עבור אל תוכן

חוקי הפורום - נא לקרוא

תמונה

אקסטרים צינזורים

• אנא התחבר בכדי להגיב
51 תגובות לנושא זה

#21 No1Else

No1Else

אני קצת ביישן

• רשומים
  • **
  • 92 הודעות

נכתב ב- ‎17/05/2010‏, ‎14:17

טיפול לא יעזור

יעזור בעזרת השם : זכור את יום השבת לקדשו - אתם תזכרו את ה 15/5/10 שבו הפכתם במוצהר לגנבי קרדיט. פרק 21 של אגדת המחפש / הגיבור האחרון שמורד ע"י מאות משתמשי אימיול - חולק את המוניטין שבחרתם לצוותכם עם כל הצופים וזאת רק ההתחלה ...

מתישהוא גם מעט המתרגמים ההגונים יבינו שמקומם לא יכרם בחבורת גנבים וסותמי פיות ...
"כריש" - אימיול חוקי כחול לבן. מאז ולא עוד ! (עברתי ל BT)

#22 אורח_Daniel-b_*

אורח_Daniel-b_*
  • אורחים

נכתב ב- ‎17/05/2010‏, ‎14:59

טוב חמוד.

#23 NeoTrix

NeoTrix

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 213 הודעות

נכתב ב- ‎17/05/2010‏, ‎15:08

טיפול לא יעזור

יעזור בעזרת השם : זכור את יום השבת לקדשו - אתם תזכרו את ה 15/5/10 שבו הפכתם במוצהר לגנבי קרדיט. פרק 21 של אגדת המחפש / הגיבור האחרון שמורד ע"י מאות משתמשי אימיול - חולק את המוניטין שבחרתם לצוותכם עם כל הצופים וזאת רק ההתחלה ...

מתישהוא גם מעט המתרגמים ההגונים יבינו שמקומם לא יכרם בחבורת גנבים וסותמי פיות ...

אנא ספר לי, מה קרה עם אגדת המחפש? על מה לעזאזל אתה מדבר? =\
תמונה שפורסמה
פורום ZSC - פורום שיתוף הקבצים הישראלי.

#24 אורח_Daniel-b_*

אורח_Daniel-b_*
  • אורחים

נכתב ב- ‎17/05/2010‏, ‎15:10

טיפול לא יעזור

הוא איבד את עצמו..

#25 NeoTrix

NeoTrix

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 213 הודעות

נכתב ב- ‎17/05/2010‏, ‎15:11

טיפול לא יעזור

הוא איבד את עצמו..

כי אם הוא ינסה לטעון ש lala123 גנב קרדיטים או משהו כזה באגדת המחפש אני אפתח לו את הצורה. הוא מתרגם הכל לבד משמיעה.
תמונה שפורסמה

#26 No1Else

No1Else

אני קצת ביישן

• רשומים
  • **
  • 92 הודעות

נכתב ב- ‎17/05/2010‏, ‎15:17

טוב חמוד.

בחרתם במסלול של התנהלות כוחנית : סתימת פיות וכיפוף הסצינה במחשבה שיש לכם יד על שלטר כלשהוא. צדקתם במידה מסויימת, אבל מוגבלת - עכשיו יצא כדור שלג לדרך !

כל עוד יהיה זמין ולו גם מקור מלא יחיד ברשת אימיול של הורדה הכוללת חיווי על המוניטין שלכם כגנבי קרדיט (שרכשתם ע"פ בחירתכם בהתנהלות כוחנית ולא בהדברות - רצונכם כבודכם).

התרגלתם כנראה שבריונות משתלמת : המקודדים שנשארו או אדישים או "כנועים", מקודדי הורדות רק מחכים שתזרקו להם פרורים, ...

======> לא כל הסצינה מגיבה לבריונות ביבבות / חיכיון (נדמה לי שאני מצטט נכון את שורשי הפעלים החביבים אצלכם)

ותמשיכו עם ip ban - ממש גדול תגרמו לכולם להבין איך משתמשים בפרוקסי ... (ותחסמו גם קהלים שלמים כי אינכם יודעים לזהות NAT :D )

@NeoTrix : קידוד שלי (עם קרדיט מתאים לצוות גנבי הקרדיט ובידול של lala123) שוחרר ומורד ע"י מאות משתמשים. אני משוכנע שאתה יודע שכתוביות יכולים לערוך גם בני תמותה רגילים ולא רק מי שמקבלים הסמכה ממנהל צוות מסויים ... ועוד דבר : תפנים אני לקוח של lala123 מזמן ואין לי שום כוונה לפגוע בו. ההיפך הוא הנכון המוניטין שעוטה הצוות בשל התנהגות מיעוט ממתרגמיו ובשל מנהלו הם הפוגעים בהגונים שנשארו (ורק בגללם עד אתמול הייתי עדין וחיפשתי הדברות).

#27 NeoTrix

NeoTrix

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 213 הודעות

נכתב ב- ‎17/05/2010‏, ‎15:30

טוב חמוד.

בחרתם במסלול של התנהלות כוחנית : סתימת פיות וכיפוף הסצינה במחשבה שיש לכם יד על שלטר כלשהוא. צדקתם במידה מסויימת, אבל מוגבלת - עכשיו יצא כדור שלג לדרך !

כל עוד יהיה זמין ולו גם מקור מלא יחיד ברשת אימיול של הורדה הכוללת חיווי על המוניטין שלכם כגנבי קרדיט (שרכשתם ע"פ בחירתכם בהתנהלות כוחנית ולא בהדברות - רצונכם כבודכם).

התרגלתם כנראה שבריונות משתלמת : המקודדים שנשארו או אדישים או "כנועים", מקודדי הורדות רק מחכים שתזרקו להם פרורים, ...

======> לא כל הסצינה מגיבה לבריונות ביבבות / חיכיון (נדמה לי שאני מצטט נכון את שורשי הפעלים החביבים אצלכם)

ותמשיכו עם ip ban - ממש גדול תגרמו לכולם להבין איך משתמשים בפרוקסי ... (ותחסמו גם קהלים שלמים כי אינכם יודעים לזהות NAT :D )

@NeoTrix : קידוד שלי (עם קרדיט מתאים לצוות גנבי הקרדיט ובידול של lala123) שוחרר ומורד ע"י מאות משתמשים. אני משוכנע שאתה יודע שכתוביות יכולים לערוך גם בני תמותה רגילים ולא רק מי שמקבלים הסמכה ממנהל צוות מסויים ... ועוד דבר : תפנים אני לקוח של lala123 מזמן ואין לי שום כוונה לפגוע בו. ההיפך הוא הנכון המוניטין שעוטה הצוות בשל התנהגות מיעוט ממתרגמיו ובשל מנהלו הם הפוגעים בהגונים שנשארו (ורק בגללם עד אתמול הייתי עדין וחיפשתי הדברות).

אז תן לי להבין נכון בבקשה, כי כנראה לא הבנתי נכון.
בזה שאתה מציין את אגדת המחפש פרק 21, מה אתה בדיוק מנסה לומר כאן? אתה גם הרי אומר שאתה מכבד את lala123. אז באמת שאין לי שמץ של מושג מה אתה מעלה כאן.
כן, הוא תורגם על ידי צוות אקסטרים שאתה טוען שהם גנבי קרדיטים משהו שהוא לחלוטין אינו נכון. ו... מה?
איבדתי אותך, מצטער.
תמונה שפורסמה

#28 Omri.Bd

Omri.Bd

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 379 הודעות

נכתב ב- ‎17/05/2010‏, ‎15:41

טוב חמוד.

בזה שאתה מציין את אגדת המחפש פרק 21, מה אתה בדיוק מנסה לומר כאן? אתה גם הרי אומר שאתה מכבד את lala123. אז באמת שאין לי שמץ של מושג מה אתה מעלה כאן.
כן, הוא תורגם על ידי צוות אקסטרים שאתה טוען שהם גנבי קרדיטים משהו שהוא לחלוטין אינו נכון. ו... מה?
איבדתי אותך, מצטער.

עזוב אחי אתה לא תבין נשבר לו הכוס.

#29 No1Else

No1Else

אני קצת ביישן

• רשומים
  • **
  • 92 הודעות

נכתב ב- ‎17/05/2010‏, ‎15:45

איבדתי אותך, מצטער.

ב 15/5/10 העלה מתרגם מצוות Extreme תיקון לתרגום הסרט עולם הנהר 2003. עבודתו הסתמכה על תיקון קודם (הוא לא שינה ולו מילה בודדת ראה http://www.qsubs.net...showtopic=42003 ). נסיונות הדברות בנושא בפורום Extreme הסתיימו בצנזורה, מחיקת המשתמש שלי ו ip ban (הסנגנון שנקטתי היה בוטה - אך לא חרג מהתבטאויות מנהל צוות Extreme שגם התערב בדיון). בשורה התחתונה מתרגם שלהם גנב קרדיט במודע (הוא מחק את שם חברי דר' ראש ושם את שלו). מכיוון שהוא גובה ע"י מנהל הצוות - זאת מדיניות של הצוות (כולל סתימת הפיות). דר"א זו לא גניבת הקרדיט הראשונה - כבר היו הודאות בגניבת קרדיט על סינכרונים של פרקי וי ...

lala123 מעולם לא גנב דבר - יותר מזה הוא לפעמים עוזר בסנכרונים גם לאחרים, תאמין שלי שאני לא היחיד שתמה מה יש לו לחפש בצוות עם מוניטין והתנהלות כפי שהם בימנו ...

רק נקודה קטנה למחשבה : האם באמת היתרון שאתם מקבלים ("זכות ראשונים" על קידוד תרגומי הצוות שמופצים דרך הורדות) מצדיקה חבירה ומתן רוח גבית לנורמות כאלו :D

#30 POPey

POPey

רק הגעתי

• רשומים
  • *
  • 16 הודעות

נכתב ב- ‎17/05/2010‏, ‎16:05

אז מה שאתה אומר בעצם זה שאתה הרבה יותר גרוע מטורק ומקודד תרגומים של מתרגמים שעמלו על זה שעות ואף ימים
וכותב שהם גנבים ומלכלך עליהם בקידוד לתרגום שלהם?? תגיד לי, אתה לא מתבייש?

בזה הרגע הוכחת שאתה הרבה יותר גרוע מהם.
ואנשים כמוך באמת צריך להעלים מהסצינה.

אגב, מי בכלל מוריד מהחמור בימינו? זה איטי רצח.

מעוות למתרגמים את הקרדיטים ומלכלך, פשש כל הכבוד

#31 POPey

POPey

רק הגעתי

• רשומים
  • *
  • 16 הודעות

נכתב ב- ‎17/05/2010‏, ‎16:09

אם אתה חושב שאתה יוצא ככה טוב, אתה ממש טועה. חושב שלגולשים זה נראה טוב?
חושב שבכלל אכפת להם מה אתה כותב? הם מורידים את התרגום ורואים. המלחמות מסביב מה זה לא מעניינות אותם.

#32 No1Else

No1Else

אני קצת ביישן

• רשומים
  • **
  • 92 הודעות

נכתב ב- ‎17/05/2010‏, ‎16:15

אז מה שאתה אומר בעצם זה שאתה הרבה יותר גרוע מטורק ומקודד תרגומים של מתרגמים שעמלו על זה שעות ואף ימים

חמוד - עכשיו זה באופנה לא ???

אתה מוזמן להוריד, לצפות להפנים (אצלך כפי שראינו באשכול הקודם החומר האפור מתניע לאט, אם בכלל) ואז להודיע לכולנו האם היתה איזושהיא פגיעה במתרגם lala123 ...

אם אף אחד לא מוריד אין מה להיות מוטרדים נכון ??? (רק בגלל צנעת הפרט לא אדפיס מסך של הממתינים בתור - אבל תאמין לי שמדובר במאות)

ולגבי ההמשך אם לא מטריד את הצופים למה מטריד אותך, מה אתה שומר המוסר ...

עליהום (גם כאן וגם כפי שהיה בפורום ELMS) מעיד על פניקה - אתם ממש מתגייסים לדגל ...

דר"א לקורא המצוי ה"בוטות" שלי בפורום ELMS הייתה שימוש תדיר ב :D החביב מאד על האדון "אבי דניאלי" כמו גם המוטו של העדר תגובה אומר משהוא (לא באלו המלים אבל קשה לצטט כשמצונזרים ומועפים).

#33 אורח_Daniel-b_*

אורח_Daniel-b_*
  • אורחים

נכתב ב- ‎17/05/2010‏, ‎16:38

חמוד - עכשיו זה באופנה לא ???

אתה מוזמן להוריד, לצפות להפנים (אצלך כפי שראינו באשכול הקודם החומר האפור מתניע לאט, אם בכלל) ואז להודיע לכולנו האם היתה איזושהיא פגיעה במתרגם lala123 ...

אם אף אחד לא מוריד אין מה להיות מוטרדים נכון ??? (רק בגלל צנעת הפרט לא אדפיס מסך של הממתינים בתור - אבל תאמין לי שמדובר במאות)

ולגבי ההמשך אם לא מטריד את הצופים למה מטריד אותך, מה אתה שומר המוסר ...

עליהום (גם כאן וגם כפי שהיה בפורום ELMS) מעיד על פניקה - אתם ממש מתגייסים לדגל ...

דר"א לקורא המצוי ה"בוטות" שלי בפורום ELMS הייתה שימוש תדיר ב :D החביב מאד על האדון "אבי דניאלי" כמו גם המוטו של העדר תגובה אומר משהוא (לא באלו המלים אבל קשה לצטט כשמצונזרים ומועפים).

אי שם מאחורי המסך ישנו ילד ממורמר ומוכה, אשר מחפש תשומת לב.

#34 No1Else

No1Else

אני קצת ביישן

• רשומים
  • **
  • 92 הודעות

נכתב ב- ‎17/05/2010‏, ‎16:45

כזה שפותח מלחמת חרמה עם אתרי כתוביות ומצנזר את כל באי פורום אתרו ע"מ לשמור חזית של עסקים כרגיל - ועכשיו אוכל את הלב כי הוא מתחיל לשלם מחיר.

(אם התכוונת אלי - הייתי מצפה שתמנע ממני את מבוקשי :D לטענתך )

#35 אורח_Daniel-b_*

אורח_Daniel-b_*
  • אורחים

נכתב ב- ‎17/05/2010‏, ‎16:51

כזה שפותח מלחמת חרמה עם אתרי כתוביות ומצנזר את כל באי פורום אתרו ע"מ לשמור חזית של עסקים כרגיל - ועכשיו אוכל את הלב כי הוא מתחיל לשלם מחיר.

(אם התכוונת אלי - הייתי מצפה שתמנע ממני את מבוקשי :D לטענתך )

דבר עם בילד, אולי הוא יקשיב לך.. כי לי נמאס!

#36 No1Else

No1Else

אני קצת ביישן

• רשומים
  • **
  • 92 הודעות

נכתב ב- ‎17/05/2010‏, ‎17:00

דבר עם בילד, אולי הוא יקשיב לך.. כי לי נמאס!

1. מישהוא עוד עלול להאמין לך (הרי אתה בוחר להגיב או שמא מדובר ברפלקס ?).
2. היית מת להשקיע למען הסצינה חצי ממה שבילד משקיע (לגבי התנהגות ומדיניות זה כבר עניין של נקודת השקפה וציר זמן) ...
3. אתה חזק בלהרים להנחתות - חשבת לעבור לכדור עף :D

#37 NeoTrix

NeoTrix

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 213 הודעות

נכתב ב- ‎17/05/2010‏, ‎17:33

כל הריב הזה מיותר.
עם כל הכבוד No1Else באת לכאן על מנת 'לפגוע' בצוות אקסטרים, להשיג במה לעצמך בפורומים של צוות Q,
בה לא תהיה צנזורה כפי שאתה טוען, אבל אתה רואה שמישהו מגיב לך על זה כאן מצוות Q למשל? זה לא ממש מעניין אותם.
לכן אני אישית ממליץ לך להפסיק עם מלחמת ההשמצות שאתה פותח כאן, כי אתה מבזבז זמן יקר מחייך.
תמונה שפורסמה

#38 No1Else

No1Else

אני קצת ביישן

• רשומים
  • **
  • 92 הודעות

נכתב ב- ‎17/05/2010‏, ‎18:02

כל הריב הזה מיותר.
עם כל הכבוד No1Else באת לכאן על מנת 'לפגוע' בצוות אקסטרים, להשיג במה לעצמך בפורומים של צוות Q,
בה לא תהיה צנזורה כפי שאתה טוען, אבל אתה רואה שמישהו מגיב לך על זה כאן מצוות Q למשל? זה לא ממש מעניין אותם.
לכן אני אישית ממליץ לך להפסיק עם מלחמת ההשמצות שאתה פותח כאן, כי אתה מבזבז זמן יקר מחייך.

לא פתחתי שום מלחמת השמצות - בקשתי שהקרדיט שנגזל מעבודת חברי יושב (והדבר נעשה בהערות לכתוביות באתר סרטים - בזכות נגישות). חברי Q בהחלט רגישים לנושא הקרדיטים ולא נתנו לי שום הנחות עד לבירור העניין (באם קראת את האשכול אליו הפניתי אותך).

אשכול זה נפתח במחאה על צנזורה בפורום ELMS שלה אני שותף מכל הלב ולכן סיפרתי פה את חוויותי בנושא. השאר הוא תגובות להתלהמות שהושמעה כלפי בין השאר גם על ידך בתגובותיך הראשונות ...

מלחמת השמצות אין כאן - כי פעילותי היא לקידום שיתוף (סיקור קידודי שימש בעיקר ככלי ליצירת תור מורידים ממני כדי לבדוק בטות של אימיול). נושא זה אינו חלק מהנידון כאן.
אם מישהוא חושב שפגיעה במוניטין שלי כמקודד או פעילותי כמקודד הינה כה קריטית לסצינה שיבושם לו ואני אחוז פליאה ...

לעומת זאת מוניטין (בעיני המתבונן / קורא) של צוות מקודדים לוקח זמן לבנות - התנהגות חסרת עכבות בריונית ובוטה גוררת לחיסולו המהיר - אני רק זרז. תיזמוני בהפצת הפרק המדובר - חיסל אפקטיבית את מטרת הצנזורה שהונהגה באתר ELMS (בבת אחת מאות נחשפים לבעיות במוניטין הצוות - והשאר הוא רק עניין למנועי חיפוש).

המצחיק הוא הטריגר : לא אתפלא כלל אם me & the Ants "שוגר" למשימת פגיעה בי (התרגום כמו גם הפצת מובנה לעולם הנהר התחיל כבקשה שלי לידידי דר' ראש לסייע ולתקן תרגום קיים קלוקל למדי אך האנגלית שלי קצרה מלהסתדר לבד). יותר מזה פניתי באתרם כדי לוודא שגניבת הקרדיט מידידי אינה פרובוקצייה אך זה הסתיים בצנזורה, סגירת משתמש ו ban - בין השאר כי מנהל הצוות שם לא יכול לסבול כשסיגנונו הוא מופנה כלפיו). בגלל סבירות גבוהה לצנזורה חלק מהדברים הובאו לכאן לאשכול אליו הפניתי.

#39 gggg

gggg

לא יעזור לכם, אני לא זז מפה

• ותיקים
  • 5,626 הודעות

נכתב ב- ‎17/05/2010‏, ‎18:06

יהיה טוב

#40 POPey

POPey

רק הגעתי

• רשומים
  • *