עבור אל תוכן

חוקי הפורום - נא לקרוא

תמונה

Revenge Of The Stoner Movies

• אנא התחבר בכדי להגיב
2 תגובות לנושא זה

#1 Sleepless

Sleepless

כבר לא רוצים לזכור את השם שלי

• רשומים
  • 1,752 הודעות

נכתב ב- ‎17/04/2008‏, ‎06:02

לא הצלחתי לחשוב על כותרת ב6:30-7 בבוקר אז לקחתי את הכותרת מהכתבה באנגלית :D

אני חושב שכולנו יודעים מהו סרט "סטונר"(stoner), ואני חושב שאני צריך להסביר למי שלא יודע. "סטונר" הוא מעין תת קטגוריה בזאנר הקומדיה, את הסרטים האלה אפשר להראות כשאתה מסטול וזה עוד יותר כיף :)

השנה עושב רושם שהז'אנר חוזר ובגדול, לאחר כמה שנים שלא נראו סרטים טובים, כמובן שהיו יוצאי דופן כמו "הרולד וקומר הולכים לטירה הלבנה" ועוד כמה, אך חוץ מזה מאז שנות ה90 לא נראו כל כך הרבה סרטים בז'אנר שצפוים להיות טובים, ועוד כולם באותה שנה.

הפעם זה מתחיל ב"Super High Me" שיוצא לאקרנים ב20 לאפריל. הפעם לקחו את הרעין של "לאכול בגדול" ("Super Size Me") אבל במקום פאסט פוד (fast food) השתמשו במריחואנה. הקומיקאי דאוג בנסון היה מסטול למשך 30 יום.

הסרט השני הוא כמובן "הרולד וקומר 2: בורחים גוואטמאנו-ביי" ("Harold & Kumar: Escape from Guantanamo"). הפעם צמד החברים נוסעים ברחבי המדינה כאשר הם בורחים מהרשיות, שם חושבים שהם טרוריסטים, לאחר שניסו להכנס לטוס הנוסע לאמסטרדם עם מריחואנה. הסרט יוצא לקולנוע ב25 באפריל.

הסרט השלישי הוא "The Wackness". הסיפור מתרחש בשנת 94 ומתמקד בלוק ספירו (ג'וש פק), נער בעייתי הסוחר בסמים, ובפסיכיאטר האוהב סמים. בלוק סוחר בסמים בעד טיפול פסיכולוגי, ולאחר מכן מתאהב בבת של הדוקטור.

הסרט הריבעי ואחרון בסדרת סרטי הסטונר הוא "Pineapple Express". הסרט מספר על שני אנשים, מסומם והסוחר שמספק לו את הסמים, שבורחים מהמשטרה לאחר שאחד מהם היה עד לרצח, בו הרוצח היה שוטר.

לינק לכתבה ב"Firstshowing" כאן.

מצטער אם היו שגיאות כתיב, מי שרוצה ויש לו כח שיתן אותי, אני מקבל את זה טוב (כל עוד הוא לא גרוע ממני) :D

קרדיט לי על כל התקצירים, גם אם הם לא הכי טובים, ואסור להעתיק לשום מקום אחר :angry:

#2 Murdock

Murdock

גם אני קצת שלוגי

• חבר של כבוד
  • 10,482 הודעות

נכתב ב- ‎17/04/2008‏, ‎06:36

"הרולד וקומר" זה הסרט הכי אהוב עליי. אני מחכה בקוצר רוח לסרט ההמשך מאז שנת 2004 :D. בכל אופן, יש לך מושג אם הוא יגיע לארץ בעתיד קרוב-רחוק?

#3 Sleepless

Sleepless

כבר לא רוצים לזכור את השם שלי

• רשומים
  • 1,752 הודעות

נכתב ב- ‎17/04/2008‏, ‎06:50

"הרולד וקומר" זה הסרט הכי אהוב עליי. אני מחכה בקוצר רוח לסרט ההמשך מאז שנת 2004 . בכל אופן, יש לך מושג אם הוא יגיע לארץ בעתיד קרוב-רחוק?

אין לו תאריך עדיין אבל יש מצב גם שלא יגיע לפה...

0 משתמשים קוראים נושא זה

0 משתמשים, 0 אורחים, 0 משתמשים אנונימיים