החינוך החרדי - תמונה אחת שווה אלף מילים
נכתב ב- 16/06/2011, 23:49
ואני מצטער שאני חוזר לעניין של הצבא אדוני הנכבד.
לא יעלה על הדעת שחצי ציבור יעשה צבא והחצי שני לא ויהיה כאן קיפוח.
רוצים תקציב? תהיו כמו כולם.
נכתב ב- 16/06/2011, 23:51
בדיוק, דיברת כל-כך הרבה על כך שאתה לומד במכללה, ועל הציונים שלך וכו', בעוד שחילונים שמתגייסים לצבא, עד גיל 21 (לפחות..) לא חושבים על זה אפילו (או חושבים אבל אין ביכולתם לממש זאת).לחרדים לא מגיע שום דבר עד שלא יהיה כאן שיוויון.
למה אתה מקבל את הזכויות שלי, אבל בלי החובות שלי?
"דת היא עלבון לכבוד האנושות.
איתה ובלעדיה, אנשים טובים עושים מעשים טובים ואנשים רעים עושים מעשים רעים,
אבל כדי שאנשים טובים יעשו מעשים רעים, צריך את הדת."
- סטיבן ויינברג..
ע
נכתב ב- 16/06/2011, 23:52
העובדה היא שיש לכם ייצוג בכנסת, שדואג לכם טוב טוב..תכלס אני לא יודע מה לענות לך על זה.
אבל העובדה היא שיש תקציב.. ויש חוק טל.. לכן כנראה איפשהו מסתתרת לה תשובה לזה..
- סטיבן ויינברג..
ע
נכתב ב- 16/06/2011, 23:53
נכתב ב- 16/06/2011, 23:54
שאלה מצויינת.. לזה יש לי תשובה.בדיוק, דיברת כל-כך הרבה על כך שאתה לומד במכללה, ועל הציונים שלך וכו', בעוד שחילונים שמתגייסים לצבא, עד גיל 21 (לפחות..) לא חושבים על זה אפילו (או חושבים אבל אין ביכולתם לממש זאת).לחרדים לא מגיע שום דבר עד שלא יהיה כאן שיוויון.
למה אתה מקבל את הזכויות שלי, אבל בלי החובות שלי?
כי אני גם קורע את התחת שלי במקביל בישיבה (מה שמעלה את הקושי בלימודים) בשביל לא להתגייס.
מעוניין? תחזור בתשובה ותעשה את זה גם.
נכתב ב- 16/06/2011, 23:55
אני אומר לך את האמת בפנים, אם הייתי בעל כח במדינה הזו הייתי שולל לך (וכל המשתמטים ולא משנה אם הם חילונים או חרדים) את האזרחות לאלתר.
אתם ביזיון למדינה הזו.
בעצם זו מדינה בזיונית שנותנת לדברים כאלה לקרות.
זה מה שקורה שלא מפרידים דת ממדינה.
מצד שני יש סיכוי שאתה באמת מאמין שהזמן שהשקעת שם קורא ולומד מספר באמת עזר להגן על המדינה..
- סטיבן ויינברג..
ע
כנראה שהנציג שלי בכנסת יודע לענות לנציג שלך בכנסת כשהוא נשאל את השאלה הזו.העובדה היא שיש לכם ייצוג בכנסת, שדואג לכם טוב טוב..תכלס אני לא יודע מה לענות לך על זה.
מה הקשר בין מידות לגיוס?איך בדיוק החינוך החרדי יותר טוב אם מחנכים אותם לא להתגייס?
כבר שאלתי את השאלה הזאת פה באשכול נדמה לי.
נכתב ב- 16/06/2011, 23:57
כנראה שהנציג שלי בכנסת יודע לענות לנציג שלך בכנסת כשהוא נשאל את השאלה הזו.העובדה היא שיש לכם ייצוג בכנסת, שדואג לכם טוב טוב..תכלס אני לא יודע מה לענות לך על זה.
וזו כבר פוליטיקה, דבר שלא קשר כלל וכלל לנכון או לא נכון. טוב או לא טוב.
- סטיבן ויינברג..
ע
נכתב ב- 16/06/2011, 23:59
אם לי היה כח במדינה הזאת הייתי גם כן מגייס את החרדים. לאזור מופרד לחלוטין מהחילונים (מה שיש כרגע זאת בדיחה אחת גדולה).ומי בדיוק יגן על המדינה?
אני אומר לך את האמת בפנים, אם הייתי בעל כח במדינה הזו הייתי שולל לך (וכל המשתמטים ולא משנה אם הם חילונים או חרדים) את האזרחות לאלתר.
אתם ביזיון למדינה הזו.
בעצם זו מדינה בזיונית שנותנת לדברים כאלה לקרות.
זה מה שקורה שלא מפרידים דת ממדינה.
אבל, לשנינו אין כח במדינה.
הזמן בישיבה הוא אין סופי אם אתה מעוניין להיפטר מהצבא.אהה, אז מבחינתך הזמן שלך בישיבה מקביל ל3 שנים שירות למען המדינה ולהגנתה.
מצד שני יש סיכוי שאתה באמת מאמין שהזמן שהשקעת שם קורא ולומד מספר באמת עזר להגן על המדינה..
ולכן אני מחכה שאגיע לגיל המתאים.. אני אתגייס לשירות אזרחי (בתי סוהר, משטרה וכ"ו..)
לזה אתה כן מסכים שיש השפעה?
נכתב ב- 17/06/2011, 00:00
כשאתה גר במדינת ישראל שיש בה חוק גיוס חובה, הצבא הוא לא חלק מהחינוך?כנראה שהנציג שלי בכנסת יודע לענות לנציג שלך בכנסת כשהוא נשאל את השאלה הזו.העובדה היא שיש לכם ייצוג בכנסת, שדואג לכם טוב טוב..תכלס אני לא יודע מה לענות לך על זה.
אבל העובדה היא שיש תקציב.. ויש חוק טל.. לכן כנראה איפשהו מסתתרת לה תשובה לזה..מה הקשר בין מידות לגיוס?איך בדיוק החינוך החרדי יותר טוב אם מחנכים אותם לא להתגייס?
נכתב ב- 17/06/2011, 00:02
לא. והבעיה של החילונים היא שהם מחכים לצבא שיחנך את הילדים שלהם.כשאתה גר במדינת ישראל שיש בה חוק גיוס חובה, הצבא הוא לא חלק מהחינוך?כנראה שהנציג שלי בכנסת יודע לענות לנציג שלך בכנסת כשהוא נשאל את השאלה הזו.העובדה היא שיש לכם ייצוג בכנסת, שדואג לכם טוב טוב..תכלס אני לא יודע מה לענות לך על זה.
אבל העובדה היא שיש תקציב.. ויש חוק טל.. לכן כנראה איפשהו מסתתרת לה תשובה לזה..מה הקשר בין מידות לגיוס?איך בדיוק החינוך החרדי יותר טוב אם מחנכים אותם לא להתגייס?
נכתב ב- 17/06/2011, 00:11
אני אשמח אם תסביר לי למה לא...לא. והבעיה של החילונים היא שהם מחכים לצבא שיחנך את הילדים שלהם.כשאתה גר במדינת ישראל שיש בה חוק גיוס חובה, הצבא הוא לא חלק מהחינוך?כנראה שהנציג שלי בכנסת יודע לענות לנציג שלך בכנסת כשהוא נשאל את השאלה הזו.העובדה היא שיש לכם ייצוג בכנסת, שדואג לכם טוב טוב..תכלס אני לא יודע מה לענות לך על זה.
הרי זה חוק במדינת ישראל, מה ההבדל בין זה לבין חוק שאוסר על גניבה? שהאחד מופיע בתנ"ך והשני לא?
נכתב ב- 17/06/2011, 00:20
זאת כבר הגזמה, תשלול להם את האזרחות ומה אז? תזרוק אותם לים? אם כבר היית אומר שהיית מפסיק לממן אותם כדי שיצאו לעבוד ולא יחיו על חשבון המדינה, זה היה יותר הגיוני.אני אומר לך את האמת בפנים, אם הייתי בעל כח במדינה הזו הייתי שולל לך (וכל המשתמטים ולא משנה אם הם חילונים או חרדים) את האזרחות לאלתר.
אתם ביזיון למדינה הזו.
נכתב ב- 17/06/2011, 00:53
זה שאתה גולש בפורום של כתוביות מעיד עליך שאתה גם רואה סרטים וסדרות מן הסתם..אתה יכול לבדוק, אני לא פה רוב היום.
אין לחרדים מקום בעולם הזה נקודה..
אתה רוצה להיות מודרני ולהנות מהחיים? לגיטימי..
אבל אם אתה דוגל בחרדיות אין לך מקום לא ברשת ולא בפורומים ובטח שלא בתור צופה נלהב
כי אם אתה כן עושה את כל הדברים האלה,אז אתה לא שונה ממני בסופו של דבר ואם אנחנו לא שונים אז גם אתה צריך לעשות צבא בדיוק כמוני ולטחון ..!
נכתב ב- 17/06/2011, 09:41
נכתב ב- 17/06/2011, 09:44
מה זה קשור לעזעזל? כל נושא לגופו, והאשכול הזה דן על החינוך החרדי, איך הגעת לעזה בדיוק?!הלו חבר'ה, לפני שאתם מדברים על החרדים (שהם חלק מהעם שלכם) ועל זה שלא מגיע להם תקציבים, תסכלו טוב טוב על עזה, שאליה נשלחות עשרות משאיות של ציוד + מיליוני דולרים של כסף...
- סטיבן ויינברג..
ע
0 משתמשים קוראים נושא זה
0 משתמשים, 0 אורחים, 0 משתמשים אנונימיים