borderland רעיון מדהים בפועל יצא פח
חבל
נכתב ב- 12/12/2020, 03:09
borderland רעיון מדהים בפועל יצא פח
חבל
נכתב ב- 12/12/2020, 06:43
יש לי תחושה שמארוול הולכים פה על Quantity over quality
כאילו הסדרות החדשות יהיו חצי אפויות ובטח הסרטים החדשים לא יתקרבו לסרטים הקודמים.
אגב אם הסדרות החדשות יוצאות ישירות לדיסני פלוס אז בכלל אפשר לדעת מעכשיו שהן יתמקדו בקהל יעד יותר "ילדותי", נקרא לזה ככה, מה שבכלל יהפוך אותן לחרא טהור. (חח)
-

נכתב ב- 12/12/2020, 07:51
נכתב ב- 12/12/2020, 10:13
כאילו הסדרות החדשות יהיו חצי אפויות ובטח הסרטים החדשים לא יתקרבו לסרטים הקודמים.
אגב אם הסדרות החדשות יוצאות ישירות לדיסני פלוס אז בכלל אפשר לדעת מעכשיו שהן יתמקדו בקהל יעד יותר "ילדותי", נקרא לזה ככה, מה שבכלל יהפוך אותן לחרא טהור. (חח)
אתה זוכר שגם הסרטים הם של דיסני כן?
נכתב ב- 12/12/2020, 18:31
וואו איזו הסקת מסקנות מדהימה.
נגיד יצא לי לראות פרק של הסדרה the right stuff והיא ממש לא מכוונת לילדים.
אמרתי "יותר ילדותי", זאת אומרת אם הם היו יכולים או רוצים ללכת על משהו יותר אפל לצורך העניין, הם ימתנו את עצמם ויהפכו את זה לנגיש יותר לקהל יעד צעיר, בין היתר.
לדעתי כמובן.
אאוץ', לדעתי השילוב בין דיסני למארוול רק יהרוס.
-

נכתב ב- 12/12/2020, 18:42
אבל זה כל הקטע, השילוב הזה כבר קרה.
ובכל מקרה, צריך לעשות פה הפרדה. דיסני, לפי מה שאני מבין, היא רק המפיצה. חברת ההפקה היא עדיין מארוול סטודיוז.
ולא חושב שנרגיש את זה.
נכתב ב- 12/12/2020, 20:48
סדרות חדשות של דיסני? אלה העדכונים החשובים באמת שדודו לא טרח לעדכן:
נכתב ב- 12/12/2020, 20:52
כמו ההוא שממשיך לדווח על חידושים לסדרות מצויירות ודברים שאף אחד לא רואה
נכתב ב- 12/12/2020, 22:24
יששששששששששששש
נכתב ב- 12/12/2020, 23:18
לגבי הדיון הקודם, אני צופה במנדלוריאני של דיסני והוא אכן ילדותי, (ממשיך לצפות רק בגלל שזה מהעולם של סטאר וורס, וגם כך אין יותר מדי מה לראות בזמן הזה).
נכתב ב- 12/12/2020, 23:25
ילדותי?
איך הוא ילדותי? איך הפרק האחרון ושלפניו היו ילדותיים?
yarivito
נכתב ב- 12/12/2020, 23:55
עוד לא ראיתי את הפרק האחרון, אבל כל ההתרחשויות שם ממש צפויות, מתאים למי שלא ראה עדיין סרטים וסדרות בחייו, הקרבות ברמה נמוכה מאד (אפילו אין דם), כמעט ואין עלילה (לדעתי זה משהו שמפריע יותר למבוגרים שמצפים לסיפור מעניין), בקיצור סדרה ברמה נמוכה, אבל נמוכה לא כי היא לא מושקעת אלא כי התאימו אותה לקהל יעד צעיר.
נכתב ב- 13/12/2020, 10:10
וואו איזו הסקת מסקנות מדהימה.
נגיד יצא לי לראות פרק של הסדרה the right stuff והיא ממש לא מכוונת לילדים.
אמרתי "יותר ילדותי", זאת אומרת אם הם היו יכולים או רוצים ללכת על משהו יותר אפל לצורך העניין, הם ימתנו את עצמם ויהפכו את זה לנגיש יותר לקהל יעד צעיר, בין היתר.
לדעתי כמובן.
אאוץ', לדעתי השילוב בין דיסני למארוול רק יהרוס.
השילוב קיים כבר כמה שנים אחי ואפילו לא ידעת. זה לא אמור לההרס
והמנדלוריאן לא ילדותית? היא אמאמא של הסדרות שמכוונות לנערים רק כדי שיכירו את העולם של סטאר וורס. ילדותית בטירוף
נכתב ב- 13/12/2020, 22:50
לתגובה שמעליי,
אז אני לא ממש פאן בוי של מארוול, הסרטים שלהם סבבה ואת הסדרות שלהם גם ככה אף פעם לא ראיתי (ניסיתי לאיזה תקופה את הסוכנים של שילד ולא המשכתי), ככה שזה הגיוני שלא ידעתי על השילוב הזה.
אני תמיד פתוח לתכנים חדשים של מארוול, הבעיה היא שכשאתה בשיתוף פעולה עם דיסני+, למרות שההפקה עדיין שייכת למארוול, אתה תקבל משהו יותר "חלבי", נקרא לזה ככה, וזה כבר מינוס גדול מבחינתי.
-

נכתב ב- 14/12/2020, 13:16
מישהו פה רואה בלקספייס?
נכתב ב- 19/12/2020, 18:42
"בית קטן בערבה" ששודרה במקור ב-1974-1982 תזכה לריבוט
"פרקליטי אל.איי" ששודרה במקור ב-1986-1994 תזכה לסדרת המשך ב ABC עם אחד מכוכבי הסדרה המקורית.
בפינת הביזאר: רשת ABC מחזירה למסך את אופרת הסבון "כל ילדיי" ששודרה ב-1970-2011 ברצועה יומית בשעות הצהריים, כשהפעם יהיה מדובר בסדרת דרמה שבועית בשעות הערב. או בקיצור: סדרה אחת פחות לצפות בה ב ABC.
נכתב ב- 19/12/2020, 20:27
The Wilds -
https://www.imdb.com/title/tt8633062/
https://www.rottento...v/the_wilds/s01
![]()
הגיעה בהפתעה בשבילי ונהנה מאוד, בדרך כלל אני זורק במהירות סדרות שאני לא מתחבר אבל יש פה משהו טוב.
-

נכתב ב- 19/12/2020, 22:08
The Wilds -
https://www.imdb.com/title/tt8633062/
https://www.rottento...v/the_wilds/s01
הגיעה בהפתעה בשבילי ונהנה מאוד, בדרך כלל אני זורק במהירות סדרות שאני לא מתחבר אבל יש פה משהו טוב.
ציון גבוהה קיבל באתר rottentomatoes
נכתב ב- 19/12/2020, 22:12
"פרקליטי אל.איי" ששודרה במקור ב-1986-1994 תזכה לסדרת המשך ב ABC עם אחד מכוכבי הסדרה המקורית.
בפינת הביזאר: רשת ABC מחזירה למסך את אופרת הסבון "כל ילדיי" ששודרה ב-1970-2011 ברצועה יומית בשעות הצהריים, כשהפעם יהיה מדובר בסדרת דרמה שבועית בשעות הערב. או בקיצור: סדרה אחת פחות לצפות בה ב ABC.
מי ישדר את בית קטן בערבה? איזה ערוץ TV
מתי נזכה לראות תסידרה , מתי הסידרה תעלה..?
תודה על המידע.
נכתב ב- 19/12/2020, 22:40
מי ישדר את בית קטן בערבה? איזה ערוץ TV
מתי נזכה לראות תסידרה , מתי הסידרה תעלה..?
תודה על המידע.
עדיין לא ידוע חוץ מהעובדה שיופק ע"י אולפני פרמאונט.
0 משתמשים, 0 אורחים, 0 משתמשים אנונימיים