עבור אל תוכן

חוקי הפורום - נא לקרוא

תמונה

סופר קאפ - צ'לסי - אתלטיקו מדריד

• אנא התחבר בכדי להגיב
14 תגובות לנושא זה

#1 FreshMan

FreshMan

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 499 הודעות

נכתב ב- ‎31/08/2012‏, ‎21:43

תוצאת מחצי: אתלטיקו מובילה 3-0 משלושער מהסרטים של פלקאו

יכל בקלות להיות 5-0

החלוץ הכי לוהט כרגע בכדור הארץ.
פשוט ענק. ענק! מתחילת משחק אני מסתכל רק עליו. כל הזמן בתנועה, פשוט צוחק על האנגלים ועל אברמוביץ'.
אם היה עוד יום לחלון ההעברות, אברמוביץ' היה לוקח אותו.

#2 Cokegod

Cokegod

אם אני לא בצוות, אני חייב למצוא חיים

• רשומים
  • 2,321 הודעות

נכתב ב- ‎31/08/2012‏, ‎21:47

לא יצא לי לראות את המחצית הראשונה כי רק עכשיו הגעתי הביתה, אבל נראה כאילו אתלטיקו קורעים אותנו, למרות שברור לכולם שהסופר קאפ האירופי הוא לא באמת תואר חשוב יותר מדי...

אגב, לפחות שוער אחד שלנו לא ספג בינתיים
פטריוטיזם היא דרכו של האוויל לומר שארצו נעלה על האחרות רק מכיוון שנולד בה.

#3 Dolevv

Dolevv

Shut up and sit down, you big, bald fuck

• ותיקים
  • 10,353 הודעות

נכתב ב- ‎31/08/2012‏, ‎21:48

פלקאו אלוהים פשוט
חלום של כל קבוצה

#4 ג'ולס ווינפלד

ג'ולס ווינפלד

אני בחבר'ה

• רשומים
  • 882 הודעות

נכתב ב- ‎31/08/2012‏, ‎22:30

עכשיו כולם יגידו שפלאקו החלו הטוב בעוולם ובלה בלה בלה...
ממש כמו ההתלהבות מבייל אחרי המשחק נגד אינטר בזמנו("ברמה של רונאלדו..."...), או ההתלהבות מווילשר אחרי המשחק נגד ברצלונה("מדהים לראות מסי קטן בפעולה"...).

מהטופ 6-7 חלוצים בעולם אבל ממש לא הכי טוב.

אגב, מכאן צ'לסי רק תתחיל ליפול.
תאמינו לי, אני ידוע מה אני אומר.
תמונה שפורסמה

#5 FreshMan

FreshMan

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 499 הודעות

נכתב ב- ‎31/08/2012‏, ‎22:37

זה רק מראה כמה מזל היה לצ'לסי לקחת את הצ'מפיונס.
טונות של מזל ושחקן אחד בשם דרוגבה.

כרגע פלקאו הכי חם, אם אני לא טועה יש לו עוד שלושער טרי מהליגה.
השער השני שלו פשוט אמנות. איזה קור רוח, לעצור כדור ופשוט לסובב פנימה

#6 avihai23

avihai23

• ותיקים
  • 3,247 הודעות

נכתב ב- ‎01/09/2012‏, ‎08:19

זה רק מראה שאין בספרד רק 2 קבוצות טובות.

#7 הנסיך המדליק

הנסיך המדליק

אני בחבר'ה

• רשומים
  • 795 הודעות

נכתב ב- ‎01/09/2012‏, ‎08:27

זה רק מראה שאין בספרד רק 2 קבוצות טובות.

בולשיט

#8 avihai23

avihai23

• ותיקים
  • 3,247 הודעות

נכתב ב- ‎01/09/2012‏, ‎08:40

בולשיט

שכנעת אותי...

מי שאומר שיש רק 2 קבוצות בליגה הספרדית לא מבין על מה הוא מדבר.
2 הקבוצות הטובות בעולם משחקות באותה הליגה ומרסקות את כולם...
אני אצטט לך מאמן מוכר מאוד: "כל קבוצה בעולם שהייתה באה לשחק בליגה הספרדית הייתה מסיימת שלישית" (מוריניו)

ראינו אתמול את אתלטיקו מדריד עושה בית ספר לכסף הגדול של צ'לסי.
מאוד נהניתי מהמשחק של אתלטיקו, איזו קבוצה הוא בנה שם סימאונה.

#9 Spirit

Spirit

• ותיקים
  • 3,248 הודעות

נכתב ב- ‎01/09/2012‏, ‎09:04

עכשיו כולם יגידו שפלאקו החלו הטוב בעוולם ובלה בלה בלה...
ממש כמו ההתלהבות מבייל אחרי המשחק נגד אינטר בזמנו("ברמה של רונאלדו..."...), או ההתלהבות מווילשר אחרי המשחק נגד ברצלונה("מדהים לראות מסי קטן בפעולה"...).

פלקאו, בין ה-3 חלוצים הכי טובים בעולם כיום,
וזה לא רק בגלל המשחק הזה, בתור אחד שבאמת עקב אחריו עוד מפורטו כל יום התפללתי שיגיע לריאל,
אתלטיקו מדריד לא מועדון קטן, אבל עדיין אני חושב שמגיע לו מועדון ברמה יותר גבוהה שמשתתף בליגת האלופות באופן קבוע,
מה שבטוח שאם אני שוקל ללכת למשחק של הפועל תא נגד אתלטיקו מדריד (אני אוהד חיפה) זה רק בשביל לראות אותו משחק.
הוא בסך הכל בן 26, נכון, זה לא צעיר, אבל יש לו עוד הרבה שנים לתת.

ורק בשביל נתונים שתבין שלא עושים אותו לאחד החלוצים הטובים בעולם רק בגלל המשחק הזה, כמו שעשו לבייל ולווילשר,
בפורטו:
87 הופעות ו-72 שערים בשנתיים, אז תגיד בסדר ליגה פורטוגלית,
מתוכם 24 הופעות באירופה 22 שערים.

אתלטיקו מדריד:
50 הופעות 36 שערים, 12 שערים באירופה.
והעונה הזאת שרק התחילה, הוא כבר עם 6 שערים מתוך 3 משחקים (3 בליגה, 3 אתמול)
ונגד צ'לסי אל תשכח.

#10 ג'ולס ווינפלד

ג'ולס ווינפלד

אני בחבר'ה

• רשומים
  • 882 הודעות

נכתב ב- ‎01/09/2012‏, ‎12:47

בולשיט

שכנעת אותי...

מי שאומר שיש רק 2 קבוצות בליגה הספרדית לא מבין על מה הוא מדבר.
2 הקבוצות הטובות בעולם משחקות באותה הליגה ומרסקות את כולם...
אני אצטט לך מאמן מוכר מאוד: "כל קבוצה בעולם שהייתה באה לשחק בליגה הספרדית הייתה מסיימת שלישית" (מוריניו)

ראינו אתמול את אתלטיקו מדריד עושה בית ספר לכסף הגדול של צ'לסי.
מאוד נהניתי מהמשחק של אתלטיקו, איזו קבוצה הוא בנה שם סימאונה.

כן, משחק ראווה אחד קובע את זה.
ולנסיה ואלתלטיקו היו מסכנות במפגשים הקודמים שלהם נגד צ'לסי. כבר כבר עשור ששום קבוצה ספרדית למעט בארסה וריאל לא עשתה כלום בצ'מפיונס.

ועזוב את זה, האווירה...האווירה שונה לגמרי...כשאני רואה משחק בין קבוצות אמצע טבלה מספרד אני מת משעמום. כשאני רואה משחק של פולאהם נגד אברטון אני נהנה.

#11 avihai23

avihai23

• ותיקים
  • 3,247 הודעות

נכתב ב- ‎01/09/2012‏, ‎13:31

אתה קורא לזה משחק ראווה? 2 הקבוצות פתחו עם ההרכבים הכי חזקים שלהם?
צ'לסי מקבלת 4 שערים וכמעט לא מגיעה אל השער? כן הם עשו את זה בכוונה... הם לא רצו לזכות בסופר קאפ האירופי.
למה אנחנו הולכים רק על המשחק הזה?
שנה שעברה 2 קבוצות ספרדיות בחצי גמר ליגת האלופות שרק בנס לא הגיעו לגמר, ו3 קבוצות בחצי גמר ליגה אירפית ש-2 מהם הגיעו לגמר
אחרי שעברו קבוצות אנגליות מהדרג הבכיר באנגליה.

אני לא מדבר על קבוצות אמצע טבלה, כי ברור לך שבאנגליה יש הרבה יותר כסף מספרד, ובספרד רובם שחקנים מקומיים.
אבל בין קבוצות אמצע טבלה בספרד תמיד יש משחקים מעניינים בניגוד למה שאתה אומר, אם הייתה רואה את המשחק בין בטיס לבילבאו הייתה מבין... כולם חושבים שהליגה הספרדית חלשה אך ורק בגלל מדריד וברסה שהיו דורסות גם את היונייטד ואת הסיטי לולא היו איתם באותה הליגה.

#12 FreshMan

FreshMan

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 499 הודעות

נכתב ב- ‎01/09/2012‏, ‎21:04

בספרד הכשרון, באנגליה הכסף.

#13 ג'ולס ווינפלד

ג'ולס ווינפלד

אני בחבר'ה

• רשומים
  • 882 הודעות

נכתב ב- ‎01/09/2012‏, ‎21:33

בספרד הכשרון, באנגליה הכסף.

תמונה שפורסמה

אביחי,

אתה קורא לזה משחק ראווה? 2 הקבוצות פתחו עם ההרכבים הכי חזקים שלהם?
צ'לסי מקבלת 4 שערים וכמעט לא מגיעה אל השער? כן הם עשו את זה בכוונה... הם לא רצו לזכות בסופר קאפ האירופי.
שאני אבין, הפואנטה שלך היא שאתלטיקו מדריד היא קבוצה יותר טובה מצ'לסי? צ'לסי תפסה משחק חלש ואתלטיק ניצלה את זה, זה הכל.
למה אנחנו הולכים רק על המשחק הזה?
שנה שעברה 2 קבוצות ספרדיות בחצי גמר ליגת האלופות שרק בנס לא הגיעו לגמר. נו מה, ריאל מדריד וברצלונה. נו מה. ו3 קבוצות בחצי גמר ליגה אירפית ש-2 מהם הגיעו לגמר.
אחרי שעברו קבוצות אנגליות מהדרג הבכיר באנגליה.
זה בגלל שהקבוצות האנגליות מעדיפות לא להשקיע במפעל הזה, כמו טוטנאהם או ליברפול, כי זו תהיה תעודת עניות לכשל של המועדון.

אני לא מדבר על קבוצות אמצע טבלה, כי ברור לך שבאנגליה יש הרבה יותר כסף מספרד, ובספרד רובם שחקנים מקומיים.
אבל בין קבוצות אמצע טבלה בספרד תמיד יש משחקים מעניינים בניגוד למה שאתה אומר, אם הייתה רואה את המשחק בין בטיס לבילבאו הייתה מבין... כולם חושבים שהליגה הספרדית חלשה אך ורק בגלל מדריד וברסה שהיו דורסות גם את היונייטד ואת הסיטי לולא היו איתם באותה הליגה.

זה בדיוק העניין, בספרד אין תחרות. באנגליה כן יש. ריאל מדריד הם שני הקבוצות הכי טובות בעולם בפער ענקי מהאחרים, אין ספק. כל השחקנים שלהם בכל העמדות וורלד קלאס מלבד 1-2 עמדות(ברצלונה: שוער ומגן שמאלי. ריאל מדריד: מגן ימני). באנגליה דבר כזה לא היה קורה, כי יש הרבה יותר עומק במועדונים.

#14 Cokegod

Cokegod

• רשומים
  • 2,321 הודעות

נכתב ב- ‎02/09/2012‏, ‎00:17

גם אם הרמה בליגה הספרדית יותר גבוהה מהרמה בליגה האנגלית (למרות שאם זה נכון קבוצות אנגליות לא היו אמורות לזכות בליגת האלופות...) עדיין אני לא רואה סיבה לראות ליגה שאפילו לפני שמתחילים לשחק אפשר לדעת ב-100% איזה 2 קבוצות יסיימו בטופ, והתחרות היחידה המעניינת בליגה הזאת היא בין 2 הקבוצות האלו. בליגה הספרדית אף פעם לא יקרה מצב שבו הקבוצה שסיימה מקום 6 בעונה אחת הופכת לאחת המתחרות הרציניות לאליפות עונה הבאה, בליגה האנגלית כן.
פטריוטיזם היא דרכו של האוויל לומר שארצו נעלה על האחרות רק מכיוון שנולד בה.

#15 מישמיש

מישמיש

• רשומים
  • 2,332 הודעות

נכתב ב- ‎02/09/2012‏, ‎04:23

אני לא חושב שזה נכון ואפילו פייר לחשבן לצ'לסי את ההפסד האחרון, אני מסכים שישנה גם דרך להפסיד.
מסכים עם העובדה שאתלטיקו מדריד היא קבוצה שנבנתה בצורה טובה עוד לפני סימאונה הקבוצה לא פגעה מכל מיני סיבות ואחת מהן הגדולה מכולן היא חוסר מזל.. שחקנים באתלטיקו משחקים יחד לפחות שנתיים (עד כמה שאני זוכר אל תתפסו אותי במילה), לעומת זאת, בצ'לסי משחקים בדיוק כמה חודשים יחד (בכל הקשור להתקפה).
צ'לסי לעומת אתלטיקו מדריד קבוצה חדשה מאוד, שחקנים שוחררו, ולדעתי יש להם מאמן שלא שווה כלום ונראה לי גם שלא בעיני השחקנים הותיקים בקבוצה. (אין בכלל טביעת יד של מאמן מנקודת מבט שלי).
ראשית, זה מאוד חשוב שישנה כימיה בהתקפה, במידה ואין או שהתהליך רק בשלב "מתחיל" ישנם המון איבודי כדור או חוסר הבנה בין שחקנים בהתקפה וקל יותר לצאת להתקפות מתפרצות ולמצוא את ההגנה במצב מביך.
מספיק שזה קרה לצ'לסי פעמיים ואתלטיקו מדריד ניצלו את זה על הצד הטוב ביותר, וסיימו התקפה מתפרצת או 2 בשערים, לשחקנים יורד הבטחון, במיוחד אלו שטעו בהתקפה ולאלו שאחראים למשחק ההגנה. (בכל התקפה מתפרצת אתלטיקו יכלה לתת שער).
יש מלא אלמנטים נוספים במהלך המשחק וזה לא מסתכם רק במי קבוצה טובה יותר.
את המחצית השנייה לצערי לא יצא לי לראות אבל זו האינדיקציה שקיבלתי מהמחצית הראשונה.
פלקאו נהדר, אם אני זוכר נכון, רשמתי באשכול שאביחי פתח (גמר גביע אירופה בין אתלטיק בלבאו לבין אתלטיקו מדריד) שפלקאו נורא יתאים לברצלונה, סקורר שחסר לברצלונה.
הוא משחק פשוט לא מחפש הרפתקאות (לעבור שחקנים יותר מידי) שזה מאוד יכול להתאים להם, והמחצית הראשונה רק חיזקה את דעתי על כך.
אי אפשר להשוות קבוצות או ליגות אחרי משחק אחד, זה לא נכון לעשות זאת.
לדוגמא: אם ריאל מדריד (עם הסגלים הנוכחיים של שתי הקבוצות) תפסיד לולנסיה 5-1 זה אומר שולנסיה טובה יותר? ממש לא, ישנם אלמנטים במשחק שהם מעבר ליכולת השחקנים.
יום רע, איבוד בטחון, תחילת עונה, סגל חדש, עודף משקל של שחקנים שעדיין לא נכנסו לכושר מלא ועוד.
דוגמא נוספת היא הקלאסיקו האחרון, שבקלות יכל להסתיים ב-6-1 עם קצת ריכוז של שחקני ריאל, הפרשי הרמות של השחקנים הם לא באמת תוצאה שמסתיימת ב-6-1! (מקווה שהבנתם את הנקודה שלי).
לפחות בשנים האחרונות הליגה האנגלית הרבה יותר מעניינת, הליגה הספרדית יותר כשרונית.
שני הליגות מתחילות להתאזן מבחינת כשרון אם כי הרבה שחקנים עם כשרון ענק הגיעו לאנגליה לקבוצות הבכירות, לדוגמא: האזר, אושקר, קאגווה, קאזורלה (אמנם בן 27 אבל וורלד קלאס לכל דבר) ועוד שחקנים נוספים.. מפאת השעה המאוחרת לא עולה לי כרגע לראש.
במידה ושחקנים מהקבוצות הבכירות יעזבו את אנגליה לטובת ספרד זו תהיה נא רק לקבוצות כגון מדריד וברצלונה, לא רואה שחקן ברמה עולמית עוזב לקבוצה אחרת בספרד, כן גם לא לולנסיה, שחקנים מבינים כבר שהליגה האנגלית מעניינת ויותר אטרקטיבית בקרב כל אוהדי הכדורגל בעולם.
צ'לסי צריכים זמן (לדעתי גם מאמן נורמלי אבל ימים יגידו) שלפחות השחקנים חייבים להכיר האחד את השני על מנת להניב תוצאות..
לדעתי, אם יהיה משחק או אפילו כמה משחקים בין השתיים באמצע או בסוף עונה תתעדו את מה שאני רושם פה, צ'לסי מנצחת.

0 משתמשים קוראים נושא זה

0 משתמשים, 0 אורחים, 0 משתמשים אנונימיים