נכתב ב- 12/11/2011, 23:07
נכון, יש פרקים גרועים כמו בכל סדרה אחרת, אבל שאר הפרקים מעולים.
yarivito
נכתב ב- 13/11/2011, 02:08
נכתב ב- 13/11/2011, 10:30
סביר להניח שאם לא היו לי עוד איזה 15 סדרות במקביל אז אותה הייתי משאיר, כי בכל זאת כבר 4 עונות שאני רואה אותה, אבל היא פשוט גם לא שווה לשאר שאני רואה..
אה וגם עוד סיבה זה שהיא גם ככה תיגמר העונה כי היא תבוטל, אז זה הקל על ההחלטה.
נכתב ב- 13/11/2011, 10:36
נכתב ב- 13/11/2011, 10:58
עכשיו כשקיצצתי מהסדרות של השעה אז המספר לא גדול..בעונת הסתיו הכוונה.
נכתב ב- 13/11/2011, 12:53
נכתב ב- 14/11/2011, 14:38
ראיתי בינתיים עד פרק 2 מי שראה פרק 3 וכו' שיראה את הספויילר
נכתב ב- 14/11/2011, 14:40
נכתב ב- 15/11/2011, 02:22
אבל בהחלט הם די תקועים עם העלילה.
נכתב ב- 15/11/2011, 08:59
איזה שיפור אתה רואה בדיוק?יש איזה שיפור... בעיקר הסיום עצמו.
5 פרקים והכל סובב סביב ילדה קטנה שהלכה לאיבוד.
אז מצאו את הבובה שלה, זאת התקדמות בשבילך? למרות שדי אהבתי את הסיום של הפרק, אולי סוף סוף תהיה התקדמות בעלילה.
נכתב ב- 15/11/2011, 10:28
רשמתי שהעלילה תקועה.איזה שיפור אתה רואה בדיוק?
יש איזה שיפור... בעיקר הסיום עצמו.
5 פרקים והכל סובב סביב ילדה קטנה שהלכה לאיבוד.
אז מצאו את הבובה שלה, זאת התקדמות בשבילך? למרות שדי אהבתי את הסיום של הפרק, אולי סוף סוף תהיה התקדמות בעלילה.
השיפור היה שהפרק היה פחות שיגרתי מהאחרים.
נכתב ב- 15/11/2011, 11:09
עוד שני פרקים יש פגרה, אולי הם מתכננים משהו טוב לפרקים האלו.
השאלה היא גם כמה הם יכולים להישאר תקועים בחווה הזו...
נכתב ב- 15/11/2011, 12:51
הם חייבים להראות איך זה התחיל, ממה בדיוק ואיך זה התפשט...
אני נשאר עם הסדרה הזאת בכל מקרה כי בואו נודה בזה... איפה תמצאו סדרת זומבים אחרת? חייב משהו כזה פעם בשבוע, אפילו אם זה לא כל כך טוב כמו הפרקים הראשונים בעונה הראשונה..

נכתב ב- 15/11/2011, 15:55
הסוף רק היה מגניב.. כאילו למה הם שומרים על כל הזומבים האלו? ובגלל זה הוא אמר שהרשל שומר אותם.. אבל זה באמת תמוה מה היה פה.
אה.. ועוד משהו.. עוד שניה דולב יכנס לראות מה דעתינו בסדרה ולהגיד שהוא "שלם" עם עצמו שהפסיק לראות אותה.
נכתב ב- 15/11/2011, 16:37
ואני לא אתפלא אם זה יהיה אמיתי, לפי הרמה של העונה הזאת

נכתב ב- 15/11/2011, 16:43
בדיוק מה שאני חושב.אולי אלה אנשים שיקרים לו והוא סגר אותם שם למקרה ש.... (תהייה תרופה)
ואני לא אתפלא אם זה יהיה אמיתי, חםי הרמה של העונה הזאת
אלה אנשים מהיישוב שלו והם שם עד שתימצא תרופה.
נכתב ב- 15/11/2011, 18:13
אבל הם אמרו בהתחלה שהוא מטפל במהלכים בלא קשר מהישוב או לא. אז אולי יש לזה סיבה אחרת..
נכתב ב- 15/11/2011, 20:54
אפשר לומר אפילו שהכי טוב בעונה הזאת עד כה, וזה עדיין לא הישג רציני.
הפרק נורא התמקד בדמות של דריל, שבחיפושו אחר סופיה מצא את עצמו פצוע ע"י החץ שלו.
אהבתי מאוד את החזרה של מרל, אפילו אם בתור הזייה.
הדמות של מרל מעניינת אותי רק בגלל ההשפעה שלו על דריל.
אפשר לראות שדריל גדל בצילו של אחיו הגדול, ולמד ממנו כל מה שהוא יודע.
אבל אני בספק אם הוא חרא כמו מרל.
שום התקדמות עם ההריון של לורי, חוץ מאזכור אחד לא היה עליו כלום.
שיין מתחיל להתגלות בפני ריק בתור המניאק שהוא נהיה, כשהוא אומר שלדעתו צריך להפסיק לחפש אחר סופיה.
אני חושב שזו הכנה לקראת נקודה שבה ריק יתעמת עם שיין על הבנאדם שהאפוקליפסה הפכה אותו אליו.
בסופו של דבר הוא חייב להבין שלורי בגדה בו עם שיין, ואולי אפילו ששיין רצח את אוטיס.
סוף הפרק דווקא היה בשורות טובות.
אולי בפרק הבא נזכה לעוף מהחווה הזאת כבר ולהמשיך הלאה.
כבר די ניחשתי שגלן ימצא באסם את הזומבים, וזה מהר מאוד התחבר עם העובדה שריק אמר שהרשל רוצה לטפל במהלכים בעצמו.
אז הנה, גילינו את הסוד הנורא של הרשל שהיה הסיבה לכך שהרשל לא רצה שריק ואנשיו יישארו בחווה.
אני מוכן לשים כסף שיש לזה איזשהו קשר למה שהרשל אמר לריק, שלדעתו אפוקליפסת הזומבים היא סתם עוד מחלה כמו האיידס והסרטן שהעולם יילמד להסתדר איתה.
היות והרשל לא פסיכופת או משהו, בטח יש לו איזה הסבר שאיכשהו מסתדר לו בראש לעשות את זה.
תקוות לפרק 6:
מוצאים את סופיה מתה/זומבית (טוויסט נחמד לסגור את הסיפור שלה, מאשר סתם למצוא אותה אחרי 6 פרקים)
ריק מגלה את הזומבים ועוזב עם כולם את החווה
מגי מצטרפת לריק ואנשיו (היא כוסית ועושה סקס עם גלן

לורי מגלה לריק שהיא בהריון
החבורה מתקדמת לעיר הבאה
ריק שומע בקשר ממורגן ובנו
מספיק שיהיה 3 מאלו בפרק הבא ואני אהיה מרוצה

נכתב ב- 15/11/2011, 23:01
העניין עם האסם בסוף גם כן היה מעניין - סוף סוף מכניסים עוד רבדים לעלילה מלבד רק מה שקורה בשנייה זאת. ההשערה שלי היא או שמדובר באנשים הקרובים להרשל ומשפחתו שהוא מצפה להבריאם אם וכאשר תימצא תרופה, או שהם שם פשוט למטרות מחקר (ע"ע "אני האגדה"). או גם וגם.
מה שכן - קצת דבילי העניין עם המכתב. כאילו שאדם נורמלי לא היה קורא את זה באותה השנייה, או לכל הפחות כמה דקות אחרי כשהרשל'ה יפסיק להסתכל. היו חייבים להיות דרמטיים ולעשות מזה קטע של הדקה ה-90, כ"כ זול.
וכמה טיפשה אנדראה יכולה להיות? את יורה ברובה כזה ממרחק ענקי. את הרי לא ממש קלינט איסטווד, ומי יודע כמה הרובה מכוונן או מהי השפעת הרוח? (בטוח לא את!). גם אם היה מדובר בזומבי - בקלות יכולת להוריד את אחד החברים החיים שלך שעומד מטר משם. טיפשה!
בגדול - פרק בכיוון הנכון אבל יש עוד המון לאן להשתפר, ונקווה שימשיכו כך.
"אני לא יכול להשתנות! אני כמו זיקית - תמיד לטאה!"
-טרייסי ג'ורדן, 30 רוק
נכתב ב- 15/11/2011, 23:07
ביקורת מעולה... בדיוק הדיעה שליסוף סוף פרק נורמלי. הפלאשבק בהתחלה היה מעניין יותר מכל העונה הזאת יחד, ונקווה שיהיו עוד כאלה.
העניין עם האסם בסוף גם כן היה מעניין - סוף סוף מכניסים עוד רבדים לעלילה מלבד רק מה שקורה בשנייה זאת. ההשערה שלי היא או שמדובר באנשים הקרובים להרשל ומשפחתו שהוא מצפה להבריאם אם וכאשר תימצא תרופה, או שהם שם פשוט למטרות מחקר (ע"ע "אני האגדה"). או גם וגם.
מה שכן - קצת דבילי העניין עם המכתב. כאילו שאדם נורמלי לא היה קורא את זה באותה השנייה, או לכל הפחות כמה דקות אחרי כשהרשל'ה יפסיק להסתכל. היו חייבים להיות דרמטיים ולעשות מזה קטע של הדקה ה-90, כ"כ זול.
וכמה טיפשה אנדראה יכולה להיות? את יורה ברובה כזה ממרחק ענקי. את הרי לא ממש קלינט איסטווד, ומי יודע כמה הרובה מכוונן או מהי השפעת הרוח? (בטוח לא את!). גם אם היה מדובר בזומבי - בקלות יכולת להוריד את אחד החברים החיים שלך שעומד מטר משם. טיפשה!
בגדול - פרק בכיוון הנכון אבל יש עוד המון לאן להשתפר, ונקווה שימשיכו כך.
תויגו גם עם אחת או יותר ממילות המפתח הללו: The Walking Dead
פנאי וכאלה →
על המרקע →
המתים המהלכים - עונה 4 (ספוילרים!)נפתח על-ידי RuinSain , 13/10/2013 ![]() |
|
![]()
|
0 משתמשים קוראים נושא זה
0 משתמשים, 0 אורחים, 0 משתמשים אנונימיים