עבור אל תוכן

חוקי הפורום - נא לקרוא

תמונה

ערסים

• אנא התחבר בכדי להגיב
75 תגובות לנושא זה

#1 BeBest

BeBest

כבר לא רוצים לזכור את השם שלי

• רשומים
  • 1,784 הודעות

נכתב ב- ‎16/09/2011‏, ‎20:26

אתמול אני וחבר שלא ראיתי המון זמן הולכים לסינימה בראשל"ץ (אמרתי נכיר לו קצת את המרכז, מסכן הוא תקוע לו בירושלים..) אוכלים, רואים סרט, אוכלים שוב :lol:
ומתחילים לשנע את עצמינו לכיוון הרכב, בדרך עוצר אותנו איזה ערס ומבקש 12 שקל כי הוא נתקע עם חברה שלו או משהו כזה..
תוך כדי המשך הליכה לאוטו מסבירים לו שאין לנו כסף ושאר תירוצים..
הוא ממשיך להתעקש ואז מגיע החלק הכיף - האיומים.
וואלה ואם אני אחפש ואני אמצא?
- אין לנו כלום, לא תמצא
וואלה אתם מעצבנים אותי תכף אני נותן לכם 2 כאפות
- פשוט מתעלמים וממשיכים ללכת

מגיעים לרכב...
הא זה הרכב שלך? אולי תקח אותי ואת חברה שלי?
- ממציאים איזה תירוץ של "ממהרים"
וואלה אני פה כל יום, עוד פעם אחת אני רואה את הרכב הזה הוא יהיה שרוף
- פשוט נוסעים משם וממשיכים להתעלם מהדביל

בקיצור, מה עושים עם הטמבלים האלה? עדיף פשוט לפוצץ אותם מכות (הוא היה סתם שחיף מתנדנד כזה שאם אני נותן לו כאפה הוא מסתובב במקום 10 פעמים ונופל..), פשוט לתת להם ללוות אותנו לרכב? להתעלם מהם מההתחלה?

כבר לא פעם ראשונה שאני רואה ערסים כאלה, בד"כ הם ליד מועדונים בת"א, אבל פעם ראשונה אני פוגש טמבלים כאלה באזור הסינימה..

#2 Nexus

Nexus

טרול בנפש

• חבר של כבוד
  • 1,524 הודעות

נכתב ב- ‎16/09/2011‏, ‎20:34

קח גם אותי.. גם אני תקוע בירושלים.

#3 Lightning

Lightning

In Relation to Animals, all Humans Are Nazis

• חבר של כבוד
  • 7,623 הודעות

נכתב ב- ‎16/09/2011‏, ‎20:50

אני הייתי תומך בעונש מוות לכל האנשים האלו. החמצן הוא יקר מדי ויותר מדי אנשים מטנפים אותו.
לאנשים האלו אין שום סיכוי בחיים. הם לא יצליחו בכלום. יהפכו לפושעים בכל מקרה והילדים שלהם גם כנראה יהיו כושלים... אז למה לא לעצור את השרשרת?
Posted Image

#4 KingKenny

KingKenny

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 275 הודעות

נכתב ב- ‎16/09/2011‏, ‎21:03

אני הייתי תומך בעונש מוות לכל האנשים האלו. החמצן הוא יקר מדי ויותר מדי אנשים מטנפים אותו.
לאנשים האלו אין שום סיכוי בחיים. הם לא יצליחו בכלום. יהפכו לפושעים בכל מקרה והילדים שלהם גם כנראה יהיו כושלים... אז למה לא לעצור את השרשרת?

יחסית לשמאלני(תקן אותי אם אני טועה, אבל לפי התגובות שלך הבנתי כי אתה שמאלני) ואדם המתיימר להיות נאור, אתה די גזען.
באותה מידה, למה שלא נהרוג את כל האתיופים? הרי כולם חיים בסופו של דבר בשכונות עוני, גדלים להם ילדים טפשים שרק מכים, אז יאללה, מבצע חיסול, כל כהה עור יחוסל(כמובן שאני ציני במידה ולא הבנת).
נו באמת, הדעה שלך גובלת בנאציזם.

Posted Image

“When I've got nothing better to do, I look down the league table to see how Everton are getting along.”

#5 Lightning

Lightning

In Relation to Animals, all Humans Are Nazis

• חבר של כבוד
  • 7,623 הודעות

נכתב ב- ‎16/09/2011‏, ‎21:09

יחסית לשמאלני(תקן אותי אם אני טועה, אבל לפי התגובות שלך הבנתי כי אתה שמאלני) ואדם המתיימר להיות נאור, אתה די גזען.
באותה מידה, למה שלא נהרוג את כל האתיופים? הרי כולם חיים בסופו של דבר בשכונות עוני, גדלים להם ילדים טפשים שרק מכים, אז יאללה, מבצע חיסול, כל כהה עור יחוסל(כמובן שאני ציני במידה ולא הבנת).

א. אני לא חושב שאני שמאלני. אני לא שונא ערבים. אני לא דתי או שומר מצוות. ואין לי דעה קדומה על רוב האנשים. (כן, מדי פעם אני קצת גזען).
ב. לא אמרתי להרוג את כל המזרחים (לדוגמה) או את כל הרוסים. כתבתי שהייתי מוותר (קצת מעדן את הניסוחים שלי) על כל הערסים. אם הם נחשבים ללאום או עדה או משהו, אז כן, אני גזען ורוצה שרובם ימותו. ערסים הם מבחינתי סתם כלי שמבזבז לי חמצן ומלכלך את הרחובות יותר מקקי של כלבים.
לא מאמין שלערסים יש הרבה מה להשיג בחיים חוץ מאולי להצטרף למשפחת פשע ואז לסיים (בע"ה כמובן) בקבר מוקדם מהרגיל.
Posted Image

#6 KingKenny

KingKenny

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 275 הודעות

נכתב ב- ‎16/09/2011‏, ‎21:17

א. אני לא חושב שאני שמאלני. אני לא שונא ערבים. אני לא דתי או שומר מצוות. ואין לי דעה קדומה על רוב האנשים. (כן, מדי פעם אני קצת גזען).
ב. לא אמרתי להרוג את כל המזרחים (לדוגמה) או את כל הרוסים. כתבתי שהייתי מוותר (קצת מעדן את הניסוחים שלי) על כל הערסים. אם הם נחשבים ללאום או עדה או משהו, אז כן, אני גזען ורוצה שרובם ימותו. ערסים הם מבחינתי סתם כלי שמבזבז לי חמצן ומלכלך את הרחובות יותר מקקי של כלבים.
לא מאמין שלערסים יש הרבה מה להשיג בחיים חוץ מאולי להצטרף למשפחת פשע ואז לסיים (בע"ה כמובן) בקבר מוקדם מהרגיל.

צודק, עכשיו כל אדם שמבקש ממני 12 שקל או טרמפ אני רוצח אותו.

Posted Image

“When I've got nothing better to do, I look down the league table to see how Everton are getting along.”

#7 Sparkles

Sparkles

Geronimo!

• ותיקים
  • 9,060 הודעות

נכתב ב- ‎16/09/2011‏, ‎21:39

מה לעשות, בימי שישי-שבת סינמה סיטי נחשב למקום המפגש של ערסי ראשון לציון מערב, חולון ובת - ים... בימי חמישי המקום מפוצץ, אבל אין אפילו ערס אחד.

"עבודה קשה משתלמת בעתיד, עצלנות משתלמת עכשיו"
- סטיבן רייט.

#8 BeBest

BeBest

כבר לא רוצים לזכור את השם שלי

• רשומים
  • 1,784 הודעות

נכתב ב- ‎16/09/2011‏, ‎22:24

האמת זה היה ביום חמישי בסביבות 10-11 בלילה..
ומן הסתם שאם זה היה בנאדם שפוי שאין לו כסף לאוטבוס ולא איזה ערס מתנדנד עם סיגריה הייתי נותן לו 12 שקל ואולי אפילו לוקח אותו טרמפ אם אני בכיוון..
אבל זה מצחיק לראות אותם ככה מאמיים עלייך כשאתה יכול לפרק להם את הצורה חחחחחח

#9 Sparkles

Sparkles

Geronimo!

• ותיקים
  • 9,060 הודעות

נכתב ב- ‎16/09/2011‏, ‎22:54

האמת זה היה ביום חמישי בסביבות 10-11 בלילה..
ומן הסתם שאם זה היה בנאדם שפוי שאין לו כסף לאוטבוס ולא איזה ערס מתנדנד עם סיגריה הייתי נותן לו 12 שקל ואולי אפילו לוקח אותו טרמפ אם אני בכיוון..
אבל זה מצחיק לראות אותם ככה מאמיים עלייך כשאתה יכול לפרק להם את הצורה חחחחחח

רציני? רק שלא יפלשו גם לימי חמישי.... אני כבר לא הולך לשם בשישישבת, רק לא ידפקו גם את חמישי כי נמאס כבר מכל הפרחות והערסים המתלהבים

"עבודה קשה משתלמת בעתיד, עצלנות משתלמת עכשיו"
- סטיבן רייט.

#10 ThUnDeR

ThUnDeR

משתמש סביר+

• ותיקים
  • 4,918 הודעות

נכתב ב- ‎16/09/2011‏, ‎23:02

מבקש? או מאיים?

-

תמונה שפורסמה

#11 Superb

Superb

רציני? 10,000 הודעות!?

• Q-Fame
  • 17,865 הודעות

נכתב ב- ‎17/09/2011‏, ‎03:03

כשהיה מבקש טרמפ, הייתי אומר משהו בסגנון של: "תגיד לי... אני מכיר אותך? כתוב כאן מונית על הרכב? תעוף תעוף לי מהעיניים..."
לערסים מדברים כמו ערס. ואם לא, אתה תמיד יכול לומר "אין בעיה אחי. אבל רק שתדע... שללו לי ת'רשיון לא מזמן, אז אם שוטר מגיע, אני נותן גז ואתה בשקט."

יודע מה מצחיק? אם בנאדם נורמלי (או לפחות אחד שמדבר נורמלי) היה מבקש טרמפ כי הוא תקוע... סביר להניח שהייתי יוצא מגדרי כדי לעזור.

#12 King James

King James

לא יעזור לכם, אני לא זז מפה

• מתרגמי רשת
  • 5,579 הודעות

נכתב ב- ‎17/09/2011‏, ‎04:16

השבוע נתקעתי עם האוטו בקניון, הוא לא הניע וממש התפלאתי מכמות האנשים שהציעו עזרה.
בהתחלה עוד לפני שהציעו התקשרתי לחבר שיבוא והוא היה בדרך, אבל בלי קשר חשבתי שאנשים עסוקים עם הראש בתחת שלהם ונדיר יהיה אם מישהו יציע עזרה אם אני לא אבקש.
גם זה לא היה סוג מסויים של אוכלוסיה, גם ערסים גם אשכנזים הציעו.

לגבי הטרמפ, אני אף פעם לא עצרתי להעלות מישהו כדי לתת לו טרמפ, כאילו מישהו שאני לא מכיר ועוצר רכבים עם האצבע או אפילו אם מישהו יבקש ממני.
לכו תדעו את מי תעלו לאוטו, עדיף לא לקחת סיכון כזה ולא קשור אם הוא נראה הכי נחמד בעולם או ערס...
נכון שערסים מוחצנים שמדברים ונראים ככה מורידים את הסיכוי שלהם לאפס שמישהו באמת יעזור להם ויתן להם טרמפ.
תמונה שפורסמה

#13 avnoam

avnoam

אני קצת ביישן

• רשומים
  • **
  • 35 הודעות

נכתב ב- ‎17/09/2011‏, ‎06:50

אז מה שאתה אומר, כל מי שלא תורם לחברה לחסל אותו?
מה עם החולים, או זקנים, חולי נפש, הומלסים, מובטלים, נכים, מי שלא עשה צבא.
עניים? זה מה שהנאצים עשו בגרמניה. חיסלו כל מי שמיותר.
באותה מידה, יכולים להגיד עליך. הגזענות בארץ מיותרת.

#14 KingKenny

KingKenny

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 275 הודעות

נכתב ב- ‎17/09/2011‏, ‎09:23

מבקש? או מאיים?

שכנעת אותי.
נו באמת אנשים, לפעמים הרמה פה מתחת לכל ביקורת.

Posted Image

#15 ZANGI

ZANGI

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 134 הודעות

נכתב ב- ‎17/09/2011‏, ‎09:29

מבקש? או מאיים?

שכנעת אותי.
נו באמת אנשים, לפעמים הרמה פה מתחת לכל ביקורת.

אתה זה שהורדתה אותה באשכול הזה, אז אל תתלונן.

#16 KingKenny

KingKenny

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 275 הודעות

נכתב ב- ‎17/09/2011‏, ‎09:43

איך בדיוק?
אני טענתי כי עלינו לרצוח כל מי שאינו תורם לחברה?
אם כבר אז דה ברק הוריד אותה.

Posted Image

#17 Superb

Superb

רציני? 10,000 הודעות!?

• Q-Fame
  • 17,865 הודעות

נכתב ב- ‎17/09/2011‏, ‎12:13

אתה זה שהורדתה אותה באשכול הזה, אז אל תתלונן.

הורדת* (בלי ה' בסוף המילה)...

#18 Elico A

Elico A

אני בחבר'ה

• רשומים
  • 931 הודעות

נכתב ב- ‎17/09/2011‏, ‎12:55

איך בדיוק?
אני טענתי כי עלינו לרצוח כל מי שאינו תורם לחברה?
אם כבר אז דה ברק הוריד אותה.

בנאדם שכל המטרה שלו בחיים זה להפריע לאנשים אחרים, בשביל מה צריך אותו ?

תמונה שפורסמה

#19 dorel310

dorel310

Been dazed and confused for so long it's not true

• ותיקים
  • 5,017 הודעות

נכתב ב- ‎17/09/2011‏, ‎13:00

לא צריך לרצוח אותו, אבל גם צריך לא לתת לו, במיוחד אם הוא תופס עליך תחת.

#20 avihai23

avihai23

אם אני לא בצוות, אני חייב למצוא חיים

• ותיקים
  • 3,247 הודעות

נכתב ב- ‎17/09/2011‏, ‎13:29

בחמישי יש שם יםםםם אנשים... רק באמצע שבוע נוח שם.

0 משתמשים קוראים נושא זה

0 משתמשים, 0 אורחים, 0 משתמשים אנונימיים