יצא המרצע מהשק
נכתב ב- 25/10/2012, 12:35
הוא כבר מגיש את התביעה
נכתב ב- 25/10/2012, 12:40
ההשערה שלך לא נכונה (אני מניח שזה לא יפריע לך לטעון אותה שוב בהמשך, אבל ניחא).ישלי השערה שהסכסוך עם טורק לא בדיוק קשור לקרדיט זה או אחר , אלא משהו יותר ישן, אולי היית פעם בטורק,.ןהפסדת נגד המנהל המקורי ( כמובן בלי אחריות ).
אי העלאה לטחורק מקובלת עלינו לחלוטין ואנחנו אפילו שואפים אליה. אם זה היה המצב, הכל היה רגוע ושמח. תנחש מי לא מוכן.
בכל מקרה הם שמים תרגום שלך ללא רשותך, למה שלא תתבע אותם
שחררתי בתחילת דרכי בטחורק כעצמאי, וברגע שהצטרפתי לקיו כל ההרשאות שלי לשם בוטלו. דווקא בשלב זה לא נעלבתי, אלא ניסיתי להוות גורם מתווך וליצור שיתוף פעולה אך לשוא.
גם ההשערה השניה שלך (כאילו התחלפו בטחורק מנהלים) היא שגוייה.
בבקשה אל תעלה תיאוריות קונספירציה כדי להתבסס עליהן. אם חסר לך מידע פשוט תשאל.
נכתב ב- 25/10/2012, 13:56
אין לי מושג , וברור שלא ניתן לרקוד על שתי חתונות , וכמובן ששאלתי, פשוט נדמה לי שנתקלתי בשמך בטורק לפני זמן רב.ההשערה שלך לא נכונה (אני מניח שזה לא יפריע לך לטעון אותה שוב בהמשך, אבל ניחא).
ישלי השערה שהסכסוך עם טורק לא בדיוק קשור לקרדיט זה או אחר , אלא משהו יותר ישן, אולי היית פעם בטורק,.ןהפסדת נגד המנהל המקורי ( כמובן בלי אחריות ).
אי העלאה לטחורק מקובלת עלינו לחלוטין ואנחנו אפילו שואפים אליה. אם זה היה המצב, הכל היה רגוע ושמח. תנחש מי לא מוכן.
בכל מקרה הם שמים תרגום שלך ללא רשותך, למה שלא תתבע אותם
שחררתי בתחילת דרכי בטחורק כעצמאי, וברגע שהצטרפתי לקיו כל ההרשאות שלי לשם בוטלו. דווקא בשלב זה לא נעלבתי, אלא ניסיתי להוות גורם מתווך וליצור שיתוף פעולה אך לשוא.
גם ההשערה השניה שלך (כאילו התחלפו בטחורק מנהלים) היא שגוייה.
בבקשה אל תעלה תיאוריות קונספירציה כדי להתבסס עליהן. אם חסר לך מידע פשוט תשאל.
בכל אופן גם לפי דבריך טורק גרמו לך נזק, ועדיין הצופים התמימים לא אשמים , וגם אין ביכולתם לעשות דבר בנושא.
יתכן שהשנאה שלך לטורק מוצדקת, הם לא בדיוק טלית שכולה תכלת, אבל השיטה, לא נכונה,
בקשר להרשאות, דוקא תרגומים שלך כן מופיעים בטורק, אז מה הבעיה .
נכתב ב- 25/10/2012, 23:45
נכתב ב- 26/10/2012, 04:10

נכתב ב- 26/10/2012, 04:21
פינגפונג, הוא מדבר שטויות אנשים יושבים ומנמקים לו תשובה לגיטימית, הוא מתעלם ממנה קליל וטוען עוד טענות ריקות ומטומטמות.
אם הוא לא היה כותב בצורה יחודית ומוזרה הייתי מהמר שהוא בוט חכם שתוכנת להתעלם מכל רציונל שיזרק עליו ובתמורה יטען טענות מנושלות כל הגיון.
אני ממליץ על ניסיוי קל.
שמישהו יסכים איתו רגע אני רוצה לראות אם הוא יצא משיווי משקל (זאת בהנחה שהמתכנת החכם שכח לכתוב מחלקה שתמגדירה לו מה לעשות במקרה ומישהו מסכים איתו)
mbig אדוני היקר והמיוחד (בדרכך כמובן), תבין משהו פשוט, כל כך פשוט שאתה אפילו לא צריך לחשוב עבורו.
אתה מדבר שטויות ולא רק זה אתה חוזר על אותן שטויות שוב ושוב גם לאחר שנימקו עבורך תשובות מושכלות וקונקרטיות אתה ממשיך בזימרה המתמשכת שלך בלי כל התייחסות לשום דבר שנאמר לך ממש מנהל שיח חרשים עם עצמך.
לא באמת מעניינת אותך הדעה של הצד השני אתה מחפש להביע החוצה את טענותך וכמה שיותר פעמים כי אתה כניראה מתקיים על עיקרון "אם תגיד את זה מספיק פעמים זה יהפוך לאמת"
או שאתה פשוט ממש נהנה לשקר לעצמך ולהחליט שאתה צודק לא משנה שהעבודות נגדך.
אתה מוזמן להמשיך לטעון שיש פגיעה כלשהי נגדך וכל זה בכלל קנוניה של כל העולם נגדך, רשעים שכמותם חצופים נבזים איך הם מעזים לעשות מה שבזין שלהם עם התרגומים שהם עמלים שעות על שעות להפיק?!
קח טעימה קלה של הסאונד שיוצא מהצד השני של הרמקול שלך:
"תוציאו יותר מהר, קדימה מהירות כפולה! IDX? תשלחו חזרה למפעל! לא מקובל עלינו אנחנו הבוס! קדימה קדימה קדימה קדימה למי אתם מחכים שלא תעזו לעכב לי את התרגום אתם חייבים לי!"
נאמן למקור
- yosefddd אוהב את זה
נכתב ב- 26/10/2012, 05:16
האמת התשובות שקיבלתי זה טורק גונב קרדיטים, התרגום שלנו ,לא רוצה IDX תתרגם לבד ועוד תשובות משונות של אנשים מלאות קללות ודי ילדותיות. שום תשובה רלונטית. בכל אופן אף אחד לא חייב לתרגם , להוציא תרגום בלתי נגיש בכוונה, זאת התנהגות לא אתית. נדמה לי שמשהו פה הוציא תרגוםזה מתחיל להיות ממש מבדר.
פינגפונג, הוא מדבר שטויות אנשים יושבים ומנמקים לו תשובה לגיטימית, הוא מתעלם ממנה קליל וטוען עוד טענות ריקות ומטומטמות.
אם הוא לא היה כותב בצורה יחודית ומוזרה הייתי מהמר שהוא בוט חכם שתוכנת להתעלם מכל רציונל שיזרק עליו ובתמורה יטען טענות מנושלות כל הגיון.
אני ממליץ על ניסיוי קל.
שמישהו יסכים איתו רגע אני רוצה לראות אם הוא יצא משיווי משקל (זאת בהנחה שהמתכנת החכם שכח לכתוב מחלקה שתמגדירה לו מה לעשות במקרה ומישהו מסכים איתו)
mbig אדוני היקר והמיוחד (בדרכך כמובן), תבין משהו פשוט, כל כך פשוט שאתה אפילו לא צריך לחשוב עבורו.
אתה מדבר שטויות ולא רק זה אתה חוזר על אותן שטויות שוב ושוב גם לאחר שנימקו עבורך תשובות מושכלות וקונקרטיות אתה ממשיך בזימרה המתמשכת שלך בלי כל התייחסות לשום דבר שנאמר לך ממש מנהל שיח חרשים עם עצמך.
לא באמת מעניינת אותך הדעה של הצד השני אתה מחפש להביע החוצה את טענותך וכמה שיותר פעמים כי אתה כניראה מתקיים על עיקרון "אם תגיד את זה מספיק פעמים זה יהפוך לאמת"
או שאתה פשוט ממש נהנה לשקר לעצמך ולהחליט שאתה צודק לא משנה שהעבודות נגדך.
אתה מוזמן להמשיך לטעון שיש פגיעה כלשהי נגדך וכל זה בכלל קנוניה של כל העולם נגדך, רשעים שכמותם חצופים נבזים איך הם מעזים לעשות מה שבזין שלהם עם התרגומים שהם עמלים שעות על שעות להפיק?!
קח טעימה קלה של הסאונד שיוצא מהצד השני של הרמקול שלך:
"תוציאו יותר מהר, קדימה מהירות כפולה! IDX? תשלחו חזרה למפעל! לא מקובל עלינו אנחנו הבוס! קדימה קדימה קדימה קדימה למי אתם מחכים שלא תעזו לעכב לי את התרגום אתם חייבים לי!"
נאמן למקור
לחברים בלבד, והתלונן וכינה בכינויי גנאי תרגום לכולם של מישהו אחר ולכן לפי דעתי אותם אנשים , עם פגיעה בגולשים ולא עקרוני אם הם יטענו שזכותם וקריאות המלחמה שלהם שלא בדיוק מענינות אף אחד,הורסות את סצמת התרגומים בצורה קיצונית ואולי הגיע הזמו שיחפשו עיסוק אחר בחיים.
נכתב ב- 26/10/2012, 05:26
הדבר היחיד שבאמת אינו רלוונטי הוא אתה והדעות ההזויות שלך.
ולחשוב שהתחלנו מ"דווקא יש קרדיטים בטורק"...

עד עכשיו הפתרון היחיד שהצעת הוא "תתבעו אותם". אחלה של פתרון! במיוחד שכתוביות יחסית* באיזור אפור של החוק ואנשים לא רוצים לחשוף את זהותם.
* יש הטוענים שכתוביות בכלל לא חוקיות, אבל זו סיבה אפילו יותר טובה לא להחשף.
מיותר לציין שאף אחד לא שואל אותך מה לעשות, אז חבל שאתה זורק משפטים כמו "עדיף שלא תתרגמו" ו-"הגיע הזמן שיחפשו עיסוק אחר". בדיחה מהלכת אתה.
נכתב ב- 26/10/2012, 05:34
להוציא תרגום לא נגיש זה לא אתי?האמת התשובות שקיבלתי זה טורק גונב קרדיטים, התרגום שלנו ,לא רוצה IDX תתרגם לבד ועוד תשובות משונות של אנשים מלאות קללות ודי ילדותיות. שום תשובה רלונטית. בכל אופן אף אחד לא חייב לתרגם , להוציא תרגום בלתי נגיש בכוונה, זאת התנהגות לא אתית. נדמה לי שמשהו פה הוציא תרגום
לחברים בלבד, והתלונן וכינה בכינויי גנאי תרגום לכולם של מישהו אחר ולכן לפי דעתי אותם אנשים , עם פגיעה בגולשים ולא עקרוני אם הם יטענו שזכותם וקריאות המלחמה שלהם שלא בדיוק מענינות אף אחד,הורסות את סצמת התרגומים בצורה קיצונית ואולי הגיע הזמו שיחפשו עיסוק אחר בחיים.
מה אתה אומר, איפה זה כתוב? הקטע הזה על התרגום? הלא אתי?
בוא ניתחיל מזה שהתרגום נגיש מאוד, לגיטימי שתכתוב שאתה לא יודע איך להשתמש בו ואז אני בתגובה אפנה אותך לנושא שמסביר יופי מה צריך לעשות.
נעבור לזה שלך אין קביעה מה אתי ומה לא אתי בסצינת התרגומים, להניח לרגע בצד שלמתרגם שמורה הזכות לעשות עם התרגום שלו כל העולה על רוחו.
לא מתאים לך?
אז אל תשתמש בתרגומים שלו ואל תתלונן, זה כזה פשוט.
המעשה הלא אתי היחיד שמתרחש פה אלו התלונות התלושות שלך והטענות הלא ברורות שלך כנגד כל שאר העולם.
ואם להתייחס בהרחבה למושג לא אתי, המעשה הלא אתי אלו אותם התרחשויות חוזרות ונשנות מצד אתר התרגומים טורק שהביא את אותם מתרגמים לנקודה בה הם נאלצו נגד ההגיון לנעול את תרגומיהם תחת סקריפט שמקשה על הקריעה של הטקסט.
אז עשה לכולנו טובה ותקנה מקלות אוזניים והפעם רק תקשיב תנסה להבין מה שכותבים לך ולהתייחס ברצינות למילים ולמשפטים שאנשים טורחים לכתוב לך כי למרות העויינות ולמרות כל הברברה מסביב יש פה מסר חשוב.
הם מנסים להביע מצוקה רצינית ואתה עם הטענות שלך פשוט לא עוזר ואם להודות על האמת הדעה שלך גם לא ממש מעניינת אותם.
אז אנא ממך תקח ברצינות את העצות החוזורות ונשנות פה פשוט ותר על העמדה המבוצרת הזאת שלך ותפסיק לנגן את אותו שיר צורם.
נכתב ב- 26/10/2012, 08:32
איזה מצוקה בדיוק , ה IDX ניתן לקריעה . כמו שהראתי קודם בבורגיה ,קיבלו קרדיט אבל עברו ל IDX וכמובן חוסמים את התרגום למתרגמים אחרים.להוציא תרגום לא נגיש זה לא אתי?
האמת התשובות שקיבלתי זה טורק גונב קרדיטים, התרגום שלנו ,לא רוצה IDX תתרגם לבד ועוד תשובות משונות של אנשים מלאות קללות ודי ילדותיות. שום תשובה רלונטית. בכל אופן אף אחד לא חייב לתרגם , להוציא תרגום בלתי נגיש בכוונה, זאת התנהגות לא אתית. נדמה לי שמשהו פה הוציא תרגום
מה אתה אומר, איפה זה כתוב? הקטע הזה על התרגום? הלא אתי?
בוא ניתחיל מזה שהתרגום נגיש מאוד, לגיטימי שתכתוב שאתה לא יודע איך להשתמש בו ואז אני בתגובה אפנה אותך לנושא שמסביר יופי מה צריך לעשות.
נעבור לזה שלך אין קביעה מה אתי ומה לא אתי בסצינת התרגומים, להניח לרגע בצד שלמתרגם שמורה הזכות לעשות עם התרגום שלו כל העולה על רוחו.
לא מתאים לך?
אז אל תשתמש בתרגומים שלו ואל תתלונן, זה כזה פשוט.
המעשה הלא אתי היחיד שמתרחש פה אלו התלונות התלושות שלך והטענות הלא ברורות שלך כנגד כל שאר העולם.
ואם להתייחס בהרחבה למושג לא אתי, המעשה הלא אתי אלו אותם התרחשויות חוזרות ונשנות מצד אתר התרגומים טורק שהביא את אותם מתרגמים לנקודה בה הם נאלצו נגד ההגיון לנעול את תרגומיהם תחת סקריפט שמקשה על הקריעה של הטקסט.
אז עשה לכולנו טובה ותקנה מקלות אוזניים והפעם רק תקשיב תנסה להבין מה שכותבים לך ולהתייחס ברצינות למילים ולמשפטים שאנשים טורחים לכתוב לך כי למרות העויינות ולמרות כל הברברה מסביב יש פה מסר חשוב.
הם מנסים להביע מצוקה רצינית ואתה עם הטענות שלך פשוט לא עוזר ואם להודות על האמת הדעה שלך גם לא ממש מעניינת אותם.
אז אנא ממך תקח ברצינות את העצות החוזורות ונשנות פה פשוט ותר על העמדה המבוצרת הזאת שלך ותפסיק לנגן את אותו שיר צורם.
מצידי שיכריזו אני יותר לא מתרגם , לפגוע סתם כך שמי שמשתמש בתרגום , זה די נבזי , ובקשר לכל הנושא , רק בפורום הזה , נתקלתי בניבולי פה
כך שזה מראה משהו, על המצדדים.
נכתב ב- 26/10/2012, 20:54
תאמין לי שבשמחה הייתי נותנת לכפוי טובה שכמותך לטעום טעמה של פגיעה אמיתית, אולי כך היית מצליח לקלוט איזה שטויות אתה פולט.
אבל למזלך הרב ולצערי הגדול, אני רק מתרגמת, ולכן חארות שכמוך יכולים להמשיך לחרבן על העבודה הקשה שלי ושל עמיתיי ולפגוע בנו במצח נחושה,
לצאת מזה בשלום ועוד להעז לבוא בטענות.
אתה כותב שהאנגלית שלך מושלמת, וההודעות שלך מראות שהשפה העברית חלשה מאד אצלך, אז מה לך ולתרגומים בכלל?!
תאמין לי שבשום פורמט אין סיכוי שתבין משפטים שמנוסחים ברהיטות ובעברית תקנית.
אז לך טרנסגגל את עצמך לדעת, ועזוב אותנו בשקט.
- Murdock, ZIPC, elbazt ו-2 אחרים אוהבים את זה
נכתב ב- 30/10/2012, 00:32
mbig, אם הייתי יכולה לפגוע בגולשים, נראה לך שעוד היית מגיב כאן?
תאמין לי שבשמחה הייתי נותנת לכפוי טובה שכמותך לטעום טעמה של פגיעה אמיתית, אולי כך היית מצליח לקלוט איזה שטויות אתה פולט.
אבל למזלך הרב ולצערי הגדול, אני רק מתרגמת, ולכן חארות שכמוך יכולים להמשיך לחרבן על העבודה הקשה שלי ושל עמיתיי ולפגוע בנו במצח נחושה,
לצאת מזה בשלום ועוד להעז לבוא בטענות.
אתה כותב שהאנגלית שלך מושלמת, וההודעות שלך מראות שהשפה העברית חלשה מאד אצלך, אז מה לך ולתרגומים בכלל?!
תאמין לי שבשום פורמט אין סיכוי שתבין משפטים שמנוסחים ברהיטות ובעברית תקנית.
אז לך טרנסגגל את עצמך לדעת, ועזוב אותנו בשקט.

בול בין שתי העניים!
יישר כוח, אולי בדרך זאת הוא יבין.
1 משתמשים קוראים נושא זה
0 משתמשים, 1 אורחים, 0 משתמשים אנונימיים