כל הביקורות שלי בפינתי "תהיה ביקורתי!" בכתובת: http://www.qsubs.net...showtopic=13872
ועכשיו לביקורת:
לפני שראיתי את הסרט, הסתכלתי קצת ברשימת השחקנים וראיתי את הטריילר.
היה ברור לי שהממותות הרוויחו יותר מהשחקנים מהסרט הזה, ושהממותות משחקות יותר טוב מאשר כל השאר.
ואני צדקתי.
ד'לה (מה זה השם הזה?) הוא ילד אדיוט עם ראסטות. הם מוצאים ביער ילדה עם ראסטות, שהיא תהיה אישתו של הגיבור אש יביא לכפרם אוכל. את זה ניבאה אישה זקנה עם ראסטות.
קא'רן, שהוא עוד ילד עם ראסטות, הוא תלמיד מצטיין של חוג להיות גיבור שמנוהל ע"י טיקטאק (אם לא היו לו גם ראסטות, וצבע העור שלו היה יותר בהיר קופץ עליו ומתחיל למצוץ, אני אוהב מנטה) שהוא מורה עם ראסטות.
ד'לה עם הראסטות מנצח, האישה עם הראסטות נחטפת, הראסטות של ד'לה רוצות להציל אותה.
במהלך צפייה בסדר גיליתי על עוד משהו שקביל יותר מחצי מהתקציב, הכנת הראסטות של ד'לה.
מה שעוד גיליתי, הוא שכל השחקנים עם הראסטות נראים אותו הדבר, כל השחקנים הקושים וכל העבדים שהם לא כושים או עם ראסטות.
אי אפשר להבדיל.
השחקנים הכי טובים בסרט הם הנמרים עם השיניים הענקיות, הם כאלה חמודים ומחשקים מצוין.
מבחינת מבנה הסרט, הוא די נחמד. ה-20 דקות הראשונות ממש משעממות, ה-20 דקות הבאות נחמדות, ומאז עד סוף הסרט זה די טוב.
האקשן נחמד ואפילו טוב, קטעי ההרפתקאה גם די טובים.
הקטעים שהכי מעצבנים אותי בסרטים, של "אני הגיבור! רק עכשיו הבנתי את זה!" הם הכי מעצבנים, והיו הרבה כאלה. זה היה די מעצבן.
האפקטים כמובן מצוינים, הממותות והנמרים והציפורים הענקיות והנחמדות לבני האדם (ציניות כמובן) ממש נראות אמתיות בגירסאת ה-HD.
שמעתי על סרט המשך, הוא אפילו משודר כל ערב שבת בערוץ 10, קוראים לו "לרדת בגדול 2".
לפי מה ששמעתי, עלילת סרט ההמשך הוא שהממותות רוצות לרדת במשקל בגלל שיש אליהם סטיגמות של שמנות.
נשמע טוב, אנסה לראות בשבת הבאה.
לסיכום, סרט נחמד מאוד, היה אפשר להוציא ממנו יותר עם עריכה יותר טובה ויותר תקציב לשחקנים ולא לראסטות שלהם או לממותות.
הציון שלי הוא 7 מתוך 10, 3.5 כוכבים מתוך 5, סרט נחמד, לא יותר מזה.
כל הביקורות שלי בפינתי "תהיה ביקורתי!" בכתובת: http://www.qsubs.net...showtopic=13872
ביקורת - 10,000 לפני הספירה
נפתח על-ידי
ZIPC
, 20/06/2008, 16:00
6 תגובות לנושא זה
נכתב ב- 20/06/2008, 16:00
נכתב ב- 20/06/2008, 21:11
אני מאוד נהנתי מהסרט.
רק חבל שלא היה שם שחקנים טובים יותר כי זה היה יכול היה ממש להקפיץ את הסרט למעלה.
אבל בכללי סרט נורא נחמד ואני מאוד אוהב את הז'אנר הזה אז אני נהנתי מאוד.
רק חבל שלא היה שם שחקנים טובים יותר כי זה היה יכול היה ממש להקפיץ את הסרט למעלה.
אבל בכללי סרט נורא נחמד ואני מאוד אוהב את הז'אנר הזה אז אני נהנתי מאוד.
נכתב ב- 20/06/2008, 22:25
לדעתי הבמאי לקח על עצמו משהו שהוא לא ממש יכול לעמוד בו
זה במאי שהביא את "היום שאחרי מחר" ו"היום השלישי" סרטי אסונות בידיוניום
וכאן הוא מנסה לעשות לראשונה סרט הרפתקאות מלחמתי ...
זה במאי שהביא את "היום שאחרי מחר" ו"היום השלישי" סרטי אסונות בידיוניום
וכאן הוא מנסה לעשות לראשונה סרט הרפתקאות מלחמתי ...

MoviesIL - בלוג שלי בנושא קולנוע
בישביל שתמיד תיהיה מעודכן בכל מה שחדש
[b]" נקמה היא מנה שיש להגישה קרה "
נכתב ב- 20/06/2008, 23:52
אחד הסרטים הכי גרועים שראיתי בחיים שלי.
נכתב ב- 21/06/2008, 11:53
חוץ מכמה שגיאות כתיב קטנות, הביקורת צינית ומצחיקה. לא ראיתי את הסרט (ואני גם לא מתכוון כי הוא גרוע ברמות מטורפות).
תמשיך עם עוד ביקורות כאלה!
נכתב ב- 21/06/2008, 12:51
תודה.חוץ מכמה שגיאות כתיב קטנות, הביקורת צינית ומצחיקה. לא ראיתי את הסרט (ואני גם לא מתכוון כי הוא גרוע ברמות מטורפות).
רק אתה יכול להגיד מה השגיאות שאני אדע לפעם הבאה?
ביקורת על כל ה"באטמנים" במהלך השבת.
נכתב ב- 22/06/2008, 10:29
אני מתאר לעצמי שהשגיאות הם בגלל כתיבה מהירה על המקלדת ולא בגלל שגיאות של שפה.
"כל השחקנים הקושים.."
"..הם כאלה חמודים ומחשקים מצוין.."
"..בגלל שיש אליהם.."
אבל זה ממש בקטנה
"כל השחקנים הקושים.."
"..הם כאלה חמודים ומחשקים מצוין.."
"..בגלל שיש אליהם.."
אבל זה ממש בקטנה
0 משתמשים קוראים נושא זה
0 משתמשים, 0 אורחים, 0 משתמשים אנונימיים