לפני 40 שנה לא הייתה פירטיות קולנוע... אבל גם לא היה כל-כך קולנוע.אי אפשר לקבוע עובדה כזו בלי שהמצב השני (מצב שבו אין פיראטיות) קרה בתקופה האחרונה. אתה לא יודע מה היה קורה אם לא הייתה פיראטיות והאמת שאותי אישית זה לא מעניין. אפשר להגיד, וזה מה שאני אומר: "לא אכפת לי שהם מפסידים בגללי" אבל להגיד "אני לא גורם להם להפסדים" ועוד בלי בסיס להשוואה?אז זהו... שלמרות שאני מקרה קיצון לכיוון אחד (וישנם מקרי קיצון לכיוון הנגדי), אני מדבר על תופעה שבה רוב האוכלוסייה נוטה לכיוון שאני נוטה אליו. שהרוב נחשפים יותר לקולנוע ולתעשייה בזכות אותם התכנים הזמינים ברשת. שהתופעה מטיבה עם אולפני הסרטים יותר מאשר היא פוגעת בהם.
העולם התפתח, התקשורת התפתחה והגלובליות התפתחה.
הקולנוע לא יכול להישאר מאחור.
לא, זה להגיד שאנשים לא יכולים לבכות בזמן שהם משאירים את הדלת פתוחה ולא מתקינים סורגים בחינם.אני לא מבין מה הקשר.
זה כמו שתגיד שמותר לך לפרוץ לבית בלי סורגים בחלון כי לא יתכן שהדיירים יכולים להישאר מאחור ולא להתקין סורגים.
אני תמיד שמח להביא דמעות של גיחוך לעיניך ולהעליב את האינטיליגנציה שלךמגוחך עד דמעות (של שעשוע).
אני באמת מקווה שזה לא קו ההגנה שלכם, מכיוון שיאשימו אתכם בביזיון בית המשפט ועלבון לאינטיליגנציה.
שתהיה לכם שבת שלום..