כל הביקורות שלי בפינתי "תהיה ביקורתי!" בכתובת:
http://www.qsubs.net...showtopic=13872 . תודה רבה למשה על כל העזרה בכתיבת הביקורות ובפתחית הפינה.

דבר ראשון אתחיל מהמסך, מפלצת!!! IMAX עצום שאתה לא יכול לראות את כל התמונה אפילו, בקריון ה-IMAX הוא מסך מלא, כך שיש פסים שחורים למעלה ולמטה. ה-IMAX הזה, היה אותו הדבר רק שהוסיפו לו שוליים בצד ימין ושמאל כדי שיהיה רחב, פשוט נדהמתי מהגודל. והסאונד, היו שמה כמעט 40 (10 בצד ימין, 10 בצד שמאל, 5 מקדימה ו-7 מאחורה) רמקולים! אתם בטוחים שלא הרגישו את ההקרנה אפילו בישראל? כל האולם רעד, הייתי בטוח שעוד שנייה כל הבניין מתפרק. פשוט עושה חוויה שונה לגמרי... עוד דבר, בארה"ב
כל ההקרנות דיגיטליות. שאלתי אותם "האם ההקרנה דיגטלית?" והם אמרו לי "אתה מכיר קולנוע שלא?". את הלבוי ראיתי ב-IMAX למרות שהסרט לא מותאם ל-IMAX ולמרות שהגדילו את המסך כך שיראו על כולו, עדיין זה נראה יותר טוב מכל ההקרנות בארץ.
ועכשיו לסרט, פשוט מדהים. זה לא סתם עוד סרט אקשן, יש בו עוד משהו. יש בו תוכן, מטרה, מלא פסיכולוגיה, לא חסרה תעסוקה. האקשן, אדיר בטירוף. אקשן מטורף, מכות, יריות מבין הטובים שראיתי בכל חיי. הסרט ערוך בצורה כזאת, שגם אם הוא ארוך, הוא עדיין מרתק עד הדקה האחרונה. ועכשיו, לדבר שבזכותו הסרט הזה הצליח, הג'וקר. משחק יותר ממצוין של הית' לדג'ר. אחח, העיפרון... כל-כך היה כיף לצחוק בכל שניה של הג'וקר בזמן שכל האנשים לא מבינים מה קורה לי... היה כל כך מצחיק איך שהוא התחפש לאחות בבית חולים... קטעי הג'וקר היו מהנים בטירוף, שנים לא נהנתי ככה מדמות בסרט.
לסיכום, הסרט הוא הוא סרט הטוב ביותר שראיתי. אקשן עם עלילה, עם קומדיה, עם הכל.
הציון שלי הוא
9.5 מתוך 10, כי מקצוענים מעגלים את הציון לחצאים ואף-פעם לא נותנים 10...
כן, זהו הציון הכי גבהה שנתתי לסרט.
מליון ביקורות בימים הקרובים...