טורק נפל?
נכתב ב- 22/08/2011, 21:14
כשאתה קונה משחק מחשב בכסף, אני רוצה לראות מישהו שיתלונן לחברה שייצרה את המשחק על זה שהמחשב שקנו לא מספיק חזק.
אבל על תרגום שהם מקבלים בחינם הם מתלוננים למתרגמים כל הזמן.
נכתב ב- 23/08/2011, 21:01
היה שם שרשור של 50 עמודים עם הסברה.http://www.hometheat...n...pic&t=17750
המשתמשים בפורום הזה(קהל די בוגר יחסית לשאר הפורומים בארץ) באמת לא מאמינים בהורדה מסרטים וסאבסנטר ואף נטען שם שבמידת הצורך ישלמו לחשבון VIP בטורק.
אני חושב שההסברה לא הכי עובדת במקרה הזה וצוות Q צריך לנצל את המצב ולספר לאנשים את האמת.
היא עבדה מצוין ולכן הוא ננעל.
המשתמשים שם ממש לא אהבו לשמוע את האמת.
הם רק רוצים את ה-SRT לסטרימר שלהם עכשיו, והם לא יתנו לעובדות לבלבל אותם.
היות ואני חבר בפורום הנ"ל, זאת ממש חוצפה לאמר על אנשים שם שהם אפסים.
חבל שאתם לא מדייקים. נאמר שם במפורש שתומכים בכם ללא רבב.
שעד למלחמה האחרונה, השתדלו תמיד להוריד מסרטים או מסאבסנטר.
היות ואני מודע קצת יותר מהם על כל המלחמה הזאת מראשיתה, ויודע בדיוק מי אשם בכל
אני משתדל תמיד להיות בצדכם. ואגב, זה לא רק אני.
לקרוא בפורום שלכם, שזאת דעתכם על הרבה אנשים בפורום שם(אפסים) לא מכבד אתכם בכלל.
ולעצם האשכול, הלוואי וטורק לא יקום אף פעם עוד.
נכתב ב- 23/08/2011, 21:03
יש צרי אופקים וזו דעתם.. יש גם את בילד.. מה נעשה?
בכל מקרה ממליץ לערוך את הדברים שנאמרו..
נכתב ב- 23/08/2011, 21:53
אני גם מצדד בתגובה של דניאל.. גם אני חבר ב-HT והלוואי "אפסים" כאלו בכל פורום פה בארץ... לא צריך להכליל בגלל דיעה של כמה גולשים את כל האתר תחת אותה קטגורייה.
ברור שנשמעה דעה של כמה צדיקים בסדום, אני מבין שאלו אתם, אז תודה.
אני גם מקווה שאכן ישנו שם איזה רוב דומם שמבינים את המצב, אבל בקריאה של האשכול כולו, הטון היה מבחינתי מ-א-ו-ד מקומם. ההתבטאויות שם היו מאוד מזלזלות בעיני, ואני מודה שנדלקתי כשקראתי. תגובות שם היו פשוט חצופות ברמה שלא יכולה להשאיר אותך אדיש. למשל הטרוניה על המתרגמת של דם אמיתי, שכביכול מענישה אותם בעיכוב לא מוצדק של הכתוביות. איזה מין עזות מצח זו?! היא עובדת אצלך? זה הקצב שלה, וזכותה! כל ההתייחסות הזו כאילו אנחנו שפוטים שלהם וחייבים לספק את הרצונות המיידיים שלהם, במקביל לכך שהם יתעקשו לשמור אמונים לטורק ולהטיל ספק באמינותנו.
העיקר שברגע שסנדק התחיל לגמרי לקבור אותם בויכוח, סגרו בפחדנות את האשכול... הריני גם להזכיר שהפורום הזה היה המקור לפריצות הראשונות של ה-IDX.
אז באמת סליחה שאני לא כזה דיפלומט, אבל הטון הכללי של הדיון שם נתן לי חשק עז להקיא עליהם, ועל עצמי.
נכתב ב- 23/08/2011, 22:46
מתי "נאמר שם במפורש שתומכים בנו ללא רבב"? אני שמעתי בעיקר התבכיינויות וטענות חצופות ביותר (גם באשכול הנוכחי וגם באשכול מלפני כמה חודשים שתפח עד 50 עמודים בטרם ננעל). חלק גדול מהם בכלל השתוממו שמפריע לנו שמוחקים לנו קרדיט. נשמעו דברים כמו "זה אינטרנט, למה אתם מצפים?" (נראה מה תגידו כשיגנבו לכם איזה אפליקציה שבניתם לסטרימר), או "הגונב מגנב פטור" (מעולם לא גנבתי שום תרגום, אני יצרתי אותו ביזע ובעמל רב). חלק אפילו טענו שאנחנו חוצפנים שאנחנו מפריעים לצפייה עם שורות קרדיט למיניהן.אני גם מצדד בתגובה של דניאל.. גם אני חבר ב-HT והלוואי "אפסים" כאלו בכל פורום פה בארץ... לא צריך להכליל בגלל דיעה של כמה גולשים את כל האתר תחת אותה קטגורייה.
במקרים הפחות גרועים, אנשים מסוימים "הואילו בטובם" להגיד שהם מסכימים איתנו אבל לא עם הדרך שלנו, ושהם ימשיכו לגלוש בטורק כי הם רגילים אליו, וכי שם הם מקבלים SRT (מה שכמובן טיפשי ולא נכון). לזה קוראים תמיכה, ועוד ללא רבב?
אכן היו כמה צדיקים בסדום. הם ממש לא נעלמו מעיניי. להיפך, בהיותם מיעוט הם בלטו לי לטובה. אבל זה מה שהם שם - מיעוט קטן בעדר של דגנרטים כפויי טובה. בדיונים שלטו החברים ה"בכירים" למיניהם שהשתייכו למחנה הדגנרטים, שמלבד התלונות החצופות שלהם, לא הפסיקו לצנזר אותי, לתת לי אזהרות ולנעול אשכולות.
דוגמא שזכורה לי במיוחד - פתחתי אשכול כדי ליידע אותם על האפשרות להכניס קובץ IDX/SUB ל-MKV (זה עוד אחרי האשכול הביזיוני ההוא), ולקבל משוב על האפשרות הזאת והיקף המכשירים שתומכים בה. פתחתי את האשכול לטובת מיעוט הצדיקים באתר. תגובות נבחרות:
תגובה של דגנרט אחר:רק אני מרגיש שמשתינים לי דרך החלון ועוד דופקים בדלת כדי לשאול עד לאן זה הגיע?
ממש לא!רק אני מרגיש שמשתינים לי דרך החלון ועוד דופקים בדלת כדי לשאול עד לאן זה הגיע?
אני מרגיש שמחרבנים לי על הראש ושואלים אם זה טעים לי....
או אולי... אני מרגיש שחותכים לי את הרגליים ומנסים למכור לי כסא גלגלים?
זה יותר מתאים, אולי.
מענישים פה את כולנו כדי להלחם בטורק, ואז מבקשים עזרה לעקוף את הבעייה שהם בעצמם יצרו.
בחוצפה כזאת מזמן לא נתקלתי.
(ערכתי קצת את ההודעה המקורית אחרי שקצת נרגעתי...)
גם אחזק את דבריו של עב"ב. חבורת גולשים מהאתר הזה היו אלה שקרעו לנו את התרגומים בתחילת המאבק. ורק לשם הבהרה, זו לא ספקולציה או השערה, אחד המנהלים ה"נכבדים" באתר הזה אמר לי בפה מלא בשיחה פרטית שהם עושים את זה. גם במאבק הקודם שלנו, שהיה מאוד דומה לנוכחי, היו אלה החבר'ה מהאתר הזה שפרצו את הפורמט הקודם ודפקו אותנו. אז באמת, אין לי טיפת כבוד לחבורת דגנרטים הזאת, שהיא לצערי הדומיננטית באתר, על אף כמה נשמות טובות שכן יש שם.
"אני לא יכול להשתנות! אני כמו זיקית - תמיד לטאה!"
-טרייסי ג'ורדן, 30 רוק
נכתב ב- 24/08/2011, 12:42
בכל מקרה אני עומד מאחורי המאבק שלכם ומאחל לכם בהצלחה... HT היא קהילה מכובדת אל תתנו לכמה פישרים להטעות אותכם אם שמרת לוגים של השיחה עם המשתמש המכובד הזה אני ממליץ לך בחום לעלות אותם לאדמין בשם מרטין את כל מה שהלך... יש לו שכל והוא יקשיב לך ואם צריך לקצץ שמה כמה ראשים זה יטופל.
נכתב ב- 24/08/2011, 13:29
הבעיה שגם עופר נגד Q במאבק. סליחה, הוא תומך במאבק אבל רשם השוואה ארוכה במיוחד על דוכני פלאפל ועל כמה Q פוגעים בצרכנים.אם זה המצב אל תגיבו שמה.. אתם לא יכולים לתקן את המצב הקיים ברשת אלא רק ולנסות ולשפר מודעות.. לפי מה שאתה מציג ניסית וניסית ונכוות בגלוי ובשביל מה?
בכל מקרה אני עומד מאחורי המאבק שלכם ומאחל לכם בהצלחה... HT היא קהילה מכובדת אל תתנו לכמה פישרים להטעות אותכם אם שמרת לוגים של השיחה עם המשתמש המכובד הזה אני ממליץ לך בחום לעלות אותם לאדמין בשם מרטין את כל מה שהלך... יש לו שכל והוא יקשיב לך ואם צריך לקצץ שמה כמה ראשים זה יטופל.
נכתב ב- 24/08/2011, 13:51
אם אכן היה יד בדבר מצד גולשים או גולש בפריצת ההגנות של Qsubs אזי שזה צעד מלוכלך שלא מקובל בסצנה בטח שלא עידוד בפומבי להמשיך בכך..
נכתב ב- 26/08/2011, 18:28
טורק חזר להציג את ההודעה שהאתר נסגר זמנית ושה-VIP יפוצו!
נכתב ב- 26/08/2011, 18:55
ואני שואל שאלה אחת וקטנה - למי פאקינג אכפת מבילד ג'וניור או מאתר טחורק?!
נכתב ב- 28/08/2011, 04:42
נכתב ב- 28/08/2011, 06:56

נכתב ב- 28/08/2011, 07:17
צוות IDXfree
נכתב ב- 28/08/2011, 09:05

נכתב ב- 28/08/2011, 09:07
תוסיפו קובץ עם השם ״טורק חזר למחוק קרדיטים ולכן חוזרים לidx" זה יעשה עבודה מעולה!

נכתב ב- 28/08/2011, 09:20
נכתב ב- 28/08/2011, 09:37
נכתב ב- 28/08/2011, 10:01
המוני גולשים זכו להכיר את האתרים המתחרים ואני בטוח שחלקם גם עבר אליהם.
תראו את כמות ההורדות שכל התרגומים החדשים קיבלו...
וגם למיטב הבנתי, בילד איבד את המתרגמת Moris לצוות SubsWay.
נערך על-ידי JokerSubs, 28/08/2011, 10:05.
נכתב ב- 28/08/2011, 10:25
איך אתה יודע שהם גנבו ולא הכינו בעצמם ?איפה? אין שום דבר חדש מאז שהאתר עלה.חבל שהאתר חזר למתכונתו הקודמת של העלמת קרדיטים, עכשיו ה IDX יצטרך לחזור.
עריכה: טעות שלי.. You Highness הקרדיט נמחק לגמרי.
וגם ב The Conspirator.
נו, טוב.. IDX
כי אני מחפש את זה שעה ולא מוצא
0 משתמשים קוראים נושא זה
0 משתמשים, 0 אורחים, 0 משתמשים אנונימיים