בחירות 2013
נכתב ב- 22/01/2013, 13:51
לעלה ירוק עפ"י הסקרים יש סיכוי לעשות זאת ובגדול. אם כולם יגידו שזה לא יקרה, זה באמת לא יקרה ושום דבר לא ישתנה פה אף פעם.
הבעיה מתחילה כשאנשים חושבים שהמדינה היא האמא ואבא שלהם, צריכה לדאוג להם בהכל, במקום לעודד אותם לצאת לעבודה ולעודד שוק חופשי. אני כבר החלטתי, למרות ההתלבטות, אם לא ננסה, ויש לנו סיכוי גדול לעבור את אחוז החסימה, לעולם לא נצליח. אני קורא לכל מי שבפורום להצביע עלה ירוק בקלפי.
אחרת אתם מצביעים לשקרנים, מי שמצביע ביבי זה כמו שידפוק את עצמו בתחת, יכניס נקניקיה שחורה חזק לשם וידחוף, וכך את זה שמתחתו, וכן הלאה. יאיר הבנתי שהוא לא בדיוק כמו שהוא טוען שהוא, וגם בגלל עניין הקנאביס.
שלי יחימוביץ חיה בסרט, מרצ קיצונים מדי וסוציאליסטים מפגרים, בנט מסתתר מאחורי רשימה של דתיים קיצונים ולא מה שהוא טוען שהוא וכל השאר אין צורך להסביר. אם אתם מתכוונים להצביע למפלגה קטנה - רק עלה ירוק. המפלגה היחידה שיכולה לשנות משהו. לא רוצה לראות אנשים מצביעים ארץ חדשה או קדימה או ציפי לבני. אחרת עדיף כבר שתצביעו ביבי או העבודה.
נכתב ב- 22/01/2013, 14:00
נכתב ב- 22/01/2013, 14:04
כמו שהיא ויאיר לא באמת מתכוונים לפעול להפרדת דת ומדינה.
נכתב ב- 22/01/2013, 14:51
אתה מדבר שטויות.גבי אשכנזי בכנסת?
תהיה בטוח ששלי תמנה שר בטחון מקצועי מבחוץ שיהיה עדיף פי אלף על שר הבטחון שיהיה עם ביבי. זה יכול להיות, למשל, גבי אשכנזי.
ומה עם הביטחון?
מה שלי תעשה שם? איזה מושג יש לה?
אז תוריד את מחירי הדירות והמיסים, ובעת מלחמה מה יעזור לך מחיר הבית אם הוא יפגע מטיל?
ומי שיחליט בסופו של דבר מי יתקוף את איראן או לא זה לא ראש ממשלת ישראל, אלא נשיא ארצות הברית. בהתחשב ביחסים בין נתניהו לבין אובמה, הסיכוי שאובמה יסכים לשתף איתנו פעולה בעניין אפסי ודמיוני.
ואחרי כל הביזיון בפרשת הרפז אני לא חושב שמישהו ימנה אותו לאיזה תפקיד בכיר בממשלה הזאת, למרות שאני חושב שהוא היה הרמטכ"ל הכי טוב של צה"ל.
נתניהו אמר שלאיראן לא תהיה פצצה, בינתיים אין לה ואני לא יודע אם מחכים לאחרי הבחירות.
וגם אובמה אמר שלאיראן לא תהיה פצצה, אז אני לא חושב ששניהם ישברו את המילה שלהם...
זה לא מסוכן רק לנו אלא גם לארה"ב.
תצא מהסרט שאתה חי בו, הפלסטינים והאיראנים רוצים אותנו מתים, נקודה.
לא אכפת להם אם יש פה רצון ל2 מדינות ל2 עמים, ברגע שתתן להם את זה הם ירצו את השאר כמו שקרה בעבר...
אתה חושב שאם שטח של מדינת ישראל יקטן זה יעשה פה שלום? אנחנו נהייה צמח קטן בתוך מדבר ערבי, נמות תוך שנייה...
בסופו של דבר לנו יש מדינה, לעם היהודי במדינת ישראל, אין פה וויכוח.
הפלסטינים רוצים מדינה, אין להם מדינה(משקיפה או איך שקראו להם באו"ם זה על הנייר, כלום לא השתנה), מנהיגים אותם ארגון טרור, אתה חי בסרט ועושה צחוק מעצמך.
עם מי אתה רוצה לעשות שלום? הם ברברים, הם חיים בתקופת האבן, גוררים לי אנשים ברחוב קשורים לאופנוע, מוציאים להורג בפומבי בסקילה, שוחטים אנשים כל יום, יורים טילים על אוזרים מאוכלסים.
שאלה לי אלייך, בעצם שתי שאלות.
שים לי פלסטיני מעזה ברחוב בישראל, מה קורה לו?
שים לי ישראלי יהודי בעזה ברחוב, מה קורה לו?
תענה לי על זה ואני מתעקש שלא תתחמק.
בגלל אנשים שמצביעים כמוך מנהיג את הפלסטינים ארגון טרור. מצביעים כמוך היו מוציאים להורג פלסטיני אם גם כאן היה שולט ארגון טרור.
אם תבטיח את ביטחונם של הפלסטינים ותיתן להם להתבטא, אתה תראה שגם הם זקוקים לשלום.
מפלגת העבודה דאגה לביטחון האזרחים טוב יותר מכל שאר מפלגות הימין במשך שנים, לא כמו רה"מ הפחדן שיש לנו כרגע.
כשאתה בוחר בנט אתה בוחר מדינת הלכה, אתה בוחר בבידוד של ישראל, אתה בוחר להאמין לימין שרק מנסה להפחיד אותך בשביל עוד 4 שנים בשלטון.
- IlanVic ו liverpool אוהבים את זה
נכתב ב- 22/01/2013, 15:21
ברוב הקלפיות לא היו פתקים לעלה ירוק או לארץ חדשה
גועל נפש.. ולא לא מדובר פה בטעות
רק מראה כמה צריך את שתי המפלגות האלה חזק בתמונה
- BBLN אוהב את זה

נכתב ב- 22/01/2013, 15:26
לא זוכר אם ראיתי בקלפי שלי את ארץ חדשה אבל את עלה ירוק בוודאות ראיתי.בזיון!
ברוב הקלפיות לא היו פתקים לעלה ירוק או לארץ חדשה
גועל נפש.. ולא לא מדובר פה בטעות
רק מראה כמה צריך את שתי המפלגות האלה חזק בתמונה
נכתב ב- 22/01/2013, 15:43

נכתב ב- 22/01/2013, 15:49
אני אישית לא חושב שהיא מתאימה להיות ראש ממשלה, פשוט מבין שלושת האפשרויות שיש בסקר (שלא באמת הייתי רוצה אף אחד מהם בתור ראש ממשלה...) היא זאת שאני חושב שכדאי שתהיה ראש ממשלה.WTF? מה זה הסקר הזה?
11 חושבים ששלי ראויה להיות ראש ממשלה? היא בדיחה מהלכת ובעיקר מזויפת...
נכתב ב- 22/01/2013, 16:25
הצבעתי ב9 בבוקר...יש מצב שכבר הספיקו לשים מחדש.. בבוקר ברוב המקומות לא היה..
נכתב ב- 22/01/2013, 18:28
סיכויים מצוינים למהפך.
נכתב ב- 22/01/2013, 18:51
אתם רוצים מדינת הלכה? אל תתנו לבנט להטעות אותכם, הוא הפנים של המפלגה, אבל הוא לא לבד ברשימה.
חבל...
בכל מקרה, שמתי ז' בקלפי, תרתי משמע.
נמאס לי מהפוליטיקאים, כולם שווים לתחת.
- אבי ד, IlanVic, ravit ו-3 אחרים אוהבים את זה
"עבודה קשה משתלמת בעתיד, עצלנות משתלמת עכשיו"
- סטיבן רייט.
נכתב ב- 22/01/2013, 19:00
נכתב ב- 22/01/2013, 19:55
נקווה מאד למהפך. בכל אופן, כרגע אני די אופטימי.

נכתב ב- 22/01/2013, 20:11
- IlanVic, ravit ו Sparkles אוהבים את זה
נכתב ב- 22/01/2013, 22:14
- as2330 אוהב את זה
נכתב ב- 22/01/2013, 22:22
תודה למצביעי ארץ חדשה ועלה ירוק. המלכתם את ביבי לראשות הממשלה לעוד 4 שנים. עדיף כבר היה שהייתם נותנים את הקול שלכם ישירות אליו. הפער קטן מאוד וכנראה עומד על אלפי קולות - מצביעי המפלגות האלה.
חחחח אנשים באמת חשבו שיצא משהו מעלה ירוק ארץ חדשה עוד בסדר
נכתב ב- 22/01/2013, 22:35
- doc, ZIPC, ravit ו-2 אחרים אוהבים את זה
"אני לא יכול להשתנות! אני כמו זיקית - תמיד לטאה!"
-טרייסי ג'ורדן, 30 רוק
נכתב ב- 22/01/2013, 22:49
נכתב ב- 22/01/2013, 23:03
אבל אני מקווה מאוד שלא יהיה איכשהו מצב שיהיה ממשלת יהדות התורה ביבי בנט שס עוצמה לישראל או משהו דומה
למה הממשלה כולה לא תעבוד בשבת

0 משתמשים קוראים נושא זה
0 משתמשים, 0 אורחים, 0 משתמשים אנונימיים