כן, אבל למה שתעשה את זה?
העונה הראשונה משוגעת ולחלוטין שווה צפייה.
מעולם לא הבנתי את הקטע שאנשים אוהבים לדלג על עונות... אם כבר החלטתם, צפו מההתחלה.
חשבתי זה כמו אימה אמריקאית בלי קשר לעונה הקודמת, אבל אני אראה
נכתב ב- 21/10/2020, 07:33
כן, אבל למה שתעשה את זה?
העונה הראשונה משוגעת ולחלוטין שווה צפייה.
מעולם לא הבנתי את הקטע שאנשים אוהבים לדלג על עונות... אם כבר החלטתם, צפו מההתחלה.
חשבתי זה כמו אימה אמריקאית בלי קשר לעונה הקודמת, אבל אני אראה
נכתב ב- 21/10/2020, 08:20
ההפך. יש המון קשרים בין העונות של אימה אמריקאית.
אבל תראה את העונה הראשונה. שווה
נכתב ב- 21/10/2020, 22:30
דניאל, דחו את עליית הסטרימינג החדש של קוויבי?
מה? לא הבנתי...
quibi הושק לפני ארבעה ימים, כולל בישראל. אפשר לראות רק בסמארטפון או בטאבלט ואין שום אפשרות לצפות בטלוויזיה או אפילו במחשב. העלות היא 5 דולר לחודש ובהרשמה מקבלים 3 חודשים חינם.
אני מאחל להם להיכשל ובענק. למה מי אתם שתקבעו לי איך לראות? זה שהפרקים שלכם קצרים זה אומר שאסור לי לצפות במחשב או בטלוויזיה? זה בדיוק האורך שאנשים צופים בו ביוטיוב, זה האורך האידאלי לסרטוני רשת וזה עובד להם מצוין. תפשטו רגל - אמן.
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaand it's dead.
אחרי שבעה חודשים החליטו לסגור את השירות.
נכתב ב- 22/10/2020, 00:26
והנזק שתי מילארד דולר. אאאאאוץ'
נכתב ב- 22/10/2020, 05:04
הפינאלה של THE BOYS...
לא עפתי, קלישאתי לפרקים, רוב הבדיחות לא קולעות וחלק מהקאסט לא ברמה מספיק גבוהה בקטעי הדרמה וכדומה.
העונה הייתה סבירה בסך הכל, התחילה סבבה והיו כמה פרקים טובים, ואז די הדרדרה לדעתי.
יש כאלה שאולי כן יאהבו קטעים כמו שגיבורת על יכולה לפוצץ ראשים של אנשים מכל טווח אפשרי, ממש מקורי.
שורה תחתונה הכותבים או הבמאים פשוט ניסו קצת יותר מידי וזה לא עבד כל כך, בשבילי לפחות.
גם מה הקטע עם ה-MEMES? שסטורם-טרופר והומלנדר יושבים ומסתכלים במסך וזה כאילו אמור להיות משעשע.. סתם מנסים להגיע לכל קהלי הידע האפשריים וזה נהיה מעיק.
-

נכתב ב- 22/10/2020, 07:23
פרמאונט+ (השם החדש של CBS All Access) עובדים על סדרה שתבוסס על הסרט "פלאשדאנס". כיאה לשנת 2020, תפקיד הרתכת עם החלום להפוך לרקדנית משנת 1983 הולך להפוך לחשפנית עם שאיפות גדולות בחיים.
נכתב ב- 22/10/2020, 12:00
הפינאלה של THE BOYS...
לא עפתי, קלישאתי לפרקים, רוב הבדיחות לא קולעות וחלק מהקאסט לא ברמה מספיק גבוהה בקטעי הדרמה וכדומה.
העונה הייתה סבירה בסך הכל, התחילה סבבה והיו כמה פרקים טובים, ואז די הדרדרה לדעתי.
יש כאלה שאולי כן יאהבו קטעים כמו שגיבורת על יכולה לפוצץ ראשים של אנשים מכל טווח אפשרי, ממש מקורי.
שורה תחתונה הכותבים או הבמאים פשוט ניסו קצת יותר מידי וזה לא עבד כל כך, בשבילי לפחות.
גם מה הקטע עם ה-MEMES? שסטורם-טרופר והומלנדר יושבים ומסתכלים במסך וזה כאילו אמור להיות משעשע.. סתם מנסים להגיע לכל קהלי הידע האפשריים וזה נהיה מעיק.
בקשר לטווח לא ברור לי על מה אתה מדבר כי בכל המקרים הייתה קרבה
נכתב ב- 22/10/2020, 20:50
הפינאלה של THE BOYS...
-

נכתב ב- 23/10/2020, 10:01
הפינאלה של THE BOYS...
Spoiler
אני גם לא מחובבי הפינאלה, וחושב שהפרקים האחרונים של דה בויז היו קצת מאכזבים, אבל זה בדיוק העניין, מספיק שהיא רואה אותו. אתה זוכר שהיא הייתה איתם בתוך בית המשפט כן? היא עמדה יחד עם כולם
נכתב ב- 23/10/2020, 15:19
הפינאלה של THE BOYS...
Spoiler
אני גם לא מחובבי הפינאלה, וחושב שהפרקים האחרונים של דה בויז היו קצת מאכזבים, אבל זה בדיוק העניין, מספיק שהיא רואה אותו. אתה זוכר שהיא הייתה איתם בתוך בית המשפט כן? היא עמדה יחד עם כולם
--
אגב בנושא אחר, בהמלצת אבי ד התחלתי את Ted Lasso והיא נחמדה מאוד, אמנם ראיתי רק כמה פרקים אבל אין ספק שאני מתכוון לסיים אותה, היא ממש זורמת וקלילה.
-

נכתב ב- 23/10/2020, 17:40
נקווה שעונה 2 תגיע כמה שיותר מהר...! ![]()
נכתב ב- 23/10/2020, 21:32
רק אני באטרף שדקסטר חוזר!?
נכתב ב- 23/10/2020, 21:52
בהתחשב באיך שנראו העונות האחרונות של הסדרה ובזה שרוב הסדרות שעושות חזרה כזאת מתרסקות עם עלילות הזויות, אז כן, כנראה שרק אתה חחח
נכתב ב- 23/10/2020, 21:58
כש"נמלטים" חזרה לעוד איזה עונה חדשה אחרי איזה עשור גם היה קצת הייפ אבל בסופו של דבר לא ממש עניין את רוב הצופים מפעם (כולל אותי),
נחכה ונראה מה הביקורות יגידו לפני שבכלל אשקול לצפות, למרות שאני כן אהבתי את דקסטר וראיתי את כל העונות.
אפילו פארגו שעונות 1-3 היו טובות (מתוכן היו 2 עונות מעולות, נראה לי עונות 1-2) וכשחזרה בהפתעה יחסית לעונה 4 גם הורדתי ציפיות והנה בינתיים היא נקטלת בביקורות ואפילו לא ישבתי לראות את הפרק הראשון.
כן זה נחמד לקבל סדרה שאתה אוהב לעונה נוספת אבל בהמון מקרים היא לא תהיה שווה צפייה, נקווה שאני טועה במקרה הזה.
-

נכתב ב- 24/10/2020, 12:57
גיליתי עכשיו שיו קמפבל מהבנים הוא הבן של מג ראיין ודניס קוויד
נכתב ב- 24/10/2020, 15:25
רק עכשיו גילית??
קוראים לו ג'ק קוויד...
yarivito
נכתב ב- 24/10/2020, 16:56
נכתב ב- 25/10/2020, 16:00
טיטנים.. לברוח מזה כמו מאש.. איזה חפירה.. תת רמה.. חבל על הזמן בקיצור :|
נכתב ב- 25/10/2020, 18:37
אני דווקא אהבתי, במיוחד את העלילה של סלייד ווילסון והבן שלו.
נכתב ב- 25/10/2020, 19:00
יש לי בעיה עם גיבורי על.. אני פשוט אוהב כל חומר שקשור אליהם, ולכן לא עצרתי באמצע. אבל עדיין, העלילה שמה היית רמה ממש נמוכה.. ולא מרגשת בגרוש.
אז אולי זאת הדיעה שלי בלבד.. סורי
0 משתמשים, 1 אורחים, 0 משתמשים אנונימיים