נכתב ב- 08/03/2011, 17:07
אבי, אני מציע לך לעשות כמו שותפתך לצוות בעבר, ובהווה להשמצות פה באשכול, שנרשמת תחת יוזרים שלדעתה הופכים אותה לבלתי-מזוהה מבחינתנו.
פשוט הניתוחים והרקורד הפוליטי שלך בסצנה נודעו ככל כך כושלים, עד שכל עצה שלך מראש נקראת כעצת אחיתופל, והשנאה/קנאה שלך כלפינו מחשידה את עצותיך עוד יותר. כמו שעמיר פרץ לא ייעץ יותר בנושאים צבאיים, כך גם לך אני ממליץ לנוח.
בפועל, מבחינת הצוותים האחרים, יש את HD, שלדעתי כמעט הגענו איתם למצב של איזון בריא בין שיתוף פעולה לתחרות. אנחנו מכבדים ומוקירים את תרומתם הגדלה והולכת לסצנה, ומאחלים להם הצלחה ושגשוג. לצערנו, הם צוות חדש שעוד לא גיבש די נחישות כדי לצאת לקרב, וזה המצב כרגע. הם כיום הקולגות היחידים שבכלל בספקטרום שלנו. מלבדם יש את "צוות" טורק, שהם בסה"כ חבורת עצמאיים (ברמת הפעילות), והם ממילא minion של בילד, ויש את שאריות צוות אקסטרים, שהתברר פה כבר למרבה הצער שהם תמהוניים ושחצנים מכדי לדון איתנו בכלל. ניסינו פעמיים, וזה לא עובד.
אין לי שום ספק שבסופו של דבר המאבק יוכרע לטובתנו, מהסיבה הפשוטה שיש לנו כוח ואורך נשימה הכי גדולים, ואפס אינטרסים כלכליים. גם אם 10% של הגולשים ירטנו כאן בפורום יום ולילה, ויטענו שאנחנו אויבי האומה, הם קודם כל מיעוט קולני בלבד, בזמן שיתר הגולשים מסתגלים ל-IDX, וגם, כפי שאמר סנדק, אנחנו לא מחפשים הפעם את אהדת הגולשים, אלא קודם כל את ההגינות בקרדיטים.