ומה עם הביטחון?
מה שלי תעשה שם? איזה מושג יש לה?
אז תוריד את מחירי הדירות והמיסים, ובעת מלחמה מה יעזור לך מחיר הבית אם הוא יפגע מטיל?
תהיה בטוח ששלי תמנה שר בטחון מקצועי מבחוץ שיהיה עדיף פי אלף על שר הבטחון שיהיה עם ביבי. זה יכול להיות, למשל, גבי אשכנזי.
ומי שיחליט בסופו של דבר מי יתקוף את איראן או לא זה לא ראש ממשלת ישראל, אלא נשיא ארצות הברית. בהתחשב ביחסים בין נתניהו לבין אובמה, הסיכוי שאובמה יסכים לשתף איתנו פעולה בעניין אפסי ודמיוני.
גבי אשכנזי בכנסת?
ואחרי כל הביזיון בפרשת הרפז אני לא חושב שמישהו ימנה אותו לאיזה תפקיד בכיר בממשלה הזאת, למרות שאני חושב שהוא היה הרמטכ"ל הכי טוב של צה"ל.
נתניהו אמר שלאיראן לא תהיה פצצה, בינתיים אין לה ואני לא יודע אם מחכים לאחרי הבחירות.
וגם אובמה אמר שלאיראן לא תהיה פצצה, אז אני לא חושב ששניהם ישברו את המילה שלהם...
זה לא מסוכן רק לנו אלא גם לארה"ב.
תצא מהסרט שאתה חי בו, הפלסטינים והאיראנים רוצים אותנו מתים, נקודה.
לא אכפת להם אם יש פה רצון ל2 מדינות ל2 עמים, ברגע שתתן להם את זה הם ירצו את השאר כמו שקרה בעבר...
אתה חושב שאם שטח של מדינת ישראל יקטן זה יעשה פה שלום? אנחנו נהייה צמח קטן בתוך מדבר ערבי, נמות תוך שנייה...
בסופו של דבר לנו יש מדינה, לעם היהודי במדינת ישראל, אין פה וויכוח.
הפלסטינים רוצים מדינה, אין להם מדינה(משקיפה או איך שקראו להם באו"ם זה על הנייר, כלום לא השתנה), מנהיגים אותם ארגון טרור, אתה חי בסרט ועושה צחוק מעצמך.
עם מי אתה רוצה לעשות שלום? הם ברברים, הם חיים בתקופת האבן, גוררים לי אנשים ברחוב קשורים לאופנוע, מוציאים להורג בפומבי בסקילה, שוחטים אנשים כל יום, יורים טילים על אוזרים מאוכלסים.
שאלה לי אלייך, בעצם שתי שאלות.
שים לי פלסטיני מעזה ברחוב בישראל, מה קורה לו?
שים לי ישראלי יהודי בעזה ברחוב, מה קורה לו?
תענה לי על זה ואני מתעקש שלא תתחמק.