זה לא בדיוק מה שהליכוד עושה? הוא מציג רק את ביבי וגדעון סער. ביבי שולח את גדעון סער לכל הראיונות (אגב, לדעתי הוא הכי מסוכן מבין כולם כי הוא אשכרה מיישם את המדיניות הפאשיסטית הזאת וסותם פיות לאחרים), ובתשדירים ובפוסטרים רק הוא מופיע, ולפעמים גם ליברמן. גם הליכוד מחביא את הקיצוניים שבמפלגה שלו - את יריב לוין, זאב אלקין, קירשנבאום, פייגלין, דני דנון, אקוניס ואחרים. את אלה שנמצאים בעשירה שלישית אף אחד לא מכיר, חלק גדול מהם מישראל ביתנו ואני לא אופתע אם הם אפילו קיצוניים יותר ושפויים פחות אפילו מאלה שהזכרתי.אני אישית הייתי מצביע בטוח של בנט, והחלטתי לא להצביע לו גם בגלל האמירה האחרונה שלו אבל בעיקר בגלל ההפיכה שלו לפליטיקאי, הוא מסתיר את כל הרשימה ומתחמק מביקורת עליו בטענות שווא. הוא מציג רק את אורי אריאל, שקד ואת עצמו, הדבר שקול לכך שהליכוד יציגו רק את כחלון וגדעון סער/ארדן זו לא חכמה..... כרגע אני מתלבט בין ביבי ויאיר והנטייה היא לביבי.
הפתרון הוא להצביע לאחת הרשימות שבהן יש אנשים שפויים. מי שרוצה ימין ורוצה את ביבי ראש ממשלה צריך להצביע ללפיד או לאמסלם שיאזנו את הקואליציה הבאה (בהנחה שביבי ירכיב אותה). מי שרוצה להפיל את ביבי צריך להצביע לאחת המפלגות שלא יישבו בממשלה של ביבי - העבודה או מרצ ואולי גם התנועה.