לא מתכוון לכבד הסכמים יותר - גילוי דעת
נכתב ב- 21/04/2007, 19:22
השתמשת במילה "אישית" יותר מכל מילה אחרת בפוסט שלך. למה שאתה "אישית" לא תיקח את כל אלה שנמאס להם "אישית" ותעזבו כולכם "אישית" את צוות טורק?חחח הצלחת אפילו להצחיק אותי באווירה האפורה הזאת שלנו , אז קבל ח"ח על זההנטאי ידידי,
ראשית תודה לך על הרצון הטוב, האומץ וגילוי הדעת. מאיפה שאתה בא, אלו לא דברים נפוצים כל כך. לקחו את זה כאן כמובן מאליו, אך אישית אני מאוד מעריך את כל מה שאתה עושה, ואת הרצון הטוב והאמיתי שלך.
לגבי מתן הקרדיט - תשמע, זה לא משהו בשמיים, שלא היה בעבר. הוא כן היה, ואזכיר לך בדיוק מתי.
אחרי שALONZI PONKOIT וGREEN SCORPION הצטרפו לרוב ונטשו את טורק (עם יוני, אם זכרוני אינו מטעה) והמנהל שלכם רצה בכלל לרדת מהעץ ולעזוב את טורק, הוחלט לבסוף לתת קרדיט לקבוצה ולרשום בראשי.
כמובן, לא מתוך הגינות, כבוד והערכה. אלו לא מטבעות עוברות לסוחר במחוזות מהם אתה בא הנה.
יש אנשים שמה שמניע אותם זה הרצון לעשות טוב, לתת ולהנות מהנתינה. אחרים אוהבים לשלוט, לקחת בעלות ולזקוף את כל הקרדיטים. האחרונים, כשהקרקע נשמטת מתחת לרגליהם, נכנסים לפאניקה. כל האמיתות המזויפות עלהן הם בנו את עולמם קורסות פתאום. ואז הם מוכנים לכל, רק שיוכלו לחזור לאופוריה המתוקה מקודם.
לכן כן היו קרדיטים בראשי, ולכן היה טבעי שייעלמו בהמשך.
כי כל הבטחה שניתנה, הופרה לבסוף. ותמיד מישהו אחר אשם, ומי שלא הולך בתלם הוא בוגד, אם הוא רק מעיז לתהות בקול רם. על כן אני חושב שאתה מבזבז את זמנך, שם וכאן.
שם, כי קולך לא נשמע. העיקר שתציית ותתרגם, רצוי עם הקדשה.
כאן, כי עם כל טוב הלב שלך, אתה מייצג רק את עצמך. באתר תרגומים משלך, הייתי בשמחה חותם על כל דבר ונהיה זונת הכתוביות שלךאבל שם אתה רק בורג שמישהו קובע את הTORQUE שלו על פי מצב הרוח. אכן זה אתר TORQUE
![]()
ובתשובה לאחרים, אתם לא מבינים שזה לא עוזר ושאני כאן לא נציג של טורק, אלא נציג של השלום , לפחות עכשיו, נציג של המתרגמים שנמאס להם ממלחמות בין מתרגמים, נציג של מתרגמים חסרי מוטיבציה שלא יכולים לתרגם באווירה כזאת יותר,
ובילד הוא זה שקובע.
כן אני מסכים שאנחנו מסתובבים פה במעגלים אבל זה רק מהסיבה שאני לא יכול לשנות כלום בבילד, ואתם טוענים שאני יכול, אז נחשו מה, זה לא עובד.
לי אישית כבר לא אכפת, מצידי שתקבלו אצלנו קרדיט באותיות ענקיות באדום בראשי , העיקר שיהיה שלום, אבל אני לא זה שקובע ובילד ברור שלא יסכים לזה.
לי אישית נמאס ואני באמת לא רוצה לריב אתכם יותר אבל אתם מבינים שאני לא זה שקובע, אני אפילו לא נציג של טורק, לא דובר של טורק ובטח שלא שגריר של טורק.
לפחות יש כאלה מכם שרואים שאני אישית רוצה רק לסיים את העסק הזה כמה שיותר מהר.
ועמית, לגבי מה שאמרת, ובכן, את זה בילד יקבע אני מניח, ואתם יודעים מה היחס שלו אליכם, אז אני מאמין שזה הסוף , הא?
כי בראשי קרדיט לא ינתן לכם ואני רואה שלא תוותרו אז אני מאמין שבסצנה כיף יותר לא יהיה כמו פעם, כמו בתקופה שכולנו נכנסו לעסק הזה, כל אחד בזמנו.
בנימה יותר אופטימית, פושל, בוא תהיה זונת הכתוביות שליחחחח
אני לא אומר שתבואו להצטרף אלינו, תקימו לכם צוות חדש לאנשים שלא מחפשים לריב עם כל העולם.
אתה חושב שאם בילד יחשוב שזו אפשרות הוא לא יתקפל? אני מבטיח לך שכן.
נכתב ב- 21/04/2007, 19:25
תאמין לי, זו לא, אבל מה כן? שזה יגרום לנפילתו של אתר טורק.השתמשת במילה "אישית" יותר מכל מילה אחרת בפוסט שלך. למה שאתה "אישית" לא תיקח את כל אלה שנמאס להם "אישית" ותעזבו כולכם "אישית" את צוות טורק?
חחח הצלחת אפילו להצחיק אותי באווירה האפורה הזאת שלנו , אז קבל ח"ח על זההנטאי ידידי,
ראשית תודה לך על הרצון הטוב, האומץ וגילוי הדעת. מאיפה שאתה בא, אלו לא דברים נפוצים כל כך. לקחו את זה כאן כמובן מאליו, אך אישית אני מאוד מעריך את כל מה שאתה עושה, ואת הרצון הטוב והאמיתי שלך.
לגבי מתן הקרדיט - תשמע, זה לא משהו בשמיים, שלא היה בעבר. הוא כן היה, ואזכיר לך בדיוק מתי.
אחרי שALONZI PONKOIT וGREEN SCORPION הצטרפו לרוב ונטשו את טורק (עם יוני, אם זכרוני אינו מטעה) והמנהל שלכם רצה בכלל לרדת מהעץ ולעזוב את טורק, הוחלט לבסוף לתת קרדיט לקבוצה ולרשום בראשי.
כמובן, לא מתוך הגינות, כבוד והערכה. אלו לא מטבעות עוברות לסוחר במחוזות מהם אתה בא הנה.
יש אנשים שמה שמניע אותם זה הרצון לעשות טוב, לתת ולהנות מהנתינה. אחרים אוהבים לשלוט, לקחת בעלות ולזקוף את כל הקרדיטים. האחרונים, כשהקרקע נשמטת מתחת לרגליהם, נכנסים לפאניקה. כל האמיתות המזויפות עלהן הם בנו את עולמם קורסות פתאום. ואז הם מוכנים לכל, רק שיוכלו לחזור לאופוריה המתוקה מקודם.
לכן כן היו קרדיטים בראשי, ולכן היה טבעי שייעלמו בהמשך.
כי כל הבטחה שניתנה, הופרה לבסוף. ותמיד מישהו אחר אשם, ומי שלא הולך בתלם הוא בוגד, אם הוא רק מעיז לתהות בקול רם. על כן אני חושב שאתה מבזבז את זמנך, שם וכאן.
שם, כי קולך לא נשמע. העיקר שתציית ותתרגם, רצוי עם הקדשה.
כאן, כי עם כל טוב הלב שלך, אתה מייצג רק את עצמך. באתר תרגומים משלך, הייתי בשמחה חותם על כל דבר ונהיה זונת הכתוביות שלךאבל שם אתה רק בורג שמישהו קובע את הTORQUE שלו על פי מצב הרוח. אכן זה אתר TORQUE
![]()
ובתשובה לאחרים, אתם לא מבינים שזה לא עוזר ושאני כאן לא נציג של טורק, אלא נציג של השלום , לפחות עכשיו, נציג של המתרגמים שנמאס להם ממלחמות בין מתרגמים, נציג של מתרגמים חסרי מוטיבציה שלא יכולים לתרגם באווירה כזאת יותר,
ובילד הוא זה שקובע.
כן אני מסכים שאנחנו מסתובבים פה במעגלים אבל זה רק מהסיבה שאני לא יכול לשנות כלום בבילד, ואתם טוענים שאני יכול, אז נחשו מה, זה לא עובד.
לי אישית כבר לא אכפת, מצידי שתקבלו אצלנו קרדיט באותיות ענקיות באדום בראשי , העיקר שיהיה שלום, אבל אני לא זה שקובע ובילד ברור שלא יסכים לזה.
לי אישית נמאס ואני באמת לא רוצה לריב אתכם יותר אבל אתם מבינים שאני לא זה שקובע, אני אפילו לא נציג של טורק, לא דובר של טורק ובטח שלא שגריר של טורק.
לפחות יש כאלה מכם שרואים שאני אישית רוצה רק לסיים את העסק הזה כמה שיותר מהר.
ועמית, לגבי מה שאמרת, ובכן, את זה בילד יקבע אני מניח, ואתם יודעים מה היחס שלו אליכם, אז אני מאמין שזה הסוף , הא?
כי בראשי קרדיט לא ינתן לכם ואני רואה שלא תוותרו אז אני מאמין שבסצנה כיף יותר לא יהיה כמו פעם, כמו בתקופה שכולנו נכנסו לעסק הזה, כל אחד בזמנו.
בנימה יותר אופטימית, פושל, בוא תהיה זונת הכתוביות שליחחחח
אני לא אומר שתבואו להצטרף אלינו, תקימו לכם צוות חדש לאנשים שלא מחפשים לריב עם כל העולם.
אתה חושב שאם בילד יחשוב שזו אפשרות הוא לא יתקפל? אני מבטיח לך שכן.
ואישית זו לא רק הבמה שלי לתרגומים (והבמה הכי נוחה והכי טובה בסצנה, המקום בו מקבלים את מירב ההורדות והתגובות) אלא גם הבמה שלכם שכן בטורק אתם מקבלים לתרגומים שלכם יותר הורדות ותגובות מבכל אתר אחר.
אז אם נעזוב או גם אם לא...
בסופו של דבר המלחמות האלה יביאו לנפילתו של טורק,
ולמרות מה מה שנראה לכם שאתם כן רוצים להפיל את בילד ואת טורק, תזכרו מה המקום שבו אתם מקבלים את מירב החשיפה (= תגובות והורדות) לתרגומים שלכם.
יותר תגובות לפחות מדונקי שם מקבלים שתי תגובות בקושי...

קרדיט ל-TheBarak על שתי החתימות המדהימות ל"סין סיטי" ו"כרוניקה של אקדח".
קרדיט ל-DarkStorm על החתימה המדליקה של "הפמליה".
אגב, החתימות רנדומליות אז תרעננו את העמוד כדי לראות את כולן!

נכתב ב- 21/04/2007, 19:31
אם אני לא טועה, כבר אמרנו מספיק פעמים שאנחנו יכולים להסתדר גם בלי פרסום בטורק. אם בילד כל כך שונא אותנו ומתייחס אלינו ככה, הוא יכול פשוט לא לפרסם את התרגומים שלנו (ונחיה עם זה, למרות שזו "הבמה הכי נוחה והכי טובה בסצנה" כביכול). אך כמובן שבילד לא יעשה את זה, כי זה יבריח את הגולשים, מכיוון שכל התרגומים המבוקשים יוצאים מכאן.
אתם מוזמנים לא לפרסם את התרגומים שלנו אצלכם. עליי.
נכתב ב- 21/04/2007, 19:41
ברור לך שברגע שטורק נסגר הגולשים לא יוותרו על תרגומים כי וואלה, "או טורק או כלום", אלא פשוט יעברו לאתר אחר, ואם הוא יסגר הם יעברו לאתר שלישי וכן הלאה.
אני מבטיח לך שאם טורק יפול התרגומים שלך יקבלו בדיוק את אותה במה באתרים אחרים.
ובכל מה שנוגע לבמה שאנחנו מקבלים אצלכם, אנחנו בכלל לא מעלים את התרגומים שלנו לטורק כרגע. כל תרגום שלנו שמגיע לשם הוא תרגום שבילד או מישהו מטעמו הורידו מאתר אחר בשביל להעלות לטורק, ככה שגם אנחנו, בשמחה אפילו, נסתדר בלי טורק.
נכתב ב- 21/04/2007, 20:17
אני באמת לא יודעואני עדיין מחכה לתשובה.אני דווקא הבנתי שניר תירגם ואחר כך כשביקש להוריד את הקרדיט הענק והבלעדיות בילד סירב. אז הוא עדיין לא מנסה לחרף את המלחמה?

לא ששמעתי על זה, אבל מי יודע מה כל אחד שומע...
בכל אופן, בילד כן יודע שמנסים להגיע למשא ומתן אבל הוא מאמין כי שלום בין הצוותים אשליה כי הוא מסרב לקרדיט בראשי.
וגם אני לאחר כל השיחות הללו מתחיל להבין שאולי אנחנו חיים באשליה אם אנחנו מנסים להגיע כאן לשלום... כנראה שזה לא יקרה.

קרדיט ל-TheBarak על שתי החתימות המדהימות ל"סין סיטי" ו"כרוניקה של אקדח".
קרדיט ל-DarkStorm על החתימה המדליקה של "הפמליה".
אגב, החתימות רנדומליות אז תרעננו את העמוד כדי לראות את כולן!

נכתב ב- 21/04/2007, 20:28
תגיד, הנטאי, יש גם מוח בראש הכל-כך קטן הזה? לא נמאס לך כבר מהמשחקים האלה? אני מודה לך בהכנעה בשם כל הצוות ומבקש שתמסור לבילד בהתרפסות, "תודה לך על שאתה מוכן לתת לי ולחבריי קרדיט חלקי בלבד". תחזור הביתה לטורק ולבילד. תמשיכו במעשים שלכם. נראה כמה גולשים ישארו נאמנים לאתר כמו שלך. אנחנו לא נפסיק במעשים האחרונים שלנו. תהנו.
עריכה בעקבות הדברים האחרונים שכתבת:
גם פה אל תדברו שטויות. אתה מכיר אותנו אחד אחד. אם המצב יהיה תקין לא נעשה לכם שום דבר ונמשיך ביחסי הידידות והחברות שהיו מאז ומתמיד. די לזיין את השכל.
Brittany@Glee

בלוג אנימה אנימה למבוגרים סיקורי אנימה אנימה
כללי התנהגות עם טרולים
כל האנימה שראיתי אי פעם
נכתב ב- 21/04/2007, 20:58
זה נכון. אבל תמיד התרעמנו על כך ומעולם לא הסכמנו עם המצב הלא תקין הזה.
אבל, מתוך רצון לשלום, לא חשבנו שעל עניין זה ראוי לצאת למלחמה.
כעת, כשבילד הגדיש את הסאה, ודחק אותנו לפינה עם הקטנוניות שלו.
ולא הותיר בידינו ברירה, אלא לקום ולהילחם על זכויותנו, לא נסתפק בהחזרת המצב המעוות לקדמותו.
1) אנו דורשים קרדיט בראשי למתרגם ולקבוצתו.
(מי שחוקק "חוק" אווילי, יכול גם לשנות אותו, ובל נשכח את צוות יאקוזה וצוות פושל שמקבלים קרדיט על-אף שהוקמו לאחר טורק)
2) שם הקבוצה Qsubs יכתב ללא עיוות.
3) העיקרון של קבוצתנו הינו שתרגומינו שייכים לכלל הגולשים ברשת דרך כל אתרי התרגומים.
לא ירשם "בלעדי" על תרגום שלנו. לא במקרה שהוא תוקן, או סונכרן.
מי שמסנכרן אות מתקן תרגום שלנו, עושה זאת לכולם. נקודה.
משיסכימו בטורק לבקשותנו אלו, ה"מלחמה" תסתיים על אתר.
נכתב ב- 21/04/2007, 21:32
נכתב ב- 21/04/2007, 22:56
הוא עבד בצוות, הוא בורג במכונה שמקרטעת וכל הזמן ברגים עפים ממנה מבלי שוב, וזה רק ענין של זמן עד ששוב תעוף מהפסים. ובמקרה של מי שעומד בראש, זה לא קשה כל כך, כפי שידוע לרובנו, נכון?
המילה שלו לא נשמעת. הוא רק האיש שעמל כבר הרבה זמן כדי שהבוס שלו ישלשל כסף לכיסו מפרסומות וכניסות לאתר, ואח"כ יתבכיין שהכסף לא מספיק. הוא עמל שם, מתרגם, מעדכן, עונה בפורומים (בין הבודדים שעוד עונים) ומקבל מינימום התיחסות. אשכול שדרוגי טריילר בגודל בול ורזולוצית בולבול זוכה ליותר התיחסות ממנו.
וכל זה בשביל מה? הורדות? כבר יש רבות יותר בדונקי, יאקוזה ואחרים.
אנשים לא אוהבים מריבות, תגובות של כעס ומעשי אי צדק.
הם כל הזמן קוראים שהודעות נמחקות, משתמשים נחסמים ונכנסים שוב בשם אחר.
הם קולטים שהתרגומים לסדרות שלהם מגיעים באיחור, בסירוס.
אז מה נשאר? תגובות? פעם היו יותר. שמתי לב שגם זה יורד.אפשר לנפח שם מספרים, לזייף תגובות דורש מאמץ.
הנטאי מתרגם ותיק וטוב, הוא כבר בנה את המוניטין שלו, למרות שבודדים מכם זרק כאן לא לעניין.
גם אם רק 10 יגיבו, אלף יורידו והוא יידע מה הוא שווה ועד כמה הם תלוים בו.
בשביל עוד כמה תגובות באתר הקודר והלא הגון ההוא, הוא מוכן לבלוע את כל המקקים שמאכילים אותו.
אני מבין את אותם 2 עבריני מקלדת זניחים, שאיש לא ירצה אותם בגלל קופת השרצים שלהם, אבל מה הוא נשאר שם?
כיף לו להסתכל במראה ולהרגיש שייך לצות TORQUE הלא הגון הזה? הסימון אולי תכלת, אך הריח שם הוא חום. חום, כמו שרק חום זבובים יכול להיות.
צא משם, חבר, אתה ראוי להרבה יותר מזה. את הכבוד שלי כבר יש לך מזמן. הגיע הזמן שיהיה לך את הכבוד של עצמך גם כן.
שבוע טוב, וחג עצמאות שמח. חבר'ה, תורידו קצת טורים (אלה עם הדג זהב ועם העיגולדים שחור לבן בסמל). ואם דיברנו על סמל, נכון ששלי השתפר?
נכתב ב- 22/04/2007, 00:24
יש דברים כאלה אמיתיים?!...
אני רוצה בהזדמנות זו גם להתנצל על הדיבור שלי לכל אורך האשכול.
כבר אין לי כוח לשמור על הפה שלי.
Brittany@Glee

בלוג אנימה אנימה למבוגרים סיקורי אנימה אנימה
כללי התנהגות עם טרולים
כל האנימה שראיתי אי פעם
נכתב ב- 22/04/2007, 07:39
היחס של אתרים אחרים אליכם ישתנה באופן מפתיע (ראה את הדוגמא שלי ושל תום שובל מדונקי).
טורק לא ישאר לעולם ומתישהו גם הוא יפול.
הבעיה היא, שכל עוד אתם שם או בילד שם או האתר עדיין על יסודותיו, שום דבר לא ישתנה.
עדיין תהיה מלחמה, עדיין לא תהיה מוטיבציה, עדיין התגובות יירדו וכו'.
תראה איך הצוות שלכם מצטמצם מרגע לרגע בגלל היחס של בילד למתרגמים. (דוגמת אבי דניאלי שפרש לפני מספר ימים)
הנטאי, מתישהו מגיע הזמן להתבגר ולעשות את הצעד הנוסף הזה: פשוט לתת אולטימטום לבילד וזהו.
אם רובכם באמת רוצים להפסיק את המלחמה, גיס את כולם שיציבו לו אולטימטום.
תגידו לו שאי אפשר להמשיך כך. הרי אתם הוא הכוח של האתר ולא הוא.
בלי תירגומים אין טורק, וזה לא סתם סלוגן.
אני יודע (ובטוח) שבילד קורא את המשפטים הללו שאני רושם, ולכן אפנה גם אליו:
בילד, הגיע גם זמנך להתבגר ולהוציא את הראש מהבונקר שלך ולשים לב שיש שם עולם בחוץ.
מי שנפגע מכל העניין הוא המתרגמים שלך (באופן הכי רב) ולאחר מכן גם האתר.
תעשה סטטיסטיקה פשוטה של ההורדות והתגובות כעת לעומת מה שהיה לפני כמה חודשים.
תעשה סטטיסטיקה פשוטה של דעות המתרגמים אצלך בצוות לגבי המלחמה לעומת מה שהיה כשהתחילה.
תעשה סטטיסטיקה פשוטה של הודעות זעם של הגולשים כלפי אתרך לפני כל המלחמה.
אם תעשה באמת 1+1+1 (וכן, זה יוצא 3...) ותגיע לתשובה הנכונה, אולי תצליח לעשות את מה שצריך כדי לסיים את כל הסאגה הזו.
אריאל יהלום, רק כדי להבהיר משהו קטן: כן היה קרדיט לצוות Qsubs בעבר.
זה היה לאחר פרישת (ופרשת) ארבעת המוסקיטרים (אור, יוני, אלון ואנוכי) מטורק.
אך לאחר מכן, בעקבות פרשת גל ובילד, בילד רשם סקריפט אשר מצנזר את שם הקבוצה.
לכן, התירוץ שלו של "קבוצות שהוקמו לאחר טורק" לא תופס.
דבר אחרון: חבר'ה, עזבו את הנטאי. הוא בא וניסה להסביר את המצב ודיבר איתנו בפתיחות מלאה.
הוא לא זה שצריך להוציא עליו את זעמנו, כעסנו ותיסכולנו ממעשיו של מנהל האתר בו הוא חבר.
נקווה שהנטאי יעביר את דברינו לחברי צוותו ושכולם יקומו ויביעו את מורת רוחם הגדולה,
כך שבילד יצליח להזיז את עצמו קצת כדי לראות מה קורה באמת מסביבו.
0 משתמשים קוראים נושא זה
0 משתמשים, 0 אורחים, 0 משתמשים אנונימיים