עבור אל תוכן

חוקי הפורום - נא לקרוא

תמונה

מהו הסרט הדפוק ביותר שראיתם עד היום?

• אנא התחבר בכדי להגיב
166 תגובות לנושא זה

#161 armadilo

armadilo

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 457 הודעות

נכתב ב- ‎11/03/2011‏, ‎14:26

אני רוצה לשאול שאלה שבאמת מציקה לי: התחלתם לראות ספרות זולה, עברה חצי שעה, שמעתם כל מיני קשקושים על פוט מסאז', ההוא נכנס לחדר, עושה מה שעושה.... וכאן אני רוצה לשאול, מה גרם לכם להמשיך לראות את הסרט?
אני באמת לא יודע אם זה סרט טוב או רע, אבל אני פשוט לא מסוגל להמשיך לראות אותו אחרי השטויות האלה.הסרט משתפר בהמשך או שזה רגע השיא של העלילה?
אגב, הסנדק - אהבתי את הגינוי העצמי... :)

#162 Dolevv

Dolevv

Shut up and sit down, you big, bald fuck

• ותיקים
  • 10,353 הודעות

נכתב ב- ‎11/03/2011‏, ‎14:33

אני רוצה לשאול שאלה שבאמת מציקה לי: התחלתם לראות ספרות זולה, עברה חצי שעה, שמעתם כל מיני קשקושים על פוט מסאז', ההוא נכנס לחדר, עושה מה שעושה.... וכאן אני רוצה לשאול, מה גרם לכם להמשיך לראות את הסרט?
אני באמת לא יודע אם זה סרט טוב או רע, אבל אני פשוט לא מסוגל להמשיך לראות אותו אחרי השטויות האלה.הסרט משתפר בהמשך או שזה רגע השיא של העלילה?
אגב, הסנדק - אהבתי את הגינוי העצמי... :)

הסצנה בחדר, עם הפסוק מהתנ"ך וכל הקטע בדירה, זו בין הסצנות הכי טובות שראיתי בחיים, ואחת הסצנות האהובות עליי, אם זה לא גורם לך להמשיך לראות את הסרט, אין מה..

#163 Murdock

Murdock

גם אני קצת שלוגי

• חבר של כבוד
  • 10,482 הודעות

נכתב ב- ‎11/03/2011‏, ‎14:35

חח מה? הדיון על הפוט מסאז' ענק!

#164 dorel310

dorel310

Been dazed and confused for so long it's not true

• ותיקים
  • 5,017 הודעות

נכתב ב- ‎11/03/2011‏, ‎14:56

חח מה? הדיון על הפוט מסאז' ענק!

+1

הסרט הזה לא דומה לאף סרט אחר שיצא לפניו. הדיאלוגים שם פשוט ענקיים ומיוחדים, הנרטיב הבלתי רציף, הסרט הזה השפיע על במאים רבים אחריו, סרט שריתק אותי מהשניה הראשונה ועד האחרונה ואני יכול לראות אותו אלף פעם.

#165 armadilo

armadilo

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 457 הודעות

נכתב ב- ‎11/03/2011‏, ‎14:58

מתי ראיתם את הסרט פעם ראשונה?

#166 Murdock

Murdock

גם אני קצת שלוגי

• חבר של כבוד
  • 10,482 הודעות

נכתב ב- ‎11/03/2011‏, ‎15:17

אני חושב שראיתי אותו לראשונה בסביבות 2006, אבל לא אהבתי אותו בצפייה ראשונה. כלומר, הוא היה סתמי בשבילי וחשבתי שהוא לא משהו מיוחד בכלל. למרות זאת, הטעם שלי בסרטים "התפתח" מאז (במובן של השתנה). אני חושב שגם בצפייה שניה ואולי אפילו שלישית לא התלהבתי ממנו, ואני לא זוכר מתי היו הצפיות הללו, ככה שקשה לי לומר לך מתי התחלתי לאהוב אותו וגם באיזו צפייה.

#167 dorel310

dorel310

Been dazed and confused for so long it's not true

• ותיקים
  • 5,017 הודעות

נכתב ב- ‎11/03/2011‏, ‎15:19

מתי ראיתם את הסרט פעם ראשונה?

ראיתי אותו בפעם בשנת 2005, הייתי אז בן 14 ולא זכרתי ממנו יותר מדי. לפני שנתיים בערך ראיתי אותו פעם שנייה ומאוד אהבתי, ומאז צפיתי בו עוד פעמיים-שלוש, הפעם האחרונה שצפיתי בסרט הייתה לפני חודשים ספורים.

0 משתמשים קוראים נושא זה

0 משתמשים, 0 אורחים, 0 משתמשים אנונימיים