נכתב ב- 28/06/2014, 01:41
השפה דווקא נחשבת די גבוהה לדעתי
הדיאולגים בין הדמויות הם אותו סיגנון כמו בסדרה
אתה תתרגל אחרי הספר הראשון ותבין הכל
נכתב ב- 28/06/2014, 01:53
9 ספריםוואו, 570 שקל לחמישה ספרים זה עדיין לא זול בכלל...
מתלבט קשות, בעיקר כי אני עדיין חסיד גדול של ספרים מנייר.
הם חילקו כמה מהספרים לשניים
דווקא דיל טוב
נכון, אבל הם חילקו מיוזמתם, ככל הנראה כדי לסחוט עוד כסף.
במקור מדובר על חמישה, וככה צריך להתייחס אליהם.
אני קצת מפחד לקנות את הספרים באנגלית. לא כי אני לא אבין, אני בטוח שעם מספיק מאמץ אני אצליח להסתדר, (הבנתי שהשפה שם לא גבוהה באופן חריג), אלא כי זה יוריד לי את ההנאה והחשק מהקריאה...
אני לא חושב שיש ממה לחשוש.
אני אחד שלא מחזיק מעצמו כשולט בשפה האנגלית, האנגלית אצלי מאוד בינונית ומשחקי הכס היה הספר הראשון שקראתי באנגלית.
בהתחלה היה לי קשה, אבל אחרי ספר או שתיים כבר מתרגלים לאוצר המילים של מרטין, שהוא אומנם מאוד רחב אבל פחות או יותר קבוע לאורך הספרים.
הדיאלוגים די פשוטים להבנה בעוד התיאורים בדרך כלל עמוסים וכוללים המון מילות תואר שגם דוברי אנגלית לא תמיד יכירו.
נכון, צריך סבלנות ואפליקציית תרגום בהישג יד, אבל נכנסים לעניינים די מהר.
אתה תקרא בשפת המקור, ולא תשלם הון עתק. 230 ש"ח ל 5 ספרים זה לא כסף, במיוחד כמשווים לגרסה העברית.
נכתב ב- 28/06/2014, 02:44
שניר יש לי את הראשון הגעתי לעמוד 180 בכיפור והתייאשתי אני לא בחור של ספרים תן לי לראות פרקים כל היום....
בכיף אני אביא לך...

נכתב ב- 28/06/2014, 03:06
תהיו חכמים תירשמו לספרייה.. אני קניתי ספרים הוצאתי על משהו כמו 6-7 ספרים שיש לי בבית כמה מאות שקלים, ו-וואלה סתם. זה נחמד והכל שאתה שומר את הספרים למזכרת, ואולי קורא בהם שוב, אבל דוגרי ספרייה זה הכי משתלם. אתה משלם בין 30-80 לשנה תלוי בתוכנית וזה הכי נוח בארץ...
נכתב ב- 28/06/2014, 08:50
יש כאלה שאוהבים לקנות ספרים (כמוני). אם היה לי מספיק כסף הייתי משלים את כל סדרות הספרים שיש לי.
וזה תמיד כיף שיש לך את הספרים בהישג יד.
- mad_clown אוהב את זה
נכתב ב- 28/06/2014, 09:25
למה דווקא דיגיטלי? אני אישית לא אוהב את זה, אבל יכול להיות שזה בגלל שאני אולד סקול.
הספרים המודפסים בעברית יקרים יחסית, במיוחד כי הם מחולקים ל-2. (חוץ מהראשון)
אני אישית הבאתי אותם מאח של חבר, רק את הספר האחרון קניתי בעצמי דרך אתר אופוס.
דיגיטאלי בשירותים זה בעיה קשה ...
פתאום ברגע של "הכרעה" נדלקת לך המצלמה... עדיף ספר רגיל. אין הפתעות.
נכתב ב- 28/06/2014, 09:34
דווקא דיל טוב
אני קצת מפחד לקנות את הספרים באנגלית. לא כי אני לא אבין, אני בטוח שעם מספיק מאמץ אני אצליח להסתדר, (הבנתי שהשפה שם לא גבוהה באופן חריג), אלא כי זה יוריד לי את ההנאה והחשק מהקריאה...
הם חילקו גם מסיבה כלכלית, אבל גם מסיבה פרקטית. הספר הראשון יצא בכרך אחד והוא הקצר ביותר ( 760 עמודים ) וזה פשוט היה לא נוח לקריאה.
הספרים אח"כ הכילו 900 עמודים ויותר... הדבר בלתי אפשרי לקריאה, בעיקר שמדובר בכריכה דקה ( הספר נסגר כל הזמן במהלך הקריאה עד שנקרע )
נכתב ב- 28/06/2014, 10:45
שניר יש לי את הראשון הגעתי לעמוד 180 בכיפור והתייאשתי אני לא בחור של ספרים תן לי לראות פרקים כל היום....
בכיף אני אביא לך...
אני אקפוץ בצהריים עד שתתעורר יא נשמה של עטלף :X
בית"ר
במאבק עיקש ואכזר,
בדם ויזע,
לא נחנו אף רגע,
שיחקנו עם הלב והנשמה,
בוגרים וגם נוער,
גביע ותואר,
נרומנה בעוז והדר.
נכתב ב- 28/06/2014, 11:00
דווקא דיל טוב
הם חילקו גם מסיבה כלכלית, אבל גם מסיבה פרקטית. הספר הראשון יצא בכרך אחד והוא הקצר ביותר ( 760 עמודים ) וזה פשוט היה לא נוח לקריאה.
הספרים אח"כ הכילו 900 עמודים ויותר... הדבר בלתי אפשרי לקריאה, בעיקר שמדובר בכריכה דקה ( הספר נסגר כל הזמן במהלך הקריאה עד שנקרע )
מדובר בנטו סיבה כלכלית.
מבחינה פרקטית אין בעיה להוציא ספרים של 1000 עמודים וההוכחה לכך היא הגרסה האנגלית.
נכתב ב- 28/06/2014, 11:48
שניר, לך לספרייה העירונית, יש שם את כל הספרים.
נכתב ב- 28/06/2014, 11:50
- Asailow אוהב את זה
נכתב ב- 28/06/2014, 11:51
קראתי את הספר הראשון כולו בסלולארי. הנאה גדולה בהרבה מקריאה בספר רגיל (אפשר להגדיל/להקטין פונט, לשנות את הרקע/הפונט בהתאם לתאורה, לשנות מרווחים של שורות/שוליים, כמות העמודים כלל אינה משנה - המכשיר שלי שוקל 135 גר' בכל מקרה, הקריאה נוחה מאד, ניתן להתקין מילון במכשיר עצמו, קריאה רציפה של למעלה משלוש שעות גזלה לי 1% מהסוללה, וכן - בדקתי).
הסדרה כולה מצויה אצלי במכשיר והיא עלתה לי 0 ש"ח, יש לי שם קרוב ל-200 ספרים אחרים בנוסף, והם תופסים לי בסביבות 120 מגה, שזה בכלל לא בעיה כי במכשיר שלי יש כרטיס-הרחבה מסוג מיקרו-SD שעלה לי 140 ש"ח ב-DX והוסיף לי 64 G של שטח אחסון. על הדרך גם הצלתי לפחות עשרה עצים לתועלת הבריאות של כולנו.
בעוד עשר שנים כל מי שיחזיק ספר מודפס ביד יראה כמו אחד שהתעקש לקרוא בלוחות-אבן לאחר שהומצא הדפוס על הנייר - בעצם לי הוא כבר עכשיו נראה ככה...!
תתקדמו יא ענתיקות!
- Superb ו Asailow אוהבים את זה
נכתב ב- 28/06/2014, 12:03
אין מצב ששלוש שעות המסך דולק וירד לך רק אחוז,
זה אומר שהמכשיר שלך מחזיר 300 שעות עם מסך דולק, שזה 12 יום.
בית"ר
במאבק עיקש ואכזר,
בדם ויזע,
לא נחנו אף רגע,
שיחקנו עם הלב והנשמה,
בוגרים וגם נוער,
גביע ותואר,
נרומנה בעוז והדר.
נכתב ב- 28/06/2014, 12:11
יש מצב, כי זה תלוי בעוצמת הבהירות הכללית שלך, ואם אפשרות החסכון באנרגיה מופעלת - אצלי במכשיר יש ניהול-חכם של צריכת סוללה. בכל מקרה, גם אצלך שום אפליקציית קריאה לא תגזול הרבה מהסוללה. נסה ותראה.
נכתב ב- 28/06/2014, 12:14
שכל אחד יקרא איך שנוח לו, לא צריך להתקדם לשום דבר.
אני גם מעדיף נייר מאשר אלקטרוני.
ביום שהמכשיר יפול לכם למים באמצע חירבון או ייגנב אתם תתבאסו אבל אם יהיה לכם מודפס זה יהיה אחרת.
נכתב ב- 28/06/2014, 12:18
ביום שהמכשיר יפול לכם למים באמצע חירבון או ייגנב אתם תתבאסו אבל אם יהיה לכם מודפס זה יהיה אחרת.
אתה יודע שיש אצלנו בעל מכולת בן שבעים פלוס, שעושה את כל חשבון הקניה של הלקוחות על לוח עם חרוזים. והוא מסכים איתך לחלוטין - לא צריך להתקדם לשום דבר...
נכתב ב- 28/06/2014, 12:28
אגב, כל מי שמעוניין בסדרת הספרים באנגלית בגרסא האלקטרונית, בכל פורמט שייבחר, מוזמן לשלוח לי הודעה פרטית.
נכתב ב- 28/06/2014, 13:04
שלח לי, נראה איך אני מסתדר עם האנגלית.
על איזו אפליקציה אתה ממליץ?
"עבודה קשה משתלמת בעתיד, עצלנות משתלמת עכשיו"
- סטיבן רייט.
נכתב ב- 28/06/2014, 13:21
שלח לי, נראה איך אני מסתדר עם האנגלית.
על איזו אפליקציה אתה ממליץ?
על אנדרואיד? Kindle (האפליקציה)
נכתב ב- 28/06/2014, 13:30
אתה יודע שיש אצלנו בעל מכולת בן שבעים פלוס, שעושה את כל חשבון הקניה של הלקוחות על לוח עם חרוזים. והוא מסכים איתך לחלוטין - לא צריך להתקדם לשום דבר...
וואי אבי נראה לי שאתה צריך להתקדם.
כל תגובה שלך חייבת להיות פלצנית?
כן, לא כולם חייבים להתקדם לעידן הדיגיטלי ולדעתי זה יותר נח כשזה מודפס.
0 משתמשים קוראים נושא זה
0 משתמשים, 0 אורחים, 0 משתמשים אנונימיים