ביקורת - טרילוגית ספיידרמן
נכתב ב- 02/06/2008, 15:54
לקחתי לתשומת לבי את מה שאתם אומרים על הביקורות שלי, ושיניתי סגנון. מקווה שתהנו מזאת:
את טרילוגית ספיידרמן כולכם בטח מקירים. ספיידרמן שנלחם ברוע מהסדרה לילדים.
ולפי דעתי, למרות בסרט ניסו לעשות את זה לא הכי לילדים זה עדיין סיפור של ילדים.
בסרטי באטמן, נכון שהעלילה לילדים וזה להילחם בכוחות הרשע, אבל הצליחו להוציא מזה משהו שהוא לא רק לילדים, בזכות האקשן.
בספיידרמן לא הצליחו.
מהסרט הראשון, די נהנתי. היה נחמד, לא מצטיין אבל נחמד. ספיידרמן נלחם בגובלין, אויבו מהסדרה, קצת אקשן, קצת מתח, טיפה קומדיה ודרמה. נחמד.
למרות הנסיון להפוך את ספידרמן לסרט שהוא לא רק לילדים, הוא מקסימום לבני 12.
קטעי האקשן בין טובים לסבירים, כי רק עם ילד בן 6 יראה קור עכביש יוצא מהיד הוא יתלהב בטירוף.
הסרט די הצליח וגרם להבאת עוד צרה על עולם הסרטים: ספיידרמן 2 ו-3.
למרות שסרט השני והשלישי יש לי את אותו הטענות, אכתוב על כל אחד מהם בנפרד.
הסרט השני, כולם חזרו לראות את ספיידרמן לאחר ההצלחה של הסרט הראשון, והם קיבלו את שיעמומן במקום ספיידרמן. שנים לא ראיתי סרט ארוך בצורה כל כך משעממת. ישנם כ-45 דקות של דרמה משעממת בטירוף, שכ-30 דקות ממנה בכלל לא נחוצה.
בנוגע לעלילה, כמו הסרט הראשון, בוחר ברוע אחר, ומנסים לגרום לסרט לא להיות רק לילדים ולא יוצא להם. התפלאתי שהוא הצליח כל-כך.
קטעי האקשן בו, כמו בראשון, הרי עם ילד בן 6 רואה קור עכביש יוצא מהיד ואיש עם זרועו רובוטיות, הוא ישר נדהם.
הסרט השלישי, אותו הדבר, רק יותר גורע. במילה אחת - שיעמום! שעה שלמה מהסרט היא דרמה משעממת ונוראית, והפעם כ-55 דקות מהדרמה הזאתי מיותרת לגמרי. כאשר ראיתי את השני, חשבתי שלא יכולה להיות עריכת סרט יותר גרועה. וראיתי בשלישי עריכה יותר גרועה מבשני.
העלילה, הפעם שונה מהרגיל, אבל לילדים כרגיל. הוא נלחם באויב שכנראה הרג את אביו, ובגובלין החדש. בקיצור ספיישל הסיום של סדרת הילדים.
ושוב, קטעי האקשן נחמדים ולא יותר, אך ילדים קטנים מתלהבים מהם.
בכללי, טרילוגיה סבירה מינוס.
הסרט הראשון נחמד, השני משעמם, והשלישי משעמם בטירוף.
מקווה ש"ספיידרמן 4" ו"ספיידרמן 5" לא יצאו לפועל, מספיק זמן ביזבזו הסרטים הקודמים.
הציון שלי לסרטים:
לראשון 6 מתוך 10.
לשני 4 מתוך 10.
ולשלישי 2 מתוך 10.
בממוצע: 4 מתוך 10.
את כל הביקורות שלי תוכלו לראות בפינה שלי ושל משה "תהיה ביקורתי!" בכתובת http://www.qsubs.net...showtopic=13872
אם יש לכם עוד מה להעיר לי, תגידו, כדי שהביקורת הבאה תהיה יותר טובה.
בקרוב ביקורת על סרט האימה "ממעמקי הגיהנום" עם ג'וני דפ.
נכתב ב- 02/06/2008, 16:13
אין ספוילרים.
לקחתי לתשומת לבי את מה שאתם אומרים על הביקורות שלי, ושיניתי סגנון. מקווה שתהנו מזאת:![]()
את טרילוגית ספיידרמן כולכם בטח מקירים. ספיידרמן שנלחם ברוע מהסדרה לילדים.![]()
ולפי דעתי, למרות בסרט ניסו לעשות את זה לא הכי לילדים זה עדיין סיפור של ילדים.![]()
בסרטי באטמן, נכון שהעלילה לילדים וזה להילחם בכוחות הרשע, אבל הצליחו להוציא מזה משהו שהוא לא רק לילדים, בזכות האקשן.![]()
בספיידרמן לא הצליחו.![]()
מהסרט הראשון, די נהנתי. היה נחמד, לא מצטיין אבל נחמד. ספיידרמן נלחם בגובלין, אויבו מהסדרה, קצת אקשן, קצת מתח, טיפה קומדיה ודרמה. נחמד.![]()
למרות הנסיון להפוך את ספידרמן לסרט שהוא לא רק לילדים, הוא מקסימום לבני 12.![]()
קטעי האקשן בין טובים לסבירים, כי רק עם ילד בן 6 יראה קור עכביש יוצא מהיד הוא יתלהב בטירוף.![]()
הסרט די הצליח וגרם להבאת עוד צרה על עולם הסרטים: ספיידרמן 2 ו-3.![]()
![]()
למרות שסרט השני והשלישי יש לי את אותו הטענות, אכתוב על כל אחד מהם בנפרד.
הסרט השני, כולם חזרו לראות את ספיידרמן לאחר ההצלחה של הסרט הראשון, והם קיבלו את שיעמומן במקום ספיידרמן. שנים לא ראיתי סרט ארוך בצורה כל כך משעממת. ישנם כ-45 דקות של דרמה משעממת בטירוף, שכ-30 דקות ממנה בכלל לא נחוצה.
בנוגע לעלילה, כמו הסרט הראשון, בוחר ברוע אחר, ומנסים לגרום לסרט לא להיות רק לילדים ולא יוצא להם. התפלאתי שהוא הצליח כל-כך.
קטעי האקשן בו, כמו בראשון, הרי עם ילד בן 6 רואה קור עכביש יוצא מהיד ואיש עם זרועו רובוטיות, הוא ישר נדהם.
הסרט השלישי, אותו הדבר, רק יותר גורע. במילה אחת - שיעמום! שעה שלמה מהסרט היא דרמה משעממת ונוראית, והפעם כ-55 דקות מהדרמה הזאתי מיותרת לגמרי. כאשר ראיתי את השני, חשבתי שלא יכולה להיות עריכת סרט יותר גרועה. וראיתי בשלישי עריכה יותר גרועה מבשני.![]()
העלילה, הפעם שונה מהרגיל, אבל לילדים כרגיל. הוא נלחם באויב שכנראה הרג את אביו, ובגובלין החדש. בקיצור ספיישל הסיום של סדרת הילדים.
ושוב, קטעי האקשן נחמדים ולא יותר, אך ילדים קטנים מתלהבים מהם.![]()
בכללי, טרילוגיה סבירה מינוס.![]()
הסרט הראשון נחמד, השני משעמם, והשלישי משעמם בטירוף.![]()
![]()
![]()
מקווה ש"ספיידרמן 4" ו"ספיידרמן 5" לא יצאו לפועל, מספיק זמן ביזבזו הסרטים הקודמים.![]()
הציון שלי לסרטים:![]()
לראשון 6 מתוך 10.
לשני 4 מתוך 10.
ולשלישי 2 מתוך 10.
בממוצע: 4 מתוך 10.
נו, אז איך יצא?

נכתב ב- 02/06/2008, 16:15
על כל פנים, קראתי הכל ויצא יפה למדי.

נכתב ב- 02/06/2008, 16:16
נכתב ב- 02/06/2008, 16:20
באמת? תודה.יצא משהו משהו

נכתב ב- 02/06/2008, 16:32
נחמד, אבל קצת בהגזמה.באמת? תודה.יצא משהו משהו
בביקורת הבאה אשלב סמיילים.
נכתב ב- 02/06/2008, 16:37
נכתב ב- 02/06/2008, 16:45
נכתב ב- 02/06/2008, 18:16
לא הבנתי למי התגובה...הראשון נחמד, השני נחמד אבל השלישי? מעפן!
לי? ברור שהגזמתי עם הסמיילים...

נכתב ב- 02/06/2008, 19:22
נכתב ב- 02/06/2008, 22:00

נכתב ב- 08/06/2008, 00:15
הסרט הראשון
8\10
השני
5\10
השלישי
3\10
-

0 משתמשים קוראים נושא זה