איזה באסה
אוף
נכתב ב- 02/12/2013, 16:50
איזה באסה
אוף
נכתב ב- 02/12/2013, 17:11
אחלה פרק שבעולם.
הקטע עם הילדה היה כל-כך הזוי, Lizzy Bullseye
נכתב ב- 02/12/2013, 19:53
האמת, צפיתי בפרק מבלי שזכרתי שהפסקתי את פרק 7 באמצע, ולא הרגשתי שום פערים. זה רק מראה עד כמה הפרק הקודם היה מיותר וגרוע.
לעומת זאת, הפרק השמיני היה בונבון של פרק! ככה עושים טלוויזיה. עכשיו, תמשיכו ככה בבקשה.
"עבודה קשה משתלמת בעתיד, עצלנות משתלמת עכשיו"
- סטיבן רייט.
נכתב ב- 02/12/2013, 19:53
אבל.. הרשל
נכתב ב- 02/12/2013, 20:10
איזה פרק!!!
וואו אני לא יכול לחכות להמשך העונה!
נכתב ב- 02/12/2013, 21:33
הסדרה יצאה לפגרת חורף.
ידוע למישהו מתי הסדרה חוזרת?
חוזרת בתאריך : 9-2-2014
והורדה ביום שלמחרת.
פרומו לפרק מס' 9
נכתב ב- 02/12/2013, 22:59
זה היה פרק מעולה! (8)
בעסה עם הרשל וגודית', אבל באמת פרק מעולה.
סוף סוף אקשן כמו שצריך, סוף סוף נפטרים מהמושל המעצבן הזה. כל כך רציתי שיהרגו אותו כבר!
נכתב ב- 02/12/2013, 23:50
דבר ראשון, פאק.
דבר שני, שיט.
דבר שלישי, הולי שיט פאק!
בהחלט הפרק הכי טוב העונה. לא שמתי לב לרגע שעברו 45 דקות.
הייתי במתח כל הפרק וכל שנייה עצרתי מרוב פחד.
הקרב הזה היה הרבה יותר טוב מהקרב בוודברי.
מסכן ריק, כאילו כמה עוד רע יכול לקרות לו?
הרשל... סבבה לי. רק מוות מבאס כזה.
חבל שטיירין הזה לא התפגר.
לדעתי ג'ודית חיה והיא על האוטובוס, פשוט היה להם קשה לקחת אותה עם הסלקל (כן, למרות הדם. זה לא אומר כלום).
כמה דברים:
1. באסה עכשיו שהם שוב פעם התפצלו + צריכים למצוא מקום חדש.
2. לדעתי האנשים הולכים שם להצטמצם כי יש חולים וילדים מרגיזים.
3. לאן מישון נעלמה? רגע אחד היא ליד ריק ורגע שני היא כבר לא. מה, לא בכבוד שלה לעזור?
נכתב ב- 03/12/2013, 13:45
פרק אדיר. קיוויתי שהם יעשו משהו מפוצץ, והם עשו.
חבל על הרשל, ולדעתי זה צפוי שג'ודית' חיה. הקטע עם הבנות היה מעולה פשוט.
איך שמחתי כשהווקר נשך את מייגן.
יאללה פברואר. רק חבל שאנחנו צריכים לסבול 7 פרקים לפני שהם מביאים לנו אחד ענק.
נכתב ב- 03/12/2013, 16:04
נכתב ב- 03/12/2013, 18:17
אין ספק שפרק מעולה, ואולי הכי טוב בסדרה.
צפוי ביותר שג'ודית' חיה, והאמת הפתיעו אותי שהראו את המהלך נושך את מייגן (כי היא ילדה וזה..). התאכזבתי מזה שאת המוות של עשו בצורה לא טובה, זה היה ממש צפוי בצורה שהם עשו את זה וזה קצת ביאס. אבל חוץ מזה פרק מושלם.
נכתב ב- 04/12/2013, 01:03
שאלה שחופרת לי בראש...
זאת שהרגה את המ..ל - ירתה לו בראש לפני שהמהלכים אכלו אותו...
באיזה סידרה היא שיחקה ... זה משגע אותי !!!! אם אני לא טועה, בסדרה ההיא שהם חוזרים לימי הביניים עם הדינוזאורים לא ?
נכתב ב- 04/12/2013, 02:13
אני היחיד שלא התלהבתי מהפרק האחרון או מהעונה עצמה בכלל? ת'אמת הסדרה הזאת מתחילה להימאס, כל הזמן היא גם חוזרת על עצמה, עוד פעם המושל פותח במלחמה נגד ריק, רק שהפעם הם סוף סוף הרגו אותו. לדעתי זה גם היה טעות להרוג את הרשל, אולי הדמות היחידה הסבירה בסדרה. וגם הקטע שהורגים פה דמויות כמו זבובים. בשביל מה? ברצינות כבר איזה סיבה יש לדמויות בסדרה הזאת לחיות עם כל מה שעבר עליהם?
נכתב ב- 04/12/2013, 07:48
על טעם ועל ריח אין להתווכח!
נכתב ב- 04/12/2013, 08:09
אני היחיד שלא התלהבתי מהפרק האחרון או מהעונה עצמה בכלל? ת'אמת הסדרה הזאת מתחילה להימאס, כל הזמן היא גם חוזרת על עצמה, עוד פעם המושל פותח במלחמה נגד ריק, רק שהפעם הם סוף סוף הרגו אותו. לדעתי זה גם היה טעות להרוג את הרשל, אולי הדמות היחידה הסבירה בסדרה. וגם הקטע שהורגים פה דמויות כמו זבובים. בשביל מה? ברצינות כבר איזה סיבה יש לדמויות בסדרה הזאת לחיות עם כל מה שעבר עליהם?
כי אנשים לא יכולים לשרוד בסדרה פוסט אפוקליפטית עם זומבים! מה ציפית שכולם יחיו באושר ועושר?
+ אם בקומיקס הם מתים גם בסדרה הם ימותו.
שאלה שחופרת לי בראש...
זאת שהרגה את המ..ל - ירתה לו בראש לפני שהמהלכים אכלו אותו...
באיזה סידרה היא שיחקה ... זה משגע אותי !!!! אם אני לא טועה, בסדרה ההיא שהם חוזרים לימי הביניים עם הדינוזאורים לא ?
http://www.imdb.com/...?ref_=tt_cl_t14
חץ, היחידה ועוד.
נכתב ב- 04/12/2013, 08:28
משהו ששכחתי לציין בהודעה הקודמת - חבל לי שהרגו את הרשל, הדמות שהכי אהבתי בסדרה, יחד עם מישון.
נכתב ב- 04/12/2013, 09:30
אני עם דוראל. אולי הפרק כשלעצמו היה טוב ועבד על האנשים שאוהבים טוויסטים עלילתיים כאלה (של "הוא מת" "יאמה, טנק!"), אבל אני לא התלהבתי בכלל מהעונה עד עכשיו.
כלום, אין בה כלום פשוט.
ורק לי הטריילר של פרק 9 נראה כמו נמלטים עונה 2?
נכתב ב- 04/12/2013, 12:21
זו הבעיה בסדרה הזאת, שאנחנו אשכרה צריכים לשבת ולראות 7 פרקים כמתאבן לבום של פרק אחד. הפרק הזה משאיר לך טעם של עוד ומצליח להשכיח ממך את העובדה הזאת לכמה זמן, ואז זה חוזר חלילה.
נכתב ב- 04/12/2013, 14:08
אני חושב שאני יודע מה הבעיה.הבעי היא
שכולם ציפו לסדרת אקשן/מתח/אימה וקיבלו דרמה.
הם הרבה פעמים מתעלמים מהרעיון המרכזי של הסדרה שהוא זומבים (כשם הסדרה) ומתרכזים בעיקר בדמויות.
0 משתמשים, 0 אורחים, 0 משתמשים אנונימיים