# דיון בנוגע למצב החדש #
נכתב ב- 19/04/2009, 15:11
הנה מה שאפשר לעשות (לשאלתו): להתעלם ממנו ודי.
נכתב ב- 19/04/2009, 15:19
אולי כי אתה לא אוהב את התשובה.טורק ערכו את התרגום לסרט Notorious. מה התירוץ של בילד?!
חלק מהעריכה כוללת מחיקה של הכתובת של Q.
גולשים ממשיכים להוריד.
הכל עניין של קולקטיביות, ככה זה.איזה מצב? של חזרה לשגרה? זה רק בשבילכם, ולא סתם כמו שבילד אומר. זה באמת רק בשבילכם.1. מדוע וכיצד אתם חושבים שהמצב החדש יקדם אותכם לפתרון ?
אבל, לכל דבר יש גבול. אם הפגיעה תימשך, אני לא חושב שלמתרגם יהיה חשוב יותר הגולש מאשר עצמו.
עוד שאלות?
לא ענית על אף שאלה.
ילד, מספיק מבלבלת מוח.
שאלה :
1. מדוע וכיצד אתם חושבים שהמצב החדש יקדם אותכם לפתרון ?
תשובה (?) :
איזה מצב? של חזרה לשגרה? זה רק בשבילכם, ולא סתם כמו שבילד אומר. זה באמת רק בשבילכם.
אבל, לכל דבר יש גבול. אם הפגיעה תימשך, אני לא חושב שלמתרגם יהיה חשוב יותר הגולש מאשר עצמו.
אם זו נשמעת לך תשובה, אז אין לי מה להוסיף.
נכתב ב- 19/04/2009, 15:25
אסביר לך לאט לאט שתוכל להבין:אולי כי אתה לא אוהב את התשובה.טורק ערכו את התרגום לסרט Notorious. מה התירוץ של בילד?!
חלק מהעריכה כוללת מחיקה של הכתובת של Q.
גולשים ממשיכים להוריד.
הכל עניין של קולקטיביות, ככה זה.איזה מצב? של חזרה לשגרה? זה רק בשבילכם, ולא סתם כמו שבילד אומר. זה באמת רק בשבילכם.1. מדוע וכיצד אתם חושבים שהמצב החדש יקדם אותכם לפתרון ?
עוד שאלות?
לא ענית על אף שאלה.
ילד, מספיק מבלבלת מוח.
שאלה :
תשובה (?) :
איזה מצב? של חזרה לשגרה? זה רק בשבילכם, ולא סתם כמו שבילד אומר. זה באמת רק בשבילכם.
אם זו נשמעת לך תשובה, אז אין לי מה להוסיף.
המצב החדש לא נועד כדי לקדם אותנו לפתרון, הוא נועד כדי שאתה תוכל לצפות כרגיל בלי להתלונן שדפקו אותך.
זה למה, וגם כיצד.
בנוסף, כל המצב הוא רק ניסיוני, כמו שכתוב באותיות גדולות.
לכן, אם הניסיון לא יעזור, סביר להניח שהמתרגמים ימשיכו בחשיבה על צעדי המשך שיקדמו אותם לפתרון, ופגיעה בגולשים היא כנראה תהיה בלתי נמנעת.
נכתב ב- 19/04/2009, 15:45
האם "המצב החדש" הוא הדרך שלכם לרדת מהעץ הגבוה (מידי) שעליתם עליו ?
גם אם כן - זה מבורך![]()
יחד עם זאת, אני סבור שלא פתרתם כלום, נהפוך הוא.
יצרתם בלאגן, יצרתם אנטגוניזם, וחזרתם למצב הקודם מבלי שינוי מהותי.
התוצאה (הזמנית לפחות) היא שאתר טורק - יצא הפסדו בשכרו מכל הסיפור.
אשמח לדעת :
2. אשמח להתגייס למאמץ המלחמתי, ואף לגייס עמי גולשים נוספים,
אך לפני שאנקוט עמדה, אני צריך להשתכנע (ולא רק אני, אלא כל קהל הגולשים) בצדקתכם.
נכון לעכשיו התגובות של Build בפורום שלו, משכנעות לא פחות.
נכון שמדובר בפרהיסטוריה, אבל אם אתם מעוניינים באמת להוציא את הצדק לאור,
ולשכנע את הקולות הצפים, אשמח לקרוא מה בדיוק קרה בעבר ועד למצב הנוכחי, כולל הוכחות.
אנסה לשכנע אותך, אם כי אני מאמין שישנם אנשים פה שיצליחו יותר ממני.
לא אכנס לפרה-היסטוריה של המחלוקת, אלה רק למה שקרה עכשיו.
הכל התחיל מהתרגום של אבודים, בעונה האחרונה. ידוע לכולם מי המתרגם של הסידרה.
עמוס נימני, החל מהעונה השניה נהג להוציא תרגום משלו בנוסף לזה של שלוגי, ואף העז לתקן את
המקור, ללא רשות.
בעונה האחרונה, הוא החליט להיות הבלעדי של הסידרה באתר טורק(דבר לגטימי, אך לא עלפי ההסכם) אך הדבר לא נעשה בשקיפות
לאחרים כמקובל, אלה כגנב באמצע הלילה. היה הסכם(אותו בילד מאשר) כי בנוגע לסדרות, אף אחד לא לוקח
ממתרגם אחר/קבוצה אחרת, אלה בהסכמה. בכל הקשור לסרטים, הדבר היה פתוח לכולם וכל עוד ישנה שקיפות מלאה,
כלומר מתרגם/מת X מכריז כי הוא/היא י/ת/תרגם את הסרט הכל תקין ומקובל.
בתגובה "לגניבה" הזאת, החליט הצוות להחזיר באותו מטבע ותרגם את הסדרה האוס(כשהמתרגמת המקורית מזלזלת
בלי הרף בדורשי הכתוביות (חחחחח הייתי בחופש...חחחחח אני מחפשת מסנכרן וכו') ואת הסידרה של עמוס CSI.
אתה מוזמן להיכנס לטורק, לבדוק את התרגומים לאבודים בעונות 2-3 ולראות שהוסף תרגום בנוסף...
למרות "ההסכמה בין הגורמים" כי אף אחד לא לוקח סדרות מאחר, הצוות פה הסכים כבר אז לפשרה הזאת, וזאת
כיוון שאותו עמוס מנהל איזושהי קומונה באחד האתרים בארץ הקודש.
ולא אמרתי דבר על הסנכרונים של סרטים/סדרות, שגם עליהם הייתה הסכמה שמי שתרגם את המקור, יסנכרן לשלל
הגרסאות הבאות.
בילד מאוהב באדום הבלעדי, אחרת אי אפשר להסביר את המעשים שלו.
הבנתי שהבחור המכונה נמני מתרגם את אבודים במקביל כבר מהעונה השנייה, אז מה נזכרתם כעת ?
גם הבלעדיות באתר טורק היא לא כ"כ לעניין, אבל עדיין לגיטימית, לא ?
אתה מתעקש ללכת מסביב ולחפש מה שאין. מה לא ברור? סדרות לא גונבים! ברור? זה שהצוות פה הסכים
שעמוס יוציא תרגום בנוסף, לא אומר שהסידרה לא נשארת באחריות הקבוצה.
הבלעדיות זה חרטא של טחורק, ושיבושם לו/להם. אתה מתעלם שמהעונה הנוכחית שלוגי והקבוצה נודו
מתרגום הסידרה ע"י אתר אחד בלבד, והעבירו אותה לנימני. אם זאת לא גנבה, אז מה כן נחשב בעיניך?
עד שהמעשה בוצע, אף אחד מהקבוצה פה לא לקח אף סידרה שהייתה באחריות מתרגם/קבוצה אחרת.
וכדי לדייק, עמוס נימני רק מהעונה הנוכחית מתרגם בעצמו את הכל(ולרוב נעזר בשלד שהצוות יצר - במקרה הטוב).
עד העונה הקודמת הוא היה מתקן את התרגום של הקבוצה. לא ידעתי שהוא הבן של אבשלום קור.
קשה לך להיכנס לאתר טורק ולבדוק בעצמך? להביא לך לינקים כדי להקל עליך את ההבנה?
נכתב ב- 19/04/2009, 15:47
איזה קקמייקר אחד ("kikmastr") מצוות טורק החליט לתרגם את הפרק...
וזכה ללמעלה מ3500 הורדות - או שמא המספר מפוברק?
חבל שאנשים מתפשרים על איכות. פשוט חבל !!!
זה מדהים כמה שאתם כל פעם עושים את הטעיות הזו ומתעלמים מהעובדה ש 75% מההורדות האלה, הם של אנשים שעשו חיפוש בגוגל "תירגומ\ים" והגיעו לטורק.
הם לא מתעסקים במי המתרגם, מי הקבוצה שלו או איך מגיעים לאתר שלו, וככה גם אני הייתי פעם, אנשים כאלה לא מודעים לרמה הנמוכה של טורק, או לעוול שהוא גורם לכם.
מבחינתי, הסיבה שנפתחתי לאתרים אחרים וקיבלתי "הארה" שטורק זה חרא, זה היה רק בגלל שלא מצאתי את התוכן שלי שם והתחלתי לחפש במקומות אחרים.
משמע, קהל היעד שלכם, אלא שאתם רוצים שיעשו את השינוי, צריכים להיות אלה שלא קוראים את ההודעות שלכם פה, כי אלה שכן, 99% מהם לא מורידים בטורק.
הציעו פה מספר הצעות ולדעתי הטובה מבינהם היתה להעביר שרשרת אימיליים, שתסביר למה לא להוריד מטורק.
בהצלחה ואיתכם בכל החלטה.

נכתב ב- 19/04/2009, 16:21
אם כל המאבק והפגיעה במתרגמים לא יקבלו חשיפה יותר רצינית שום דבר לא ישתנה...
וגם אותם שפשוט מורידים בלי להבין מי מה ומי נגד מי יפסיקו להוריד מטורק אם הם יבינו שזה עלול להביא לשביתה שתפגע רק בהם...
נכתב ב- 19/04/2009, 22:38
לא באמת מעניין אותי מלחמת העולמות שפרצה כאן,
מתוך הרגל התכוונתי להכנס לטורק, ואז נזכרתי בבקשה שהופיעה כאן,
ואמרתי לעצמי - כנס לסרטים (כלומר, לאתר סרטים, לא לסרטים :-)),
התכוונתי להכנס לאתר סרטים, ואז נזכרתי שבעצם אף אחד לא שכנע אותי ש Q צודקים במאבק,
למרות שביקשתי ושאלתי, אף מנהל לא מצא לנכון להתייחס לנושא,
מה גם שנחשפתי ללא מעט הסברים משכנעים של בילד בפורום שלו,
אז החלטתי לחזור לטורק, אבל אז נזכרתי שכולם אומרים שכאן יותר איכותי,
אז התכוונתי להכנס לאתר סרטים, אבל אז נזכרתי בתגובה הגועלית של אחת מהמתרגמות כאן,
בפורום האוס בתפוז - התנשאות יהירה לשמה, אז החלטתי להכנס לטורק,
אבל אז חשבתי לתת זכות קדימה למי שמנסה לעשות שינוי, והתחלתי להקליד "sratim",
פתאום נזכרתי ששינוי הוא לא תמיד דבר טוב, כמו במקרה הזה, שבעצם לא עשו כלום פרט למהומה,
אז מחקתי sratim וכתבתי torec, פתאום נזכרתי בצנזורה של טורק,
ואני לא אוהב צנזורה, אז חזרתי לסרטים, ואז נזכרתי שמה שאני אוהב עוד פחות מצנזורה, זו חנפנות,
אז מחקתי את כתובת האתר סרטים, ואז נזכרתי...
נזכרתי שהסטייק שהוצאתי כבר הפשיר, ולאחר 7 דקות נוספות (3.5 דקות כל צד), הוא היה מוכן,
ואז.... אז שמתי סרט פורנו.
הכי טוב פורנו,
לא צריך תרגום

נכתב ב- 19/04/2009, 22:39
אהבתי
אורח_lara_*
נכתב ב- 19/04/2009, 22:40
רציתי להוריד כתוביות לנמלטים,
לא באמת מעניין אותי מלחמת העולמות שפרצה כאן,
מתוך הרגל התכוונתי להכנס לטורק, ואז נזכרתי בבקשה שהופיעה כאן,
ואמרתי לעצמי - כנס לסרטים (כלומר, לאתר סרטים, לא לסרטים :-)),
התכוונתי להכנס לאתר סרטים, ואז נזכרתי שבעצם אף אחד לא שכנע אותי ש Q צודקים במאבק,
למרות שביקשתי ושאלתי, אף מנהל לא מצא לנכון להתייחס לנושא,
מה גם שנחשפתי ללא מעט הסברים משכנעים של בילד בפורום שלו,
אז החלטתי לחזור לטורק, אבל אז נזכרתי שכולם אומרים שכאן יותר איכותי,
אז התכוונתי להכנס לאתר סרטים, אבל אז נזכרתי בתגובה הגועלית של אחת מהמתרגמות כאן,
בפורום האוס בתפוז - התנשאות יהירה לשמה, אז החלטתי להכנס לטורק,
אבל אז חשבתי לתת זכות קדימה למי שמנסה לעשות שינוי, והתחלתי להקליד "sratim",
פתאום נזכרתי ששינוי הוא לא תמיד דבר טוב, כמו במקרה הזה, שבעצם לא עשו כלום פרט למהומה,
אז מחקתי sratim וכתבתי torec, פתאום נזכרתי בצנזורה של טורק,
ואני לא אוהב צנזורה, אז חזרתי לסרטים, ואז נזכרתי שמה שאני אוהב עוד פחות מצנזורה, זו חנפנות,
אז מחקתי את כתובת האתר סרטים, ואז נזכרתי...
נזכרתי שהסטייק שהוצאתי כבר הפשיר, ולאחר 7 דקות נוספות (3.5 דקות כל צד), הוא היה מוכן,
ואז.... אז שמתי סרט פורנו.
הכי טוב פורנו,
לא צריך תרגום

נכתב ב- 19/04/2009, 22:48
אם לא הייתם מתנהגים בגסות רוח לגולשים, הכל היה נסלח.
ודרך אגב זה מאד חכם לומר לגולשים אם לא מוצא חן בעיניך תסגור את הדפדפן.
התשובה שלי אליכם: תסגרו את האתר, הוכחתם שאתם ילדים שחושבים שיש להם כוח.
שימו לב לירידה בכמות הגולשים באתר שלכם ששואפת ל"0".
נכתב ב- 19/04/2009, 22:50
משה כבר הסביר מי אתה, אני לא חושב שיש צורך לפרט שוב.Q כפי הנראה אתם צריכם לרדת מהרשת, יצאתם קטנים ועלובים והאדרתם את בילד החלאה.
אם לא הייתם מתנהגים בגסות רוח לגולשים, הכל היה נסלח.
ודרך אגב זה מאד חכם לומר לגולשים אם לא מוצא חן בעיניך תסגור את הדפדפן.
התשובה שלי אליכם: תסגרו את האתר, הוכחתם שאתם ילדים שחושבים שיש להם כוח.
שימו לב לירידה בכמות הגולשים באתר שלכם ששואפת ל"0".
נכתב ב- 19/04/2009, 22:56

בן כמה הוא באמת 13?
Shout4Heaven
נכתב ב- 20/04/2009, 00:49
אתה זה שממשיך לרשום הודעות בשביל לקבל צומי.
אז אנחנו הילדים?
נכתב ב- 20/04/2009, 11:55
1. ההודעה המפורטת של בילד דורשת תגובה מהירה, הולמת ומפורטת של Q, לא ניתן להסתפק ב "אין תגובה".
2. לא משנה מי צודק או לא, בילד מצטייר כגאון שיווקי (ע"ע המשפט הירוק בתגובתו), ואילו Q ככאלה שאפילו לא מבינים את חשיבות הנושא.
3. אם אני שם בצד את "אכלו לי, שתו לי, גנבו לי", שאלו טענות שאפשר להמשיך להתווכח עליהם גם חודשים, ללא מסקנות,
נותר דבר חמור אחד, תקיפת/הצפת אתר טורק לכאורה.
במידה ואכן נעשה, מדובר במעשה פלילי, לא פחות.
קיים סיכוי כמובן שבעל האתר עשה זאת לעצמו ו/או פיברק את הנתונים, אבל ניתן להוכיח מה מקור התקיפה
(ולא נכנס לנושאי פרוקסי, אינטרנט קפה וכו').
כמי שהמלצתי ל Q לבדוק את הפן המשפטי של פרסום יצירה שלהם באתר אחר ללא הסכמתם לפרסום/שינוי,
לדעתי יש מקום לבדיקה פלילית בנושא תקיפת השרת לכאורה, מבלי להאשים אף אחד, יש גבול למשחקי קנאה ילדותיים.
נכתב ב- 20/04/2009, 12:01
אם הוא לא היה גונב את הסידרה אבודים לצוות, כלום מכל מה שהוא כתב לא היה קורה.
זה שעמוס תירגם במקביל בעונות הקודמות לא אומר כלום. התרגומים של הצוות עלו לטורק באופן תמידי.
הוא זה שהתחיל עם הגנבות ומשכנע אותך ואת כל האחרים אחרת, והעצוב הוא שאתם מאמינים לו.
אפילו אי אפשר להגיב לשטויות שלו באתר. עלאק חופש ביטוי...
ואני בטוח שאף אחד פה לא ניסה לפגוע לו באתר. אם יש לו הוכחות שיפרסם ברבים.
חסרים לו אויבים?
מה שווה להיות גאון שיווקי, גאון בדור או גאון בכל תחום אחר אם אתה חרא של בן אדם?
נכתב ב- 20/04/2009, 12:03
די עם השטות הזו.כמי שהמלצתי ל Q לבדוק את הפן המשפטי של פרסום יצירה שלהם באתר אחר ללא הסכמתם לפרסום/שינוי,
זה מגוחך!
אני אקצין כדי שתבין על מה אתה מדבר,
זה כמו שסוחר סמים ילך למשטרה להתלונן שסוחר אחר מספסר לו את הסחורה.

נכתב ב- 20/04/2009, 12:20
3. אם אני שם בצד את "אכלו לי, שתו לי, גנבו לי", שאלו טענות שאפשר להמשיך להתווכח עליהם גם חודשים, ללא מסקנות,
קיים סיכוי כמובן שבעל האתר עשה זאת לעצמו ו/או פיברק את הנתונים, אבל ניתן להוכיח מה מקור התקיפה
...
לדעתי יש מקום לבדיקה פלילית בנושא תקיפת השרת לכאורה, מבלי להאשים אף אחד, יש גבול למשחקי קנאה ילדותיים.
אני לא יכול/רוצה להיכנס לשם, האם אתה יכול להביא את ההוכחות (או הטענות?) לגבי מעשי תקיפה פליליים
שנעשו כביבול על ידי הצוות כאן?
צוות IDXfree
נכתב ב- 20/04/2009, 12:37
אחרי כל הטררם שהוא עשה, הייתי מצפה לקבל הוכחות יותר חותכות מאשר אוסף תגובות שכל אחד יכול לפרשן כרצונו.
נכתב ב- 20/04/2009, 12:54
Leonardan - בילד זורע לך חול בעיניים ואתה כמו כולם עיוור.
אם הוא לא היה גונב את הסידרה אבודים לצוות, כלום מכל מה שהוא כתב לא היה קורה.
זה שעמוס תירגם במקביל בעונות הקודמות לא אומר כלום. התרגומים של הצוות עלו לטורק באופן תמידי.
הוא זה שהתחיל עם הגנבות ומשכנע אותך ואת כל האחרים אחרת, והעצוב הוא שאתם מאמינים לו.
אפילו אי אפשר להגיב לשטויות שלו באתר. עלאק חופש ביטוי...
ואני בטוח שאף אחד פה לא ניסה לפגוע לו באתר. אם יש לו הוכחות שיפרסם ברבים.
חסרים לו אויבים?
מה שווה להיות גאון שיווקי, גאון בדור או גאון בכל תחום אחר אם אתה חרא של בן אדם?
אכלו לי, שתו לי, גנבו לי - גם לו יש טענות, בדיוק כפי שיש כאן, מן הסתם כל צד טוען שהוא צודק, לא ברור מי באמת.
הוכחות לפרסום תקיפת האתר - הוא פרסם. אמנם לא כתובות IP וצו בית משפט לחשיפת העומדים מאחוריו, אך בינתיים מה שפורסם נראה מטריד.
די עם השטות הזו.כמי שהמלצתי ל Q לבדוק את הפן המשפטי של פרסום יצירה שלהם באתר אחר ללא הסכמתם לפרסום/שינוי,
זה מגוחך!
אני אקצין כדי שתבין על מה אתה מדבר,
זה כמו שסוחר סמים ילך למשטרה להתלונן שסוחר אחר מספסר לו את הסחורה.
כפי שכתבתי בעבר, בתנאי שמצליחים לעבור את המכשול של חוקיות מעשה התרגום עצמו.
...
אני לא יכול/רוצה להיכנס לשם, האם אתה יכול להביא את ההוכחות (או הטענות?) לגבי מעשי תקיפה פליליים
שנעשו כביבול על ידי הצוות כאן?
לא, אני לא משתף פעולה עם השטויות הללו, כנס לאתר ותקרא.
יש כמה תמונות של הודעות, לא בעיה לנסח אותן מחדש, 10 דקות בפוטושופ.
אחרי כל הטררם שהוא עשה, הייתי מצפה לקבל הוכחות יותר חותכות מאשר אוסף תגובות שכל אחד יכול לפרשן כרצונו.
איזה הוכחות בדיוק? אם תארגן צו בית משפט, אולי תזכה לראות מי נמצא מאחורי כתובות ה IP של ההצפות שצולמו.
נכתב ב- 20/04/2009, 14:41
זו האשמה חמורה, כך שהייתי מצפה לראות שמץ של הוכחה, חוץ מ-"הם לא אוהבים אותי, סימן שזה הם".
צוות IDXfree
0 משתמשים קוראים נושא זה
0 משתמשים, 0 אורחים, 0 משתמשים אנונימיים