עבור אל תוכן

חוקי הפורום - נא לקרוא

תמונה

מהפיכות מסביבנו אתם קולטים?

• אנא התחבר בכדי להגיב
104 תגובות לנושא זה

#101 JaX

JaX

אם אני לא בצוות אני כנראה כבר לא בתול

• ותיקים
  • 4,789 הודעות

נכתב ב- ‎12/02/2011‏, ‎01:11

מההתחלה אמרו שזה לא יהיה טוב לישראל.
אל תתקן מה שלא מקולקל...
מובארק היה ידיד ישראל (יחסית למדינות ערב) ותמיד תמך בנו ועזר במה שהיה צריך כשהיו בעיות עם עזה.
הוא נתן לנו גישה חופשית לתעלת סואץ, תמיד עמד בהסכמים וכו'...
אי אפשר לדעת מי יעלה ומה יקרה עם הסכם השלום (שזה הדבר היחיד שמונע ממצרים ומדינות ערביות שונות לתקוף אותנו) כי ברגע שמצרים תיהיה נגדנו
קיימת האפשרות שהמדינות מסביב יתאחדו שוב (יום כיפור...) ואז אי אפשר לדעת מה יהיה.
עדיף מושחת אחד ולא מאה מחבלים.

סתם צבא פרימיטבי.
אין סיבה לדאגה מצד הצבא המצרי בשנים הקרובות.

http://www.ynet.co.i...4020844,00.html
הם לא פראיירים (אולי לא כמונו) אבל עדיין הם אחד הצבאות הכי חזקים באזור ואולי אחת האויבות שיכולות לפגוע בנו הכי קשה.
למרות שזה רק עפ"י מידע שפורסם ולכל מדינה יש את הסודות שלה, אבל עדיין אף אחד לא רוצה להגיע למלחמה תוך יום

אתה שוכח שלנו יש את הצבא הכי יציב בכל המזרח התיכון, אומנם הצבא של סוריה ומצרים ביחד יכולים להרוס אותנו, אבל זה לא יהיה ממש בקלות.
פאנסאב.CO.CC

#102 dorel310

dorel310

Been dazed and confused for so long it's not true

• ותיקים
  • 5,017 הודעות

נכתב ב- ‎15/02/2011‏, ‎12:45

גם באיראן מתחילות הפגנות, אבל אם להסתמך על הפעם הקודמת, לא נראה שיצא מזה משהו.

באיראן, כרגיל, ממהרים להאשים את ישראל: http://www.ynet.co.i...4028821,00.html

למה הם עדיין לא האשימו את ישראל בהתחממות הגלובלית?

#103 ravit

ravit

q-licker

• חבר של כבוד
  • 3,632 הודעות

נכתב ב- ‎15/02/2011‏, ‎19:10

אל תדאג דוראל, זה גם יגיע.
מעניין אם באירן הם יצליחו, נראה לי שהפחד של האזרחים גדול מידי, שם הורגים אותם בלי לחשוב פעמיים.
אני מקווה שהם יצליחו.

#104 dorel310

dorel310

Been dazed and confused for so long it's not true

• ותיקים
  • 5,017 הודעות

נכתב ב- ‎15/02/2011‏, ‎20:30

גם אני מקווה שהם יצליחו, אבל לצערי אני לא רואה את זה קורה, כי הבעיה היא אחרת, בתוניסיה ובמצרים מדובר במנהיגים חילונים ותאבי בצע, שלא היו מוכנים לסכן את עצמם יותר וללכת עד הסוף נגד ההמון הזועם, אז גם הסכוי שיכנעו גדול יותר.
באיראן מדובר על מוסלמים דתיים פנאטים/טרוריסטים שעומדים בשלטון, שיעשו הכל לפני שיוותרו על השלטון. אני מאמין שבאפגניסטן עד עכשיו היה את שלטון הטליבאן אם ארה"ב לא הייתה פולשת, כי הם לא היו מוותרים, כמו ש אנשי חמאס שהוא ארגון קיקיוני עם משאבים בשקל עדיין מאמינים שיוכלו לחסל עד יסוד את הישות הציונית. החארות האלה לא נכנעים.

#105 JaX

JaX

אם אני לא בצוות אני כנראה כבר לא בתול

• ותיקים
  • 4,789 הודעות

נכתב ב- ‎16/02/2011‏, ‎00:05

גם באיראן מתחילות הפגנות, אבל אם להסתמך על הפעם הקודמת, לא נראה שיצא מזה משהו.

באיראן, כרגיל, ממהרים להאשים את ישראל: http://www.ynet.co.i...4028821,00.html

למה הם עדיין לא האשימו את ישראל בהתחממות הגלובלית?

הם קודם רוצים לעשות חור באוזון ואז להאשים אותנו בשניהם.

גם אני מקווה שהם יצליחו, אבל לצערי אני לא רואה את זה קורה, כי הבעיה היא אחרת, בתוניסיה ובמצרים מדובר במנהיגים חילונים ותאבי בצע, שלא היו מוכנים לסכן את עצמם יותר וללכת עד הסוף נגד ההמון הזועם, אז גם הסכוי שיכנעו גדול יותר.
באיראן מדובר על מוסלמים דתיים פנאטים/טרוריסטים שעומדים בשלטון, שיעשו הכל לפני שיוותרו על השלטון. אני מאמין שבאפגניסטן עד עכשיו היה את שלטון הטליבאן אם ארה"ב לא הייתה פולשת, כי הם לא היו מוותרים, כמו ש אנשי חמאס שהוא ארגון קיקיוני עם משאבים בשקל עדיין מאמינים שיוכלו לחסל עד יסוד את הישות הציונית. החארות האלה לא נכנעים.

אני חושב שכאן אתה טועה, אם גם הצבא יצטרף למרד באיראן, אני די בטוח שיהיה כאן מהפך, הסנקציות על איראן יגברו ומדינות נוספות יצטרפו בשביל לעודד את הפלת השלטון שם. לא היו צריכים בכלל לתת שטח כזה גדול למדינה כזאת מטומטמת ANYWAY.
פאנסאב.CO.CC

1 משתמשים קוראים נושא זה

0 משתמשים, 1 אורחים, 0 משתמשים אנונימיים