עבור אל תוכן

חוקי הפורום - נא לקרוא

תמונה

14 הרוגים במשט הטורקי, 10 חיילי צהל נפצעו

• אנא התחבר בכדי להגיב
302 תגובות לנושא זה

#161 Tomerrr

Tomerrr

וותיק, לא כמו עומר.

• טרולים
  • 3,164 הודעות

נכתב ב- ‎03/06/2010‏, ‎14:52

וואי כל כך היה באלי לפוצץ באלות ברזל את ה"חברת כנסת" הערבייה ההיא שעשתה תבלאגן אתמול

איך, איך נותנים לה במה? ועוד היא היתה במשט!! חבל שהחיילים לא ירו בה
אלכוהול אולי הורג אנשים, אבל בואו לא נשכח כמה באו לעולם בגללו ;]

#162 KANE

KANE

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 254 הודעות

נכתב ב- ‎03/06/2010‏, ‎14:54

טוב חלאס לא צריך להגזים חבר'ה

חלאס חלאס, אבל בחייאת אחי אי אפשר לשבת בחיבוק ידיים על ההדיבורים הנוראים האלה שלו.. שיעור או שניים בישראליות צריכים לעשות את העבודה.

#163 royall

royall

כבר לא רוצים לזכור את השם שלי

• רשומים
  • 1,379 הודעות

נכתב ב- ‎03/06/2010‏, ‎14:57

קוקגוד לך שחק באיפד שלך או משהו, אתה עדיין ילד בן 14 מה אתה מבין מהחיים שלך

יופי, תירוץ הפלאים, אני ילד ואתם לא, מה אני אגיד, עכשיו אני אקשיב לכל מילה שלך כאילו היא מילה שאלוהים אמר.
רוצה לשמוע עוד תירוץ הזוי ולא קשור?
אתה בכלל לא מחונן, מה אתה מבין מהחיים שלך, אנשים וילדים מחוננים הרבה יותר חכמים מאנשים לא מחוננים, והם מבינים הרבה יותר מאנשים לא מחוננים. (תחליט - ילדים או אנשים?)
כן, אני אובחנתי כמחונן ואתה לא, אני מבין הרבה יותר ממך, נקודה. (מהיכן הסקת שהוא לא איש מחונן?)

קוקגוד, אתה גם עוכר ישראל? אני אומר שערביי ישראל הם עוכרים בלי בסיס? אתה באמת ילד .

יופי, ערביי ישראל הם עוכרים, רק חבל שאתה לא באמת מכיר כאלה אלא רק ראית בסרטונים, יופי.
אתם מאשימים את העולם בלהאמין רק לסרטונים שהערבים משדרים לעולם, אבל אתם עושים אותו הדבר, רק עם הסרטונים של צה"ל ולגבי דברים אחרים.
אומנם אני לא באמת יודע מה קרה על המשט, אבל בהתבססות אך ורק על מה שקרה בעופרת יצוקה אלו שהיו על המשט כנראה צודקים. (שוב, מהיכן הסקת את זה?)
להזכירכם צה"ל בהתחלה הכחיש שימוש בכל נשק לא מתאים, אבל אחר כך פתאום הודה בחלק, ולחלק נשארו רק אנשים שראו בעצמם את השימוש בנשק.
אני לא אומר שאלו שהיו על המשט צודקים, אני רק אומר שצה"ל הוא לא בדיוק שיא האמת... (סתירה בגוף המאמר)
עכשיו אני כן מכיר כמה אנשים שהם ממוצא ערבי וגרים בישראל, ואם רצון עז לשלום ולחוסר אי-צדק הוא פשע נגד המדינה, אז כן, הם פושעים נגד המדינה. ("עכשיו" - מיותר. "חוסר אי צדק", - + - = +)

תיקון שגיאות כתיב ותחביר קלות ל"מחונן".

בשורות בהם אתה טוען לכתר ה"מחונן", עבור שוב ושוב על מה שאתה כותב!
אם אני אני משום שאני אני ואתה אתה משום שאתה אתה, אז אני אני ואתה אתה.
אבל, אם אני אני משום שאתה אתה ואתה אתה משום שאני אני, אז אני לא אני ואתה לא אתה.
איך להתקין W7 מכונן USB

(אני)

#164 gggg

gggg

לא יעזור לכם, אני לא זז מפה

• ותיקים
  • 5,626 הודעות

נכתב ב- ‎03/06/2010‏, ‎15:06

http://www.mako.co.i...p;pId=978777604
תראה את חבריך מתכוננים למשט ואת הנשק, האפודים ומסיכות האב"ך שלהם. הנה פעילי השלום היקרים שלך:

והנה חבר שלך במשט עצמו:

#165 oginath

oginath

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 147 הודעות

נכתב ב- ‎03/06/2010‏, ‎15:08

#166 gggg

gggg

• ותיקים
  • 5,626 הודעות

נכתב ב- ‎03/06/2010‏, ‎15:19

איזה באסה שחתמתי לצבא שאני לא אפרוץ יותר... שמישהו ירים את הכפפה וישיב מלחמה..

#167 Sparkles

Sparkles

Geronimo!

• ותיקים
  • 9,057 הודעות

נכתב ב- ‎03/06/2010‏, ‎15:28

איפה יוזר כשצריך אותו?! :D

חן, גם אנחנו פורצים להם. אבל אי אפשר להשתוות אליהם מבחינה מספרית - הם קרובים למיליארד, ואנחנו בסך הכל 7 מיליון.

"עבודה קשה משתלמת בעתיד, עצלנות משתלמת עכשיו"
- סטיבן רייט.

#168 rotembal

rotembal

Oh by the way which one's pink

• ותיקים
  • 7,056 הודעות

נכתב ב- ‎03/06/2010‏, ‎15:37

חן, גם אנחנו פורצים להם. אבל אי אפשר להשתוות אליהם מבחינה מספרית - הם קרובים למיליארד, ואנחנו בסך הכל 7 מיליון.

אנחנו 13 מיליון...

#169 Sparkles

Sparkles

Geronimo!

• ותיקים
  • 9,057 הודעות

נכתב ב- ‎03/06/2010‏, ‎15:41

אנחנו 13 מיליון...

אפשר להגיד.
אבל עוד 6-7 מיליון, מה זה משנה? הם עדיין מיליארד....

- סטיבן רייט.

#170 gggg

gggg

• ותיקים
  • 5,626 הודעות

נכתב ב- ‎03/06/2010‏, ‎15:48

הם כמעט 2 מיליארד..

#171 IlanVic

IlanVic

אם אני לא בצוות, אני חייב למצוא חיים

• ותיקים
  • 3,809 הודעות

נכתב ב- ‎03/06/2010‏, ‎16:46

קוקגוד, שאני אבין, אתה תומך בלהרביץ לחיילי צה"ל?
אתה חושב שאם מרביצים לך עם מוטי ברזל ודוקרים אותך עם סכינים אין לך את הזכות לירות בהם?

#172 Cokegod

Cokegod

• רשומים
  • 2,321 הודעות

נכתב ב- ‎03/06/2010‏, ‎19:31

כשאני אומר בהתבססות על משהו אחד ואך ורק הוא אפשר להגיע למסקנה אחת, אבל בכללי אני לא אומר שהיא נכונה, זאת לא סתירה תפנימו את זה.
לדוגמא, בהתבססות על הפופולאריות של מייקרוסופט במערכות ההפעלה אפשר להסיק שהיא פופולארית גם בתחומים אחרים, אבל זה לא נכון לפחות בתחום מערכות ההפעלה לטלפונים ניידים.
ונתתי את המחוננות רק בגלל שאנשים התחילו לתרץ את העובדה שמה שהם אומרים נכון ומה שאני אומר לא רק בגלל שאני ילד בן 14, רציתי להראות שבאותה המידה גם זה טיעון הזוי ולא קשור...
ואילן - אף פעם לא אמרתי דבר כזה.

אה ועוד משהו,
שימו לב שכל העולם, אבל ממש כל העולם התאחד כדי להגיד לנו להפסיק את המצור על עזה, אבל כמובן שביבי מתנהג כמו שכל ישראלי צריך להתנהג ואומר ש"אנחנו יודעים יותר טוב מהם" (גם אם 'הם' זה כל שאר העולם) ולא מקשיב להם בכלל.
פטריוטיזם היא דרכו של האוויל לומר שארצו נעלה על האחרות רק מכיוון שנולד בה.

#173 IlanVic

IlanVic

• ותיקים
  • 3,809 הודעות

נכתב ב- ‎03/06/2010‏, ‎19:41

כשאני אומר בהתבססות על משהו אחד ואך ורק הוא אפשר להגיע למסקנה אחת, אבל בכללי אני לא אומר שהיא נכונה, זאת לא סתירה תפנימו את זה.
לדוגמא, בהתבססות על הפופולאריות של מייקרוסופט במערכות ההפעלה אפשר להסיק שהיא פופולארית גם בתחומים אחרים, אבל זה לא נכון לפחות בתחום מערכות ההפעלה לטלפונים ניידים.
ונתתי את המחוננות רק בגלל שאנשים התחילו לתרץ את העובדה שמה שהם אומרים נכון ומה שאני אומר לא רק בגלל שאני ילד בן 14, רציתי להראות שבאותה המידה גם זה טיעון הזוי ולא קשור...
ואילן - אף פעם לא אמרתי דבר כזה.

בטח שאמרת, אתה אמרת שאתה נוטה להסכים עם אנשי המשט.
וסליחה, אתה לא יכול לשפוט מקרה X על סמך מקרה Y, במיוחד כשיש לך הוכחות חותכות למקרה X.
אם היינו שופטים ככה, אז היינו מכחישים גם את השואה!
היית יכול להגיד: "העם הגרמני היה מאוד מתקדם בשנות ה30 של המאה ה20 ועל סמך זה אני שופט שהשואה לא יכלה להתרחש".
אבל אתה לא שופט ככה, אתה הולך ליד ושם ורואה את ההוכחות החותכות שיש על השואה ולא ניתן להכחיש אותה.
אותו דבר במקרה המשט, יש מספיק סרטונים שמוכיחים שמטרתם של האנשים הייתה פרובוקציה ואלימות ולעומת זאת חיילי צה"ל באו עם מטרות שלום ואפילו עם רובי פיינטבול.

גם הדוגמה של המחשבים שהבאת היא לא נכונה.
נניח שמייקרוסופט מוציאה מוצרים גרועים מן היסוד וכולם מקבלים ציונים גרועים באתרי הביקורות.
נראה לך הגיוני שאתר ביקורת ישפוט את המוצר החדש שלהם לפי הקודמים ויביא לו ציון 0?

לגבי המשהו החדש שכתבת,
קודם כל, יש לך סרטונים, תשפוט על פיהם. מה אכפת לך מה העולם צודק?
אתה מקבל את דעתך לפי הדעה של הכיתה שלך? אם כל הכיתה שלך גזענית ושונאת ערבים, זה אומר שגם אתה צריך להיות כזה?
עובדה שכל מפלגות ישראל (חוץ מחד"ש ובל"ד ועוד כמה מפלגות שמאל קיצוני) תומכים בצה"ל ומצדיקים את הפעולה שלו.

#174 KANE

KANE

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 254 הודעות

נכתב ב- ‎03/06/2010‏, ‎19:56

אה ועוד משהו,
שימו לב שכל העולם, אבל ממש כל העולם התאחד כדי להגיד לנו להפסיק את המצור על עזה, אבל כמובן שביבי מתנהג כמו שכל ישראלי צריך להתנהג ואומר ש"אנחנו יודעים יותר טוב מהם" (גם אם 'הם' זה כל שאר העולם) ולא מקשיב להם בכלל.

יש את ישראל, ויש את שאר העולם. שאר העולם יכול להגיד כמה שהוא רוצה שצריך להפסיק את המצור, כי הוא לא יודע מה מתרחש פה בארץ , הוא לא יודע שהמצב הרבה יותר מורכב ממה שחושבים, שימות שאר העולם. רק התושבים בארץ יודעים מה הולך כאן, והכי הגיוני מבחיתינו זה להמשיך את המצור על עזה. למה? זה אתה אמור לדעת לבד מחונני.

#175 rotembal

rotembal

• ותיקים
  • 7,056 הודעות

נכתב ב- ‎03/06/2010‏, ‎19:59

העולם גם יצא נגדנו במלחמת לבנון השנייה, אז זה אומר שלא צדקנו?
הסיבה העיקרית שהעולם יוצא נגדנו היא פחד מהמוסלמים.

#176 Sparkles

Sparkles

Geronimo!

• ותיקים
  • 9,057 הודעות

נכתב ב- ‎03/06/2010‏, ‎20:06

ד"א, שוב פעם, אני מבקש לערוך את הכותרת - היו 9 הרוגים במשט ולא 14.

- סטיבן רייט.

#177 chikchik

chikchik

אני בחבר'ה

• רשומים
  • 862 הודעות

נכתב ב- ‎03/06/2010‏, ‎20:19

תמונה שפורסמה

#178 rotembal

rotembal

• ותיקים
  • 7,056 הודעות

נכתב ב- ‎03/06/2010‏, ‎20:23

תמונה שפורסמה

חזק.
אם לאהוד ברק היה כבוד, הוא היה מתפטר על הפעולה המבישה הזו.
כמובן שאכפת לו מהכסף יותר מאשר הכבוד.

#179 Cokegod

Cokegod

• רשומים
  • 2,321 הודעות

נכתב ב- ‎03/06/2010‏, ‎20:24

אה ועוד משהו,

יש את ישראל, ויש את שאר העולם. שאר העולם יכול להגיד כמה שהוא רוצה שצריך להפסיק את המצור, כי הוא לא יודע מה מתרחש פה בארץ , הוא לא יודע שהמצב הרבה יותר מורכב ממה שחושבים, שימות שאר העולם. רק התושבים בארץ יודעים מה הולך כאן, והכי הגיוני מבחיתינו זה להמשיך את המצור על עזה. למה? זה אתה אמור לדעת לבד מחונני.

כמו שאמרתי, אנחנו יודעים יותר טוב מכל שאר העולם ביחד.
פטריוטיזם היא דרכו של האוויל לומר שארצו נעלה על האחרות רק מכיוון שנולד בה.

#180 IlanVic

IlanVic

• ותיקים
  • 3,809 הודעות

נכתב ב- ‎03/06/2010‏, ‎20:29

אה ועוד משהו,

כמו שאמרתי, אנחנו יודעים יותר טוב מכל שאר העולם ביחד.

וכל הסרטונים שהעלנו זה פוטושופ, נכון?
ואנחנו כתבנו את החוקים הבינלאומיים כדי שנעמוד בהם למרות שלכולם ידוע שהם לא הוגנים, נכון?
וה4 מנדטים של חד"ש ושאר הקומוניסטים יודעים טוב יותר משאר הארץ ביחד.

0 משתמשים קוראים נושא זה

0 משתמשים, 0 אורחים, 0 משתמשים אנונימיים