חח נו טוב
Spoilerהפרק היה לא רע והסדרה טובה. זו לא סדרת מופת והיא לא הייתה איזה וואו אחד גדול.
אבל! חובה לכל חובב מארוול/קומיקס ותכלס נקודת אור נחמדה ליום שישי בצהריים, בטח כשלוקחים בחשבון שהכל מוביל בסופו של דבר לסרטים והסדרות זה רק גשרים קטנים.
לגבי הפרק עצמו, לא ממש עשו הרבה חיבורים לסרטים הבאים, בשונה מוונדה.
הדמות של ואל עם ג'וליה לואיס דרייפוס פשוט מעולה והיא שחקנית אדירה. אנחנו נראה אותה באלמנה השחורה (שם היא הייתה אמורה להופיע קודם לסדרה) וכפי שאתם כבר מבינים היא כנראה בונה את הdark avengers והשמועות אומרות שנראה אותה כמעט בכל סרט/סדרה עתידיים שם היא תגייס אנשים נוספים.
כנראה גם young avengers בעתיד.
החליפה של הפלקון/קאפ החדשה ממש יפה! אני לא ממש אוהב את סאם ותסביך הגיבור שלו אבל למדתי לחבב אותו.
מקווה שבאקי יחזור לסרטים הבאים, מרגיש כאילו ניסו לעשות לו סוף שמח ושלחו אותו לדרכו.
מה עוד? שרון קרטר. קצת מוזר לי המהלך שלהם, במיוחד שלפי הבנתי זה לא ככה לפי הקומיקס.
אולי זו הטעייה והיא סוכנת כפולה או משהו.
מישהו יודע לגבי הphase הזה מה אמור להיות הנוקמים הבא?
כלומר, הסרטים הקודמים הובילו לנוקמים 1-3, לאן אמורים להוביל הפעם?
מסכים עם רוב מה שאמרת.
כנראה שואל היא הניק פיורי של פייז 4-5.
נקווה באמת שבאקי יחזור לקפטן אמריקה 4.
ממש לא אהבתי את הסיפור עם שרון, לא הסבירו מספיק מדוע היא הפכה לפאוור ברוקר וזה, הרגיש מהיר מדי, אבל ככה זה כשאתם עושים רק 6 פרקים אני מניח.
אני לא חושב שתהיה השפעה של ממש על הפייז כאן מלבד התיוג של סאם כקפטן החדש לדעתי. נראה לי עיקר ההשפעה זה וונדה כמובן, אנחנו יודעים שיהיו השפעות על סטריינג' וספיידרמן הקרובים.
אני מקווה שנגיע בסופו של דבר לגלקטוס או משהו בקנה מידה קוסמי כזה, אבל נראה באמת מה הסרטים שיובילו לזה(לדעתי זה סטריינג' 2)