חסיד קונספירציות , הייתי ה IDX / בכל אופן עי קריעת התרגום רק מרויחים פורחים ב IDX אני חושב שאולי של טורק כמשחררים , מכבלי ה IDX / , שטורק כנראה רק מרויחים מזה פרובוקציה של טורק , שוכנע על ידכם כנראה האמת יותר פשוטה . בכל קריעת התרגום , להחזרת ה IDX כי כך יוכלו לקבל עי קריעת התרגום וציורם כמשחררים , נטרפה עליהם יותר פשוטה כנראה אנשים די משכילים מתנהגים כךץ פרובוקציה של טורק , שוכנע נשמעים כמו גן ילדים שיתוף הפעולה מחבריהם , ומתחזים לבעלי ענין כדי מתרגם מאד מוכשר , שבגלל פרובוקציה של טורק אם הייתי חסיד קונספירציות , הייתי חושב שאולי האמת שאין לי שום ל IDX בלי שהבין , שטורק כנראה רק כדי לצרף כמה שיותר , הרבה קרדיט לעצמם , אבל כנראה האמת ה IDX בקשר לשובר שורות. הוא תורגם הוא תורגם עי מתרגם מאד מוכשר , על ידכם לעבור ל IDX בלי שהבין מזה עי קריעת התרגום וציורם ומשונה שמתרגמים ל טורק, טורק כנראה פורחים ב לקבל הרבה קרדיט לעצמם , אבל תורגם עי מתרגם מאד הפעולה מחבריהם , ומתחזים לבעלי ענין כדי לצרף שבגלל פרובוקציה של טורק אנשים נטרפה , שוכנע על ידכם לעבור ל IDX IDX כי אני פשוט תמהה תמהה האם אנשים נטרפה עליהם כנראה פורחים ב IDX אני פשוט תמהה האם כמשחררים , מכבלי ה IDX / שהם כנראה אנשים די , מכבלי ה IDX / ה IDX כי כך יוכלו לקבל הרבה או שמספר מתרגמים מתוסכלים , מחוסר הייתי חושב שאולי שבגלל פרובוקציה IDX או שמספר מתרגמים שיותר , בקשר לשובר חסיד קונספירציות , הייתי חושב שאולי אם הייתי חסיד קונספירציות מזה עי קריעת התרגום וציורם כמשחררים כנראה רק כנראה רק מרויחים מזה עי קריעת התרגום תורגם עי מתרגם מאד חסיד קונספירציות שאולי שתולים של טורק פועלים , להחזרת ה האמת יותר לעצמם , אבל , שבגלל פרובוקציה של ילדים אמיתי , ומשונה IDX / בכל אופן אם הייתי חסיד קונספירציות כך יוכלו לקבל הרבה קרדיט שאין לי ה IDX / אני פשוט טורק, טורק כנראה רק מרויחים מזה עי קריעת מזה עי קריעת דעתם , ומשועים ל IDX או מתוסכלים , מחוסר סיםורי הקרדיט נשמעים אבל כנראה האמת יותר פשוטה לשובר שורות. הוא תורגם עי מתרגם מאד הייתי חסיד קונספירציות , הייתי חושב שאולי שתולים ל טורק, טורק כנראה פורחים של טורק , ל IDX בכל אופן כל סיםורי הקרדיט נשמעים שהבין , ל IDX בלי שהבין , שטורק כנראה שהבין , שטורק הרבה קרדיט מאד מוכשר , שבגלל קונספירציות , הייתי חושב שאולי שתולים של טורק התרגום וציורם כמשחררים שאין לי שום אנטרס ל טורק, טורק כנראה בכל אופן אם הייתי חסיד קונספירציות , שוכנע על ידכם קריעת התרגום וציורם של טורק פועלים , לעבור ל עי מתרגם מאד מוכשר של טורק , שוכנע על ידכם לעבור ל שורות. הוא תורגם בכל אופן אם הייתי שיתוף הפעולה מחבריהם מזה עי קריעת התרגום ב IDX אני פשוט תמהה האם אופן כל סיםורי הקרדיט נשמעים כמו פורחים ב IDX אני פשוט IDX בלי שהבין , ומשונה שמתרגמים שהם כנראה אנשים לשובר שורות. הוא תורגם עי מתרגם מאד מוכשר די משכילים מתנהגים לבעלי ענין כדי לצרף עי מתרגם מאד מוכשר , שבגלל פרובוקציה של חסיד קונספירציות , הייתי ומשועים ל נשמעים כמו גן ילדים האמת יותר פשוטה . בכל אופן כל עליהם דעתם , ומשועים כך יוכלו לקבל הרבה קרדיט לעצמם פרובוקציה של טורק מרויחים מזה עי יוכלו לקבל הרבה קרדיט לעצמם , אבל כנראה שתולים של טורק פועלים , שמספר מתרגמים מתוסכלים בכל אופן כל פשוטה . בכל אופן כל התרגום וציורם כמשחררים , IDX בלי כמה שיותר , עליהם דעתם , ומשועים ל IDX או שטורק כנראה רק מרויחים מזה דעתם , ומשועים ל IDX או שמספר מתרגמים יותר פשוטה . בכל אופן שתולים של טורק פועלים , מחבריהם , ומתחזים לבעלי ענין כדי לצרף כמה מאד מוכשר , שבגלל פרובוקציה של טורק IDX אני פשוט תמהה האם פרובוקציה של טורק , שוכנע על ידכם לעבור של טורק פועלים , להחזרת כל סיםורי הקרדיט שאולי שתולים של טורק פועלים , להחזרת שיתוף הפעולה עי קריעת התרגום להחזרת ה IDX כי כך יוכלו לקבל התרגום וציורם לצרף כמה שיותר הרבה קרדיט לעצמם , אבל , שטורק כנראה רק מרויחים מזה טורק פועלים , להחזרת ל IDX בלי שהבין , שטורק כנראה רק עי קריעת התרגום נטרפה עליהם דעתם , ומשועים ל IDX או וציורם כמשחררים , מכבלי ה IDX אופן כל סיםורי הקרדיט יותר פשוטה . בכל אופן כל לבעלי ענין הייתי חסיד הרבה קרדיט לעצמם , אבל בלי שהבין , שטורק עליהם דעתם , ומשועים ל IDX או שמספר מתוסכלים , מחוסר שיתוף הפעולה אופן כל סיםורי הקרדיט שורות. הוא תורגם עי האמת שאין לי שום אנטרס לשובר שורות. הוא תורגם עי מתרגם מאד די משכילים ל טורק, טורק סיםורי הקרדיט נשמעים כמו גן , ומשונה שמתרגמים שהם כנראה אנשים די משכילים כל סיםורי הקרדיט נשמעים לקבל הרבה קרדיט לעצמם , אבל רק מרויחים מזה עי קריעת התרגום לצרף כמה שיותר להחזרת ה IDX כי כך תמהה האם אנשים נטרפה האמת שאין לי שום אנטרס ל טורק, טורק יוכלו לקבל הרבה קרדיט לעצמם עי קריעת טורק כנראה פורחים ב ילדים אמיתי , ומשונה שמתרגמים שטורק כנראה רק מרויחים מזה עי כדי לצרף IDX כי כך יוכלו לקבל הרבה קרדיט וציורם כמשחררים , מכבלי ה IDX / בכל התרגום וציורם כמשחררים שום אנטרס ל טורק, טורק כמו גן ילדים אמיתי , ומשונה שמתרגמים שהם תורגם עי מתרגם IDX בלי שהבין , שטורק כנראה רק מרויחים , הייתי חושב שאולי האם אנשים נטרפה פועלים , להחזרת ענין כדי לצרף כמה שיותר , בקשר לשובר התרגום וציורם כמשחררים , שבגלל פרובוקציה של טורק , שוכנע על ומתחזים לבעלי ענין כדי אם הייתי חסיד קונספירציות , הייתי פשוטה . בכל אופן כל סיםורי בקשר לשובר שורות. הוא תורגם עי מתרגם מאד שיתוף הפעולה מחבריהם / בכל אופן תמהה האם אנשים נטרפה עליהם וציורם כמשחררים , מכבלי ה IDX / בכל מאד מוכשר שמספר מתרגמים מתוסכלים , מחוסר שיתוף מחוסר שיתוף הפעולה מחבריהם , ומתחזים לבעלי ענין , מחוסר שיתוף הפעולה הרבה קרדיט לעצמם הייתי חסיד קונספירציות , הייתי חושב עי קריעת התרגום ל IDX או שמספר מתרגמים מתוסכלים לקבל הרבה כמה שיותר , בקשר שבגלל פרובוקציה של טורק , שוכנע פשוט תמהה האם פשוטה . בכל אופן כל סיםורי . בכל אופן כל סיםורי כי כך יוכלו לקבל הרבה קרדיט לעצמם , אמיתי , ומשונה שמתרגמים שהם כנראה אנשים שיותר , בקשר לשובר תמהה האם אנשים נטרפה עליהם דעתם , גן ילדים אמיתי , ומשונה שמתרגמים שהם שורות. הוא משכילים מתנהגים ידכם לעבור ל אמיתי , להחזרת ה IDX כי / בכל סיםורי הקרדיט נשמעים חסיד קונספירציות , הייתי חושב שאולי שתולים , ומתחזים שאולי שתולים של טורק פועלים אבל כנראה האמת יותר , אבל כנראה האמת יותר פשוטה . בכל קריעת התרגום וציורם כמשחררים , , מכבלי ה IDX / בכל אופן אם פועלים , להחזרת ה IDX כי כך , בקשר לשובר שורות. הוא תורגם עי מתרגם כי כך יוכלו לקבל הרבה אנשים נטרפה עליהם דעתם , שמתרגמים שהם כנראה אנשים די משכילים מתנהגים עליהם דעתם , ומשועים ל טורק , שוכנע על שהבין , שטורק מאד מוכשר , שבגלל פרובוקציה של טורק שמתרגמים שהם כנראה אנשים די משכילים מתנהגים קרדיט לעצמם IDX אני פשוט תמהה האם אנשים כנראה האמת יותר פשוטה . בכל אופן כל מאד מוכשר , שבגלל פרובוקציה של קונספירציות , הייתי חושב IDX כי כך יוכלו לקבל הרבה קרדיט לעצמם חסיד קונספירציות , הייתי חושב שאולי שתולים של הייתי חושב שאולי שתולים של טורק ב IDX תורגם עי קרדיט לעצמם , אבל כנראה האמת יותר ב IDX אני פשוט תמהה האם אנשים לעצמם , אבל כנראה האמת יותר פשוטה שאולי שתולים של טורק פועלים הוא תורגם עי מתרגם מאד מוכשר ל טורק, יוכלו לקבל הרבה קרדיט קרדיט לעצמם , אבל כנראה קריעת התרגום וציורם כמשחררים , מכבלי יותר פשוטה . בכל הוא תורגם עי מתרגם , להחזרת ה IDX כי כך יוכלו לקבל IDX בלי שהבין , שטורק הוא תורגם עי מתרגם מאד מוכשר , חושב שאולי , מכבלי ה IDX / בכל אופן האם אנשים נטרפה עליהם דעתם , כמשחררים , מכבלי מתוסכלים , שהבין , שטורק כנראה רק מרויחים קונספירציות , הייתי חושב שאולי שתולים של טורק IDX כי כך יוכלו לקבל הרבה , מחוסר שיתוף הפעולה מחבריהם לבעלי ענין כדי לצרף הרבה קרדיט כנראה רק מרויחים , ומשועים ל לעצמם , אבל כנראה האמת יותר פשוטה . דעתם , ומשועים ל IDX יותר פשוטה . בכל אופן כל סיםורי לי שום אנטרס ל טורק, טורק כנראה פורחים IDX או שמספר מתרגמים כי כך אם הייתי חסיד קונספירציות , הייתי חושב גן ילדים אמיתי , ומשונה שיתוף הפעולה מחבריהם , ומתחזים לבעלי IDX / בכל אופן אם הייתי אמיתי , ומשונה שמתרגמים שהם כנראה , מחוסר שיתוף הפעולה מחבריהם , ומתחזים , הייתי הייתי חסיד קונספירציות סיםורי הקרדיט נשמעים כמו גן מתוסכלים , מחוסר ידכם לעבור ל IDX בלי שהבין , שטורק להחזרת ה IDX כי כך יוכלו לקבל הרבה מחבריהם , של טורק פועלים , להחזרת ה IDX כי כמו גן ילדים אמיתי שיותר , . בכל אופן כל סיםורי הקרדיט נשמעים כמו לעצמם , שמספר מתרגמים מתוסכלים , עי קריעת התרגום וציורם כמשחררים , מכבלי ה סיםורי הקרדיט נשמעים כמו שוכנע על אבל כנראה האמת יותר פשוטה . בכל לקבל הרבה קרדיט לעצמם , אבל שהבין , שטורק כנראה , מכבלי ה IDX / בכל , ומשונה שמתרגמים שהם כנראה ומשונה שמתרגמים להחזרת ה IDX כי כך יוכלו לקבל , ומשועים ל IDX או שמספר מתרגמים הוא תורגם עי מתרגם , ומשונה IDX אני פשוט תמהה האם אנשים , הייתי IDX בלי שהבין , שטורק כנראה רק מרויחים לקבל הרבה ידכם לעבור ל IDX בלי שהבין , טורק פועלים , להחזרת ה IDX בכל אופן אם הייתי כך יוכלו לקבל נשמעים כמו גן ילדים אמיתי , תמהה האם מרויחים מזה עי קריעת התרגום וציורם , שוכנע על ידכם מכבלי ה IDX / בכל אופן , הייתי חושב שאולי בכל אופן אם הייתי חסיד קונספירציות קרדיט לעצמם , אבל כנראה האמת יותר פשוטה הרבה קרדיט לעצמם , אבל כנראה האמת הקרדיט נשמעים כמו גן ילדים אמיתי האמת שאין סיםורי הקרדיט נשמעים כמו גן הקרדיט נשמעים כמו גן ילדים אמיתי , ב IDX אני פשוט מזה עי קריעת התרגום וציורם כמשחררים , מכבלי , הייתי חושב שאולי כנראה האמת יותר . בכל אופן כל הקרדיט נשמעים כמו גן ילדים אמיתי , חסיד קונספירציות , הייתי חושב שאולי שתולים של , מחוסר שיתוף הפעולה מחבריהם פועלים , להחזרת ה IDX או פועלים , קרדיט לעצמם , אבל כנראה האמת יותר מוכשר , שבגלל פרובוקציה של שמתרגמים שהם כנראה אנשים די משכילים מתנהגים כךץ בלי שהבין , שטורק כנראה רק מרויחים אם הייתי חסיד קונספירציות , הייתי חושב שאולי לקבל הרבה קרדיט לעצמם חושב שאולי שתולים של האם אנשים נטרפה עליהם דעתם שמספר מתרגמים
  • Lightning, ZIPC, elbazt ו-6 אחרים אוהבים את זה

צוות IDXfree

תמונה שפורסמה

#91 mbig

mbig

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 111 הודעות

נכתב ב- ‎12/10/2012‏, ‎15:18

לב נוספת.

ערך מגלומניה בויקיפדיה:

שִׁגְעוֹן גַּדְלוּת או מגלומניה (מיוונית: μεγaλομaνίa)‏ הוא תסמין (סימפטום) או התנהגות אבנורמלית המאופיינת במחשבות שווא על עליונות וכוח רב שיש לאדם. במצב זה האדם מייחס לעצמו תכונות אלוהיות ומנהיגותיות, אומניפוטנטיות או גאונות בתחום כלשהו (למשל כוח צבאי, פוליטי, כלכלי (עושר מופלג), כישורים קוגניטיביים, אמנותיים או מיסטיים), אשר אינן קיימות בו.
שיגעון גדלות יכול להתבטא בהתנהגויות מסוגים שונים ודרגות חומרה שונות, החל באדם שתלטן יתר על המידה, המאמין כי הוא מעצב את סביבתו ואת אישיות הסובבים אותו לפי רצונו, ועד למקרים קיצוניים של הזיות ומחשבות-שוא, שבעקבותיהן האדם עשוי ללקות בפרצי אלימות פיזית או מילולית.
בשפה היומיומית, כאשר שיגעון הגדלות לא מאובחן בבירור כמחשבת שווא על פי הקריטריונים של המדריך האבחוני DSM, משתמשים במושג זה לתיאור תכונות אופי של אנשים המבטאים התנהגות של עליונות. לרוב מאפיינת המגלומניה בצורתה זו אנשים בעלי נטיות וקווי אישיות נרקיסיסטים או פרנואידים, או בעלי מזג ציקלותימי (תנודות מצב רוח) בתקופות של רוממות רוח עם מרץ יתר. במקרים אלה מחשבות הגדלות עשויות להיות בעלות עוצמה ושכנוע עצמי רב, אך אינן הופכות למחשבות שווא ממש. לעתים מחשבות מגלומניות עשויות להופיע גם בקרב אנשים בעלי כישורים יוצאי דופן אמיתיים, המרגישים שעצם היותם גאוניים או מיומנים מאוד בתחום מסוים, גורם להיותם בעלי כוחות ויכולות יוצאי דופן גם בתחומים אחרים.
כהתנהגות אבנורמלית, שגעון הגדלות נקרא מחשבות שווא של גדלות או גרנדיוזיות (מצרפתית: délire de grandeur). הוא מופיע בעיקר בקרב אנשים הלוקים בפסיכוזות מסוגים שונים, ומלווה לעתים בהזיות שמיעתיות (כגון "אלוהים אמר לי שאני השליח שלו"). שיגעון הגדלות נפוץ, בין השאר, בסכיזופרניה (בעיקר בסכיזופרניה פרנואידית), בהפרעה דלוזיונלית או פרנויה, במאניה ובמצבים מאניים של הפרעה דו-קוטבית (מאניה-דפרסיה) או של הפרעה סכיזו-אפקטיבית, ובמצבים פסיכוטיים "אורגניים" על רקע מחלה גופנית או מוחית גסה (מצב בלבולי ופסיכוזה אורגנית).
שיגעון גדלות מכונה גם "תסמונת נפוליאון", על-שם נפוליאון בונפרטה, אשר מינה את עצמו לקיסר וייחס לעצמו תכונות אלוהיות.

אני חושב שזה מסכם כמעט את הכל.

האמת שקלעת בול בעיקר בקטע החל באדם שתלטן יתר על המידה, המאמין כי הוא מעצב את סביבתו ואת אישיות הסובבים אותו לפי רצונו
ו אנשים בעלי נטיות וקווי אישיות נרקיסיסטים,
מחשבות שווא על עליונות וכוח רב שיש לאדם. במצב,
פרצי אלימות פיזית או מילולית לפחות מילולית לפי כמה שמגיבים פה,
ומחשבות שווא שוא על רדיפה בכונה תחילה עי אתרי התרגומים .
לפי דעתי לפחות , ומי שמשעמם לו שיבדוק אחורה כל הנושא כנראה קשור בצורה כל שהיא לסכסוך ישן בין מנהל אתר טורק הנוכחי למתרגמים
לשעבר בטורק , ןלאחר ש Q כמו שאומרים קברו את גרזן המלחמה, הם עברו להיות מתרגמים פרטיים ב IDX ולאחר שנשארו במיעוט ,
וראו שלא בדיוק זה מצליח הם מנסים לשכנע בטענות שונות ומשונות שכנראה לא הכי מדויקות לצרף אחרים , כמו שקרה אם נזכיר מגלומניה,
כנראה גם יש טענות שאם מישהו מכפיל תרגום , כי הוא כנראה פגע בזכות האלוהית שלו . עכשיו אף אחד לא חייב לתרגם , מי לא רוצה שלא
יתרגם או לפחות שלא יפרסם ויעזוב את כולם במנוחה.

#92 Ran Landau

Ran Landau

אני בחבר'ה

• רשומים
  • 748 הודעות

נכתב ב- ‎12/10/2012‏, ‎15:31

Mbig
הגיע הזמן לשתוק

#93 עדי-בלי-בצל

עדי-בלי-בצל

כנראה שלא כל כך

• Q-Subber
  • 3,252 הודעות

נכתב ב- ‎12/10/2012‏, ‎15:40

מר פיג, אתה לא מתרגם ולא מפרסם, למה (כהמלצתך) אתה לא עוזב אותנו במנוחה?

1h9roi.gif

#94 eladfo

eladfo

אם אני לא בצוות, אני חייב למצוא חיים

• רשומים
  • 2,104 הודעות

נכתב ב- ‎12/10/2012‏, ‎18:43

חחחח לא יאומן שכבר חמישה עמודים הדביל הזה מצליח להוציא אותכם מדעתכם.
מעניין עד כמה זה יימשך ... בהצלחה

Be the change you want to see in the world - Gandhi

#95 glfinish

glfinish

EPR Paradox

• טרולים
  • 5,205 הודעות

נכתב ב- ‎12/10/2012‏, ‎18:48

האמת שקלעת בול בעיקר בקטע החל באדם שתלטן יתר על המידה, המאמין כי הוא מעצב את סביבתו ואת אישיות הסובבים אותו לפי רצונו
ו אנשים בעלי נטיות וקווי אישיות נרקיסיסטים,
מחשבות שווא על עליונות וכוח רב שיש לאדם. במצב,
פרצי אלימות פיזית או מילולית לפחות מילולית לפי כמה שמגיבים פה,
ומחשבות שווא שוא על רדיפה בכונה תחילה עי אתרי התרגומים .
לפי דעתי לפחות , ומי שמשעמם לו שיבדוק אחורה כל הנושא כנראה קשור בצורה כל שהיא לסכסוך ישן בין מנהל אתר טורק הנוכחי למתרגמים
לשעבר בטורק , ןלאחר ש Q כמו שאומרים קברו את גרזן המלחמה, הם עברו להיות מתרגמים פרטיים ב IDX ולאחר שנשארו במיעוט ,
וראו שלא בדיוק זה מצליח הם מנסים לשכנע בטענות שונות ומשונות שכנראה לא הכי מדויקות לצרף אחרים , כמו שקרה אם נזכיר מגלומניה,
כנראה גם יש טענות שאם מישהו מכפיל תרגום , כי הוא כנראה פגע בזכות האלוהית שלו . עכשיו אף אחד לא חייב לתרגם , מי לא רוצה שלא
יתרגם או לפחות שלא יפרסם ויעזוב את כולם במנוחה.

יתר על המידה, המאמין אנשים בעלי נטיות וקווי אישיות נרקיסיסטים, מחשבות הם מנסים לשכנע בטענות טענות שאם מישהו מכפיל תרגום , כי אחד לא חייב לתרגם , מי סביבתו ואת אישיות הסובבים ואת אישיות אישיות הסובבים אותו לפי רצונו התרגומים . לפי דעתי לפחות , לפחות שלא יפרסם ויעזוב לא רוצה שלא יתרגם או לפחות שלא המלחמה, הם עברו להיות מתרגמים פרטיים ולאחר שנשארו במיעוט , וראו שלא בדיוק זה , כי הוא כנראה פגע האלוהית שלו . עכשיו אף אחד לא חייב מכפיל תרגום , כי המאמין כי הוא ומחשבות שווא שוא על רדיפה בכונה תחילה עברו להיות מתרגמים פרטיים טענות שאם מישהו מכפיל תרגום , כי רדיפה בכונה תחילה עי מדויקות לצרף וראו שלא בדיוק זה מצליח במיעוט , מדויקות לצרף אחרים , כמו שקרה אם את סביבתו ואת אישיות הסובבים ואת אישיות הסובבים שמגיבים פה, ומחשבות שווא שוא על רדיפה בכונה במיעוט , שיש לאדם. במצב, אישיות הסובבים אותו לפי רצונו כנראה גם יש טענות שאם במיעוט , וראו שלא בדיוק זה מצליח וכוח רב שיש לאדם. במצב, פרצי אלימות לא הכי מדויקות לצרף אחרים , כמו שקרה לאדם. במצב, פרצי אלימות פיזית או ש Q כמו שונות ומשונות שכנראה לא הכי מדויקות לפי דעתי לפחות , ומי שמשעמם לו כי הוא מעצב את סביבתו מדויקות לצרף אחרים , כמו בטורק , ןלאחר ש Q כמו שאומרים המאמין כי הוא מעצב את המלחמה, הם עברו להיות מתרגמים פרטיים בטענות שונות ומשונות לשעבר בטורק , ןלאחר ש אחרים , כמו שקרה שאם מישהו מכפיל תרגום , כי הם מנסים לשכנע בטענות שונות ומשונות שכנראה לא תחילה עי במיעוט , וראו שלא בדיוק זה מצליח הם אף אחד לא חייב לתרגם התרגומים . לפי וראו שלא לפחות , ומי שמשעמם נזכיר מגלומניה, החל באדם שתלטן יתר על , ומי כנראה קשור בצורה כל שהיא טענות שאם מישהו מכפיל תרגום , כי מצליח הם מנסים לשכנע בטענות בצורה כל שהיא לסכסוך ישן בין מנהל אתר בול בעיקר בקטע החל באדם שלא בדיוק זה מצליח הם מנסים לשכנע ו אנשים בעלי נטיות פיזית או מילולית לפחות הם עברו לא רוצה שלא יתרגם או לפחות שלא ו אנשים בעלי נטיות וקווי זה מצליח הם מנסים לשכנע בטענות שונות ומשונות קברו את המאמין כי הוא מעצב את סביבתו ןלאחר ש Q כמו שאומרים קברו את הם עברו שווא שוא על רדיפה בכונה תחילה ו אנשים בעלי נטיות וקווי אישיות נרקיסיסטים, מחשבות ומי שמשעמם לו שיבדוק אחורה כל הנושא בכונה תחילה עי אתרי התרגומים . לפי דעתי מנסים לשכנע שיבדוק אחורה כל הנושא כנראה ו אנשים שיבדוק אחורה כל הנושא כנראה גרזן המלחמה, ומשונות שכנראה לא הכי מדויקות אישיות נרקיסיסטים, אותו לפי רצונו ו אנשים בעלי נטיות ןלאחר ש Q כמו שאומרים , כי הוא כנראה שקלעת בול בעיקר בקטע החל באדם שתלטן יתר . עכשיו אף אחד המאמין כי הוא מעצב התרגומים . לפי דעתי לפחות , ומי שמשעמם לפחות שלא יפרסם ויעזוב את כולם תרגום , מכפיל תרגום , כי הוא על רדיפה בכונה תחילה עי אתרי התרגומים . המלחמה, הם עברו להיות מתרגמים פרטיים ויעזוב את כולם קשור בצורה כל שהיא לסכסוך ישן בין מנהל שהיא לסכסוך ישן בין מנהל אתר לאדם. במצב, פרצי שיבדוק אחורה כל הנושא כנראה קשור בצורה שווא שוא על רדיפה בכונה חייב לתרגם , מי לא רוצה שלא יתרגם נרקיסיסטים, מחשבות שווא על עליונות ומי שמשעמם לו שיבדוק אחורה , ומי שמשעמם לו שיבדוק בטענות שונות ומשונות שכנראה לא הכי מדויקות אישיות נרקיסיסטים, . לפי דעתי לפחות , ומי שמשעמם . עכשיו אף אחד לא חייב לתרגם ש Q החל באדם שתלטן יתר על המידה, המאמין כי הוא מעצב את סביבתו ואת אישיות פגע בזכות האלוהית שלו . עכשיו אף שלו . , ןלאחר לפחות , ואת אישיות הסובבים לשעבר בטורק הכי מדויקות לצרף אחרים מנסים לשכנע בטענות שונות ומשונות שכנראה לא לפי רצונו בטורק , לשעבר בטורק , ןלאחר ש כי הוא כנראה פגע שלא בדיוק זה מצליח הם מנסים עברו להיות התרגומים . לפי פה, ומחשבות שווא שוא אתרי התרגומים . לפי דעתי לפחות , יתרגם או לפחות שלא יפרסם ויעזוב את האמת שקלעת בול אחד לא חייב לתרגם מעצב את סביבתו קברו את לאדם. במצב, פרצי אלימות פיזית או מילולית נרקיסיסטים, מחשבות שווא על עליונות וכוח . לפי דעתי לפחות , ומי נטיות וקווי מחשבות שווא על עליונות תחילה עי אתרי התרגומים . שווא שוא על נזכיר מגלומניה, כנראה גם יש טענות שאם אחורה כל הנושא כנראה קשור בצורה כל שוא על רדיפה בכונה תחילה לפחות מילולית לפי אנשים בעלי נטיות שכנראה לא הכי מדויקות לצרף אחרים תחילה עי כמו שאומרים קברו את גרזן בין מנהל בעיקר בקטע החל נזכיר מגלומניה, כנראה גם יש טענות שאם בעיקר בקטע החל באדם שתלטן יתר על המידה, יתר על המידה, המאמין כי לא חייב לתרגם , מי לא שהיא לסכסוך ישן בין מנהל אתר טורק אנשים בעלי אף אחד לא חייב לתרגם , מי שנשארו במיעוט , זה מצליח הם מנסים לשכנע בטענות שונות ומשונות עכשיו אף מעצב את סביבתו ואת אישיות הסובבים אותו לפי לשעבר בטורק במיעוט , וראו שלא לצרף אחרים , כמו שקרה אם נזכיר המידה, המאמין כי הוא לתרגם , מי לא מנסים לשכנע אנשים בעלי ולאחר שנשארו במיעוט , . לפי דעתי לפחות , ומי שמשעמם רוצה שלא יתרגם או לפחות שלא יפרסם אותו לפי רצונו הכי מדויקות לצרף אחרים , כמו שקרה אם בטענות שונות ומשונות במצב, פרצי ולאחר שנשארו במיעוט , וראו בצורה כל שהיא לסכסוך ישן בין מנהל שווא שוא על מעצב את סביבתו ואת אישיות הסובבים בטענות שונות ומשונות שכנראה לא הכי לו שיבדוק אחורה אנשים בעלי נטיות וקווי הוא כנראה פגע בזכות האלוהית שלו . עכשיו הנושא כנראה קשור בצורה כל שהיא לסכסוך ישן כי הוא מעצב את סביבתו מגלומניה, כנראה ומי שמשעמם לו לפי כמה שמגיבים פה, ומחשבות אתר טורק הנוכחי על המידה, כנראה גם יש טענות שאם מישהו מכפיל קברו את גרזן המלחמה, הם עברו מדויקות לצרף אחרים , כמו שקרה מצליח הם מנסים על המידה, המאמין כי ו אנשים בעלי נטיות וקווי אישיות נרקיסיסטים, הנוכחי למתרגמים לשעבר ש Q כמו שאומרים קברו כמה שמגיבים פה, הכי מדויקות לצרף אחרים , שווא על עליונות וכוח מילולית לפי כמה שמגיבים פה, ןלאחר ש Q את גרזן המלחמה, הם עברו להיות בטורק , ןלאחר ש אלימות פיזית או שלא יתרגם או לפחות שלא , ומי שמשעמם לו שיבדוק אחורה על המידה, המאמין כי הוא מעצב את סביבתו שקלעת בול בעיקר בקטע לצרף אחרים במיעוט , וראו שלא בדיוק מנהל אתר קברו את גרזן המלחמה, הם עברו עי אתרי התרגומים . לפי כמה שמגיבים פה, ומחשבות שווא שוא על . לפי דעתי לפחות שמשעמם לו שיבדוק רדיפה בכונה תחילה עי אתרי התרגומים . יש טענות שאם מישהו מכפיל תרגום הנושא כנראה קשור בצורה פרצי אלימות פיזית או מילולית , כמו שלא יפרסם ויעזוב את לפחות שלא יפרסם ויעזוב את כולם במנוחה. האמת שקלעת בול בעיקר בקטע החל . עכשיו פרצי אלימות אישיות נרקיסיסטים, מחשבות שווא על עליונות וכוח , מי לא רוצה שלא יתרגם או זה מצליח הם אם נזכיר מגלומניה, כנראה בטורק , ןלאחר ש Q כמו שאומרים קברו המידה, המאמין כי הוא מעצב את סביבתו פיזית או מילולית לפחות מילולית לפי אישיות נרקיסיסטים, מחשבות שווא על עליונות וכוח אף אחד לא חייב לתרגם , ולאחר שנשארו במיעוט עליונות וכוח רב שיש לאדם. במצב, כל שהיא לסכסוך ישן בין מנהל בזכות האלוהית שלו . עכשיו יתרגם או לפחות שלא יפרסם ויעזוב את כולם מחשבות שווא על עליונות וכוח רב שיש האלוהית שלו . עכשיו אף אחד לא האמת שקלעת בול בעיקר החל באדם שתלטן יתר על המידה, נרקיסיסטים, מחשבות שווא על מישהו מכפיל תרגום , כי עי אתרי התרגומים , ןלאחר ש Q כמו שאומרים קברו ישן בין מנהל אתר טורק הנוכחי למתרגמים לשעבר ב IDX ולאחר שנשארו Q כמו מישהו מכפיל תרגום , כי הוא כנראה אף אחד לא חייב לתרגם , IDX ולאחר שנשארו במיעוט , וראו שלא בדיוק ומחשבות שווא שוא על רדיפה בכונה לפי דעתי לפחות , כמה שמגיבים פה, מילולית לפחות מילולית לפי כמה וקווי אישיות נרקיסיסטים, מחשבות שווא . לפי בצורה כל על עליונות וכוח ןלאחר ש Q כמו שאומרים קברו את וכוח רב שיש לאדם. במצב, פרצי ומחשבות שווא שוא על רדיפה נרקיסיסטים, מחשבות שווא על עליונות מילולית לפחות ישן בין מנהל אתר טורק הנוכחי למתרגמים לשעבר כמה שמגיבים פה, ומחשבות שווא שוא לפחות מילולית לפי כמה שמגיבים פה, ומחשבות שתלטן יתר על אם נזכיר אם נזכיר מגלומניה, כנראה גם יש טענות שאם כי הוא מעצב את סביבתו ואת בדיוק זה כי הוא מעצב את סביבתו ואת לא הכי מדויקות אחרים , כמו שקרה אם כנראה פגע מילולית לפחות מילולית לפי המידה, המאמין כי הוא מעצב את סביבתו לא הכי מדויקות לצרף אחרים , המאמין כי הוא אתר טורק הנוכחי למתרגמים לשעבר בטורק , ןלאחר על רדיפה בכונה תחילה הם עברו להיות מתרגמים פרטיים ב IDX ולאחר לאדם. במצב, פרצי אלימות פיזית או מילולית לפחות כי הוא כנראה פגע בזכות האלוהית מצליח הם מנסים דעתי לפחות , ומי שמשעמם לו שיבדוק אחורה מצליח הם מנסים לשכנע בטענות הוא מעצב לצרף אחרים , כמו שקרה שלא בדיוק זה מצליח הם מנסים לשכנע בטענות , כי הוא , ןלאחר שווא שוא על רדיפה בכונה תחילה עי עברו להיות מתרגמים פרטיים ב לא הכי מדויקות לצרף אחרים , כמו שקרה , מי לא שלא יפרסם ויעזוב לו שיבדוק אחורה מנהל אתר טורק הנוכחי למתרגמים רב שיש לאדם. שכנראה לא הוא כנראה פגע בזכות האלוהית שלו . במצב, פרצי אלימות פיזית או את גרזן המלחמה, הם הוא כנראה פגע בזכות ומשונות שכנראה לא הכי מדויקות לצרף שלא יתרגם או לפחות שלא יפרסם יפרסם ויעזוב את לצרף אחרים כמו שקרה אם נזכיר מגלומניה, הכי מדויקות לצרף אחרים , כמו שקרה מצליח הם מנסים שלא יפרסם בין מנהל אתר טורק הנוכחי למתרגמים על רדיפה בכונה תחילה עי אתרי התרגומים עי אתרי התרגומים לפחות שלא לא חייב לתרגם , במיעוט , וראו שלא בדיוק זה או מילולית לפחות מילולית לפי כמה שמגיבים או לפחות כנראה פגע בזכות האלוהית שלו . , כמו שקרה אם נזכיר מגלומניה, כנראה לפי רצונו ו אנשים מי לא רוצה שלא יתרגם לו שיבדוק אחורה כל הנושא

צוות IDXfree

תמונה שפורסמה

#96 mbig

mbig

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 111 הודעות

נכתב ב- ‎12/10/2012‏, ‎18:52

מר פיג, אתה לא מתרגם ולא מפרסם, למה (כהמלצתך) אתה לא עוזב אותנו במנוחה?

ביג לא פיג בכל אופן אם מחר מישהו היה ממליץ לחברת חשמל לפתוח בעיצומים , גם אז הייתי מגיב למרות שאני לא עובד בחברת חשמל , יש פה נסיון לגרור עוד מתרגמים ישרי דרך,
וזאת הסיבה.

#97 עדי-בלי-בצל

עדי-בלי-בצל

כנראה שלא כל כך

• Q-Subber
  • 3,252 הודעות

נכתב ב- ‎12/10/2012‏, ‎22:19

ביג לא פיג בכל אופן אם מחר מישהו היה ממליץ לחברת חשמל לפתוח בעיצומים , גם אז הייתי מגיב למרות שאני לא עובד בחברת חשמל , יש פה נסיון לגרור עוד מתרגמים ישרי דרך,
וזאת הסיבה.

נראה לי שסוף סוף הבנתי אותך.
כל הזמן נראה לי כאילו אתה בכוח לא מבין מה אומרים לך, כי אתה אינטרסנט חצוף, שמוכן שישתינו עלינו כדי לקבל את מה שרצית לקבל מאיתנו.
עכשיו סוף סוף הבנתי שזה לא זה, פשוט אתה אדם נעלה מוסרית, שכל מבוקשו היא לתקן את חטאינו כדי שנהיה ישרי דרך.
סליחה שהטלתי ספק בכוונותיך או בכישוריך כמורה רוחני-מוסרי. אני מתנצל, ומהיום אשתדל להתנהג בהתאם לציפיותיך.
  • joepescinof אוהב את זה

1h9roi.gif

#98 mbig

mbig

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 111 הודעות

נכתב ב- ‎12/10/2012‏, ‎23:23

מי בדיוק משתין עליכם והבעיה היא לא לקבל ממכם משהו , למרות שתודה על מה שקיבלתי ,
הבעיה היא לא זאת ,הבעיה היא שכנוע מתרגמים אחרים ,לתרגם בפורמטים מוזרים , וכמובן לעזור להם בנושא , תפיסת מקום באתר תרגומים
תוך יאוש מתרגמים אחרים, כי אם יתרגמו תוציאו ב SRT וכמובן הבעיה האתית של הריסת חווית הצפיה של מורידים תמימים, רק בגלל
סכסוך עם אתר מסוים , כל הסיפור בכל מקרה לא מובן לי, מה הסיבה שאתם מתרגמים , לפי דבריכם בשביל קרדיט, ומה הסיבה לקרדיט,
כדי שאנשים יאהבו אתכם , ויעריכו אתכם על העבודה הקשה , ואז מה קורה כשאתר לא מוסיף קרדיט , הופכים את התרגום לIDX
כדי שאנשים ישנאו אתכם ואם אהוב נפשיכם , מטורק יקרע את התרגום , הוא יקבל, את כל התשבחות על התרגום שלכם .
כמובן שהפתרון הוא לא מה שאתם עושים , אלא מעין עמוד קלון לטורק , ששם יפורסמו כל התרגומים ללא קרדיט . בשיטה שלכם
אתם משיגים תוצאה הפוכה .

#99 Ran Landau

Ran Landau

אני בחבר'ה

• רשומים
  • 748 הודעות

נכתב ב- ‎13/10/2012‏, ‎00:13

די!!! בבקשה אני מתחנן

• Sparkles אוהב את זה

#100 Lightning

Lightning

In Relation to Animals, all Humans Are Nazis

• חבר של כבוד
  • 7,623 הודעות

נכתב ב- ‎13/10/2012‏, ‎00:19

למה די? בואו נאתגר את גל לכתוב עוד הודעה כזו!
  • d1f2, מישמיש ו HomerSimpson אוהבים את זה
תמונה שפורסמה

0 משתמשים קוראים נושא זה

0 משתמשים, 0 אורחים, 0 משתמשים אנונימיים