תודה רבה למשה על כל העזרה בכתיבת הביקורות.

Spoiler
. את כל זה ידעתי מה-10 דקות הראשונות. לא צריך נסיון עם סרטים כאלה בשביל לדעת, אבל לא הייתה שום הפתעה. היה סרט מבין הצפויים ביותר שראיתי. בנוסף, היה משעמם בטירוף. בין קטע מכות לקטע מכות היה אפשר לישון שינה עמוקה מאוד. ועכשיו, לגבי קטעי האקשן, שהם אלו שאוליי יצילו את הציון של הסרט הזה מ-3 ל-6, הם מצילים אותו מקסימום 5. נכון הם טובים, אפילו טובים מאוד, אבל הם "יבשים" כאלה. כמו הקטע שהוא הולך מכות אם מישהו שצפר לו יותר מדי, סתם מכות, בלי טעם, בלי מוזיקה מתאימה, יבש לגמרי. כל הסרט בקטעי המכות היה שקט, פתאום בקרב האחרון הם מפציצים במוזיקה מתאימה, חבל שלא היה ככה כל הסרט. אבל אני מבין למה הסרט קיבל 5.6 ב-IMDB, זה תלוי במין שלכם ב"למה לתת ציון כזה": אם אתם בנות, כל הבנים שמה בלי חולצה ויש להם קוביות. אם אתם בנים, חצי מהסרט כל הבנות או בבקיני או עם חולצה של חושפניות או ערומות בלי צנוזרה (לאלו שראו את הגירסא הלא מצונזרת). זה מה שגרם לסרט להיות עם ציון 5.6 ב-IMDB, ולא מקסימום 5.ולכן הציון שלי לסרט הוא 4.5 מתוך 10, לא היה גרוע לגמרי, אבל גם לא היה טוב.
תראו כדי להעביר את הזמן, אל תצפו להפתעות בעלילה או להנאה עצומה.
ביקורת על "מרוסיה באהבה" ו"כל הבנים אוהבים את... (מישהי שאני בחיים לא אזכור את שמה)" יגיעו עד הטיסה שלי (מחר בערב!).
כל הביקורות שלי בפינתי "תהיה ביקורתי!" בכתובת: http://www.qsubs.net...showtopic=13872 .
תודה רבה למשה על כל העזרה בכתיבת הביקורות.