עבור אל תוכן

חוקי הפורום - נא לקרוא

תמונה

בחירות 2013

• אנא התחבר בכדי להגיב
244 תגובות לנושא זה

סקר: בחירות 2013

זהו סקר ציבורי. משתמשים אחרים יוכלו לראות את האפשרויות בהן בחרת.

למי תצביע בבחירות הקרובות?

אינך יכול לראות את תוצאות הסקר לפני שהצבעת. אנא התחבר והצבע לסקר בכדי לראות את תוצאותיו.

מי מהבאים הכי ראוי/ה לדעתך להיות ראש הממשלה?

אינך יכול לראות את תוצאות הסקר לפני שהצבעת. אנא התחבר והצבע לסקר בכדי לראות את תוצאותיו.
הצבעה אורחים אינם יכולים להצביע

#121 as2330

as2330

כבר לא רוצים לזכור את השם שלי

• רשומים
  • 1,076 הודעות

נכתב ב- ‎21/01/2013‏, ‎00:17

שאלון עם יו"ר עלה ירוק

http://news.walla.co...w=/2780/2607375

מי שלא מצביע הוא פראייר.

מנדט = מספר המצביעים חלקי 120. פתק לבן נחשב כמחאה, לא כהצבעה. הצבעה למפלגה שלא עוברת חסימה לא נכללת בחישוב המנדטים.
הדתיים מנצלים את רוב הקולות שלהם, החילונים קצת יותר מחצי.

מי שלא מצביע, בעצם תומך בעקיפין בסחטנות הפוליטית של ש"ס.

לכו להצביע.

השאלה למי יש להצביע?

ביבי בטח שלא

ש"ס לא

עצומה לישראל-ש"ס 2

מפלגות ערביות-למה מראים אותם בטלוזיה?

מפלגה ערבית=ש"ס

ש"ס-רוצים להפך את המדינה לדתית ונותנים הטבות לרבנים וחרדים

מפלגות ערביות-אין צורך להסביר

MV5BNDcwOTkyODIwMl5BMl5BanBnXkFtZTgwMTA5

#122 IlanVic

IlanVic

אם אני לא בצוות, אני חייב למצוא חיים

• ותיקים
  • 3,809 הודעות

נכתב ב- ‎21/01/2013‏, ‎01:33

שאלון עם יו"ר עלה ירוק

http://news.walla.co...w=/2780/2607375

מי שלא מצביע הוא פראייר.

מנדט = מספר המצביעים חלקי 120. פתק לבן נחשב כמחאה, לא כהצבעה. הצבעה למפלגה שלא עוברת חסימה לא נכללת בחישוב המנדטים.
הדתיים מנצלים את רוב הקולות שלהם, החילונים קצת יותר מחצי.

מי שלא מצביע, בעצם תומך בעקיפין בסחטנות הפוליטית של ש"ס.

לכו להצביע.

השאלה למי יש להצביע?

ביבי בטח שלא

ש"ס לא

עצומה לישראל-ש"ס 2

מפלגות ערביות-למה מראים אותם בטלוזיה?

מפלגה ערבית=ש"ס

ש"ס-רוצים להפך את המדינה לדתית ונותנים הטבות לרבנים וחרדים

מפלגות ערביות-אין צורך להסביר

קודם כל - מראים את הערבים בטלוויזיה כי הם חלק מאזרחי מדינת ישראל, המדינה שייכת להם לא פחות ממה שהיא שייכת לנו וגם להם, כמו לך, מגיע ייצוג. זכותך לא להסכים עם המפלגות שלהם, אבל אתה חייב להבין שאתה חי במדינה דמוקרטית.

למי להצביע?
אני חושב שהבחירות האלה הן קודם כל כלכליות. איזו כלכלה אנחנו רוצים לראות במדינת ישראל. אם אתה מאמין בסוציאל-דמוקרטיה יש לך את מרצ והעבודה. אם אתה מאמין בכלכלה מעורבת יש לך את ציפי לבני והתנועה. אם אתה מאמין בקפיטליזם וימין כלכלי יש לך את לפיד. אני לא מצפה מאף אחד שיתעלם מהנושאים המדיניים ויבחר רק לפי המצע הכלכלי, ככה שאפילו אם אתה סוציאל-דמוקרט אני מתקשה להאמין שתשים את הפתק של מרצ. בדיוק בשביל פשרה כזאת, בין נושאים מדיניים-בטחוניים לנושאים כלכליים, יש בשבילך את מפלגת העבודה.

#123 Godfather

Godfather

GoodFella

• Q-Fame
  • 6,775 הודעות

נכתב ב- ‎21/01/2013‏, ‎03:02

זה באמת בחירות שבהן כולנו מפסידים. אין אף מועמד שהייתי רוצה אותו כראש ממשלה.
  • Sparkles אוהב את זה

"אני לא יכול להשתנות! אני כמו זיקית - תמיד לטאה!"
-טרייסי ג'ורדן, 30 רוק

#124 Cokegod

Cokegod

• רשומים
  • 2,321 הודעות

נכתב ב- ‎21/01/2013‏, ‎15:02

זה באמת בחירות שבהן כולנו מפסידים. אין אף מועמד שהייתי רוצה אותו כראש ממשלה.

רק צריך לזכור שעם איך ששיטת הבחירות עובדת בארץ אנשים לא מצביעים לראשות הממשלה אלא למפלגות, ככה שאני במקומך הייתי בודק מי בדיוק נמצא ברשימה של כל מפלגה ואת מי הקול שלך יכול להכניס לכנסת. אם אתה לא מוצא כזאת מפלגה, אני אישית הייתי פשוט בוחר במפלגה כמו ארץ חדשה, כי הרי בכל מקרה עדיף עוד 2-3 ח"כים ששמים להם כמטרה מרכזית לפרק את הקשר בין ההון לשלטון על פני עוד איזה ח"כ שאף אחד לא מכיר וגם לא יעשה יותר מדי.

אגב, זה למה גם אם הייתי מסכים אם הדעות של בנט לא הייתי בוחר בבית היהודי, כי הרי על פי כל סקר בנט ואלו שבאמת תומכים בו ומסכימים איתו יכנסו לכנסת גם בלי עוד קול. מה שעוד קול לבית היהודי כן יכול לעשות זה להכניס את מספר 13 (אדם חרדי שמתנגד לשירת נשים) או 14 (קיצוני שרוצה לפוצץ את כיפת הסלע ולבנות שם בית מקדש שלישי), אנשים שאני לא חושב שרוב מצביעי הבית היהודי רוצים שיהיו בכנסת.

בנוסף אם אתה באמת לא מוצא מועמד שאתה חושב שמתאים לראשות הממשלה בבחירות עכשיו, הייתי ממליץ לך להצביע למפלגה שכנראה לא תצטרף לקואליציה תחת ביבי, מה שיהפוך את הקואליציה בכנסת ה-19 לשבירה יותר ויכול לגרור בחירות מוקדמות שיגרמו למועמדים חדשים לראשי ממשלה די בקרוב.
פטריוטיזם היא דרכו של האוויל לומר שארצו נעלה על האחרות רק מכיוון שנולד בה.

#125 IlanVic

IlanVic

• ותיקים
  • 3,809 הודעות

נכתב ב- ‎22/01/2013‏, ‎03:36

למה הצבעה למפלגות שלא יעברו את אחוז החסימה עלולה להבטיח את המשך שלטון נתניהו:
http://www.haaretz.c...nions/1.1911778

#126 King James

King James

לא יעזור לכם, אני לא זז מפה

• מתרגמי רשת
  • 5,579 הודעות

נכתב ב- ‎22/01/2013‏, ‎08:39

WTF? מה זה הסקר הזה?
11 חושבים ששלי ראויה להיות ראש ממשלה? היא בדיחה מהלכת ובעיקר מזויפת...
  • Reckoner אוהב את זה
תמונה שפורסמה

#127 IlanVic

IlanVic

• ותיקים
  • 3,809 הודעות

נכתב ב- ‎22/01/2013‏, ‎09:11

WTF? מה זה הסקר הזה?
11 חושבים ששלי ראויה להיות ראש ממשלה? היא בדיחה מהלכת ובעיקר מזויפת...

ו-24 אנשים כאן רוצים את ביבי ראש ממשלה. אותו ביבי שהוא מקצץ בשירותים לאזרח? שהוא גרם לגרעון של 50 מיליארד שקל בגלל הטבות לטייקונים? שהוא מסר נכסים של המדינה אליהם? שהוא מוליך אותנו לבידוד מדיני? שהוא לא מפרסם מצע או תכנית כדי להוציא אותנו מהבוץ שהוא הביא אותנו אליו? שמחירי הדירות עלו ב-48 אחוז מאז שנבחר? שהפערים צמחו בתקופתו לשיא? שחלק גדול יותר מהעובדים עניים? ששליש מהילדים עניים? שההישג המשמעותי שלו הוא שלא הושמדנו? כל אחד עדיף עליו, בוודאי אדם שמתכנן להגדיל את השירותים לאזרח על חשבון מס לטייקונים ולחברות הגדולות. למה להצביע בניגוד לאינטרסים שלך? רק בגלל שביבי ידפוק ת'ערבים? הבן אדם גרם נזק בבריאות, בחינוך, בדיור וברווחה וצריך לשלוח אותו הביתה. רק לא ביבי.
  • liverpool אוהב את זה

#128 King James

King James

• מתרגמי רשת
  • 5,579 הודעות

נכתב ב- ‎22/01/2013‏, ‎09:40

ומה עם הביטחון?
מה שלי תעשה שם? איזה מושג יש לה?
אז תוריד את מחירי הדירות והמיסים, ובעת מלחמה מה יעזור לך מחיר הבית אם הוא יפגע מטיל?
  • orelzor אוהב את זה
תמונה שפורסמה

#129 IlanVic

IlanVic

• ותיקים
  • 3,809 הודעות

נכתב ב- ‎22/01/2013‏, ‎09:46

ומה עם הביטחון?
אז תוריד את מחירי הדירות והמיסים, ובעת מלחמה מה יעזור לך מחיר הבית אם הוא יפגע מטיל?

תהיה בטוח ששלי תמנה שר בטחון מקצועי מבחוץ שיהיה עדיף פי אלף על שר הבטחון שיהיה עם ביבי. זה יכול להיות, למשל, גבי אשכנזי.

ומי שיחליט בסופו של דבר מי יתקוף את איראן או לא זה לא ראש ממשלת ישראל, אלא נשיא ארצות הברית. בהתחשב ביחסים בין נתניהו לבין אובמה, הסיכוי שאובמה יסכים לשתף איתנו פעולה בעניין אפסי ודמיוני.
  • אבי ד, Sparkles ו BBLN אוהבים את זה

#130 King James

King James

• מתרגמי רשת
  • 5,579 הודעות

נכתב ב- ‎22/01/2013‏, ‎10:16

ומה עם הביטחון?

תהיה בטוח ששלי תמנה שר בטחון מקצועי מבחוץ שיהיה עדיף פי אלף על שר הבטחון שיהיה עם ביבי. זה יכול להיות, למשל, גבי אשכנזי.

ומי שיחליט בסופו של דבר מי יתקוף את איראן או לא זה לא ראש ממשלת ישראל, אלא נשיא ארצות הברית. בהתחשב ביחסים בין נתניהו לבין אובמה, הסיכוי שאובמה יסכים לשתף איתנו פעולה בעניין אפסי ודמיוני.

גבי אשכנזי בכנסת?
ואחרי כל הביזיון בפרשת הרפז אני לא חושב שמישהו ימנה אותו לאיזה תפקיד בכיר בממשלה הזאת, למרות שאני חושב שהוא היה הרמטכ"ל הכי טוב של צה"ל.

נתניהו אמר שלאיראן לא תהיה פצצה, בינתיים אין לה ואני לא יודע אם מחכים לאחרי הבחירות.
וגם אובמה אמר שלאיראן לא תהיה פצצה, אז אני לא חושב ששניהם ישברו את המילה שלהם...
זה לא מסוכן רק לנו אלא גם לארה"ב.

תצא מהסרט שאתה חי בו, הפלסטינים והאיראנים רוצים אותנו מתים, נקודה.
לא אכפת להם אם יש פה רצון ל2 מדינות ל2 עמים, ברגע שתתן להם את זה הם ירצו את השאר כמו שקרה בעבר...
אתה חושב שאם שטח של מדינת ישראל יקטן זה יעשה פה שלום? אנחנו נהייה צמח קטן בתוך מדבר ערבי, נמות תוך שנייה...
בסופו של דבר לנו יש מדינה, לעם היהודי במדינת ישראל, אין פה וויכוח.
הפלסטינים רוצים מדינה, אין להם מדינה(משקיפה או איך שקראו להם באו"ם זה על הנייר, כלום לא השתנה), מנהיגים אותם ארגון טרור, אתה חי בסרט ועושה צחוק מעצמך.
עם מי אתה רוצה לעשות שלום? הם ברברים, הם חיים בתקופת האבן, גוררים לי אנשים ברחוב קשורים לאופנוע, מוציאים להורג בפומבי בסקילה, שוחטים אנשים כל יום, יורים טילים על אוזרים מאוכלסים.

שאלה לי אלייך, בעצם שתי שאלות.
שים לי פלסטיני מעזה ברחוב בישראל, מה קורה לו?
שים לי ישראלי יהודי בעזה ברחוב, מה קורה לו?

תענה לי על זה ואני מתעקש שלא תתחמק.
תמונה שפורסמה

#131 IlanVic

IlanVic

• ותיקים
  • 3,809 הודעות

נכתב ב- ‎22/01/2013‏, ‎10:40

ומה עם הביטחון?

גבי אשכנזי בכנסת?
ואחרי כל הביזיון בפרשת הרפז אני לא חושב שמישהו ימנה אותו לאיזה תפקיד בכיר בממשלה הזאת, למרות שאני חושב שהוא היה הרמטכ"ל הכי טוב של צה"ל.

נתניהו אמר שלאיראן לא תהיה פצצה, בינתיים אין לה ואני לא יודע אם מחכים לאחרי הבחירות.
וגם אובמה אמר שלאיראן לא תהיה פצצה, אז אני לא חושב ששניהם ישברו את המילה שלהם...
זה לא מסוכן רק לנו אלא גם לארה"ב.

תצא מהסרט שאתה חי בו, הפלסטינים והאיראנים רוצים אותנו מתים, נקודה.
לא אכפת להם אם יש פה רצון ל2 מדינות ל2 עמים, ברגע שתתן להם את זה הם ירצו את השאר כמו שקרה בעבר...
אתה חושב שאם שטח של מדינת ישראל יקטן זה יעשה פה שלום? אנחנו נהייה צמח קטן בתוך מדבר ערבי, נמות תוך שנייה...
בסופו של דבר לנו יש מדינה, לעם היהודי במדינת ישראל, אין פה וויכוח.
הפלסטינים רוצים מדינה, אין להם מדינה(משקיפה או איך שקראו להם באו"ם זה על הנייר, כלום לא השתנה), מנהיגים אותם ארגון טרור, אתה חי בסרט ועושה צחוק מעצמך.
עם מי אתה רוצה לעשות שלום? הם ברברים, הם חיים בתקופת האבן, גוררים לי אנשים ברחוב קשורים לאופנוע, מוציאים להורג בפומבי בסקילה, שוחטים אנשים כל יום, יורים טילים על אוזרים מאוכלסים.

שאלה לי אלייך, בעצם שתי שאלות.
שים לי פלסטיני מעזה ברחוב בישראל, מה קורה לו?
שים לי ישראלי יהודי בעזה ברחוב, מה קורה לו?

תענה לי על זה ואני מתעקש שלא תתחמק.

לא, אין חובה ששר יהיה חבר כנסת. למעשה היום יש שני שרים מקצועיים שמינו אותם במיוחד והם לא בכנסת. הממשלה זה גוף נפרד. אני מעדיף את התסריט הזה על פני התסריט שבוחרים רמטכ"ל מרשימה מצומצת ולא משהו בכלל של חברי כנסת בקואליציה משיקולים פוליטים. יחימוביץ' תוכל לבחור איזה שר ביטחון שהיא רוצה או את שאול מופז, שאני בכלל לא בטוח שהוא פחות טוב מבוגי יעלון.

היום ידוע דבר אחד - לישראל אין יכולת לתקוף לבדה את איראן כדי למנוע ממנה גרעין והיא לא תעשה זאת. אם היא תרצה, היא תצטרך את תמיכת ארצות הברית. אני חושב שצריך לומר את האמת הקשה, שאין שום דרך למנוע גרעין איראני, בטח שלא תחת שלטונו של ביבי. אני לא רואה מצב שאובמה נותן לביבי את הג'אסטה הזאת ולוקח כזה סיכון. תקיפה באיראן תגרום למלחמה איזורית שבה יהרגו מעל ל-500 הרוגים ישראלים, כך שגם אם איראן תותקף - אני לא מאמין שזה יגרום לביטחון. לאיראנים יש הרי מאגר עצום של טילים לא-גרעיניים שיכולים לגרום להרס רב בערי ישראל.

יכול להיות שחלק גדול מהפלסטינים והאיראנים רוצים אותנו מתים. לא מתווכח עם העובדה הזאת. השאלה היא מה הפתרון. האם הפתרון הוא להמשיך לשלוט על העם הפלסטיני ולשלול לו זכויות אזרח? האם הפתרון הוא להמשיך לתחזק את הכיבוש? האם לנצח יהיה שקט בגדה המערבית? אני בטוח שלא. קודם כל אין לזה תקדים בהיסטוריה, ולא היה עם שנשאר כבוש לנצח. אתה רואה כבר היום התחלה של התקוממות עממית בגדה המערבית. התחלה של אינתיפאדה וחיזוק חמאס. זאת תוצאה ישירה של המדיניות של ישראל, שבה היא נותנת הישגים לחמאס בעזה, אבל מענישה את המתונים שבראשם אבו-מאזן שסך הכל מבצעים צעדים דיפלומטים להשגת החופש שלהם, קוראת להם "טרוריסטים דיפלומטים" ומאיימת לגרש אותם מהגדה. הפלסטינים רואים מה התגובה שלנו למהלכים שהם מבצעים, וכשהם מבינים שאנחנו מבינים רק כח - הם משתמשים בכח. אין סיבה להניח שהם מטומטמים.

אין ויכוח לגבי זכותנו למדינה בארץ ישראל וזכותנו להגדרה עצמית בתור העם היהודי. אין גם ויכוח בעולם לגבי זכותם של הפלסטינים למדינה וזכותם להגדרה עצמית. המצב הנוכחי, שרק היהודים נהנים ממדינה ריבונית ומזכותם להגדרה עצמית לא יכול להמשך. ההיסטוריה מוכיחה שכאשר אתה מחזיק עם שלם תחת מגף, התוצאות בסופו של דבר עגומות. הפתרון שלי הוא הסדר מדיני עם המתונים. עם אבו-מאזן. אני לא אגיד לך פה שהוא פרטנר מושלם, ואני מניח שהוא יודע להתעקש על העקרונות שלו, אבל הוא המנהיג הפלסטיני המתון אי פעם והמתון שיהיה אי פעם, ואפשר, אם רק רוצים, להגיע איתו להסכם שלום. אני חושב שחלוקת הארץ לשתי מדינות במסגרת של הסדר זה אינטרס ישראלי-פלסטינאי משותף, ואנחנו מפסידים המון שאנחנו מבזבזים את השנים שבהם הוא מנהיג את הפלסטינים. גם עבדאללה וגם נאצר היו דיקטטורים ברברים, ועדיין - ביצענו איתם שלום איתם ואני לא חושב שמישהו היום חושב שזאת הייתה טעות.

אני לא יודע מה יקרה. לינצ'ים יכולים להתרחש גם לערבים (כמו שראינו בלינץ' שהתרחש בירושלים, שערבי הותקף מול עשרות עדים ואלה שהתקיפו אותו הואשמו בהסתה) וגם ליהודים, ואני מניח שליהודי יש יותר סיכוי לחטוף לינץ'. אבל מה זה משנה? כן. אנחנו דמוקרטים יותר. כן. הם ברברים הרבה יותר. כן. הבטחון של מיעוטים ברחובות אצלנו הוא טוב יותר מאצלם. זה אומר שאנחנו לא יכול לעשות איתם הסכם שלום? זה אומר שאנחנו יכולים לנהל משטר צבאי נגדם? זה אומר שאנחנו יכולים לשלול להם זכויות אזרח ואת הזכות להגדרה עצמית? לא. יש שתי פתרונות פרקטיים לסכסוך: שתי מדינות לשני עמים והפרדה אתנית (אולי עם מיעוטים לאומיים בשני הצדדים), או מדינה דו-לאומית על כל השטח. אם כבר, אז זאת סיבה (די טובה) לפסול את הפתרון הדו-לאומי. זאת גם הסיבה שהפתרון הדו-לאומי נכשל בכל העולם ואני חושב שאין טעם לבצע אותו כאן.

ואחרי שאמרתי את זה - הבחירות האלה הן פחות על העניינים האלה ויותר על תקציב 2013, שבגללן נתניהו הלך לבחירות.

#132 King James

King James

• מתרגמי רשת
  • 5,579 הודעות

נכתב ב- ‎22/01/2013‏, ‎11:26

עזוב אנחנו טוחנים מים..
אף אחד מאיתנו לא ישנה את הדעות שלו.

מבחינתי, לשים לשלי יחימוביץ פתק בקלפי = פתק לבן.
היא לא יכולה להרכיב ממשלה!
גם אם יהיו לה 25 מנדטים דימיוניים...
תמונה שפורסמה

#133 orelzor

orelzor

אני בחבר'ה

• רשומים
  • 845 הודעות

נכתב ב- ‎22/01/2013‏, ‎11:39

וואלה אני מסכים אחד לאחד עם דודי למרות שהצבעתי הבית היהודי חח...
  • d1f2 ו King James אוהבים את זה

#134 Reckoner

Reckoner

כבר זוכרים את השם שלי

• מתרגמי רשת
  • 389 הודעות

נכתב ב- ‎22/01/2013‏, ‎11:42

גם אני מסכים איתו, והצבעתי הבית היהודי. ככל שהם יהיו יותר חזקים, ככה יש יותר סיכוי שביבי יצרף אותם לקואליציה, ואז תהיה ממשלת ימין.
  • d1f2 אוהב את זה

#135 RuinSain

RuinSain

https://taamtov.net

• מתרגמי רשת
  • 2,407 הודעות

נכתב ב- ‎22/01/2013‏, ‎11:53

מי הצביע כבר?
אני הצבעתי ליכוד.

dLORI9W.png  

#136 SnirJa

SnirJa

Rolling Supreme

• ותיקים
  • 10,533 הודעות

נכתב ב- ‎22/01/2013‏, ‎12:11

הבית היהודי.
  • d1f2 ו orelzor אוהבים את זה

gg1209191.jpg

בית"ר

במאבק עיקש ואכזר,

בדם ויזע,

לא נחנו אף רגע,

שיחקנו עם הלב והנשמה,

בוגרים וגם נוער,

גביע ותואר,

נרומנה בעוז והדר.

#137 IlanVic

IlanVic

• ותיקים
  • 3,809 הודעות

נכתב ב- ‎22/01/2013‏, ‎12:30

עזוב אנחנו טוחנים מים..
אף אחד מאיתנו לא ישנה את הדעות שלו.

מבחינתי, לשים לשלי יחימוביץ פתק בקלפי = פתק לבן.
היא לא יכולה להרכיב ממשלה!
גם אם יהיו לה 25 מנדטים דימיוניים...

כרגע הכי חשוב לבנות אלטרנטיבה שלטונית מהאופוזיציה. ואם שלי תשיג 25 מנדטים יהיו לה יותר מנדטים מהליכוד ללא ליברמן והנשיא יטיל עליה את הרכבת הממשלה.

#138 אבי ד

אבי ד

• מתרגמי רשת
  • 3,208 הודעות

נכתב ב- ‎22/01/2013‏, ‎12:53

מה שבזוי בעיני זה שביבי הוכיח מעל לכל ספק שהוא לא ראוי להיות ראש-ממשלה, הוא בסך הכל שליח של הטייקוניאדה - אל תתייחסו למה שביבי אומר, התייחסו למה שהוא עושה! האיש הזה הוא אנטי-חברתי מובהק! הוא חילק במתנה קרוב ל-30 מיליארד שח לעשירים ביותר, שממש לא זקוקים לכסף הזה כדי להתקייים, ולקח מאלה שבקושי שורדים! חברה שבה קרוב לשליש מהעם מתחת לקו-העוני, זו חברה שנמצאת בסכנת הכחדה - לא כתוצאה מאיום מבחוץ, אלא כתוצאה מאיום מבפנים!

החברה הישראלית הוכיחה שהיא מסוגלת להתמודד בהצלחה מול כל איום חיצוני עליה - אך אין חברה שיכולה להתמודד עם סכנת קריסה מבפנים! זו הסכנה האמיתית לישראל!

וזה לגמרי לא במקרה שביבי לא מפרסם מצע...
  • IlanVic, liverpool ו as2330 אוהבים את זה

[אתר סטייל-ויקי עבור מתרגמים חדשים וותיקים - מתרגום לתרגום]

06cb46e4f9bcb808d0844a474824420c.png

#139 Pamidor

Pamidor

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 465 הודעות

נכתב ב- ‎22/01/2013‏, ‎12:57

הכי קרובים ללהיות ריאלים אלה עלה ירוק ויאיר לפיד, אני עד לרגעים אלה עדיין מתלבט למי לשים את הפתק בקלפי היום. מצד אחד, עלה ירוק ובגדול, כל המצע שלהם עומד בדעותי, ברוח הליברטריאניזם, ומצד שני, אני פוחד שהם לא יעברו את אחוז החסימה או שלא יהיה להם כוח השפעה מספיק גדול ולכן אולי אצביע ללפיד.

#140 אבי ד

אבי ד

• מתרגמי רשת
  • 3,208 הודעות

נכתב ב- ‎22/01/2013‏, ‎13:00

לפי הניסיון ברוב המכריע של מערכות הבחירות, עדיף ללכת על אלה שבטוח יעברו את אחוז החסימה, אחרת הקול שלך הלך לאיבוד במקרה הטוב, ובמקרה הרע נספר דווקא עבור הצד השני!...
  • d1f2 ו IlanVic אוהבים את זה

[אתר סטייל-ויקי עבור מתרגמים חדשים וותיקים - מתרגום לתרגום]

06cb46e4f9bcb808d0844a474824420c.png

0 משתמשים קוראים נושא זה

0 משתמשים, 0 אורחים, 0 משתמשים אנונימיים