עבור אל תוכן

חוקי הפורום - נא לקרוא

תמונה

הליגה האנגלית 2013/14

• אנא התחבר בכדי להגיב
377 תגובות לנושא זה

#161 מישמיש

מישמיש

אם אני לא בצוות, אני חייב למצוא חיים

• רשומים
  • 2,332 הודעות

נכתב ב- ‎25/11/2013‏, ‎13:56

בפעם השנייה באשכול הזה.

לא הייתה נקודת זמן מתחילת העונה בה לארסנל לא היו שלושה שחקנים לגיטימיים פצועים. למשך רוב השלושה חודשים האלה וולקוט היה פצוע, מלך השערים והבישולים של ארסנל אשתקד ועדיין היא כבשה יותר מכל קבוצת פריימרליג מלבד סיטי (אתיחד יותר נכון). כמו כן, אלו שחקנים שהיו פצועים למשך לפחות שבועיים העונה: ארטטה, קאסורלה, רוזיצקי, פודולסקי, צ'מברליין, ווילשר, סאנוגו, ורמאלן, סאנייה ואני אפילו לא מזכיר את דאיבי. רוב השחקנים הם שחקני הרכב.  

"יש לקחת בחשבון שחקנים שככל הנראה יפצעו" נו באמת. 

אין בעיה עם זה שלארסנל היו פצועים במהלך העונה, אבל הכוונה שלי שיש לחכות ולראות איך יעברו את משחקי חג המולד, הן מבחינת פציעות, הן מבחינת ניצחונות או הפסדים. (הכל משפיע)

דרך אגב, סתם השוואה בעמדת המגנים בצ'לסי לעומת ארסנל מבחינת אפשרויות הרוטציה, אתה באמת חושב שג'נקינסון הוא מחליף ראוי לעמדת המגן הימני? (לעומת זאת, בצ'לסי יש את איבנוביץ' ואזפיליקווטה, ובצד שמאל אשלי קול וברטרנד, המחליפים הללו ראויים להיות מחליפים בארסנל יש רק את גיבס בצד שמאל ומונריאל).

אז גם אם נצחו עם ג'נקינסון העונה משחק או 2 זה לא אומר שהוא לא יהיה הנקודת החולשה שנגד קבוצות חזקות יותר הוא לא מספיק טוב כמחליף.

כרגע אנחנו רק נכנסים לחודש דצמבר ולבנתיים הכל מסתדר, אבל כשמשחקי חג המולד יגיעו, אותם שחקנים שהסתדרו עד כה יהיה להם קשה מבחינה פיזית ובכלל לשמור על אותה יכולת.

לדעתי לארסנל (כמו לשאר הקבוצות) יהיה קשה בחג המולד שגורם תמיד לפציעות נוספות, הבעיה של ארסנל היא שיש לה שחקנים טובים שעדיין פצועים לזמן ארוך. (פודולסקי, וולקוט אם אינני טועה).

בגלל הסגל הקצר כרגע, לאחר משחקי חג המולד יהיה נכון לומר אם הקבוצה הצליחה לעבור אותם בשלום.

קורה מצב שקבוצות גדולות מפסידות נקודות במשחקי חג המולד, גם כתוצאה מעומס עייפות, סגל קצר או אפילו תקופה לא טובה וזה תמיד משפיע על ההמשך העונה.

יכול להיות שזה ישפיע יכול מאוד להיות שלא.

כרגע, השחקנים הפצועים יוצרים חור עמוק בסגל של ארסנל, מה שמדלל לה את הסגל..

כרגע, אם לא לוקחים בחשבון לסגל את אלו שנפצעו להרבה זמן אז זה יהווה בעיה בעתיד, אבל אני לא יודע עוד כמה זמן השחקנים הפצועים חוזרים כי אני לא עוקב אחרי ארסנל, אז אולי תחדש לי בעניין הזה? עד כמה שידוע לי פודולסקי נפצע לתקופה ארוכה, מה לגבי וולקוט? גם הוא באותו מצב של פודולסקי?

בכל מקרה, כל מה שנאמר הוא בנקודת הנחה שהשחקנים הפצועים יחסרו גם במשחקי חג המולד.

יהיה קשה להציג את אותה היכולת תמיד עם אותם השחקנים בכל המשחקים (במידה וולקוט ופודולסקי עדיין יהיו פצועים).

אני חושב שלצ'לסי יש סגל טוב יותר, אולי פחות כשרוני אבל רחב יותר מבחינת שחקנים טובים.

אתה תמצא בצ'לסי חלוץ כמו טורס או דמבה בה בחוץ, מגנים כבר הזכרתי, שחקני ההתקפה לא כולם יכולים לשחק ביחד,אז סתם נגיד ומוריניו מעלה הרכב התקפה שכולל את האזר, שורלה, אושקר ואטו בחוץ יהיו לו את דה ברויין, טורס, דמבה בה, וויליאן, מאטה, זה מטורף.

כל השחקנים שהוא לא הרכיב יכולים לסיים לו משחק.

עכשיו אתה מבין למה התכוונתי כשאמרתי סגל עמוק יותר? (אתה יודע מה, אולי הוא אפילו טוב יותר משל ארסנל)

תחשוב שמשחקי חג המולד יהיה לו את האפשרות לבצע רוטציות עם השחקני התקפה הללו?! 

גם בשחקני ההגנה מוריניו יכול יהיה לבצע רוטציות כשהוא מכניס את אחד המגנים שלא שיחקו ונותן מנוחה לבלמים שלו, אפילו איבנוביץ' יעבור לעמדת הבלם ובמשחק הבא הוא ישב בחוץ ובלם אחר ישחק במקומו וכו'.

תשמע זו דעתי, נראה לי שעדיף שנחכה עד חג המולד ונראה, הכי נכון לעשות.. יכול להיות מאוד שגם אני טועה..

#162 Dolevv

Dolevv

Shut up and sit down, you big, bald fuck

• ותיקים
  • 10,353 הודעות

נכתב ב- ‎25/11/2013‏, ‎15:23

וולקוט כבר חזר מפציעה השבוע. הוא כשיר.

לפודולסקי יש עוד 3 שבועות..הוא יגיע אולי כדי להוריד מהלחץ בחג המולד קצת, למרות שאני בספק

צ'מברליין עוד חודש וחצי רחוק מחזרה לצערי

#163 Coquelin

Coquelin

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 250 הודעות

נכתב ב- ‎25/11/2013‏, ‎17:08

בפעם השנייה באשכול הזה.

לא הייתה נקודת זמן מתחילת העונה בה לארסנל לא היו שלושה שחקנים לגיטימיים פצועים. למשך רוב השלושה חודשים האלה וולקוט היה פצוע, מלך השערים והבישולים של ארסנל אשתקד ועדיין היא כבשה יותר מכל קבוצת פריימרליג מלבד סיטי (אתיחד יותר נכון). כמו כן, אלו שחקנים שהיו פצועים למשך לפחות שבועיים העונה: ארטטה, קאסורלה, רוזיצקי, פודולסקי, צ'מברליין, ווילשר, סאנוגו, ורמאלן, סאנייה ואני אפילו לא מזכיר את דאיבי. רוב השחקנים הם שחקני הרכב.  

יהיה קשה להציג את אותה היכולת תמיד עם אותם השחקנים בכל המשחקים (במידה וולקוט ופודולסקי עדיין יהיו פצועים).

אני חושב שלצ'לסי יש סגל טוב יותר, אולי פחות כשרוני אבל רחב יותר מבחינת שחקנים טובים.

אתה תמצא בצ'לסי חלוץ כמו טורס או דמבה בה בחוץ, מגנים כבר הזכרתי, שחקני ההתקפה לא כולם יכולים לשחק ביחד,אז סתם נגיד ומוריניו מעלה הרכב התקפה שכולל את האזר, שורלה, אושקר ואטו בחוץ יהיו לו את דה ברויין, טורס, דמבה בה, וויליאן, מאטה, זה מטורף.

עכשיו אתה מבין למה התכוונתי כשאמרתי סגל עמוק יותר? (אתה יודע מה, אולי הוא אפילו טוב יותר משל ארסנל)

מטורף מטורף, עד למשחק שלשום נגד ווסטאהם כבר חודשיים שהם לא מצליחים להבקיע אלמלא מצב נייח/פנדל/טעות ישירה של ההגנה היריבה.

בפועל, אחרי כל הקשרים ההתקפיים שהם רכשו - עדיין (יש את ווילאן, שורלה והזארד, אבל שלושתם כמעט ולא אפקטיביים כשלא יכולים להיכנס עם הרגל ההפוכה). 

כל זאת, כשכמעט ואין לה שחקנים פצועים, בייחוד בקישור ההתקפי - רק בחודש האחרון וילשר, רוזיצקי, וולקוט, פודולסקי וצ'מברליין לא היו זמינים מסיבה כזאת או אחרת בנקודת זמן מסוימת. ולמרות כל זאת, ארסנל כובשת הרבה יותר, ובאופן משכנע יותר. ובכלל, משחקת הרבה יותר טוב. 

רק בגלל שיש להם אוברול טוב יותר בפיפא לא אומר שהם טובים יותר.

#164 avihai23

avihai23

• ותיקים
  • 3,247 הודעות

נכתב ב- ‎25/11/2013‏, ‎17:22

ארסנל, מלבד אוזיל שהגיע ויצר אימפקט מיידי, היא כבר שנה שנייה והרוב שנה שלישית יחד.

צ'לסי היא קבוצה בבנייה, לא רק שחקנים, אלא גם סגנון משחק שונה.

אני בטוח במיליון אחוז במשחק נתון נגד ארסנל היא תהיה טובה יותר. אבל צריך לתת לצ'לסי זמן.

לגבי הסגל - ההוכחה הכי טובה לכך הייתה במשחק הגביע האחרון בין ארסנל לצ'לסי.

צ'לסי שיחקה עם הרכב שני מלבד שחקן אחד, ארסנל שיחקה בחצי הרכב שני - וצ'לסי ניצחה בהליכה.

#165 dorel310

dorel310

Been dazed and confused for so long it's not true

• ותיקים
  • 5,017 הודעות

נכתב ב- ‎25/11/2013‏, ‎18:16

ג'ולס אבל יש משהו בדבריהם של מישמיש ואביחי. אתה קצת מגזים. לפעמים כשאני קורא את ההודעות שלך אני מרגיש שאתה חושב שארסנל היא הקבוצה הכי טובה בעולם. תירגע, אנחנו כולה בנובמבר והעונה עוד ארוכה, לארסנל יש עוד הרבה מה להוכיח.

#166 Coquelin

Coquelin

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 250 הודעות

נכתב ב- ‎25/11/2013‏, ‎18:37

נקטע לי משהו שם, מה שרציתי לכתוב זה שלמרות כל הקשרים ההתקפיים שהם רכשו הם עדיין משחקים הם ראמירז כקיצוני באגף ימין. לא בגלל פציעות או משהו כזה.

אני אפילו לא חושב שארסנל היא הקבוצה הטובה בפריימרליג אבל להגיד שצ'לסי טובה ממנה בהרבה, ואפילו סתם טובה ממנה, זהו אמירה שמנוגדת לכל מה שקורה במציאות. 

#167 avihai23

avihai23

• ותיקים
  • 3,247 הודעות

נכתב ב- ‎25/11/2013‏, ‎18:40

ראמירז שיחק אך ורק משחק אחד השנה כקיצוני, וגם זה ל45 דקות.

#168 מישמיש

מישמיש

• רשומים
  • 2,332 הודעות

נכתב ב- ‎25/11/2013‏, ‎18:55

בפעם השנייה באשכול הזה.

מטורף מטורף, עד למשחק שלשום נגד ווסטאהם כבר חודשיים שהם לא מצליחים להבקיע אלמלא מצב נייח/פנדל/טעות ישירה של ההגנה היריבה.

בפועל, אחרי כל הקשרים ההתקפיים שהם רכשו - עדיין (יש את ווילאן, שורלה והזארד, אבל שלושתם כמעט ולא אפקטיביים כשלא יכולים להיכנס עם הרגל ההפוכה). 

כל זאת, כשכמעט ואין לה שחקנים פצועים, בייחוד בקישור ההתקפי - רק בחודש האחרון וילשר, רוזיצקי, וולקוט, פודולסקי וצ'מברליין לא היו זמינים מסיבה כזאת או אחרת בנקודת זמן מסוימת. ולמרות כל זאת, ארסנל כובשת הרבה יותר, ובאופן משכנע יותר. ובכלל, משחקת הרבה יותר טוב. 

רק בגלל שיש להם אוברול טוב יותר בפיפא לא אומר שהם טובים יותר.

אני בכלל לא התייחסתי לאוברול של השחקנים בפיפה. אין לזה כל קשר בכלל למה שאמרתי.. אני לא צריך את פיפה בשביל לגבש את דעתי על שחקן כזה או אחר.

אני די מתפלא שאתה רושם לי את זה, הרי היו פה מקרים שהזכרתי שחקנים שבכלל לא היו מוכרים פה בפורום, כמו מוחמד סיסוקו של ניוקאסל אני מקווה שלא טעיתי לגביו, אפילו שכולם ירדו פה על ז'ירו בתחילת העונה שעברה, בניגוד לכולם אני דווקא כן חשבתי שהוא טוב והוא בכלל לא "בובל" כמו שאחרים חשבו רק במילים אחרות. (זה לא אומר שחשבתי שהוא חלוץ וורלד קלאס אבל ראיתי פוטנציאל)

לגבי וויליאן ושורלה, אתה לא מצפה משחקן שהגיע לפני 3 חודש לעשות ניסים.. יהיו מעטים שיצליחו להתאים עצמם לליגה, לשיטה של המאמן ולמנטליות של מדינה שונה במספר חודשים.

ראיתי עכשיו את ההודעה האחרונה שלך: זה שמוריניו שיחק עם רמירז באגף זו כבר החלטה שלו, זה הדרך שלו.. אלא אם כן הוא לא מרוצה מאחד הקשרים שהיו כבר בקבוצה ולא מן הנמנע שבעונה הבאה יהיו שינויים, אני חשבתי שמאטה יעוף העונה, היו הרבה דיבורים על זה, עדיין יש לי הרגשה שמוריניו יעיף אותו ובעונה הבאה לא נראה אותו וזאת למרות שהוא נותן לו לשחק, זה עדיין לא מעיד על כך שהוא מרוצה מהשחקן.. 

בסה"כ אני חושב שאתה מקדים וכדאי לך לחכות עוד קצת בכל הקשור לארסנל

אין ספק שארסנל משחק כדורגל יותר יפה מצ'לסי ואני נהנה לראות את ארסנל משחקים, אבל צ'לסי קבוצה טובה יותר, וכשאני אומר קבוצה טובה יותר אני מתכוון ליותר אפקטיבית מבחינת תוצאות..

בסוף השנה לא סופרים את מספר השערים שהקבוצה כבשה אלא את מספר הנקודות שהיא צברה.. אני מבין מה אתה מנסה לומר אבל נקודות יותר חשובות ממספר שערים.

ארסנל יכולה במשחק הבא לנצח 7-0, ובמשחק הבא היא תפסיד 1-0 עדיין המאזן שערים שלה ישאר גבוהה.

לפעמים גם החלמה של שחקנים לא עושה טוב, הקבוצה כרגע רצה יש פחות כאב ראש מבחינת הסגל, כאשר יש לך סגל עם הרבה אופציות צריך לשבור את הראש את מי להרכיב, אחרת שחקן כזה או אחר (במיוחד שמדובר בשחקני הרכב קבועים שיוצאים מה-11) מתחילים להרגיש אי יציבות במעמדם, כשזה קורה לפעמים גם מתחילות להן בעיות חברתיות בקבוצה.. כרגע לקחתי את זה בכוונה רחוק אבל זה משהו שתמיד צריך לקחת בחשבון בקבוצת כדורגל. זה מאוד תלוי באופיים של השחקנים.

אם לאחר משחקי חג המולד ואולי עוד מעט אחרי, המצב של ארסנל ישאר בעינו, שיחקת אותה, אני אסיר בפנייך את הכובע.. תזכיר לי ואפילו אשמח לפרגן לך ולקבוצה שלך..

כי יכול להיות שאני טועה, זוהי בסה"כ דעתי.

ארסנל, מלבד אוזיל שהגיע ויצר אימפקט מיידי, היא כבר שנה שנייה והרוב שנה שלישית יחד.

צ'לסי היא קבוצה בבנייה, לא רק שחקנים, אלא גם סגנון משחק שונה.

אני בטוח במיליון אחוז במשחק נתון נגד ארסנל היא תהיה טובה יותר. אבל צריך לתת לצ'לסי זמן.

לגבי הסגל - ההוכחה הכי טובה לכך הייתה במשחק הגביע האחרון בין ארסנל לצ'לסי.

צ'לסי שיחקה עם הרכב שני מלבד שחקן אחד, ארסנל שיחקה בחצי הרכב שני - וצ'לסי ניצחה בהליכה.

לגבי הסגל, עפ"י משחק אחד זה ממש לא אינדיקציה, בטח שלא משחק גביע שגם אני כאוהד יונייטד לא איכפת לי ממנו, לא יאמר שלא הייתי רוצה לראות את יונייטד זוכה בו אבל אם עפו ממנו אז זה לא כזה נורא.

זה נראה שארסנל באמת לקחה את המשחק יותר ברצינות, לפעמים קבוצה עומדת טוב על המגרש וגורמת ליריב להראות רע (יכול להיות שזה מה שבאמת קרה במשחק הספציפי הזה, אבל לפעמים קבוצה נראית כ"כ רע שלא משנה מה הקבוצה מנגד תעשה היא עדיין תראה רע - "כשלא הולך אז לא הולך", אולי כדאי שנחכה למפגשים הבאים ונראה איך המשחקים הסתיימו, עפ"י משחק 1 לנתח את כל המפגשים של צ'לסי וארסנל שעדיין בכלל לא שוחקו זה לא רציני והדוגמא גם לא במקום לדעתי).

#169 Coquelin

Coquelin

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 250 הודעות

נכתב ב- ‎25/11/2013‏, ‎19:33

מה...איך "התוצאות של צ'לסי יותר אפקטיביות" אם ארסנל במקום הראשון, ומוציאה תוצאות יותר טובות גם בליגה וגם בצ'מפיונס? 

#170 מישמיש

מישמיש

• רשומים
  • 2,332 הודעות

נכתב ב- ‎25/11/2013‏, ‎19:43

מה...איך "התוצאות של צ'לסי יותר אפקטיביות" אם ארסנל במקום הראשון, ומוציאה תוצאות יותר טובות גם בליגה וגם בצ'מפיונס? 

מכל מה שרשמתי התכוונתי שיהיו יותר אפקטיביות בלשון עתיד אבל השתבש לי.. סורי. 

#171 Dolevv

Dolevv

• ותיקים
  • 10,353 הודעות

נכתב ב- ‎01/12/2013‏, ‎17:58

גם תיקו לטוטנהאם ויונייטד, וגם הפסד לליברפול. חסר רק שאו צ'לסי או סיטי ישמטו משהו וזה יום אדירר

#172 Coquelin

Coquelin

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 250 הודעות

נכתב ב- ‎01/12/2013‏, ‎18:02

אביחי, מה אתה אומר עכשיו?

ליברפול עודנה יותר טובה מארסנל? 

• avihai23 אוהב את זה

#173 Dolevv

Dolevv

• ותיקים
  • 10,353 הודעות

נכתב ב- ‎01/12/2013‏, ‎19:01

גו גו סאות'המפטון

#174 avihai23

avihai23

• ותיקים
  • 3,247 הודעות

נכתב ב- ‎01/12/2013‏, ‎20:22

אביחי, מה אתה אומר עכשיו?

ליברפול עודנה יותר טובה מארסנל? 

חח איזה ביטחון אוהדי ארסנל צברו.
ליברפול לא טובה יותר מארסנל, אבל הבדלי הרמות לא גדולים בכלל - כך שאף אחת לא טובה יותר מאף אחת לטעמי.
בכלל, השנה ההבדלים בין הגדולות הם מינוריים אם בכלל. כל אחת יכולה לנצח כל אחת בכל מגרש.
ארסנל עם 14 שנה של תהליך חייבת לזכות במשהו השנה אחרי ההייפ הגדול שיש סביבה - אם לא השנה, אני לא יודע מתי.

לגבי צ'לסי - סאותהמפ' - היה משחק מוזר, מחצית ראשונה נוראית של צ'לסי (גם של סאות) וגול שטותי שצ'לסי קיבלה רק הוסיף לה לחץ.
על פי המחצית השנייה לצ'לסי הגיעה לנצח את המשחק אפילו בהפרש גבוה יותר.

#175 CLIPSE

CLIPSE

ג'ינג'יות, רדיוהד, אפוקליפטו.

• ותיקים
  • 11,442 הודעות

נכתב ב- ‎07/12/2013‏, ‎15:59

אני חושב שיוניייטד הנוכחית היא הקבוצה החלשה ביותר שראיתי בתולדותיה.

סגל כזה אפור ובינוני, לא אטרקטיבית בעליל, כולל המאמן, חציל, בלי כריזמה בשיט.

• rotembal אוהב את זה

#176 Dolevv

Dolevv

• ותיקים
  • 10,353 הודעות

נכתב ב- ‎07/12/2013‏, ‎16:55

אוווו יונייטד קורסים חבל על הזמן. באמת החלשה שראיתי. 

• CLIPSE ו rotembal אוהבים את זה

#177 Dolevv

Dolevv

• ותיקים
  • 10,353 הודעות

נכתב ב- ‎07/12/2013‏, ‎18:55

צ'לסי הפסידה וסיטי הוציאה תיקו! הללויה!

#178 Coquelin

Coquelin

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 250 הודעות

נכתב ב- ‎07/12/2013‏, ‎18:59

אביחי ומישמיש, מה אתם אומרים עכשיו?

מוריניו לפני תחילת העונה: "we are a claver shark. shark that knows how to atteck and when"

אני לא חושב שצ'לסי הבקיעה יותר מחמישה שערים מ open play
קבוצה פתטית.

#179 מישמיש

מישמיש

• רשומים
  • 2,332 הודעות

נכתב ב- ‎07/12/2013‏, ‎19:59

אביחי ומישמיש, מה אתם אומרים עכשיו?

מוריניו לפני תחילת העונה: "we are a claver shark. shark that knows how to atteck and when"

אני לא חושב שצ'לסי הבקיעה יותר מחמישה שערים מ open play
קבוצה פתטית.

אני לא מבין, מה אתה רוצה?

קראת את מה שרשמתי למעלה? זה שאני אומר את דעתי לא בהכרח אומר שזה מה שיקרה, אני לא נביא.

אבל עוד פעם,יש עוד הרבה נקודות לצבור.

אני לא אמרתי שצ'לסי קבוצה טובה רק מהשנה בגלל הבאתו של מוריניו ושחקנים נוספים... 

תראה באשכולות קודמים, במשחק של צ'לסי נגד אתלטיקו מדריד, הייתי בטוח שצ'לסי תהיה הרבה יותר טובה וזאת רשמתי אחרי שהיא הפסידה 4-1, טענתי שצריך לתת לה זמן.

התחלפו 2 מאמנים והשלישי הגיע העונה, אוטוטו מגיעים למפגשים הצפופים בחודש הזה ואז נקבל קצת יותר אינדיקציה מה קורה בליגה. (יכול להיות שהערכה שלי לגבי הקבוצה בכלל לא הייתה נכונה).

אני לא מדבר ומתלהב מהרגע, אני לא מחכה שקבוצה תנצח מספר גדול של משחקים ואז אני יגיד "וואווווו זו הקבוצה הכי טובה באנגליה או באירופה."

בסה"כ אני חשבתי ועדיין חושב שלצל'סי ולסיטי עדיין יש זמן לשנות את פני הדברים.

אם לאחר משחקי חג המולד ועוד מספר משחקים שלאחר מכן ארסנל תהיה רחוקה במספר גדול כמו 10 נקודות או מעבר לזה מהקבוצות הללו, אני בהחלט אסיר את הכובע ואני יאמר שטעיתי.

אני חושב שאם עוברים את משחקי חג המולד עם מספר נקודות מקסימלי או גבוהה ביחד משאר הקבוצות שמתחרות לאליפות אז זוהי בהחלט הצעד הכי גדול לאליפות.

אבל גם בעונה הבאה, בשלב כזה של העונה ולא משנה מי תהיה במקום הראשון אני עדיין אחשוב שזה מוקדם לסגור את האליפות בשלב הנוכחי שאנחנו נמצאים כרגע.

#180 rotembal

rotembal

Oh by the way which one's pink

• ותיקים
  • 7,056 הודעות

נכתב ב- ‎07/12/2013‏, ‎20:06

ככה זה שלא עושים רכש. מאז שרונאלדו עזב אותנו אני לא הבנתי איך פרגי מוציא משהו מהקבוצה הזו. סגל כ"כ אפור וחלש להוציא את רוני ופרסי. להעיף את וולבק, אנדרסון וקלברלי יחד עם David Mouse ולעשות חריש רציני
בסגל. לצערי הגלייזרים קמצנים רצח אז נצטרך לראות בשנים הקרובות את היונייטד באמצע הטבלה.

0 משתמשים קוראים נושא זה

0 משתמשים, 0 אורחים, 0 משתמשים אנונימיים