בטח שם לב.קודם כל אתה שם לב שאתה תמד תמיד מגיב גם שלא פונים אלייך, וגם כשאתה לא קשור, וגם כשמדברים עם מישהו אחר אתה מגיב במקומו? אתה שם לב לזה כן? אולי אני מפספס פה משהו.
אתה שם לב שאני יכול להגיב איפה שבא לי, מתי שבא לי ולמי שבא לי? אתה שם לב, כן?
כתבתי את שני הכיוונים. קרא שוב.וההסבר שלך עם ה A B C D שאתה מתעקש לדחוף גם כשלא מדובר במתמטיקה, תקף לשני הכיוונים. כשתבין דבר איתי.
המסר החשוב שם (=זה שפספסת) הוא: אין קשר בין איזה עולם בו אני חי ונכונות (או אי נכונות) הדברים שאני אומר.
בטח שכן. קרא את התגובה הקודמת שלך.לא ניסיתי להתעלם מההסבר שלך על תולדות "גאבס" או איך שלא קוראים לו
מה זה משנה מה מעניין את המשתמש הזה (שרק רוצה תרגום ולא אכפת לו מכלום)?כבר אמרתי לך מה דעתי בעניין ויקיפדיה, (פרוקיט מאוד מושקע וחשוב) אבל זה ממש לא מעניין את המשתמש הרגיל שבסך הכל רוצה להוריד תרגום ולצפות בו.
איפה? מתי? איפה טעיתי?אני צודק כי אני תיקנתי אותך
לא ניסיתי להראות שאני חכם. ניסיתי להראות שאתה טועה.כשניסית להראות שאתה חכם
אני מאמין שגם הצלחתי.
הנה! אתה אומר את זה בעצמך! הנגנים לא קוראים את הפורמט כמו שצריך! לא לקרוא אותו כמו שצריך = באג! איזה קטע!וקבעת שיש "באג" בנגנים שלא קוראים את הפורמט כמו שצריך
עכשיו אתה ממציא שטויות ומדבר על נושא שאתה לא מבין בו כלל.אבל זה לא באג בנגנים זה פשוט פורמט שלא מזוהה עם כולם כי כנראה לא סתם בחרו שלא להכניס אותו לסטנדרט המקובל של קריאת כתוביות כי הוא מלא בפאקים ודורש מלא פילטרים ופאטשים כדי לעבוד כמו שצריך.
הייתי טורח ללמד אותך, אבל אני מרגיש שאני מדבר אל קיר.