סליחה אבאתומר התגובות האלו מתחילות להימאס.היתי מגיב לך משהו על אמאשך או אחותך אבל תכף שבת וזה ואין לי כוח
אתה לא שמת לב שמסביבך נמצאים אנשים בגילאי ה18-25 ואף יותר. אתה לא מרגיש קצת שונה? קצת לא במקום?
אולי תלך עם הדיבור הזה לפורום שמתאים לזה. כמו אמממ.....FXP? שמעתי שיש שם ילדים מאוד נחמדים בדיוק בסגנון שלך. אתה מוזמן להיכנס ולבדוק.
במקום להשאיר הודעות מהסוג הזה, של ילדון-ערס מקלדת. ובעצם להרוס פה את כל הקהילה.
או שתתבגר קצת ותתאים את עצמך לסוג הדיונים שקיימים בפורום, או שתקשיב לעצתי ותלך לפורום המתאים והראוי לסגנון דיבור שכזה.
הבחירה שלך! בהצלחה.
אשכול ספאם
נכתב ב- 26/02/2010, 19:34
נכתב ב- 26/02/2010, 19:37
אם היית הבן שלי הייתי יורה בך ובעצמי.סליחה אבאתומר התגובות האלו מתחילות להימאס.היתי מגיב לך משהו על אמאשך או אחותך אבל תכף שבת וזה ואין לי כוח
אתה לא שמת לב שמסביבך נמצאים אנשים בגילאי ה18-25 ואף יותר. אתה לא מרגיש קצת שונה? קצת לא במקום?
אולי תלך עם הדיבור הזה לפורום שמתאים לזה. כמו אמממ.....FXP? שמעתי שיש שם ילדים מאוד נחמדים בדיוק בסגנון שלך. אתה מוזמן להיכנס ולבדוק.
או שתתבגר קצת ותתאים את עצמך לסוג הדיונים שקיימים בפורום, או שתקשיב לעצתי ותלך לפורום המתאים והראוי לסגנון דיבור שכזה.
הבחירה שלך! בהצלחה.
וחבל שאתה עונה ככה למשהו שאני אומר ברצינות.
ילדים :/
נכתב ב- 26/02/2010, 19:59
דיי לזיין תמוח.אם היית הבן שלי הייתי יורה בך ובעצמי.סליחה אבאתומר התגובות האלו מתחילות להימאס.היתי מגיב לך משהו על אמאשך או אחותך אבל תכף שבת וזה ואין לי כוח
הבחירה שלך! בהצלחה.
לשניר אני מתנהג בדיוק כמו שהוא מתנהג לאחרים. ואני אמשיך לדבר ככה למה נראה לך שאתה תשנה את זה?
חלאס לחוש בן 30 ותן לחיות
נכתב ב- 26/02/2010, 20:08
אה, ושהיה איזה משהו שאמרו לך באשכול של התמונות שלא מצא חן בעינייך, לא קיללת? כך שזה לא רק בינך ובין שניר.דיי לזיין תמוח.אם היית הבן שלי הייתי יורה בך ובעצמי.סליחה אבאתומר התגובות האלו מתחילות להימאס.היתי מגיב לך משהו על אמאשך או אחותך אבל תכף שבת וזה ואין לי כוח
הבחירה שלך! בהצלחה.
לשניר אני מתנהג בדיוק כמו שהוא מתנהג לאחרים. ואני אמשיך לדבר ככה למה נראה לך שאתה תשנה את זה?
חלאס לחוש בן 30 ותן לחיות
לא נראה לי, אבל אני מנסה, מה רע?
לא חש ולא נעליים, יש בפורום הזה בדרך כלל תרבות דיון, ולא קללות של ילדים בני 14 שגילו את האינטרנט לראשונה. הצעתי לך ללכת למקום שתרגיש כמו כולם (ילדים בני 14....) בFXP.
זה שאני מדבר איך שאני מדבר לא אומר שאני חש בן 30, ואיך שאתה מדבר כן אומר שאתה מתנהג בן 14.
בקיצור, הבנת את הרעיון, נשאר רק לקוות שאולי תרגיע קצת.
GOOD DAY
נכתב ב- 26/02/2010, 20:13
נכתב ב- 26/02/2010, 20:16
"דת היא עלבון לכבוד האנושות.
איתה ובלעדיה, אנשים טובים עושים מעשים טובים ואנשים רעים עושים מעשים רעים,
אבל כדי שאנשים טובים יעשו מעשים רעים, צריך את הדת."
- סטיבן ויינברג..
ע

נכתב ב- 26/02/2010, 20:23
טוב אחילקחתי את דבריך לתשומת לבי.
נכתב ב- 26/02/2010, 21:08
לקחתי את דבריך לתשומת לבי.
חחחח נשבע לך שאכלתי את זה,
באתי להגיד פששששששששש כל הכבוד, איזה בוגר הוא יצא עכשיו.
פתאום אני רואה ת'סמיילי הזה. ^^

בית"ר
במאבק עיקש ואכזר,
בדם ויזע,
לא נחנו אף רגע,
שיחקנו עם הלב והנשמה,
בוגרים וגם נוער,
גביע ותואר,
נרומנה בעוז והדר.
נכתב ב- 26/02/2010, 21:13
חחחחחחלקחתי את דבריך לתשומת לבי.
חחחח נשבע לך שאכלתי את זה,
באתי להגיד פששששששששש כל הכבוד, איזה בוגר הוא יצא עכשיו.
פתאום אני רואה ת'סמיילי הזה. ^^
מה לעשות
המשפט הזה זה כלכך לא אני
נכתב ב- 27/02/2010, 16:06
"דת היא עלבון לכבוד האנושות.
איתה ובלעדיה, אנשים טובים עושים מעשים טובים ואנשים רעים עושים מעשים רעים,
אבל כדי שאנשים טובים יעשו מעשים רעים, צריך את הדת."
- סטיבן ויינברג..
ע

נכתב ב- 27/02/2010, 17:26
היית עובד ככה גם בקיץ, אבל חם רצח אז שאתה יוצא אתה מפשיר, אבל עם הגשם הזה, עד עכשיו הביצים שלי כחולות.

בית"ר
במאבק עיקש ואכזר,
בדם ויזע,
לא נחנו אף רגע,
שיחקנו עם הלב והנשמה,
בוגרים וגם נוער,
גביע ותואר,
נרומנה בעוז והדר.
נכתב ב- 27/02/2010, 20:30
צודק, שכחתי לגמרי מהסינמה סיטי שפותחים בראשל"צ. כל הכבוד!עוד מעט הסינמה סיטי אצלנו נפתח, אז זו כבר לא תהיה בעיה
אגב, בסוף ראיתי אתמול את הסרט... איזה סרט נהדר! אני מת על המשחק המדהים של דיקפריו, ולדעתי הוא בוכה ממש טוב, בצורה עוצמתית שכזו. הוא תמיד מצליח לרגש אותי כשהוא בוכה (פאג אלרט). ולגבי הסוף, אמנם היה צפוי כבר מהדקות הראשונות של הסרט, אבל עדיין היה בו משהו עצמתי לחלוטין שהדהים אותי. אני כמובן מדבר על הקטע שהם יושבים במדרגות, זה היה עשוי כה חזק. וכמובן מה שמגיע אח"כ, כשרואים את אחד האחים מחזיק את המחט הארוכה שאמורה לחדור לו דרך עין למח, זה היה פשוט... מטורף. ללא ספק סרט נהדר. הסרט עשוי ממש טוב, והפסקול שלו מעולה ומוסיף המון.
נכתב ב- 27/02/2010, 21:57
נכתב ב- 27/02/2010, 21:59

והעפת ת'ביקורת שלי על שאטר איילנד לאלף העזאזל, אתה מרוצה?
נכתב ב- 27/02/2010, 22:12
"עבודה קשה משתלמת בעתיד, עצלנות משתלמת עכשיו"
- סטיבן רייט.
נכתב ב- 27/02/2010, 22:52
דווקא מצאתי דקפריו כנקודה חלשה בסרט, הוא דיי עצבן אותי ברובו (אבל אני לא אוהב את השחקן).. ככל שהסרט התקדם הוא יותר השתפר..צודק, שכחתי לגמרי מהסינמה סיטי שפותחים בראשל"צ. כל הכבוד!עוד מעט הסינמה סיטי אצלנו נפתח, אז זו כבר לא תהיה בעיה
אגב, בסוף ראיתי אתמול את הסרט... איזה סרט נהדר! אני מת על המשחק המדהים של דיקפריו, ולדעתי הוא בוכה ממש טוב, בצורה עוצמתית שכזו. הוא תמיד מצליח לרגש אותי כשהוא בוכה (פאג אלרט). ולגבי הסוף, אמנם היה צפוי כבר מהדקות הראשונות של הסרט, אבל עדיין היה בו משהו עצמתי לחלוטין שהדהים אותי. אני כמובן מדבר על הקטע שהם יושבים במדרגות, זה היה עשוי כה חזק. וכמובן מה שמגיע אח"כ, כשרואים את אחד האחים מחזיק את המחט הארוכה שאמורה לחדור לו דרך עין למח, זה היה פשוט... מטורף. ללא ספק סרט נהדר. הסרט עשוי ממש טוב, והפסקול שלו מעולה ומוסיף המון.
אני דווקא לא צפיתי את הסיום אבל בד"כ אני חלש בזה
הפסקול אכן מעולה והוסיף הרבה..
שמח שאהבת!
ואני כלכך מחכה ליוטם שהוא יפתח כבר
נכתב ב- 28/02/2010, 02:26
אני 5 שעות יושב מול המחשב למצוא שיר,
אני לא יודע איך קוראים לו, אני לא יודע מי שר אותו,
אני בקושי זוכר ת'מילים, רק מנגינה, ואני רוצה לשמוע אות!%$%#!%#

בית"ר
במאבק עיקש ואכזר,
בדם ויזע,
לא נחנו אף רגע,
שיחקנו עם הלב והנשמה,
בוגרים וגם נוער,
גביע ותואר,
נרומנה בעוז והדר.
נכתב ב- 28/02/2010, 03:28
נכתב ב- 28/02/2010, 03:31
התאבדות זה לא הפתרון, שניר! אתה בסה"כ זועק לעזרה!
http://www.sahar.org.il/
אין שם אופציה של חיפוש שירים

בית"ר
במאבק עיקש ואכזר,
בדם ויזע,
לא נחנו אף רגע,
שיחקנו עם הלב והנשמה,
בוגרים וגם נוער,
גביע ותואר,
נרומנה בעוז והדר.
נכתב ב- 28/02/2010, 03:52
2 משתמשים קוראים נושא זה