בפעם השנייה באשכול הזה.
לא הייתה נקודת זמן מתחילת העונה בה לארסנל לא היו שלושה שחקנים לגיטימיים פצועים. למשך רוב השלושה חודשים האלה וולקוט היה פצוע, מלך השערים והבישולים של ארסנל אשתקד ועדיין היא כבשה יותר מכל קבוצת פריימרליג מלבד סיטי (אתיחד יותר נכון). כמו כן, אלו שחקנים שהיו פצועים למשך לפחות שבועיים העונה: ארטטה, קאסורלה, רוזיצקי, פודולסקי, צ'מברליין, ווילשר, סאנוגו, ורמאלן, סאנייה ואני אפילו לא מזכיר את דאיבי. רוב השחקנים הם שחקני הרכב.
"יש לקחת בחשבון שחקנים שככל הנראה יפצעו" נו באמת.
אין בעיה עם זה שלארסנל היו פצועים במהלך העונה, אבל הכוונה שלי שיש לחכות ולראות איך יעברו את משחקי חג המולד, הן מבחינת פציעות, הן מבחינת ניצחונות או הפסדים. (הכל משפיע)
דרך אגב, סתם השוואה בעמדת המגנים בצ'לסי לעומת ארסנל מבחינת אפשרויות הרוטציה, אתה באמת חושב שג'נקינסון הוא מחליף ראוי לעמדת המגן הימני? (לעומת זאת, בצ'לסי יש את איבנוביץ' ואזפיליקווטה, ובצד שמאל אשלי קול וברטרנד, המחליפים הללו ראויים להיות מחליפים בארסנל יש רק את גיבס בצד שמאל ומונריאל).
אז גם אם נצחו עם ג'נקינסון העונה משחק או 2 זה לא אומר שהוא לא יהיה הנקודת החולשה שנגד קבוצות חזקות יותר הוא לא מספיק טוב כמחליף.
כרגע אנחנו רק נכנסים לחודש דצמבר ולבנתיים הכל מסתדר, אבל כשמשחקי חג המולד יגיעו, אותם שחקנים שהסתדרו עד כה יהיה להם קשה מבחינה פיזית ובכלל לשמור על אותה יכולת.
לדעתי לארסנל (כמו לשאר הקבוצות) יהיה קשה בחג המולד שגורם תמיד לפציעות נוספות, הבעיה של ארסנל היא שיש לה שחקנים טובים שעדיין פצועים לזמן ארוך. (פודולסקי, וולקוט אם אינני טועה).
בגלל הסגל הקצר כרגע, לאחר משחקי חג המולד יהיה נכון לומר אם הקבוצה הצליחה לעבור אותם בשלום.
קורה מצב שקבוצות גדולות מפסידות נקודות במשחקי חג המולד, גם כתוצאה מעומס עייפות, סגל קצר או אפילו תקופה לא טובה וזה תמיד משפיע על ההמשך העונה.
יכול להיות שזה ישפיע יכול מאוד להיות שלא.
כרגע, השחקנים הפצועים יוצרים חור עמוק בסגל של ארסנל, מה שמדלל לה את הסגל..
כרגע, אם לא לוקחים בחשבון לסגל את אלו שנפצעו להרבה זמן אז זה יהווה בעיה בעתיד, אבל אני לא יודע עוד כמה זמן השחקנים הפצועים חוזרים כי אני לא עוקב אחרי ארסנל, אז אולי תחדש לי בעניין הזה? עד כמה שידוע לי פודולסקי נפצע לתקופה ארוכה, מה לגבי וולקוט? גם הוא באותו מצב של פודולסקי?
בכל מקרה, כל מה שנאמר הוא בנקודת הנחה שהשחקנים הפצועים יחסרו גם במשחקי חג המולד.
יהיה קשה להציג את אותה היכולת תמיד עם אותם השחקנים בכל המשחקים (במידה וולקוט ופודולסקי עדיין יהיו פצועים).
אני חושב שלצ'לסי יש סגל טוב יותר, אולי פחות כשרוני אבל רחב יותר מבחינת שחקנים טובים.
אתה תמצא בצ'לסי חלוץ כמו טורס או דמבה בה בחוץ, מגנים כבר הזכרתי, שחקני ההתקפה לא כולם יכולים לשחק ביחד,אז סתם נגיד ומוריניו מעלה הרכב התקפה שכולל את האזר, שורלה, אושקר ואטו בחוץ יהיו לו את דה ברויין, טורס, דמבה בה, וויליאן, מאטה, זה מטורף.
כל השחקנים שהוא לא הרכיב יכולים לסיים לו משחק.
עכשיו אתה מבין למה התכוונתי כשאמרתי סגל עמוק יותר? (אתה יודע מה, אולי הוא אפילו טוב יותר משל ארסנל)
תחשוב שמשחקי חג המולד יהיה לו את האפשרות לבצע רוטציות עם השחקני התקפה הללו?!
גם בשחקני ההגנה מוריניו יכול יהיה לבצע רוטציות כשהוא מכניס את אחד המגנים שלא שיחקו ונותן מנוחה לבלמים שלו, אפילו איבנוביץ' יעבור לעמדת הבלם ובמשחק הבא הוא ישב בחוץ ובלם אחר ישחק במקומו וכו'.
תשמע זו דעתי, נראה לי שעדיף שנחכה עד חג המולד ונראה, הכי נכון לעשות.. יכול להיות מאוד שגם אני טועה..