Qsubs - אתר בית החדש
נכתב ב- 18/02/2007, 19:01
יקח איזה יומיים עד שמישהו יכין מזה קובץ כתוביות רגיל, אבל גם אז יצטרך לתת לכם את הקרדיט על התרגום עצמו. אני לא חושב שבילד ירצה להגיע למצב של לגנוב את הכתוביות בצורה כזו ולפרסם בעצמו. הרי כולם כבר ידעו שהגרסה שלכם עם כתוביות מסתובבת ברשת כבר יומיים (או אפילו 3).
תעשו את זה בתור ניסוי. אני בטוח שזה יצליח ואף אחד בסופו של דבר לא יפגע. מקסימום, מי שרוצה שימתין ויקבל את הקובץ הכתוביות בנפרד. אולי אתם תשחררו אותו בעצמכם אחרי יומיים.
במקרה של הדברים ה"חמים", ובמיוחד האבודים, הרוב לא ימתינו לכתוביות נפרדות. ועוד לא לקחנו בחשבון את כל האלו שגם ככה מורידים אך ורק את הקידודים בעברית!

נכתב ב- 18/02/2007, 19:57
"I once had a wolf, and a wolf only makes a good pet if he thinks he's dog" - Jame, Bionic Woman
נכתב ב- 18/02/2007, 20:19
מהירות ההורדה מצויינת. ושוב, אני חוזר, מדובר על המקרה חד פעמי-בתור ניסיון. אולי זה יצליח?!
המחשב שמשמש אותי להורדות (לא בבית), יש לו חשבון ל RAPIDSHARE, עם החבילת אינטרנט 5Mbit ו UPLOAD של 60 kb\s. ותאמינו לי, אני נהנה מזה כל רגע. מוריד את כל הסרטים החדשים במהירות של 630 kb\s. הרעיון של RAPIDSHARE הוא מצויין להורדות, גם מבחינה חוקית. מורידים את הקבצים מהשרת חיצוני בחו"ל ולא ממישהו פרטי מהמחשב שלו (שלך).ניתן להצפין את הקבצים עם הסיסמא כך שגופים חיצוניים (אפילו שיורידו את הקובץ) לא יכולים לדעת מה יש בפנים. וכל זה תמורת סכום קטן יחסית.
אבל אפילו ללא מנוי ל RAPIDSHARE, מורידים כל 100 MB וממתינים זמן מסויים, או מתנתקים מהאינטרנט ומקבלים IP חדש ואז ממשיכים. אבל בוא נשאיר את זה לדיון אחר.
בקצרה, להוריד פרק אחד של אבודים מה RAPIDSHARE ממש לא בעיה!

נכתב ב- 18/02/2007, 20:48
אין מצב שאני אשב לקודד מובנה (שעה פלוס) ואחר כך אעלה לאתר אכסון
(עוד שעה פלוס, במהירויות שלי לפחות), ורק אז אפרסם, ורק אז האנשים
המסכנים יתחילו להוריד באימיול???
לא נראה לי.
ושוב, למה שאתר שמחזיק את צוות הילדים שלו בשביל הקידודים, יפרסם קידוד מובנה שלי?
צוות IDXfree
נכתב ב- 18/02/2007, 21:19
Rapid Sucks!הכוונה שלי יותר ל RAPIDSHARE. רשמתי את זה גם קודם. קובץ יחסית קטן (4xRar).
מהירות ההורדה מצויינת. ושוב, אני חוזר, מדובר על המקרה חד פעמי-בתור ניסיון. אולי זה יצליח?!
המחשב שמשמש אותי להורדות (לא בבית), יש לו חשבון ל RAPIDSHARE, עם החבילת אינטרנט 5Mbit ו UPLOAD של 60 kb\s. ותאמינו לי, אני נהנה מזה כל רגע. מוריד את כל הסרטים החדשים במהירות של 630 kb\s. הרעיון של RAPIDSHARE הוא מצויין להורדות, גם מבחינה חוקית. מורידים את הקבצים מהשרת חיצוני בחו"ל ולא ממישהו פרטי מהמחשב שלו (שלך).ניתן להצפין את הקבצים עם הסיסמא כך שגופים חיצוניים (אפילו שיורידו את הקובץ) לא יכולים לדעת מה יש בפנים. וכל זה תמורת סכום קטן יחסית.
אבל אפילו ללא מנוי ל RAPIDSHARE, מורידים כל 100 MB וממתינים זמן מסויים, או מתנתקים מהאינטרנט ומקבלים IP חדש ואז ממשיכים. אבל בוא נשאיר את זה לדיון אחר.
בקצרה, להוריד פרק אחד של אבודים מה RAPIDSHARE ממש לא בעיה!
לא שמעת על MegaShares? הוא עולה על ראפיד בכמה דברים:
*ניתן להעלות קבצים בכל גודל (יכול להיות שיש הגבלה מסויימת אבל זכור לי שהורדתי משם קובץ של 700 מגה).
*ניתן להשתמש במאיצי הורדות. עם DAP זה לא עבד לי טוב, אבל עם FlashGet זה עובד מעולה.
*ניתן להוריד 300MB בכל פעם (ואז להתחבר מחדש ולהמשיך את ההורדה). בקומדיות של 20 דקות (175 מגה) לא צריך אפילו לעשות את זה...
אבל כמובן שאני מתנגד לרעיון של תרגום מובנה כאופציה יחידה.
"אני לא יכול להשתנות! אני כמו זיקית - תמיד לטאה!"
-טרייסי ג'ורדן, 30 רוק
נכתב ב- 18/02/2007, 21:45
מה המטרה שלכם?
נכתב ב- 18/02/2007, 22:04
אפשר לעשות את זה, אתה רק תראה כמה זה מגוכח. בכל מקרה אני בספק אם יש טעם להציע פה רעיונות, כי נראה שגם ככה המצב הקיים לא מפריע יותר מידי לצוות.
"I once had a wolf, and a wolf only makes a good pet if he thinks he's dog" - Jame, Bionic Woman
נכתב ב- 18/02/2007, 22:33
בקשר לשאר הדברים באשכול הזה, בינתיים
I rest my case

נכתב ב- 18/02/2007, 22:47
אני אף פעם לא מצליח לנחש אם השרת שאפול עליו יעבוד מהר או לאט, וכשזה לאט,
זה יכול להיות מאדדדד לאט (20 קיי אמרתי?). גם למהירות הקו הוא לא מגיע.
לגבי אמינות, שזה כולל גם שהקובץ יישאר להרבה זמן (שנים), כנראה שהוא באמת
הכי טוב, אני רואה את זה לפי הפניות אליו מפורומי העלות ישירות, דברים מלפני שנים
עדיין זמינים.
צוות IDXfree
נכתב ב- 18/02/2007, 23:48
אולי באמת אתן לך להשתמש ב account הזה?! דבר איתי בפרטי. אומנן, גם אני תופס "טרמפ" על זה, אבל ניתן להסתדר כל עוד אתה לא מוריד יותר מדי ובודק ב LOG כל הזמן שלא נעבור את הכללים שהם: לא יותר מ 25GB בחמישה ימים. ואם יש לך לעשות UPLOADS משלך והרבה האנשים יורידו אותם, עוד נרוויח נקודות חינם ונוכל לקבל עוד מספר חודשים בחינם (או עוד חשבון נוסף).

http://rapidshare.com/en/faq.html
נ.ב. איזו מהירות יש לך באינטרנט?

נכתב ב- 19/02/2007, 00:01
כי
א. יש כאלה יש להם חיבור קבוע והם לא יכול לעשות reconnect לאינטרנט, לחכות שעה בין חלק לחלק זה לא עסק
ב. יש כאלה שרוצים לראות HR / X264 ויהיה להם רק HDTV :\
ג. יפית
נ.ב. מבחינת מהירות רפידשר הרבה יותר טוב ממגהשר (אם תבחרו ב TeliaSonera)
נכתב ב- 19/02/2007, 00:18
מי?
איפה?...
Brittany@Glee

בלוג אנימה אנימה למבוגרים סיקורי אנימה אנימה
כללי התנהגות עם טרולים
כל האנימה שראיתי אי פעם
נכתב ב- 19/02/2007, 00:34
חשוב לציין שכשהשתמשתי עם DAP ההורדה נפסקה באמצע, אבל עם פלאש-גט זה עבד חלק.
בנוגע לאמינות - אני לא יודע בדיוק כמה זמן דברים שם נשארים (הדברים שהורדתי קיימים בשרת לפחות חצי שנה), אבל גם ככה אנשים מורידים את הפרקים החדשים מייד כשהם יוצאים (או בימים הקרובים שאחרי זה), והתרגום ישוחרר בפורמט רגיל (SRT) אחרי שבוע-שבועיים מיציאתו המקודדת.
"אני לא יכול להשתנות! אני כמו זיקית - תמיד לטאה!"
-טרייסי ג'ורדן, 30 רוק
3 משתמשים קוראים נושא זה
0 משתמשים, 3 אורחים, 0 משתמשים אנונימיים