האקסים של החברה שלי (סקוט פילגרים נגד העולם).
נכתב ב- 02/11/2010, 19:34
נכתב ב- 02/11/2010, 19:44
Repack Notes: Our previous release was oversized by 0.749 MBמישהו יכול להגיד לי בבקשה מהו גודל הקובץ המדוייק של :
Scott.Pilgrim.Vs.The.World.REPACK.2010.720p.BluRay.x264-Felony
..
...
....
הקובץ של הגרסה שיש לי (Scott Pilgrim Vs The World 2010 720p BluRay x264-Felony) שוקל לבד 6.56 GB .
מישהו יכול להגיד לי בבקשה מהו המשקל המדוייק של ה - REPACK ?
הבדל של פחות ממגה. בכל אופן, הריפאק שוקל אצלי 6.56!
תודה רבה על התשובה המהירה בנאדם

לפי מה שאתה אומר הגודל זהה בדיוק לגרסה שיש לי למרות שהיא לא תוייגה כ - REPACK בשם שלה ...
אני מאמין אז שיש לי את הריפאק, כנראה מישהו השמיט את הפרט הזה בטורנט ... שוב תודה .
נכתב ב- 02/11/2010, 20:49
כדי לחדד את הנקודה, יכול להיות שיש לך את הגרסא שהיא לא REPACK אך היא טובה. עשו לגרסא הזו REPACK מכיוון שהיא חרגה ב0.7 מגה מהגבולות המותרים בסצנה, וכדי שהגרסא תוכל להיחשב גרסאת סצנה הם היו חייבים לעשות REPACK.Repack Notes: Our previous release was oversized by 0.749 MBמישהו יכול להגיד לי בבקשה מהו גודל הקובץ המדוייק של :
Scott.Pilgrim.Vs.The.World.REPACK.2010.720p.BluRay.x264-Felony
..
...
....
הקובץ של הגרסה שיש לי (Scott Pilgrim Vs The World 2010 720p BluRay x264-Felony) שוקל לבד 6.56 GB .
מישהו יכול להגיד לי בבקשה מהו המשקל המדוייק של ה - REPACK ?
הבדל של פחות ממגה. בכל אופן, הריפאק שוקל אצלי 6.56!
תודה רבה על התשובה המהירה בנאדם
לפי מה שאתה אומר הגודל זהה בדיוק לגרסה שיש לי למרות שהיא לא תוייגה כ - REPACK בשם שלה ...
אני מאמין אז שיש לי את הריפאק, כנראה מישהו השמיט את הפרט הזה בטורנט ... שוב תודה .
בכל מקרה כמעט ואין הבדל בין הגרסאות.
נכתב ב- 02/11/2010, 21:45
אני מודה לך על הכוונה הטובה להבהיר עניינים ; אבל קצת יצא הפוך עם המשפט :כדי לחדד את הנקודה, יכול להיות שיש לך את הגרסא שהיא לא REPACK אך היא טובה. עשו לגרסא הזו REPACK מכיוון שהיא חרגה ב0.7 מגה מהגבולות המותרים בסצנה, וכדי שהגרסא תוכל להיחשב גרסאת סצנה הם היו חייבים לעשות REPACK.
בכל מקרה כמעט ואין הבדל בין הגרסאות.
"בכל מקרה כמעט ואין הבדל בין הגרסאות."
אז זה אומר שיש הבדל קטן מסויים מעבר למשקל ? ואם כן, האם הוא ויזואלי או "אודיואלי" ?

נכתב ב- 02/11/2010, 22:21
נכתב ב- 02/11/2010, 22:31
"עבודה קשה משתלמת בעתיד, עצלנות משתלמת עכשיו"
- סטיבן רייט.
נכתב ב- 02/11/2010, 22:42
נכתב ב- 03/11/2010, 04:58
הוא רשמית השחקן הכי אנמי שראיתי ,יותר מהשחקנית הראשית בדימדומים .
נכתב ב- 03/11/2010, 16:31
אפילו יותר אנמי ממאיה מרון ב"הבורר" ? אין דרגה יותר גבוהה מזאת .הסרט הכי גרוע שראיתי השנה ,שיעממון...השחקן הראשי מוגבל בפרצופים,מהיום לא רואה שום סרט שהוא משחק בו.
חוץ מפדרו ב"נפוליאון דיינמייט" שזו אנמיות שמבוצעת בכוונה ולא ברצינות, אז זה לא נחשב .
פור דה רקורד אני בעד מייקל סרה .. יש לו קלאס מסויים, הוא טוב בכל הסרטים שראיתי אותו משחק בהם והוא מעולה במיוחד ב"Youth in Revolt" עם תפקיד כפול .
נכתב ב- 03/11/2010, 20:48
אפילו יותר אנמי ממאיה מרון ב"הבורר" ? אין דרגה יותר גבוהה מזאת .הסרט הכי גרוע שראיתי השנה ,שיעממון...השחקן הראשי מוגבל בפרצופים,מהיום לא רואה שום סרט שהוא משחק בו.
חוץ מפדרו ב"נפוליאון דיינמייט" שזו אנמיות שמבוצעת בכוונה ולא ברצינות, אז זה לא נחשב .
פור דה רקורד אני בעד מייקל סרה .. יש לו קלאס מסויים, הוא טוב בכל הסרטים שראיתי אותו משחק בהם והוא מעולה במיוחד ב"Youth in Revolt" עם תפקיד כפול .
חחחחחחחחח תכלס, היא הדרגה הכי גבוהה.
נכתב ב- 03/11/2010, 21:51
הסרט הכי גרוע שראיתי השנה ,שיעממון...השחקן הראשי מוגבל בפרצופים,מהיום לא רואה שום סרט שהוא משחק בו.
משום מה, אני חייב להסכים איתך.
קצת קשה לי להבין את ההייפ מסביב למייקל סרה, כנראה שהוא קוסם לאחרים בצורה שונה מהתפיסה שלי לגביו (הבנאדם פשוט לא מצליח להעביר רגש דרך המסך).
עם זאת, הצלחתי להפיק הנאה מהשנינות של הסרט, מן שינוי די מהנה, דווקא כריס אוונס והשחקן שגילם את סופרמן העלו לי חיוך רחב על הפרצוף.
נכתב ב- 03/11/2010, 21:59
נכתב ב- 04/11/2010, 09:18
חחחח איזה תאוריה הזויהדלת, בהרבה מאוד משחקי מחשב, מסמל מעבר לדלת הקודמת בה נכנסת (מעיין שמירה כזו).אולי .. ואלי לא בטקעים כאלה.הסרט קצת יותר מתוחכם מזה...מה מאיפה הבאת תיציאה המוזרה הזו?!
אני חושב שזה פשוט הדלת לחדר שלה. נקודה. בלי משמעויות ניסתרות ומיותרות.
תן לי הסבר איך הגעת למסקנה הזו, ואולי אני אזרום איתך
לדעתי זה בדיוק נגמר, אחרי שהוא שואל אותה " מה את אומרת שננסה עוד פעם?" כאילו תקשר שלהם,
ואז הם חוזרים לבית שלה. זה הכל וזה נשמע מאוד הגיוני.
אם הם באמת נכנסו לדלת הזאת כשהוא פגש אותה בפעם הראשונה אז התיאוריה שלי הגיונית:
הוא אמר לה שהוא רוצה להתחיל מחדש, והדלת הראשונה שהם נכנסו בה זה הייתה בתחילת הקשר שלהם, אז הם נכנסו בה בשביל להתחיל מחדש.
זה גם הגיוני, כי הסרט מסתיים ב"9,8,7,6,5,4,3,2,1 ?Continue"
אז כנראה שהתיאוריה הראשונה שלי (שהם חוזרים למציאות על ידי הדלת [גם יש משחקי מחשב שדלת מסמלת תחילת משחק וסיומו]) פחות נכונה.

כן זו אותה דלת שהוא נכנס בה בהתחלה, אבל היא הובילה ועדיין לדירה שלה!
אני בטוח שאם היו רוצים להעביר איזה מסר סמוי לגביה היו עושים אתזה ביותר גלוי.
לגבי הContinune בסוף אתה סתם מקשר אתזה לדלת. יש Continune כי הוא "ניצח במשחק" והמשחק(הסרט) נגמר. וזה מה שקורה במשחקים כשהם נגמרים.
גם אין שום היגיון שהוא ירצה לחזור לנקודה שהוא "עשה שמירה", לרגע עם הדלת הראשונה. למה כדי להילחם עוד פעם ב7 אקסים?
שור תחתונה, זה לא זה אחי

Be the change you want to see in the world - Gandhi
נכתב ב- 04/11/2010, 15:47
אבל זה ממש לא אחד מהסרטים הכי טובים שראיתי השנה...
פשוט סרט בסגנון שונה ממה שאנחנו מכירים..

נכתב ב- 04/11/2010, 20:09
יכול להיות שאתה צודק וזה באמת הדרך לבית שלה, אבל אי אפשר להתווכח שיש פה רפרנס למשחקי מחשב.חחחח איזה תאוריה הזויהדלת, בהרבה מאוד משחקי מחשב, מסמל מעבר לדלת הקודמת בה נכנסת (מעיין שמירה כזו).אולי .. ואלי לא בטקעים כאלה.הסרט קצת יותר מתוחכם מזה...מה מאיפה הבאת תיציאה המוזרה הזו?!
אני חושב שזה פשוט הדלת לחדר שלה. נקודה. בלי משמעויות ניסתרות ומיותרות.
תן לי הסבר איך הגעת למסקנה הזו, ואולי אני אזרום איתך
לדעתי זה בדיוק נגמר, אחרי שהוא שואל אותה " מה את אומרת שננסה עוד פעם?" כאילו תקשר שלהם,
ואז הם חוזרים לבית שלה. זה הכל וזה נשמע מאוד הגיוני.
אם הם באמת נכנסו לדלת הזאת כשהוא פגש אותה בפעם הראשונה אז התיאוריה שלי הגיונית:
הוא אמר לה שהוא רוצה להתחיל מחדש, והדלת הראשונה שהם נכנסו בה זה הייתה בתחילת הקשר שלהם, אז הם נכנסו בה בשביל להתחיל מחדש.
זה גם הגיוני, כי הסרט מסתיים ב"9,8,7,6,5,4,3,2,1 ?Continue"
אז כנראה שהתיאוריה הראשונה שלי (שהם חוזרים למציאות על ידי הדלת [גם יש משחקי מחשב שדלת מסמלת תחילת משחק וסיומו]) פחות נכונה.
כן זו אותה דלת שהוא נכנס בה בהתחלה, אבל היא הובילה ועדיין לדירה שלה!
אני בטוח שאם היו רוצים להעביר איזה מסר סמוי לגביה היו עושים אתזה ביותר גלוי.
לגבי הContinune בסוף אתה סתם מקשר אתזה לדלת. יש Continune כי הוא "ניצח במשחק" והמשחק(הסרט) נגמר. וזה מה שקורה במשחקים כשהם נגמרים.
גם אין שום היגיון שהוא ירצה לחזור לנקודה שהוא "עשה שמירה", לרגע עם הדלת הראשונה. למה כדי להילחם עוד פעם ב7 אקסים?
שור תחתונה, זה לא זה אחי
נכתב ב- 05/11/2010, 13:43
פשוט סרט פאן טהור. אני מחכה לתרגום טוב כדי לראות אותו בשלמותו שוב.
אגב, בגרסא הזאת:
Scott.Pilgrim.Vs.The.World.2010.720p.BRRip.XviD.AC3-ViSiON
יש מצב שיש בעיה של מסך חתוך? כי לפעמים יש כל מיני דברים שמופיעים על המסך, וזה חותך קצת,
או שזה ככה במקור ורק עכשיו שמתי לב?
נכתב ב- 05/11/2010, 13:51
אני חייב להודות שביומיים האחרונים נכנסתי למין אטרף לגבי הסרט, אני לא יכול להפסיק לחשוב עליו ואני לא יכול להפסיק לראות ממנו קטעים, זאת הרגשה מוזרה, אבל כיפית.
תיזהר לא לגמור בטעות..
נכתב ב- 05/11/2010, 13:53

נכתב ב- 05/11/2010, 15:46
תיזהר לא להצחיק בטעות..אני חייב להודות שביומיים האחרונים נכנסתי למין אטרף לגבי הסרט, אני לא יכול להפסיק לחשוב עליו ואני לא יכול להפסיק לראות ממנו קטעים, זאת הרגשה מוזרה, אבל כיפית.
תיזהר לא לגמור בטעות..
Be the change you want to see in the world - Gandhi
נכתב ב- 05/11/2010, 23:42
סרט חמוד לא יותר...
הרבה קטעים דפוקים וטיפשים.
אני מצטער על הזמן שבזבזתי...\=
0 משתמשים קוראים נושא זה
0 משתמשים, 0 אורחים, 0 משתמשים אנונימיים