# דיון בנוגע למצב החדש #
נכתב ב- 18/04/2009, 17:08
יכול להיות שיש מדליפים?
נכתב ב- 18/04/2009, 17:16
עדיין בעית החוקתיות לא ברורה עד כדי כך, ואפילו לפשרות לא מנסים להגיע איתם בינתיים.אוקיי,אני לא צריך להוכיח כאן כלום.חחחחח הנה ראש הסצינה הגיע מחדש,אני חייב להגיד שיש לך ביצים..ובאמת..פיני, עוד כמה שניות ה-IP שלך עובר לתחנת המשטרה.
לא ראיתי מה הוא רשם לך..
אבל אתה זה שעושה משהו לא חוקי..ואתה עוד מעז להעביר את האייפי שלו למשטרה..
אני במקומו עושה הכל להפיל אותך ואת הקבוצה שלך.
אפילו אם הוא קילל אותך אתה צריך להבין שאתה הפושטק כאן.
מעניין למה עם המקרה של בילד שאיים על הילדים של מישהו מהקבוצה שלכם לא מיהרתם למשטרה..
כמובן שאתה המלך הבלתי מעורער אבל יש לך שגיאות בסיסיות מאוד כמו "בו" כשאתה מתכוון ל"בוא".
ועוד שגיאות טיפשיות של ילדים בכיתה ו'.
בכל אופן לא אמרת שאתה היית מתרגם הרבה יותר מקצועי? כי בתור בן אדם שמעל גיל 20 (לטענתך) יש לך שגיאות של ילד שעוד לא עבר בר מצווה.
*אהה ו-Aliator בלי להעליב אבל אתה באמת מלקק להם, כל תגובה אתה מגן ומסכים איתם וזה.
אני חושב שחברי הצוות עלו על זה בעצמם.
מה לעשות שאני מקליד מהר ולא בודק את מה שאני מקליד אז אני מקבלע עליי את האשמה של הטעויות והשגיאות.
מי שבן 10 כאן זה אתה.
אני בתגוררתי הרבה זמן בחו"ל
and my english is very good
והנה תגיד לי שכותבים english עם אות גדולה ושאני בור שעושה טעויות של ילד בן 10.
וכן אתה יודע מה אני במקומו אם הייתי מקבל משהו מהמשטרה כבר מזמן הייתי עושה הכל אבל הכל להפיל אתכם.
זה כמו שגנב ילשין על סוחר סמים או להפך.
וכן בטח זה התירוץ למה אתה כותב כמו ילד בן 12 שהיית בחו"ל, אפילו התירוץ הוא של בני 12.
"and my english is very good"
כהה אה =\ זה שאתה יודע כמה מילים הכי בסיסיות שיש לא אומר שאתה יודע טוב.
אהה ועוד משהו מי שהיה בחו"ל כ"כ הרבה זמן היה יודע שבצורה תקנית יותר אומרים:
"I speak english very well"
לא כ"כ נהוג באנגלית להשתמש בצורת הדיבור שהצגת כרגע.
Shout4Heaven
נכתב ב- 18/04/2009, 17:17
סבבה אבל מאיפה הם השיגו את הSRT? באתר סרטים עדיין לא הפצתם..
יכול להיות שיש מדליפים?
בסאב-סנטר.
המנהלים בסרטים נרדמו אחרי החמין

זה שם אוטוטו.

tal23, doc, subbie, XsesA, foxi9, ~Moshe~, yakira, glfinish, cuuldude, White Fang, Amir, LimorEM, ialfan, Eran-s, Spirit, Ariel046, Shloogy, Yarden, Shaked7, dvodvo123, Alonzi, Darkeye you're on my LIST!
wanna be on my list? ask me how!I
גם אני סובל מ SRT-Syndrome, ואתם?
אין טעם לשלוח לי הודעות פרטיות בנוגע לתהליכים, כי לא תקבלו תשובה.
נכתב ב- 18/04/2009, 17:20
סבבה אבל מאיפה הם השיגו את הSRT? באתר סרטים עדיין לא הפצתם..
יכול להיות שיש מדליפים?
בסאב-סנטר.
המנהלים בסרטים נרדמו אחרי החמין
זה שם אוטוטו.

יש סיבה מיוחדת להפצת קובץ הכתוביות?
הגעתם למגעים עם הצד השני?
נכתב ב- 18/04/2009, 17:36
"פרצו את התרגום"
"יש מדליפים"
"מגעים עם הצד השני"
אחי זה לא סרט.
נכתב ב- 18/04/2009, 17:37

נכתב ב- 18/04/2009, 17:46
מצחיק שתאה קובע שלא נהוג אבל עזוב אני כבר מתפגר מכמות הויכוחים הטיפשים שלכם כמו עם ההוא שהסברתי לו שהמרת שניות לפריימים זו פעולה אריתמטית פשוטה שכנראה לא מלמדים בתיכון ועל כן הוא טוען שהשלד נפגע..עדיין בעית החוקתיות לא ברורה עד כדי כך, ואפילו לפשרות לא מנסים להגיע איתם בינתיים.אוקיי,אני לא צריך להוכיח כאן כלום.חחחחח הנה ראש הסצינה הגיע מחדש,אני חייב להגיד שיש לך ביצים..ובאמת..פיני, עוד כמה שניות ה-IP שלך עובר לתחנת המשטרה.
לא ראיתי מה הוא רשם לך..
מעניין למה עם המקרה של בילד שאיים על הילדים של מישהו מהקבוצה שלכם לא מיהרתם למשטרה..
כמובן שאתה המלך הבלתי מעורער אבל יש לך שגיאות בסיסיות מאוד כמו "בו" כשאתה מתכוון ל"בוא".
בכל אופן לא אמרת שאתה היית מתרגם הרבה יותר מקצועי? כי בתור בן אדם שמעל גיל 20 (לטענתך) יש לך שגיאות של ילד שעוד לא עבר בר מצווה.
*אהה ו-Aliator בלי להעליב אבל אתה באמת מלקק להם, כל תגובה אתה מגן ומסכים איתם וזה.
מה לעשות שאני מקליד מהר ולא בודק את מה שאני מקליד אז אני מקבלע עליי את האשמה של הטעויות והשגיאות.
מי שבן 10 כאן זה אתה.
וכן אתה יודע מה אני במקומו אם הייתי מקבל משהו מהמשטרה כבר מזמן הייתי עושה הכל אבל הכל להפיל אתכם.
וכן בטח זה התירוץ למה אתה כותב כמו ילד בן 12 שהיית בחו"ל, אפילו התירוץ הוא של בני 12.
זה כאילו אני עכשיו אביא לך קילו מסטיקים ואגיד לך לחלק ל5 אנשים בצורה שווה.
אתה מצידך תחלק 200 גרם לכל אחד.
כעתא ני יגיד לך להחזיר לי את מה שחיקלת אני אשאר עם קילו לא?לא השלד נהרס חחחח זה מראה על חוסר ניסיון ומקצועיות ופשוט הוא לא יכל לקבל את זה שאני צודק(אגב מניסיון של כמה שנים עם שלדים)..אבל לא משנה..בסוף מרוב כתיבה אני אהפוך לשלד.
אני שמתי דגש על ידיעת האנגלית בין אם זה ב גרמר או בספרות או בדברים שתלמד באוני' אם תקח אנגלית מדוברת(יש אחלה מסלול באונברסיטת חיפה)...
עכשיו שאני מסתכל לך בפרופיל וכתוב שאתה בן 16(1993) הרשה לי לצחוק חחחח
אח שלי שיגדלו לך שיערות בבית שחי ושם למטה תבוא ותפגין את הידע כי אם לא אובחנת כגאון עד עכשיו אז זה כבר מאוחר מדי.
נכתב ב- 18/04/2009, 18:05
שוב מפגין חוסר ידע.מצחיק שתאה קובע שלא נהוג אבל עזוב אני כבר מתפגר מכמות הויכוחים הטיפשים שלכם כמו עם ההוא שהסברתי לו שהמרת שניות לפריימים זו פעולה אריתמטית פשוטה שכנראה לא מלמדים בתיכון ועל כן הוא טוען שהשלד נפגע..עדיין בעית החוקתיות לא ברורה עד כדי כך, ואפילו לפשרות לא מנסים להגיע איתם בינתיים.אוקיי,אני לא צריך להוכיח כאן כלום.חחחחח הנה ראש הסצינה הגיע מחדש,אני חייב להגיד שיש לך ביצים..ובאמת..פיני, עוד כמה שניות ה-IP שלך עובר לתחנת המשטרה.
לא ראיתי מה הוא רשם לך..
מי שבן 10 כאן זה אתה.
זה כאילו אני עכשיו אביא לך קילו מסטיקים ואגיד לך לחלק ל5 אנשים בצורה שווה.
אתה מצידך תחלק 200 גרם לכל אחד.
כעתא ני יגיד לך להחזיר לי את מה שחיקלת אני אשאר עם קילו לא?לא השלד נהרס חחחח זה מראה על חוסר ניסיון ומקצועיות ופשוט הוא לא יכל לקבל את זה שאני צודק(אגב מניסיון של כמה שנים עם שלדים)..אבל לא משנה..בסוף מרוב כתיבה אני אהפוך לשלד.
אני שמתי דגש על ידיעת האנגלית בין אם זה ב גרמר או בספרות או בדברים שתלמד באוני' אם תקח אנגלית מדוברת(יש אחלה מסלול באונברסיטת חיפה)...
עכשיו שאני מסתכל לך בפרופיל וכתוב שאתה בן 16(1993) הרשה לי לצחוק חחחח
אח שלי שיגדלו לך שיערות בבית שחי ושם למטה תבוא ותפגין את הידע כי אם לא אובחנת כגאון עד עכשיו אז זה כבר מאוחר מדי.
אין לך שום ניסיון עם שלדים ולכן אינך יודע איזה נזק נוצר.
בניגוד אליך, לי יש ניסיון של שנה וחצי+ עם זה,
ואני יכול לומר בוודאות שכמעט ואין ברשת תרגום אנגלי שהוא מושלם.
אבל מה אני טוחן מים, הרי אין לך טיפת בינה להבין שאתה טועה.
נתראה... בעוד שבועיים.
נכתב ב- 18/04/2009, 19:29
אבל מצחיק לדעת שאדם מעל גיל 20 עדיין יש לו שגיאות כתיב שמופיעות אצל ילדים קטנים, חוץ מזה שבוגר אוניבריסטת חיפה ואדם שגר תקופה ארוכה
בארץ שבה דוברים אנגלית מדבר אנגלית מייפל סטורי, זה לא כבוד גדול.
זה לא שטעית בדיבור זה פשוט לא נשמע טוב, ועם ידע כמו שלך היית אמור לדבר אנגלית כמו שצריך.
וד"א אתה לא חושב שלהוכיח שאתה יודע אנגלית עם מילים בסיסיות שאפילו מישהו שלא למד אנגלית בחייו יודע את זה? [התכוונתי לזה ברצינות זה לא הגזמה]
ולטענתך שאתה מגדולי הסצינה והמתרגמים הישראלים, אתה מפגין ידע מינימאלי בטירוף. גם אני לא מבין גדול אבל אני מבין יותר ממך.
אהה ונחזור להיותי בן 16, זה באמת עצוב שאתה לא יודע לכתוב נורמאלי ואתה כותב עם שגיאות כ"כ כ"כ עלובות וזה עוד מילים פשוטות זה כמו שגיאת ה"ה" הנפוצה. "קיבלת - קיבלתה" משהו בסגנון.
Shout4Heaven
נכתב ב- 18/04/2009, 19:33
נכתב ב- 18/04/2009, 19:42
מאז ומתמיד הייתי בצד שלהם ואני תמיד ישאר שם. לך תחרוט על היד שלך "בילד" או על הרגל ותחתוך עמוק יא אימו.
לא מתאים לך לראות את התגובות האלה? אז כשאתה רואה את התגובה עם החתימה המסורתית שלי פשוט עבור הלאהה..
כמו פלוץ ברוח תעבור אותי. לפחות Q עלו על משהו לך זה בא באיחור יא פג
*החתימה לפעמים נמחקת, אז תמיד יש את האפשרות להוריד אותה מפה:
http://rapidshare.co.../Untitled-1.jpg
לא, היא לא נותנת לי נקודה.
נכתב ב- 18/04/2009, 19:49
מה אני יעשה, ככה זה מצטער צוות Q-subs, אני לא יכול לפרוש מאתר טורק, הוא אתר טוב ונוח..
נכתב ב- 18/04/2009, 19:50
עריכה:
אני שונא את טורק ואני תמיד שנאתי אותם זה שאמרתי שאתה חנפן זה משהו אחר.
Shout4Heaven
נכתב ב- 18/04/2009, 19:53
ויש פה מלא אנשים כמוך שאמרו לי אותו דבר וכולם היו בצד של בילד אז התבלבלתי.
נכתב ב- 18/04/2009, 19:55
וסתם רק שתדע אני לא בטוח שחנפנות זה עובד על כל אדם, אם זה כ"כ חשוב לך שיאהבו אותך תזייף התנהגות או משהו זה עובד יותר טוב.
Shout4Heaven
נכתב ב- 18/04/2009, 20:00
תודה.
אורח_lara_*
נכתב ב- 18/04/2009, 20:04
חוזרים למצב הרגיל!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
אני לא יודעת מה איתכם חבר'ה. אבל אני רואה בזה סיבה למסיבה!

נכתב ב- 18/04/2009, 20:11
זה שוף מדי כי אף אחד לא בא בתוקפנות ודרישות כאלה מוגזמות אלא אם הוא אחד מטורק או משהו בסגנון.
Shout4Heaven
נכתב ב- 18/04/2009, 20:16
מה לא היה לו מספיק תקציב לתת לך גם כלב נחייה עם כל הטכנולוגיה שבאת איתה?
בטח הוא רשם לך ספר על מה להגיד אם אומרים לך ככה.. חח אחי אתה פתטי!
נכתב ב- 18/04/2009, 20:22
כי אני לא מבין אותך.
Shout4Heaven
0 משתמשים קוראים נושא זה
0 משתמשים, 0 אורחים, 0 משתמשים אנונימיים