כל הריב הזה מיותר.
עם כל הכבוד No1Else באת לכאן על מנת 'לפגוע' בצוות אקסטרים, להשיג במה לעצמך בפורומים של צוות Q,
בה לא תהיה צנזורה כפי שאתה טוען, אבל אתה רואה שמישהו מגיב לך על זה כאן מצוות Q למשל? זה לא ממש מעניין אותם.
לכן אני אישית ממליץ לך להפסיק עם מלחמת ההשמצות שאתה פותח כאן, כי אתה מבזבז זמן יקר מחייך.
לא פתחתי שום מלחמת השמצות - בקשתי שהקרדיט שנגזל מעבודת חברי יושב (והדבר נעשה בהערות לכתוביות באתר סרטים - בזכות נגישות). חברי Q בהחלט רגישים לנושא הקרדיטים ולא נתנו לי שום הנחות עד לבירור העניין (באם קראת את האשכול אליו הפניתי אותך).
אשכול זה נפתח במחאה על צנזורה בפורום ELMS שלה אני שותף מכל הלב ולכן סיפרתי פה את חוויותי בנושא. השאר הוא תגובות להתלהמות שהושמעה כלפי בין השאר גם על ידך בתגובותיך הראשונות ...
מלחמת השמצות אין כאן - כי פעילותי היא לקידום שיתוף (סיקור קידודי שימש בעיקר ככלי ליצירת תור מורידים ממני כדי לבדוק בטות של אימיול). נושא זה אינו חלק מהנידון כאן.
אם מישהוא חושב שפגיעה במוניטין שלי כמקודד או פעילותי כמקודד הינה כה קריטית לסצינה שיבושם לו ואני אחוז פליאה ...
לעומת זאת מוניטין (בעיני המתבונן / קורא) של צוות מקודדים לוקח זמן לבנות - התנהגות חסרת עכבות בריונית ובוטה גוררת לחיסולו המהיר - אני רק זרז. תיזמוני בהפצת הפרק המדובר - חיסל אפקטיבית את מטרת הצנזורה שהונהגה באתר ELMS (בבת אחת מאות נחשפים לבעיות במוניטין הצוות - והשאר הוא רק עניין למנועי חיפוש).
המצחיק הוא הטריגר : לא אתפלא כלל אם me & the Ants "שוגר" למשימת פגיעה בי (התרגום כמו גם הפצת מובנה לעולם הנהר התחיל כבקשה שלי לידידי דר' ראש לסייע ולתקן תרגום קיים קלוקל למדי אך האנגלית שלי קצרה מלהסתדר לבד). יותר מזה פניתי באתרם כדי לוודא שגניבת הקרדיט מידידי אינה פרובוקצייה אך זה הסתיים בצנזורה, סגירת משתמש ו ban - בין השאר כי מנהל הצוות שם לא יכול לסבול כשסיגנונו הוא מופנה כלפיו). בגלל סבירות גבוהה לצנזורה חלק מהדברים הובאו לכאן לאשכול אליו הפניתי.