צריך להיות ממש תמים כדי להאמין שהם לא ידעו שמדובר בבניית שלד.אני מסכים אתך שכשזה נעשה בכוונה זה הרבה יותר חמור מאשר כשזה נעשה בטעות.אלמוני, אני לא חושב שאתה בכלל "מכניס בקטנה" לאתר סרטים.
כל גדולתו של האתר הזה, ושל SubsCenter, זה שאפשר להעיר להם והם מסדרים זאת ישר.
רק היום כתבתי ל-Viper על 2 סנכרונים שהועלו לשם בצורה לא תקינה והוא סידר זאת (תוך דקות ספורות!).
בכל אתר ובכל צוות ניהול יש טעויות... השאלה היא האם יש כתובת אליה אפשר לפנות.
לצערי, בטורק ה"טעויות" אינן טעויות, אלא פעולות הנעשות בכוונה על-מנת לקדם את האתר עצמו ו/או לפגוע ב-Qsubs.
שינוי הניק "גלבגין" ל"גלפיניש" נעשה בכוונה וכדי לעצבן. לא יכול להיות ספק בכך. אבל אולי מחיקת הקרדיט
לבונה השלד נעשית בטעות? האם זה קורה גם כאשר יש קרדיט נפרד על בניית שלד או שזה קורה רק כאשר
יש קרדיט למסנכרן בלבד? הרי אם המסנכרן המקורי לא בנה שלד, אלא לקח שלד משפה זרה ורק הזיז זמנים
או שינה fps, אז לא מגיע לו קרדיט בסנכרון אחר, נכון? האם ב"טורק" מודעים לכך שכשאתם כותבים "סונכרן ע"י
אלמוני פלוני", אתם מתכוונים למעשה ש"אלמוני פלוני" בנה שלד, ולכן מגיע לו קרדיט גם על סנכרונים שנעשו
ע"ס השלד הזה? (בכוונה לא נכנסתי בכלל לסוגיה שאתם מתנגדים שמישהו מחוץ לקבוצה יסנכרן תרגומים
שלכם).
הרי ה"סונכרן" הגיע מהגרסה הראשונה, ובצוות שלנו כותבים גם "סונכרן לגרסה זו" (בסנכרונים חדשים) בנפרד.
אז או שהם דבילים חסרי הגיון בריא או שזה נעשה בכוונה.
אני נותן להם להנות מהספק אז אניח שזה נעשה בכוונה.