עבור אל תוכן

חוקי הפורום - נא לקרוא

תמונה

בחירות 2013

• אנא התחבר בכדי להגיב
244 תגובות לנושא זה

סקר: בחירות 2013

זהו סקר ציבורי. משתמשים אחרים יוכלו לראות את האפשרויות בהן בחרת.

למי תצביע בבחירות הקרובות?

אינך יכול לראות את תוצאות הסקר לפני שהצבעת. אנא התחבר והצבע לסקר בכדי לראות את תוצאותיו.

מי מהבאים הכי ראוי/ה לדעתך להיות ראש הממשלה?

אינך יכול לראות את תוצאות הסקר לפני שהצבעת. אנא התחבר והצבע לסקר בכדי לראות את תוצאותיו.
הצבעה אורחים אינם יכולים להצביע

#81 IlanVic

IlanVic

אם אני לא בצוות, אני חייב למצוא חיים

• ותיקים
  • 3,809 הודעות

נכתב ב- ‎16/01/2013‏, ‎00:01

הלו אני רוצה אמסטרדם. מה רק לצרכים רפואיים...? אני רוצה לעשן לכיף שלי. בדיוק כמו שיש אנשים ששותים בירה לכיף ויש כאלה שמעשנים סיגריות לכיף.

גם אני תומך בלגליזציה, והצעד הראשון הוא אי-הפללה של צרכני קנאביס שתוכל לעשן לכיף שלך (ולא רק לצרכים רפואיים) ואף אחד לא יוכל לעצור אותך. היום בישראל שולחים למאסר כאלה שמחזיקים ומעשנים מריחואנה וקודם כל צריך לבטל את הביזיון הזה. זה אפשרי וזה הרבה יותר ריאלי מלגליזציה (שלצערי אין לכך רוב בישראל ואין לזה סיכוי לעבור בכנסת הבאה).
כמו כן, אותה תמר זנדברג כתבה בבלוג שלה פוסט שאומר שהיא בעד לגליזיציה של קנאביס ומסבירה למה: http://tamarzandberg.co.il/?p=1234

קיצר, להצביע לעלה ירוק רק בגלל לגליזציה זה לא חכם לדעתי. קודם כל כי זה מגיע חלק מתפיסה ליברטריאנית (כמו רון פול באמריקה) שהמדינה לא מחויבת לרווחת האזרח בכלל, וכמו שהם יאבקו על לגליזציה, הם גם יאבקו על הפרטת שירותי הבריאות וצמצום דרמטי של השירותים ההולכים לאזרח, ויבטלו רגולציות כך שמדינת ישראל תהיה ריכוזית אפילו יותר ובידי הטייקונים, והמחירים פשוט יאמירו. אתם מוכנים לבלוע את כל אלה בשביל מאבק ללגליזציה? לא עדיף פשוט להצביע למרצ שגם תאבק למען לגליזציה ואי-הפללה (ויש לך כאן התחייבות של חברת הכנסת בעתיד) וגם תאבק למען צדק חברתי?

אולי הם לא רוצים לבטל את ביטוח לאומי, אבל הם כן רוצים לקצץ בו דרסטית כך שתכל'ס לא יהיה לאזרחי ישראל רשת ביטחון. גם היום הממשלה מייבשת את ביטוח לאומי. ראית את משה סילמן שעבר עליו אסון ועוד אסון, ועדיין הקצבה שקיבל מביטוח לאומי הייתה זעומה. כמוהו יש לא-מעט אנשים שהיו במעמד הביניים וקרסו בגלל חובות שנגרמו מטעויות או איבוד כושר העבודה.
  • Sparkles אוהב את זה

#82 Lightning

Lightning

In Relation to Animals, all Humans Are Nazis

• חבר של כבוד
  • 7,623 הודעות

נכתב ב- ‎16/01/2013‏, ‎00:13

אחת הסיבות בגללן צריך לאשר מריחואנה היא כדי להפחית את הטרטוריה של אירגוני הפשע... וזה יפחית עד מאוד.
בנוסף לדעתי, צריך להדק את הכללים על אלכוהול.
הוא הרבה יותר מסוכן ממריחואנה ומזיר הרבה יותר.
לדעתי בכלל צריך להעלות את גיל צריכת האלכוהול ל-21...
  • IlanVic, Superb, Ofek.A ו-2 אחרים אוהבים את זה
תמונה שפורסמה

#83 IlanVic

IlanVic

• ותיקים
  • 3,809 הודעות

נכתב ב- ‎17/01/2013‏, ‎10:51

"אז למה להצביע מרצ ולא "הרשימה הליברלית-עלה ירוק"?
טוב, אנשים שיודעים למי הם מצביעים כשהם מצביעים לרשימה הליברלית כנראה לא יתלבטו בין זה ובין מרצ, אבל המותג "עלה ירוק" פועל חזק בקרב אנשים ש"רק רוצים לעשן את השאכטה שלהם בשקט".
אז קצת על "התנועה הליברלית החדשה". התנועה הליברלית החדשה הם תנועה של קפיטליסטים מעריצי איין ראנד, שתוקפים את ביבי כסוציאליסט ומקווים להצטרף לממשלה שלו כדי לאגף אותו מימין - להפריט את קרקעות המדינה (ולהעשיר ככה את הקבלנים), לפגוע בתנאי התעסוקה של עובדי ציבור ולהפריט אותם (להפוך אותם לעובדי קבלן וכך לפגוע בשירותים כמו חינוך, בריאות, רווחה, לפגוע משמעותית בתשלום קצבאות (חלית? נפצעת? הזדקנת? פאק יו ביץ'). בקיצור - פחות לעניים, יותר לעשירים, זו התכנית. קיצוצים בשירותים והפרטות.
בפראפראזה על הtaxman של הביטלז - אם תרצו לנסוע במכונית יפריטו את הכביש, אם תרצו לשבת יפריטו את הכסא, אם תתקררו יפריטו את החום, אם תרצו ללכת יפריטו לכם את הרגליים.
מקסימום חופש עבורם זה בעיקר מקסימום חופש לתת לכלכלה דורסנית להמשיך לחזק את החזקים ולהחליש את החלשים.

אבל היי, אתם רק רוצים לעשן את השאכטה שלכם בשקט, מה אכפת לכם? האמת היא שהשאכטה המופרטת שלכם ככל הנראה לא תהיה חוקית גם אם "עלה ירוק" ייכנסו לכנסת. בתסריט האופטימי ביותר מבחינתם הם נכנסים לכנסת עם 3 מנדטים. בתסריט האופטימי ביותר מבחינת הציבור יאיר לפיד מצליח להכניס רק 8 מנדטים. אותו יאיר לפיד שמתנגד ללגאליזציה כי זה לא חוקי וחוסם מי שמציע ראייה אחרת. גם רוב מפלגות הימין האחרות מתנגדות ללגאליזציה (בערך כולם חוץ מפייגלין). לפני כמה ימים רועי עידן (מנהל הקמפיין שלהם, ואחלה גבר) הציג סקר בו עלה ירוק זוכה ל-3 מנדטים. מישהו הראה לו שיחד עם הליכוד, הבית היהודי ו"יש עתיד" הם מסוגלים להקים קואליציה (ללא חרדים). מה שהיה לרועי להגיד על זה זה "הלואי" (או משהו כזה, לא זוכר ניסוח מדויק). איך זה מקרין על סיכויי הלגאליזציה? כנראה שלא מי יודע כמה,אחרי הכל, כמו שאמר יאיר לפיד - גראס זה לא חוקי וזה יביא לפה מלא תיירים מאירופה. לא כדאי.

המדיניות של מרצ לגבי כוללת גם דה-קרימיניזציה של הסמים הקלים, אבל חוץ מזה שאנחנו נוכל לעשן את השאכטה שלנו בשקט, חשוב להם גם שהשוטר שאמור לעזוב אותנו בשקט (והמורה, והרופא והגננת) יקבלו שכר הוגן, שהכיבוש ייגמר, ובמידה מסוימת (אם כי לא מספיקה בעיני) שהחלשים יקבלו את התמיכה המגיעה להם, במקום החזקים."

השימוש של "התנועה הליברלית החדשה" במותג "עלה ירוק" הוא לא פחות מהונאה. אלה אותם אנשים שהפגינו נגד המחאה החברתית וקראו לממשלה לא להכנע לדרישות, ולהמשיך בהפרטה.

אילן גילאון (מס' 2) על לגליזציה: http://www.קנאביס.co...ציה-של-סמים-קל/
  • ZIPC ו BBLN אוהבים את זה

#84 ishaitz

ishaitz

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 336 הודעות

נכתב ב- ‎18/01/2013‏, ‎03:28

תבינו דבר אחד, מי שלא מצביע נותן יותר כוח לערבים (לפי הסקר של חדשות 2 יהיו 11 חברי כנסת ערבים בכנסת הבאה).

#85 Lightning

Lightning

In Relation to Animals, all Humans Are Nazis

• חבר של כבוד
  • 7,623 הודעות

נכתב ב- ‎18/01/2013‏, ‎09:15

תבינו דבר אחד, מי שלא מצביע נותן יותר כוח לערבים (לפי הסקר של חדשות 2 יהיו 11 חברי כנסת ערבים בכנסת הבאה).

לערבים? חחחחח נסה שוב רק הפעם תשלב את המילה "דוסים" או "ש"ס" במשפט.
  • BBLN אוהב את זה
תמונה שפורסמה

#86 d1f2

d1f2

לא יעזור לכם, אני לא זז מפה

• חבר של כבוד
  • 9,740 הודעות

נכתב ב- ‎18/01/2013‏, ‎13:29

11 מתוך 120 זה פחות מ10%. יחסם באוכלוסיה הוא 20% ככה שחצי מהם לא מצביעים אז מצבנו טוב.

#87 Sparkles

Sparkles

Geronimo!

• ותיקים
  • 9,057 הודעות

נכתב ב- ‎18/01/2013‏, ‎13:54

http://news.walla.co...w=/2686/2608023

זה האדם שהולך להיבחר בפעם השלישית לראש ממשלת ישראל.

"עבודה קשה משתלמת בעתיד, עצלנות משתלמת עכשיו"
- סטיבן רייט.

#88 Cokegod

Cokegod

• רשומים
  • 2,321 הודעות

נכתב ב- ‎18/01/2013‏, ‎18:25

או שלא נחשוב בצורה גזענית ולא יהיה איכפת לנו מה המוצא של הח"כים אלא מה הדעות שלהם.
פטריוטיזם היא דרכו של האוויל לומר שארצו נעלה על האחרות רק מכיוון שנולד בה.

#89 הנסיך המדליק

הנסיך המדליק

אני בחבר'ה

• רשומים
  • 795 הודעות

נכתב ב- ‎18/01/2013‏, ‎18:31

אתה פקוק לגמרי

#90 IlanVic

IlanVic

• ותיקים
  • 3,809 הודעות

נכתב ב- ‎18/01/2013‏, ‎23:03

ול"חילונים" שעדיין שוקלים להצביע ל"בית היהודי" מטעמי מגניבות:
https://www.facebook...151613865655130

מס' 14 ברשימה. מתנדנד לפי הסקרים. כנראה ייכנס. כנראה שב"בית היהודי" לא חלמו שיגרדו את ה-15 מנדטים לפני כמה זמן, וכדי לאייש את הרשימה שלהם הם הכניסו אנשים שקיצוניים מדי אפילו בשביל "פי אלף עוצמה לישראל".
בגלל הקולות שלכם הוא ייכנס ותמי זנדברג לא. הוא ייכנס ונינו אבסדזה (הח"כית (האישה) הטובה ביותר בכנסת היוצאת. מס' 19 בעבודה) לא. הוא ייכנס ומירב כהן (חברת מועצת העיר ירושלים, אישה מצוינת, מס' 9 ב"תנועה") לא. עדיין לא היו בחירות ואפשר עדיין להצביע לאחת המפלגות השפויות, גם אם לא מסכימים איתם ב-100 אחוז. אפשר וצריך להכניס יותר אנשים איכותיים שידאגו לציבור לכנסת המזעזעת הזאת.

#91 as2330

as2330

כבר לא רוצים לזכור את השם שלי

• רשומים
  • 1,076 הודעות

נכתב ב- ‎18/01/2013‏, ‎23:24

ול"חילונים" שעדיין שוקלים להצביע ל"בית היהודי" מטעמי מגניבות:
https://www.facebook...151613865655130

מס' 14 ברשימה. מתנדנד לפי הסקרים. כנראה ייכנס. כנראה שב"בית היהודי" לא חלמו שיגרדו את ה-15 מנדטים לפני כמה זמן, וכדי לאייש את הרשימה שלהם הם הכניסו אנשים שקיצוניים מדי אפילו בשביל "פי אלף עוצמה לישראל".
בגלל הקולות שלכם הוא ייכנס ותמי זנדברג לא. הוא ייכנס ונינו אבסדזה (הח"כית (האישה) הטובה ביותר בכנסת היוצאת. מס' 19 בעבודה) לא. הוא ייכנס ומירב כהן (חברת מועצת העיר ירושלים, אישה מצוינת, מס' 9 ב"תנועה") לא. עדיין לא היו בחירות ואפשר עדיין להצביע לאחת המפלגות השפויות, גם אם לא מסכימים איתם ב-100 אחוז. אפשר וצריך להכניס יותר אנשים איכותיים שידאגו לציבור לכנסת המזעזעת הזאת.

זה סתם דיבורים עלק יפוצץ את עיפת הסלע כל חברי הכנסת דיבורים כמו חול

ולגבי מירב כהן רק לך ולתושבי ירושלים חשוב שהיא תיכנס

MV5BNDcwOTkyODIwMl5BMl5BanBnXkFtZTgwMTA5

#92 IlanVic

IlanVic

• ותיקים
  • 3,809 הודעות

נכתב ב- ‎18/01/2013‏, ‎23:35

ואתה באמת רוצה לראות את הסייקו הזה בכנסת (ואחרים ברשימת הבית היהודי, שכבר נאמר עליה די והותר)? לא עדיף להכניס את זנדברג שתצטרף למלחמה לחופש הדת ולאי-הפללה של צרכני קנאביס? לא עדיף את נינו אבסדזה שתלחם למען צדק חברתי ודמוקרטיה? לא עדיף את מירב כהן שעשתה עבודה מצוינת בתור חברת מועצה בירושלים והיא חברה ב"התעוררות" - תנועה של צעירים ירושלמים שאכפת להם? כרגע הבחירות הן ממש לא רק בין בנט, ביבי, שלי, לפיד, ציפי וזהבה. הבחירות הן גם על המקומות המתנדנדים, וחשוב שנכניס כמה שיותר אנשים איכותיים ולא סייקוז.
  • ravit אוהב את זה

#93 as2330

as2330

• רשומים
  • 1,076 הודעות

נכתב ב- ‎19/01/2013‏, ‎00:35

שלא תבין לא נכון אני לא בעדם

והאנשים שצינתה פשוט אתה רוצה אותם ולא בטוח שכולם ירצו אותם

למשל תמי זנדברג היא שייכת למרץ

מירב כהן היא פועלת פעלה בעיקר למען ירושלים

בלי קשר כל אחד מהם יודע רק לדבר מה התמי זנדברג הזאת עשתה כבר?

#94 IlanVic

IlanVic

• ותיקים
  • 3,809 הודעות

נכתב ב- ‎19/01/2013‏, ‎00:49

כל מי שציינתי הוא אדם חיובי שיפעל למען הציבור. תמי זנדברג עשתה דברים נפלאים במועצת עיריית תל-אביב. מירב כהן עשתה דברים נפלאים במועצת עיריית ירושלים. שתיהן ידאגו לכלל הציבור והן לא סייקוז כמו ההוא שבסרטון. למען האמת, לא צריך להיות אנשים מוצלחים כמו אלה שציינתי בשביל להיות עדיפים עליו. אם אתה רוצה אנשים שרוצים מלחמת עולם שלישית, לפוצץ את הר הבית ולהקים שם את בית המקדש בכנסת ולא מעדיף אותם על אנשים שיקדמו חקיקה לטובתך כמו שהרשימה של מרצ ושלי יחימוביץ' קידמו בכנסת האחרונה - אתה מוזמן בכיף להצביע ל"בית היהודי".

#95 as2330

as2330

• רשומים
  • 1,076 הודעות

נכתב ב- ‎19/01/2013‏, ‎18:06

כל מי שציינתי הוא אדם חיובי שיפעל למען הציבור. תמי זנדברג עשתה דברים נפלאים במועצת עיריית תל-אביב. מירב כהן עשתה דברים נפלאים במועצת עיריית ירושלים. שתיהן ידאגו לכלל הציבור והן לא סייקוז כמו ההוא שבסרטון. למען האמת, לא צריך להיות אנשים מוצלחים כמו אלה שציינתי בשביל להיות עדיפים עליו. אם אתה רוצה אנשים שרוצים מלחמת עולם שלישית, לפוצץ את הר הבית ולהקים שם את בית המקדש בכנסת ולא מעדיף אותם על אנשים שיקדמו חקיקה לטובתך כמו שהרשימה של מרצ ושלי יחימוביץ' קידמו בכנסת האחרונה - אתה מוזמן בכיף להצביע ל"בית היהודי".

שוב אני לא בעד הבית היהודי ואין גם שם דבר נגד מירב כהן

פשוט אתה אתה מעדיף את מירב כהן כי אתה גר בירושלים וזה בסדר אבל לא כולם מכירים אותה

ולגבי הבחירות יש לי התלבטות בין שלי לציפי כנראה אני יבחר בשלי

#96 sagi1984

sagi1984

מעריץ מספר 1 של ג'ון ווין

• ותיקים
  • 3,079 הודעות

נכתב ב- ‎19/01/2013‏, ‎18:44

לא יודע ביבי, אני אולי לא מומחה גדול אבל לא נראה לי שיש מה לטפל בגיל כל כך מוקדם בשיניים של התינוקות אם בכלל יש להם..

אבל בכל זאת תודה!

תמונה שפורסמה
תמונה שפורסמהתמונה שפורסמה
ג'ון וויין מלך המערבונים של כל הזמנים!!!
תמונה שפורסמה

#97 IlanVic

IlanVic

• ותיקים
  • 3,809 הודעות

נכתב ב- ‎19/01/2013‏, ‎23:32

בנט: "אני גאה בג'רמי גימפל, הוא רק ניסה להסביר באופן תיאורטי". העיקר שבנט זה אח.

תמונה שפורסמה

#98 as2330

as2330

• רשומים
  • 1,076 הודעות

נכתב ב- ‎19/01/2013‏, ‎23:39

בנט: "אני גאה בג'רמי גימפל, הוא רק ניסה להסביר באופן תיאורטי". העיקר שבנט זה אח.

תמונה שפורסמה

ציפיתה שבנט יגיב אחרת?

#99 IlanVic

IlanVic

• ותיקים
  • 3,809 הודעות

נכתב ב- ‎19/01/2013‏, ‎23:48

תמונה שפורסמה

ציפיתה שבנט יגיב אחרת?

אני אישית לא מצפה מבנט לכלום. אני הבנתי מזמן שמדובר בדתי משיחי הזוי שאכפת לו רק מארץ ישראל השלמה, שתכנית ה"הרגעה" שלו לא אפשרית ולא הגיונית ונועדה רק על-מנת לשמור על ההתנחלויות המבודדות ולהרחיק אותנו מהסדר. הבנתי מזמן שאיילת שקד היא עלה תאנה בתנועה הזאת, שכמעט חצי מחבריה הם מהאיחוד הלאומי, כולל אורי אריאל "צריך לא לגיייס הומואים לצבא" ואורית סטרוק מהישוב היהודי מחברון, ושעומדים מאחורי המפלגה הזו רבנים חשוכים כמו הרב אבינר עם כללי הצניעות שלו מגיל 3. אני הבנתי שהוא מצליח בגלל הקמפיינר הגאון משה קלוגהפט שאמר לו (כבר ב-2009) לא לדבר על ארץ ישראל השלמה. מי שעדיין לא הבין שככה נראית רשימת ה"בית היהודי", אני בספק שיבין עכשיו כשכך מתבטא מס' 14 ושמס' 1 גאה בו, אבל לפחות יכול להיות שהוא יצביע למפלגות שבמקומות המתנדנדים שלה יש אנשים שפויים ולא מטורללים שרוצים מלחמת עולם שלישית, להחריב את הר הבית ולהקים את בית המקדש.

והדבר העוד יותר מדאיג הוא שגם רשימת הליכוד ביתנו היא לא פחות קיצונית, ואף אחד לא יודע מה הולך שם בעשירייה השלישית.
  • liverpool אוהב את זה

#100 yosefddd

yosefddd

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 480 הודעות

נכתב ב- ‎19/01/2013‏, ‎23:52

אני אישית הייתי מצביע בטוח של בנט, והחלטתי לא להצביע לו גם בגלל האמירה האחרונה שלו אבל בעיקר בגלל ההפיכה שלו לפליטיקאי, הוא מסתיר את כל הרשימה ומתחמק מביקורת עליו בטענות שווא. הוא מציג רק את אורי אריאל, שקד ואת עצמו, הדבר שקול לכך שהליכוד יציגו רק את כחלון וגדעון סער/ארדן זו לא חכמה..... כרגע אני מתלבט בין ביבי ויאיר והנטייה היא לביבי.

0 משתמשים קוראים נושא זה

0 משתמשים, 0 אורחים, 0 משתמשים אנונימיים