עבור אל תוכן

חוקי הפורום - נא לקרוא

תמונה

14 הרוגים במשט הטורקי, 10 חיילי צהל נפצעו

• אנא התחבר בכדי להגיב
302 תגובות לנושא זה

#101 Cokegod

Cokegod

אם אני לא בצוות, אני חייב למצוא חיים

• רשומים
  • 2,321 הודעות

נכתב ב- ‎01/06/2010‏, ‎18:32

תגידו לי, איי פעם, מה הערבים לא עשו לנו, הפציצו אזרחים, מה לא
ואיי פעם, ראיתם ישראלים שורפים דגלים של מדינות אחרות? דורכים עליהם?

אנחנו בני אדם! והם פשוט חיות!

אהא, הערבים חיות, הפרסים קמצנים, הגרמנים כולם נאצים ורק אנחנו בני אדם.
אה, אבל הכי גרוע זה בכלל הגזענים...

יאללה לך תלמד מזה גזענות בכלל

נכון, כי כשקוראים לאנשים חיות רק בגלל הלאום שלהם זה בכלל לא גזענות.

אתה עוד מגן עליהם? אין לי מילים.
פשוט תראה את הסרטונים שפורסמו.

לא אמרתי אפילו לרגע שאני מגן עליהם, אמרתי שעם יחס כמו שלנו אנחנו לא יכולים לצפות ממדינות אחרות אפילו להתייחס למילה שאנחנו אומרים.

זה לא בגלל הלאום שלהם בכלל!
זה בדיוק ההבדל בין מה שאמרתי לבין גזענות

זה נראה כאילו קראת רק את המשפט האחרון שכתבתי

אה נכון, שחכתי שיש לך פיצול אישיות ולפעמים אתה כותב משפטים שאתה לא באמת מתכוון אליהם...
פטריוטיזם היא דרכו של האוויל לומר שארצו נעלה על האחרות רק מכיוון שנולד בה.

#102 Cokegod

Cokegod

• רשומים
  • 2,321 הודעות

נכתב ב- ‎01/06/2010‏, ‎18:32

תגידו לי, איי פעם, מה הערבים לא עשו לנו, הפציצו אזרחים, מה לא
ואיי פעם, ראיתם ישראלים שורפים דגלים של מדינות אחרות? דורכים עליהם?

אנחנו בני אדם! והם פשוט חיות!

אהא, הערבים חיות, הפרסים קמצנים, הגרמנים כולם נאצים ורק אנחנו בני אדם.
אה, אבל הכי גרוע זה בכלל הגזענים...

יאללה לך תלמד מזה גזענות בכלל

נכון, כי כשקוראים לאנשים חיות רק בגלל הלאום שלהם זה בכלל לא גזענות.

אתה עוד מגן עליהם? אין לי מילים.
פשוט תראה את הסרטונים שפורסמו.

לא אמרתי אפילו לרגע שאני מגן עליהם, אמרתי שעם יחס כמו שלנו אנחנו לא יכולים לצפות ממדינות אחרות אפילו להתייחס למילה שאנחנו אומרים.

זה לא בגלל הלאום שלהם בכלל!
זה בדיוק ההבדל בין מה שאמרתי לבין גזענות

זה נראה כאילו קראת רק את המשפט האחרון שכתבתי

אה נכון, שחכתי שיש לך פיצול אישיות ולפעמים אתה כותב משפטים שאתה לא באמת מתכוון אליהם...

#103 אורח_omer323_*

אורח_omer323_*
  • אורחים

נכתב ב- ‎01/06/2010‏, ‎18:43

נכון איך אפשר לשכוח דבר כזה?!

ועכשיו ברצינות... מה?!

אם כל לאום אחר היה שורף דגלים של כל מדינות העולם גם להם הייתי קורא חיות, אין פה גזענות בכלל
הכוונה היא שאין לי משהו נגד הערבים מעצם זה שהם ערבים, השנאה לי אליהם נובעת רק בגלל ההתנהגות שלהם והמעשים שלהם

#104 IlanVic

IlanVic

• ותיקים
  • 3,809 הודעות

נכתב ב- ‎01/06/2010‏, ‎18:50

כן, ניפחו.
כל מדינה שיש לה טיפת כבוד עצמי הייתה עושה דברים חמורים הרבה יותר מהשבת השגריר על כיסא נמוך יותר כמו להחזיר את שגרירה לארץ.
היחסים ממש לא הדרדרו בגלל זה, מדינה שבאה בטענות כל כך קשות לבת ברית שלה, לא יכולה להיות מופתעת כשעושים לה דברים כאלה.

את הסרט "הדיקטטור הגדול" ראית? זה הסרט של צ'ארלי צ'אפלין שבו הוא צוחק על דיקטטורים.
עכשיו לרוב בסרטים כאלו, מגזימים עם ההתנהגות המשונה של האנשים המצחיקים, כאשר כאן הם הדיקטטורים.
עכשיו, הפלא ופלא, זה בדיוק מה שצ'ארלי צ'אפלין עושה שם:

לא הבנתי את הרמז.
אשמח אם תסביר טוב יותר.
טורקיה תקפה את ישראל ברמה הרבה יותר גבוהה מסתם ביקורת ידידותית.
אני מסכים שהמעשה עצמו היה טעות, היה צריך לבטל יחסים דיפלומטים איתם, עם כל הצער שבדבר.
אולי רק אז הם יבינו כמה מזל יש להם שהם ידותיים עם מדינה מערבית כמו ישראל (ידוע שטורקיה מנסים לרקוד על שתי חתונות, גם המזרח וגם המערב, וישראל תורמת לכך בהרבה).

#105 rotembal

rotembal

Oh by the way which one's pink

• ותיקים
  • 7,056 הודעות

נכתב ב- ‎01/06/2010‏, ‎18:55

http://rotter.net/fo...ps1/27298.shtml
גיס חמישי.

#106 Cokegod

Cokegod

• רשומים
  • 2,321 הודעות

נכתב ב- ‎01/06/2010‏, ‎18:56

ועכשיו ברצינות... מה?!

אם כל לאום אחר היה שורף דגלים של כל מדינות העולם גם להם הייתי קורא חיות, אין פה גזענות בכלל
הכוונה היא שאין לי משהו נגד הערבים מעצם זה שהם ערבים, השנאה לי אליהם נובעת רק בגלל ההתנהגות שלהם והמעשים שלהם

הקטע הוא שאתה מכליל, אתה לא אומר "יש לי בעיה עם הערבים ששורפים דגלים" אתה אומר יש לי בעיה עם הערבים (בכללי) בגלל שהם שורפים דגלים, אז יש לי הפתעה בשבילך, לא כל הערבים שורפים דגלים של מדינות אחרות.
אני שונא את זה שאנשים מחליטים שהם יודעים איך כל הערבים מתנהגים, אז ראית סרטונים של ערבים שורפים דגל ישראל, וואו... אני לעומת זאת מכיר אנשים ערבים, והם (לעומת הסטריאוטיפ שאני בטוח שיש לך בראש) נחמדים מאוד ובכלל דעתם הפוליטית דומה מאוד לדעתי הפוליטית...

לא הבנתי את הרמז.
אשמח אם תסביר טוב יותר.
אני מסכים שהמעשה עצמו היה טעות, היה צריך לבטל יחסים דיפלומטים איתם, עם כל הצער שבדבר.
אולי רק אז הם יבינו כמה מזל יש להם שהם ידותיים עם מדינה מערבית כמו ישראל (ידוע שטורקיה מנסים לרקוד על שתי חתונות, גם המזרח וגם המערב, וישראל תורמת לכך בהרבה).

התכוונתי לכך שסגן הנשיא שלנו לא רק התנהג כמו שדיקטטור מתנהג, אלא כמו הגזמה של איך שדיקטטור מתנהג! שזאת צורה מחפירה מאוד...

#107 אורח_omer323_*

אורח_omer323_*
  • אורחים

נכתב ב- ‎01/06/2010‏, ‎18:59

טוב צודק

אני מתנצל.

#108 IlanVic

IlanVic

• ותיקים
  • 3,809 הודעות

נכתב ב- ‎01/06/2010‏, ‎19:01

ועכשיו ברצינות... מה?!

הקטע הוא שאתה מכליל, אתה לא אומר "יש לי בעיה עם הערבים ששורפים דגלים" אתה אומר יש לי בעיה עם הערבים (בכללי) בגלל שהם שורפים דגלים, אז יש לי הפתעה בשבילך, לא כל הערבים שורפים דגלים של מדינות אחרות.
אני שונא את זה שאנשים מחליטים שהם יודעים איך כל הערבים מתנהגים, אז ראית סרטונים של ערבים שורפים דגל ישראל, וואו... אני לעומת זאת מכיר אנשים ערבים, והם (לעומת הסטריאוטיפ שאני בטוח שיש לך בראש) נחמדים מאוד ובכלל דעתם הפוליטית דומה מאוד לדעתי הפוליטית...

לא הבנתי את הרמז.
אשמח אם תסביר טוב יותר.

התכוונתי לכך שסגן הנשיא שלנו לא רק התנהג כמו שדיקטטור מתנהג, אלא כמו הגזמה של איך שדיקטטור מתנהג! שזאת צורה מחפירה מאוד...

סגן שר החוץ.
הוא לא התנהג כמו דיקטטור. זה פשוט היה צעד מטומטם להעניש את הטורקים בהתבטאויות שלהם עם פיגעה מינימלית ביחסים הדיפלומטיים.
זאת אכן הייתה טעות, אבל להגיד שההשלכות של הפעולה היו קיצוניות זה לא נכון. גם אם היינו מתעלמים הפגיעה הייתה אותו הדבר מהרגע שהנשיא המשוגע שלהם התבטא ככה נגד מדינה שיש לו איתה ברית.

#109 Cokegod

Cokegod

• רשומים
  • 2,321 הודעות

נכתב ב- ‎01/06/2010‏, ‎19:04

ועכשיו ברצינות... מה?!

לא הבנתי את הרמז.
אשמח אם תסביר טוב יותר.

סגן שר החוץ.
הוא לא התנהג כמו דיקטטור. זה פשוט היה צעד מטומטם להעניש את הטורקים בהתבטאויות שלהם עם פיגעה מינימלית ביחסים הדיפלומטיים.
זאת אכן הייתה טעות, אבל להגיד שההשלכות של הפעולה היו קיצוניות זה לא נכון. גם אם היינו מתעלמים הפגיעה הייתה אותו הדבר מהרגע שהנשיא המשוגע שלהם התבטא ככה נגד מדינה שיש לו איתה ברית.

אופס, לא יודע למה כתבתי את זה...

בכל מקרה, רק תזכור מי הוא שר החוץ שלנו ואיך הוא מתבטא... אומנם אין לי דוגמאות כרגע, אבל עם התבטאויות כמו שלו אני לא מתפלא למה טורקיה התייחסה אלינו כמו שהיא התייחסה.

#110 IlanVic

IlanVic

• ותיקים
  • 3,809 הודעות

נכתב ב- ‎01/06/2010‏, ‎19:10

ועכשיו ברצינות... מה?!

לא הבנתי את הרמז.
אשמח אם תסביר טוב יותר.

סגן שר החוץ.

אופס, לא יודע למה כתבתי את זה...

בכל מקרה, רק תזכור מי הוא שר החוץ שלנו ואיך הוא מתבטא... אומנם אין לי דוגמאות כרגע, אבל עם התבטאויות כמו שלו אני לא מתפלא למה טורקיה התייחסה אלינו כמו שהיא התייחסה.

אני לא מצאתי התבטאויות של ליברמן שדומות להתבטאויות של ארדואן. אתה מוזמן להביא דוגמאות.
כל מה שאני רוצה להגיד שהקשר נהרס כבר בהתבטאויות של ארדואן ואין לו קשר למעשה הכיסא וההתבטאויות שלו הן בהחלט סיבה מספקת לניתוק קשרים.

#111 gggg

gggg

לא יעזור לכם, אני לא זז מפה

• ותיקים
  • 5,626 הודעות

נכתב ב- ‎01/06/2010‏, ‎19:20

קוקגוד לך שחק באיפד שלך או משהו, אתה עדיין ילד בן 14 מה אתה מבין מהחיים שלך

#112 gggg

gggg

• ותיקים
  • 5,626 הודעות

נכתב ב- ‎01/06/2010‏, ‎19:22

http://rotter.net/fo...ps1/27298.shtml
גיס חמישי.

חבורה של תמהונים. אם הם היו על המשט הם היו בין הראשונים לתקוף את חיילינו..

#113 CLIPSE

CLIPSE

ג'ינג'יות, רדיוהד, אפוקליפטו.

• ותיקים
  • 11,442 הודעות

נכתב ב- ‎01/06/2010‏, ‎19:30

חפרו על זה בחדשות...24/7 מדברים רק על זה.

מה חדש לכם שלא אוהבים אותנו בעולם?
רק אני לא מבין למה בחדשות נותנים במה לאנשים שאומרים עלינו שאנחנו רוצחים וכו..
סתם מעלה עצבים...לא פוחד,מחכה כבר לאפוקליפסה ,גוג ומגוג BABY !!!

#114 Sparkles

Sparkles

Geronimo!

• ותיקים
  • 9,057 הודעות

נכתב ב- ‎01/06/2010‏, ‎19:33

בת'כלס, זה נראה כמו על טבעי מהצד :D

"עבודה קשה משתלמת בעתיד, עצלנות משתלמת עכשיו"
- סטיבן רייט.

#115 Tomerrr

Tomerrr

וותיק, לא כמו עומר.

• טרולים
  • 3,164 הודעות

נכתב ב- ‎01/06/2010‏, ‎19:47

מה זה גיס חמישי לעזאזל
אלכוהול אולי הורג אנשים, אבל בואו לא נשכח כמה באו לעולם בגללו ;]

#116 יוסף מהרט

יוסף מהרט

כבר זוכרים את השם שלי

• מתרגמי רשת
  • 122 הודעות

נכתב ב- ‎01/06/2010‏, ‎19:49

מה זה גיס חמישי לעזאזל

בוגד במדינה שלו.

#117 gggg

gggg

• ותיקים
  • 5,626 הודעות

נכתב ב- ‎01/06/2010‏, ‎19:50

מה זה גיס חמישי לעזאזל

http://he.wikipedia....
http://he.wiktionary...
קשה להריץ שניה חיפוש בגוגל?

#118 אורח_omer323_*

אורח_omer323_*
  • אורחים

נכתב ב- ‎01/06/2010‏, ‎19:57

מה לא ראית V?

#119 LeXos

LeXos

DDL-iL - זוכרים?

• רשומים
  • 1,892 הודעות

נכתב ב- ‎01/06/2010‏, ‎20:14

היה עדיף אם היא הייתה נעלמת באורח פלא :D
כל הנהגים שעצרו בגלל התאונה עם המשאית עם האוהל קרקס לג'יפ עם הדוגמניות והחללית עם החייזר המדבר, סעו אין מה לראות.

#120 KANE

KANE

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 254 הודעות

נכתב ב- ‎01/06/2010‏, ‎20:34

קוקגוד, אתה גם עוכר ישראל? אני אומר שערביי ישראל הם עוכרים בלי בסיס? אתה באמת ילד .

0 משתמשים קוראים נושא זה

0 משתמשים, 0 אורחים, 0 משתמשים אנונימיים