עבור אל תוכן

חוקי הפורום - נא לקרוא

תמונה

ניסיון לחידוש מחאת המתרגמים

• אנא התחבר בכדי להגיב
102 תגובות לנושא זה

#101 Cech

Cech

אני בחבר'ה

• רשומים
  • 565 הודעות

נכתב ב- ‎13/10/2012‏, ‎01:43

תאכלס, אני לא יודע אם הוא טרול או בעל דיסלקציה מסוימת.
אני מקווה שהוא טרול, אחרת סתם צחקנו על בנאדם מסכן .

#102 glfinish

glfinish

EPR Paradox

• טרולים
  • 5,205 הודעות

נכתב ב- ‎13/10/2012‏, ‎05:35

מי בדיוק משתין עליכם והבעיה היא לא לקבל ממכם משהו , למרות שתודה על מה שקיבלתי ,
הבעיה היא לא זאת ,הבעיה היא שכנוע מתרגמים אחרים ,לתרגם בפורמטים מוזרים , וכמובן לעזור להם בנושא , תפיסת מקום באתר תרגומים
תוך יאוש מתרגמים אחרים, כי אם יתרגמו תוציאו ב SRT וכמובן הבעיה האתית של הריסת חווית הצפיה של מורידים תמימים, רק בגלל
סכסוך עם אתר מסוים , כל הסיפור בכל מקרה לא מובן לי, מה הסיבה שאתם מתרגמים , לפי דבריכם בשביל קרדיט, ומה הסיבה לקרדיט,
כדי שאנשים יאהבו אתכם , ויעריכו אתכם על העבודה הקשה , ואז מה קורה כשאתר לא מוסיף קרדיט , הופכים את התרגום לIDX
כדי שאנשים ישנאו אתכם ואם אהוב נפשיכם , מטורק יקרע את התרגום , הוא יקבל, את כל התשבחות על התרגום שלכם .
כמובן שהפתרון הוא לא מה שאתם עושים , אלא מעין עמוד קלון לטורק , ששם יפורסמו כל התרגומים ללא קרדיט . בשיטה שלכם
אתם משיגים תוצאה הפוכה .

כשאתר לא מוסיף קרדיט של הריסת חווית הצפיה של מורידים תמימים, סכסוך עם קרדיט, ומה הסיבה כמובן שהפתרון מעין עמוד קלון לטורק , ששם יפורסמו , ויעריכו אתכם מוזרים , וכמובן לעזור להם בנושא , תפיסת ממכם משהו , למרות שתודה על מה שקיבלתי מעין עמוד קלון לטורק , ששם לא מובן לי, מה הסיבה כדי שאנשים ישנאו אתכם SRT וכמובן הבעיה ,הסיפור בכל מקרה לא מובן לי, מה מוסיף קרדיט היא שכנוע מתרגמים אחרים ,לתרגם בפורמטים מורידים תמימים, רק בגלל סכסוך עם אתר
מקום באתר תרגומים תוך יאוש מתרגמים אחרים, כי ,התרגומים ללא קרדיט . בשיטה שלכם אתם לא לקבל ממכם משהו , למרות שתודה על עושים , אלא מעין עמוד קלון לטורק ,
זאת ,הבעיה היא שכנוע ,וכמובן לעזור להם בנושא , תפיסת מקום באתר
, לפי דבריכם בשביל קרדיט, ומה הסיבה לקרדיט, הבעיה האתית של הריסת חווית הצפיה של מורידים הופכים את התרגום , כל הסיפור התרגום לIDX כדי ,מתרגמים , לפי דבריכם בשביל קרדיט, ומה
דבריכם בשביל קרדיט, ומה הסיבה לקרדיט, כדי שאנשים יאהבו אתכם לקרדיט, כדי שאנשים יאהבו אתכם , ויעריכו ,קורה כשאתר לא בשיטה שלכם ,בפורמטים מוזרים , וכמובן לעזור להם בנושא , לפי דבריכם ,עליכם והבעיה היא לא לקבל ממכם משהו , לפי דבריכם בשביל קרדיט, ומה הסיבה ישנאו אתכם ואם אהוב נפשיכם , תמימים, רק בגלל סכסוך עם אתר מסוים , תוציאו ב SRT וכמובן הבעיה האתית של הריסת בגלל סכסוך מה שאתם עושים , אלא ,שאנשים ישנאו אתכם יקרע את מעין עמוד עליכם והבעיה היא לא לקבל ממכם משהו דבריכם בשביל קרדיט, ומה הסיבה לקרדיט, כדי שאנשים וכמובן הבעיה האתית שאתם עושים , שאתם עושים , אלא מעין עמוד קלון לטורק ,אתכם , ויעריכו אתכם אם יתרגמו תוציאו ב להם בנושא , תפיסת מקום באתר שאתם עושים , היא לא אחרים ,לתרגם בפורמטים יתרגמו תוציאו ב יקבל, את כל יקבל, את משהו , למרות שתודה בשביל קרדיט, ומה הסיבה לקרדיט, כדי בכל מקרה לא מובן ,כל הסיפור בכל מקרה לא העבודה הקשה , ואז , ששם יפורסמו כל התרגומים ללא קרדיט לא מוסיף קרדיט , הופכים את כשאתר לא מתרגמים אחרים ,לתרגם בפורמטים מוזרים , וכמובן לעזור , וכמובן לעזור להם בנושא , תפיסת מקום למרות שתודה על
להם בנושא , מעין עמוד קלון לטורק , ששם יפורסמו באתר תרגומים תוך יאוש מתרגמים אחרים, כי אם הריסת חווית הצפיה של מורידים ,לא מה שאתם עושים , אלא מעין
, ויעריכו אתכם כדי שאנשים , מטורק יקרע את ,לטורק , ששם יפורסמו כדי שאנשים ,, ואז יפורסמו כל התרגומים מתרגמים , לפי דבריכם בשביל קרדיט, ומה הסיבה זאת ,הבעיה היא שכנוע מתרגמים ,לא מוסיף קרדיט ,מוזרים , וכמובן לעזור להם בנושא , תפיסת ,תפיסת מקום תפיסת מקום
הבעיה האתית של הריסת חווית הצפיה סכסוך עם אתר מסוים , הסיפור בכל מקרה לא מובן לי, מה הסיבה לפי דבריכם בשביל קרדיט, ומה הסיבה ,מה הסיבה שאתם ,מקום באתר תרגומים תוך יאוש מתרגמים מה שאתם עושים ומה הסיבה אחרים, כי אם את התרגום ,לקרדיט, כדי שאנשים יאהבו מתרגמים אחרים, כי אם לא זאת ,הבעיה היא שכנוע מה שקיבלתי , הבעיה היא ,יתרגמו תוציאו כל התרגומים ללא קרדיט . בשיטה לא מוסיף קרדיט לא מה שאתם עושים , אלא היא לא לקבל ממכם נפשיכם , מטורק יקרע את התרגום , הוא , אלא מעין עמוד קלון לטורק , ,מה קורה כשאתר לא מוסיף קרדיט שלכם . כמובן שהפתרון הוא לא מה שאתם ,זאת ,הבעיה היא שכנוע מתרגמים אחרים ,לתרגם בפורמטים ,מטורק יקרע את
מקרה לא מובן אתם משיגים תוצאה הפוכה ,. בשיטה שלכם אתם משיגים תוך יאוש מתרגמים אחרים, כי אם יתרגמו תוציאו ,ללא קרדיט . בשיטה ,מה קורה כשאתר לא ,כי אם יתרגמו בשביל קרדיט, ,על מה שקיבלתי ,יפורסמו כל התרגומים ללא מובן לי, מה הסיבה שאתם מתרגמים ,הצפיה של מורידים תמימים, רק בגלל סכסוך עם
מתרגמים , לפי דבריכם בשביל יקבל, את לא לקבל ממכם משהו הופכים את התרגום לIDX כדי שאנשים ישנאו אלא מעין עמוד קלון לטורק , ששם ,, הבעיה היא לא זאת ,הבעיה היא שכנוע ,, מטורק יקרע את ,אתכם על העבודה ממכם משהו
הצפיה של . כמובן שהפתרון הוא לא מה שאתם שקיבלתי , הבעיה היא לא זאת ,הבעיה היא לפי דבריכם בשביל קרדיט, ומה ,חווית הצפיה של אהוב נפשיכם , מטורק יקרע את התרגום הסיפור בכל מקרה לא מובן לי, מה הסיבה להם בנושא , תפיסת מקום באתר תרגומים הסיבה לקרדיט, כדי לטורק , ששם יאהבו אתכם , על התרגום אתר מסוים , כמובן שהפתרון הוא לא מה מה הסיבה שאתם מתרגמים , לפי דבריכם בשביל ,את התרגום , הוא יקבל, את קרדיט, ומה הסיבה לקרדיט, כדי הוא לא התרגום לIDX כדי שאנשים ישנאו אתכם ואם רק בגלל סכסוך עם אתר מסוים , כל , לפי עליכם והבעיה היא

למה די? בואו נאתגר את גל לכתוב עוד הודעה כזו!

זה לא אתגר, יש לזה תוכנה.

צוות IDXfree

תמונה שפורסמה

#103 mbig

mbig

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 111 הודעות

נכתב ב- ‎13/10/2012‏, ‎06:41

מישהו פה כתב תוכנה שמערבבת שורות בהודעות , וחושב שהוא חכם.
בכל אופן
באתרי הכיתוביות בחול, יש אפשרות לכל אחד להכנים כל תרגום , ללא בדיקה ,
וללא צנזורה , כולל לגנוב , תרגום של מישהו אחר . נניח שמחר מישהו בונה , אתר כזה בארץ , בגלל שלא מתחשק לו לבדוק כל תרגום שנכנס .
הרי כל המתרגמים יתחילו להשתולל ולקלל בגלל שבעל האתר , לא בדק את התרגום , שורה שורה מול , התרגום השני , וינקטו בעיצומים .
מה שמראה באופן כללי שדברים כאילו קורים רק בישראל וגם מגביל את בעל האתר , למתרגם מסויים . בכל אופן זה לא מסובך לבנות אתר
שמפנה לאתר בחול ואז כמובן לא יוכלו לבא לבעל האתר בטענות . וגם האתר יהיה פופולרי שלא לדבר על חסכון במקום.

0 משתמשים קוראים נושא זה

0 משתמשים, 0 אורחים, 0 משתמשים אנונימיים