עבור אל תוכן

חוקי הפורום - נא לקרוא

תמונה

באמת שהרסתם את חווית הצפיה עם הפורמט הזה

• אנא התחבר בכדי להגיב
185 תגובות לנושא זה

#141 gal889

gal889

אני קצת ביישן

• רשומים
  • **
  • 44 הודעות

נכתב ב- ‎26/01/2011‏, ‎17:42

כולכם כפויי טובה יאללה כולה קרדיט קטן מה ניסגר איתכם למה בערוץ 22 10 ועוד ערוצים אין אז דייי אתם סתם מזיינים תשכל

*הלוגו של הערוצים המסחריים הרבה יותר קטן ולא כולל כל מיני הערות/טקסטים מתחלפים.
*בערוץ 10/22 יש לוגו אחד של הערוץ. במקרה שלנו יש שתיים של הערוץ ושל Q מה שגורם לתפיסה מיותרת על המסך והסחת דעת.
*בערוץ 10/22 לא גורמים לכתוביות להראות מקוטעות/מחוררות מה שפוגע ומסיח את הדעת.
*מי שבחר להוריד פרק מהאינטרנט כנראה לא מעוניין לראות פרסומות/לוגויים/דברים מפריעים.

#142 ZIPC

ZIPC

ירוק לנצח.

• Q-Subber
  • 13,692 הודעות

נכתב ב- ‎26/01/2011‏, ‎17:53

*הלוגו של הערוצים המסחריים הרבה יותר קטן ולא כולל כל מיני הערות/טקסטים מתחלפים.

דווקא הרבה פעמים כן.
יצא לי לראות את חדשות ערוץ 2 עם ספירה לאחור ל"אח הגדול", ואני בטוח שיש עוד הרבה דוגמאות.

*בערוץ 10/22 יש לוגו אחד של הערוץ. במקרה שלנו יש שתיים של הערוץ ושל Q מה שגורם לתפיסה מיותרת על המסך והסחת דעת.

יצא לי לראות כמה פעמים ב-Hot שהם משאירים את הסמל של הערוץ המקורי שבו שודרה הסדרה (abc/fox/לא משנה) ומוסיפים את הסמל של HOT.

*בערוץ 10/22 לא גורמים לכתוביות להראות מקוטעות/מחוררות מה שפוגע ומסיח את הדעת.
*מי שבחר להוריד פרק מהאינטרנט כנראה לא מעוניין לראות פרסומות/לוגויים/דברים מפריעים.

אם התרגומים שלנו לא טובים לך, אל תשתמש בהם.
אנחנו לא חייבים לעשות תרגום שמספק אותך מבחינת הופעת הכתוביות.
תגיד תודה שאנחנו עושים תרגום בכלל.

#143 gal889

gal889

אני קצת ביישן

• רשומים
  • **
  • 44 הודעות

נכתב ב- ‎26/01/2011‏, ‎18:01

אני לא ישתמש בהם, כמו עוד רבים שיחכו לתרגום בטורק או כל אתר אחר כי זה מה שאתם גורמים לנו לעשות..או לעבור לאנגלית שם אין משטר דיקטטורי בכל מה שקשור בכתוביות חופשיות ברשת.

ודרך אגב

כי באג לא חייב להופיע בכל השילובים, המקרים והזמן.
אם הכתובית מופיעה נכון עם VSFilter* ואצלך בנגן לא- יש באג בנגן.
וסתם על הדרך: MPC-HC משתמש באותו הקוד (בדיוק) של VSFilter. זו אחת הסיבות שהוא מומלץ לניגון תקין של הכתוביות החדשות.

יש לך פה הנחה מוטעית, הבאג הוא לא בנגן פשוט כל הקומבינות שעשו על מנת להקשות על קריעת התרגום הם לא חוקיות מבחינת קוד ולכן הנגן לא מכיר אותם/יוצר תקיעות. זה שנגנים אחרים קוראים יחסית סביר זה כי הם מתעלמים מאותם "שגיאות". אותו דבר לגבי כל עניין הדפדפנים זה לא שב FF יש באגים פשוט הוא תוכנן לקרוא אתרים שכתובים בפורמט נכון ובלי שגיאות קוד.

#144 Superb

Superb

רציני? 10,000 הודעות!?

• Q-Fame
  • 17,865 הודעות

נכתב ב- ‎26/01/2011‏, ‎18:09

כל הקומבינות שעשו על מנת להקשות על קריעת התרגום הם לא חוקיות מבחינת קוד

טעות.
הן לא חוקיות מבחינת הקוד של הנגן שלך.
כיוון שאין סטנדרט רשמי ל-IDX/SUB, אנשים משתמשים בקוד הפענוח של guliverkli (פרוייקט המקור של Gabest; היוצר של ה-IDX/SUB) כ-Specifications של הפורמט.
אם אותו שחרור ה-IDX/SUB מתנגן ב-VSFilter, אך לא ב-X, המשמעות היחידה היא שב-X יש באג בפענוח.
אין כאן אפילו דיון.
אני לא מניח זאת. אני מסיק זאת.

אם אתה טוען שהפורמט ש-Qsubs משחררים אינו תואם לפורמט, אני מאתגר אותך למצוא איזה חלק אינו תקין.
ברור לי שלא תמצא, כי הוא תקין לחלוטין (ולכן VSFilter מציג אותו כראוי).

#145 ZIPC

ZIPC

ירוק לנצח.

• Q-Subber
  • 13,692 הודעות

נכתב ב- ‎26/01/2011‏, ‎18:10

אני לא ישתמש בהם, כמו עוד רבים שיחכו לתרגום בטורק או כל אתר אחר כי זה מה שאתם גורמים לנו לעשות..או לעבור לאנגלית שם אין משטר דיקטטורי בכל מה שקשור בכתוביות חופשיות ברשת.

למה לחכות ל-SRT בטורק, אם ה-SRT תמיד יופיע קודם בסאבסנטר וסרטים?

#146 gal889

gal889

אני קצת ביישן

• רשומים
  • **
  • 44 הודעות

נכתב ב- ‎26/01/2011‏, ‎18:24

כל הקומבינות שעשו על מנת להקשות על קריעת התרגום הם לא חוקיות מבחינת קוד

טעות.
הן לא חוקיות מבחינת הקוד של הנגן שלך.
כיוון שאין סטנדרט רשמי ל-IDX/SUB, אנשים משתמשים בקוד הפענוח של guliverkli (פרוייקט המקור של Gabest; היוצר של ה-IDX/SUB) כ-Specifications של הפורמט.
אם אותו שחרור ה-IDX/SUB מתנגן ב-VSFilter, אך לא ב-X, המשמעות היחידה היא שב-X יש באג בפענוח.
אין כאן אפילו דיון.
אני לא מניח זאת. אני מסיק זאת.

אם אתה טוען שהפורמט ש-Qsubs משחררים אינו תואם לפורמט, אני מאתגר אותך למצוא איזה חלק אינו תקין.
ברור לי שלא תמצא, כי הוא תקין לחלוטין (ולכן VSFilter מציג אותו כראוי).

תעשה ניסוי ותוריד את הלוגו שנועד למנוע קריעה ותראה שכל נגן/סטרימר שנועד לקרוא IDX/SUB, יקרא את ה IDX/SUB בצורה טובה. מסקנה מה שגורם לתקיעות זה הלוגו..וזה הגיוני כי כשחושבים על זה הפורמט מיועד לתרגום, ולא לכל הקומבינות שהלבישו עליו.

#147 ZIPC

ZIPC

ירוק לנצח.

• Q-Subber
  • 13,692 הודעות

נכתב ב- ‎26/01/2011‏, ‎18:30

תעשה ניסוי ותוריד את הלוגו שנועד למנוע קריעה ותראה שכל נגן/סטרימר שנועד לקרוא IDX/SUB, יקרא את ה IDX/SUB בצורה טובה. מסקנה מה שגורם לתקיעות זה הלוגו..וזה הגיוני כי כשחושבים על זה הפורמט מיועד לתרגום, ולא לכל הקומבינות שהלבישו עליו.

מה הקשר? הינה דוגמא:
ב-DVD (הכוונה היא לאחד המקורי, של האולפנים) של "מחוז 9" (ובכל DVD אחר) יש תרגום בפורמט IDX/SUB.
בסרט "מחוז 9" יש המון שלטים על המסך תוך כדי דיבורים, אז כדי שהכל יהיה מתורגם, יש תרגום לשלטים שנמצא למעלה, ותוך כדי כתוביות למטה מתחלפות. הסרט עם התרגום הזה נמכר בחנויות ועובד בכל DVD.
זה עובד על אותו עיקרון כמו הלוגו שלנו.
הלוגו הוא לא הסיבה שה-IDX/SUB לא נתמך ע"י האקסטרימרים.

#148 Superb

Superb

רציני? 10,000 הודעות!?

• Q-Fame
  • 17,865 הודעות

נכתב ב- ‎26/01/2011‏, ‎18:44

אוקיי, בוא ואסביר לך כמו שמסבירים למישהו שלא מבין בפורמטים (רמז, רמז):

לפורמט IDX/SUB יש פיצ'רים:
א. פיצ'ר ראשון.
ב. פיצ'ר שני.
ג. פיצ'ר שלישי.
ד. פיצ'ר רביעי.

איך יודעים מהם הפיצ'רים? מביטים בקוד של היוצר שלו (Gabest).
כמו כן, קיים הפילטר ש-Gabest יצר (VSFilter), וקיים MPC-HC שמשתמש באותו הקוד, ושניהם כמובן תומכים בפיצ'רים א'-ד'.

במשך תקופה ארוכה אנשים משחררים לרשת קבצי IDX/SUB שמשתמשים בפיצ'רים א' ו-ב' בלבד.
ואז מגיעים כמה נגנים!
נגן X תומך בפיצ'רים א', ב' ו-ג' בלבד.
נגן Y תומך בפיצ'רים א', ב' ו-ד' בלבד.
נגן Z תומך בפיצ'רים א' ו-ב' בלבד.

לך, נגיד, יש את נגן Y.
אתה משתמש בו ומבסוט מהחיים, כי כל השחרורים שהורדת משתמשים רק בפיצ'רים א' ו-ב'.

פתאום באים Qsubs ומשחררים IDX/SUB שמשתמש בפיצ'רים א'-ד'.
זה לא עובד אצלך בנגן! כמובן שזה עובד בקוד של Gabest, כי הוא תומך בכל הפיצ'רים (הוא זה שיצר אותם)!

אתה בא ואומר ל-Qsubs: זו בעיה של השחרור שלכם!
Qsubs משיבים: זו בעיה בנגן שלך!

מי צודק? בעולם התוכנה, ברור ש-Qsubs צודקים.
האינדיקצייה היחידה האם שחרור ה-IDX/SUB תקין מגיעה מהקוד של Gabest. לא מהקוד בו משתמש נגן X, ולא מהקוד בו משתמש נגן Z.

עכשיו אתה בא ואומר: "אה! אבל הנה, אם אתם מפסיקים להשתמש בפיצ'ר ג' זה יעבוד אצלי!"
וואלה? באמת? איזה קטע מטורף. ממש גילינו את אמריקה!

כמו שאתה רואה (ומי שקורא את האשכול לכל אורכו יכול לראות מכל הודעה שנייה שלך): התהליך הלוגי והמסקנה שלך שגויים שניהם.
אתה פשוט בוחר להגיע למסקנה שנוחה לך!

ברור לי, ול-Qsubs, שהם יכולים לשחרר IDX/SUB שמשתמש בפחות פיצ'רים ובכך יתנגן ביותר מקומות.
אבל זה נוגד את המטרה. Qsubs מודעים לעובדה שרוב תוכנות הקריעה (ל-SRT) גם מתקשות עם תמיכה בפיצ'רים א'-ד', ולכן עושים בהם שימוש.

עכשיו מבין?

#149 eladfo

eladfo

אם אני לא בצוות, אני חייב למצוא חיים

• רשומים
  • 2,104 הודעות

נכתב ב- ‎26/01/2011‏, ‎19:02

כפוי טובה כמוך הרבה זמן לא פגשתי.
גם באת בטענות, גם קיבלת יחס מנומס הסבירו לך מאוד יפה איפה הבעיה (והיא אצלך בנגן אם עדיין לא הבנת !!!),
ועדיין בסופו של עניין אתה מתלונן ומאיים ש"לא תשתמש בתרוגמי הצוות". מפחיד משהו.

תאמין לי אף אחד לא צריכים גולשים אינפנטילים כמוך.
לך תעבור לטורק תחכה שם, תחכה כל כך הרבה. ונראה איך יתחייסו כשתעלה אליהם טענות.
או יותר טוב לך תוריד תרגום אנגלי. כי שם מישהו יספור את התלונות שלך.
העיקר תלך.
גם כן כאילו מישהו פה עובד אצלך, חוצפן!

Be the change you want to see in the world - Gandhi

#150 Undefinable

Undefinable

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 108 הודעות

נכתב ב- ‎26/01/2011‏, ‎19:16

אנשים מתקשים להבין שאף אחד לא חייב להם כלום!
כן, גם אותי עצבן כל העניין עם הכתוביות, ישבתי לא מעט זמן בשביל להוריד נגן חדש שיתמוך בפורמט הכתוביות החדש, אחרי שהתרגלתי כבר שנים לנגן ה BSPLAYER שלי.
עם זאת, אני מבין את סיבת המאבק והיא מוצדקת לגמרי. האנשים הללו מקדישים לא מעט מזמנם לכתיבת התרגום ולהגהות למינהן, ובסה"כ הם מבקשים מילת תודה על התרגום שעליו עמלו במקצועיות שעות על גבי שעות.
אז נכון שכל העניין מציק, אבל אני תומך בצוות ב-100%, העניין כמו כן עובד שכן בטורק לא מופיעים התרגומים האחרונים של "פרינג'" ו"המפץ הגדול" ואם הם אכן יופיעו זה יהיה מצחיק למדי עם הלוגו שחרוט בכתוביות :clap:
ככה יעשה לאיש אשר המלך חפץ בנפילתו! :q:
כל הטענות יש להפנות לטחורק, מאחר שהם עושים ככל העולה על רוחם עם תרגומים שלא שייכים להם, חוצפה שכזאת.

#151 gal889

gal889

אני קצת ביישן

• רשומים
  • **
  • 44 הודעות

נכתב ב- ‎26/01/2011‏, ‎19:54

מי צודק? בעולם התוכנה, ברור ש-Qsubs צודקים.
האינדיקצייה היחידה האם שחרור ה-IDX/SUB תקין מגיעה מהקוד של Gabest. לא מהקוד בו משתמש נגן X, ולא מהקוד בו משתמש נגן Z.

לפי העולם שלך רק QSUBS צודקים לא משנה מה. תצא קצת מהבועה, תקרא תגובות של אנשים,כנס לפורומים שהם לא שייכים לQSUBS תראה שהדעה בחוץ יותר קרובה לדעה שלי מאשר למה שאתם מעדיפים לחשוב. המאבק הזה מביא לכם רק נזק וזה שבטורק אין תרגום לסדרה X לא פוגע בהם בכלל כי גם ככה אנשים לא יורידו את התרגום כ SUB ואתה רואה את זה במספר ההורודות להאוס 9 יש יותר הורדות בטורק מאשר בסאבסנטר וזה רק מראה לכם שאנשים מעדיפים לחכות עוד כמה ימים ולהוריד תרגום נקי משטויות ולא להוריד אותו מסאבסנטר. אז אני לא מבין איך אתם יכולים להצהיר בצורה חותכת שהמאבק הזה הוכיח את עצמו..

ולכל המטיפים למיניהם, חלאס עם הסיסמאות אני יודע שאף אחד לא חייב לי כלום ואני ממש לא ניסיתי לאיים כשאמרתי שאני לא אוריד,אני בסך הכל מראה לאנשים שהם טועים, אתם רוצים ללקק כדי שלא יפסיקו לכם תרגומים אז בכיף אבל לא ככה יוצרים שינוי במשהו שמפריע לרוב.

#152 ZIPC

ZIPC

ירוק לנצח.

• Q-Subber
  • 13,692 הודעות

נכתב ב- ‎26/01/2011‏, ‎19:58

לפי העולם שלך רק QSUBS צודקים לא משנה מה.

העולם שלו לא משנה, במקרה הזה, Qsubs צודקים.
אם לפי העולם שלי אני תמיד צודק (מה שלא נכון), אז זה אומר שגם כל הדברים הנכונים שאמרתי לא נכונים?

תצא קצת מהבועה, תקרא תגובות של אנשים,כנס לפורומים שהם לא שייכים לQSUBS תראה שהדעה בחוץ יותר קרובה לדעה שלי מאשר למה שאתם מעדיפים לחשוב. המאבק הזה מביא לכם רק נזק וזה שבטורק אין תרגום לסדרה X לא פוגע בהם בכלל כי גם ככה אנשים לא יורידו את התרגום כ SUB ואתה רואה את זה במספר ההורודות להאוס 9 יש יותר הורדות בטורק מאשר בסאבסנטר וזה רק מראה לכם שאנשים מעדיפים לחכות עוד כמה ימים ולהוריד תרגום נקי משטויות ולא להוריד אותו מסאבסנטר. אז אני לא מבין איך אתם יכולים להצהיר בצורה חותכת שהמאבק הזה הוכיח את עצמו..

זה כי ב"סאבסנטר" נמחקו כל ההורדות של התרגום בפורמט המוגן, שהיו בערך אלפיים. תוסיף אלפיים למספר ההורדות בסאבסנטר ותשווה למספר ההורדות בטורק ותגיד לי מאיפה יותר אנשים הורידו.

#153 Superb

Superb

רציני? 10,000 הודעות!?

• Q-Fame
  • 17,865 הודעות

נכתב ב- ‎26/01/2011‏, ‎20:11

לפי העולם שלך רק QSUBS צודקים לא משנה מה. תצא קצת מהבועה

נתתי לך הסבר לוגי וטכני, ואתה אומר שאני ב"בועה" וב"עולם שלי".

תקרא תגובות של אנשים

קורא. תודה על ההצעה. איך לא חשבתי על זה בעצמי!

כנס לפורומים שהם לא שייכים לQSUBS

גולש בעשרות פורומים. תודה שוב על עוד הצעה מועילה.

תראה שהדעה בחוץ יותר קרובה לדעה שלי מאשר למה שאתם מעדיפים לחשוב.

מה זה משנה?
התרגומים החדשים פחות זמינים? ידוע.
בעלי סטרימרים מתקשים לנגנם? ידוע.
מה עוד? שאנשים קצת ממורמרים שלוקחים מהם משהו שהם התרגלו לקבל בצורה חופשית? ידוע.

המאבק הזה מביא לכם רק נזק

איך המאבק מביא נזק ל-Qsubs? איך משהו יכול להביא להם נזק?
המותג "Qsubs" אומר איכות ומהירות. שני אלה נשמרו.
הדבר היחיד שנפגע הוא ה"זמינות". עם זה Qsubs בחרו לחיות, בשביל להלחם על קבלת קרדיטים הוגנת.

וזה שבטורק אין תרגום לסדרה X לא פוגע בהם בכלל כי גם ככה אנשים לא יורידו את התרגום כ SUB

כאן אתה טועה. אנשים מורידים את התרגום. ואנשים צופים עם התרגום.
וזה שאני יכול להכנס לסאבסנטר וסרטים עכשיו ולהוריד תרגומים רבים (שעובדים אצלי יופי) שאין בטורק- זה פוגע ברלוונטיות של טורק.

ואתה רואה את זה במספר ההורודות להאוס 9 יש יותר הורדות בטורק מאשר בסאבסנטר וזה רק מראה לכם שאנשים מעדיפים לחכות עוד כמה ימים ולהוריד תרגום נקי משטויות ולא להוריד אותו מסאבסנטר. אז אני לא מבין איך אתם יכולים להצהיר בצורה חותכת שהמאבק הזה הוכיח את עצמו..

כמות ההורדות בטורק היא בכלל לא אינדיקצייה. למה? כי ב-SubsCenter יש קודם את ה-IDX/SUB. לך תדע כמה אנשים הורידו וצפו איתו!
הרי כתבו קישור אליו בהערה. (לא היה צריך להוריד את ה-SRT עם הקישור)
המאבק הזה הוכיח את עצמו משום שטורק מתרוקן מתרגומים טובים אשר זמינים במקומות אחרים.
הוא גם הוכיח את עצמו משום שלאנשים כמוך פתאום נפל האסימון, והם עתה רואים שהתרגומים החופשיים והתרומה של Qsubs הם דברים שאינם מובנים מאליו.

#154 gal889

gal889

אני קצת ביישן

• רשומים
  • **
  • 44 הודעות

נכתב ב- ‎26/01/2011‏, ‎20:15

אם לפי העולם שלי אני תמיד צודק (מה שלא נכון), אז זה אומר שגם כל הדברים הנכונים שאמרתי לא נכונים?

אם לפי העולם שלך אתה תמיד צודק אז כל הדברים הנכונים שאמרת נכונים כי אתה אמרת אותם ואתה תמיד צודק

#155 Superb

Superb

רציני? 10,000 הודעות!?

• Q-Fame
  • 17,865 הודעות

נכתב ב- ‎26/01/2011‏, ‎20:20

אם לפי העולם שלך אתה תמיד צודק אז כל הדברים הנכונים שאמרת נכונים כי אתה אמרת אותם ואתה תמיד צודק

אני לא חושב שהבנת את ZIPC.
נגיד מישהו חי בעולם שלו, בו הוא חושב שהוא צודק בהכל.
עכשיו הוא חושב A, B, C ו-D דברים.
האם זה שהבחור חי בעולם דימיוני משלו אומר משהו על נכונות הדברים בעולם האמיתי?
לא. יכול להיות עדיין שהם כולם נכונים. יכול להיות גם שהם כולם שגויים.

אה, והניסיון העלוב שלך להתעלם מכל ההסבר שנתתי (על תמיכה בפיצ'רים של ה-IDX/SUB) לא ילך לך. :q:
טעית, וזו לא בושה להודות בכך.
אם אתה עדיין לא חושב שטעית, הסבר לנו מדוע אתה צודק. ולא, לומר "כולם חושבים כמוני" זה לא הסבר.

#156 ZIPC

ZIPC

ירוק לנצח.

• Q-Subber
  • 13,692 הודעות

נכתב ב- ‎26/01/2011‏, ‎20:22

הכוונה שלי הייתה שלא משנה באיזה עולם אתה חי (אם העולם הזה נכון או לא), אם אמרת משהו נכון, הוא נכון.
Superb יכול לחיות בכל עולם שבא לו, גם אם זה עולם שבו 1+1=24. הוא אמר דבר טכני ונכון, אז גם אם 1+1=24, מה שהוא אמר נכון.

#157 gal889

gal889

אני קצת ביישן

• רשומים
  • **
  • 44 הודעות

נכתב ב- ‎26/01/2011‏, ‎20:40

אני לא חושב שהבנת את ZIPC.
נגיד מישהו חי בעולם שלו, בו הוא חושב שהוא צודק בהכל.
עכשיו הוא חושב A, B, C ו-D דברים.
האם זה שהבחור חי בעולם דימיוני משלו אומר משהו על נכונות הדברים בעולם האמיתי?
לא. יכול להיות עדיין שהם כולם נכונים. יכול להיות גם שהם כולם שגויים.

אה, והניסיון העלוב שלך להתעלם מכל ההסבר שנתתי (על תמיכה בפיצ'רים של ה-IDX/SUB) לא ילך לך. :q:
טעית, וזו לא בושה להודות בכך.
אם אתה עדיין לא חושב שטעית, הסבר לנו מדוע אתה צודק. ולא, לומר "כולם חושבים כמוני" זה לא הסבר.

קודם כל אתה שם לב שאתה תמד תמיד מגיב גם שלא פונים אלייך, וגם כשאתה לא קשור, וגם כשמדברים עם מישהו אחר אתה מגיב במקומו? אתה שם לב לזה כן? אולי אני מפספס פה משהו.
וההסבר שלך עם ה A B C D שאתה מתעקש לדחוף גם כשלא מדובר במתמטיקה, תקף לשני הכיוונים. כשתבין דבר איתי.
לא ניסיתי להתעלם מההסבר שלך על תולדות "גאבס" או איך שלא קוראים לו, כבר אמרתי לך מה דעתי בעניין ויקיפדיה, (פרוקיט מאוד מושקע וחשוב) אבל זה ממש לא מעניין את המשתמש הרגיל שבסך הכל רוצה להוריד תרגום ולצפות בו. אני צודק כי אני תיקנתי אותך כשניסית להראות שאתה חכם וקבעת שיש "באג" בנגנים שלא קוראים את הפורמט כמו שצריך אבל זה לא באג בנגנים זה פשוט פורמט שלא מזוהה עם כולם כי כנראה לא סתם בחרו שלא להכניס אותו לסטנדרט המקובל של קריאת כתוביות כי הוא מלא בפאקים ודורש מלא פילטרים ופאטשים כדי לעבוד כמו שצריך.תשלח מייל לחברת שפיתחה את BSPLAYER נראה אם הם מסכימים איתך לגבי הבאג הזה שמצאת אצלם..נראה מה הם יגידו בעניין. באמת שאני לא מבין בעניין אבל הגיון בריא אומר שאם כתובית תוקעת 10 נגנים ולא עובדת כמו שצריך, זה ממש לא "באג" בנגנים אלא שגיאה בפורמט עצמו. וכנראה שהפיצ'ר הזה של גאבס מלא תקלות אם בחרו שלא להשתמש בו ולא לתמוך בו

#158 Murdock

Murdock

גם אני קצת שלוגי

• חבר של כבוד
  • 10,482 הודעות

נכתב ב- ‎26/01/2011‏, ‎20:41

כולכם כפויי טובה יאללה כולה קרדיט קטן מה ניסגר איתכם למה בערוץ 22 10 ועוד ערוצים אין אז דייי אתם סתם מזיינים תשכל

אוי, האירוניה. :q:

#159 armadilo

armadilo

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 457 הודעות

נכתב ב- ‎26/01/2011‏, ‎20:46

אוי, האירוניה. :q:

אם מישהו לא הבין את מה שsarihell אמר/ה, אז זה הולך ככה (כולל פיסוק והסברים בסוגריים):
כולכם כפויי טובה (כל מי שבא בטענות לQ כפוי טובה). יאללה, כולה קרדיט קטן, מה ניסגר אתכם? למה, בערוץ 22 10 ועוד ערוצים אין??? - אז דייי! אתם סתם מזיינים תשכל!!!

#160 Murdock

Murdock

גם אני קצת שלוגי

• חבר של כבוד
  • 10,482 הודעות

נכתב ב- ‎26/01/2011‏, ‎20:49

חחח עכשיו זה הגיוני יותר.

0 משתמשים קוראים נושא זה

0 משתמשים, 0 אורחים, 0 משתמשים אנונימיים