עבור אל תוכן

חוקי הפורום - נא לקרוא

תמונה

פורום התומכים של טורק!

• אנא התחבר בכדי להגיב
161 תגובות לנושא זה

#21 Cokegod

Cokegod

אם אני לא בצוות, אני חייב למצוא חיים

• רשומים
  • 2,321 הודעות

נכתב ב- ‎30/11/2010‏, ‎15:17

תמונה שפורסמה
WOT זה אחלה תוסף D:
פטריוטיזם היא דרכו של האוויל לומר שארצו נעלה על האחרות רק מכיוון שנולד בה.

#22 Godfather

Godfather

GoodFella

• Q-Fame
  • 6,775 הודעות

נכתב ב- ‎30/11/2010‏, ‎15:39

מספיק עם העמדת הפנים, ידוע לי ממקור מאוד מהימן (מכם) שפרצתם לא מעט לטורק ולמשתמשים של המנהלים אצלו באתר.
נניח ואשחק את המשחק שלך ואאמין שהפעם המידע נמסר על ידי משתמש וי איי פי מטורק, זה לא ממש ישנה, כי אתם ממש לא תלית שכולה תכלת, הרי הודיתם שיש לכם גישה מלאה לאתר שלו, מכיוון שאתם פורצים אליו שוב ושוב, לא אתפלא גם אם לאתרים אחרים ולפורומים אחרים פרצתם.

אז לפני שמפרסמים דברים כאלה, כדאי מאוד לעשות בדק בית.
אתם ממש לא חפים מפשע, והמשחק הזה מזמן עבר לרמות מלוכלכות.

לא יודע מי מסר לך על פריצות, אין לנו בכלל בשביל מה לפרוץ לטורק כשאנשים עם גישות מוכנים להעביר לנו את המידע הזה. אם היינו פורצים לטורק, תאמין לי, כולם היו שמים לב לזה.
אם מישהו באמת חשב שפרצנו ליוזר של דנה, תחשבו שוב. אם זה היה נכון, שם המשתמש שלה ליד ההודעות שלה היה מודגש. השם שלה נכתב במקום היוזר ששלח לנו כדי שלא נחשוף אותו, והרי דנה הוכיחה כבר מזמן שלא מפריע לה שהשם שלה מתנוסס על עבודות של אחרים.

במה שונה ההדלפה הזאת מההדלפות של טורק לתרגומים שלנו?
בילד כותב הודעות בשביל אוכלוסייה מסוימת (גולשי VIP).
אנחנו מפרסמים כתוביות בשביל אוכלוסייה מסוימת (לא טורק).
בילד מצפצף עלינו ומעלה את הכתוביות שלנו לאתר שלו, אז אנחנו מצפצפים עליו ומעלים את ההודעות שלו לאתר שלנו.

באופן כללי בכלל לא הייתה לנו סיבה להפיץ את הפורומים האלה, אבל בילד מלכלך עלינו כאילו אין מחר ולא נותן לנו אפשרות תגובה. אז מן הסתם שנמצא דרכים אחרות להגיב למה שהוא אומר. בילד כמובן מוזמן להיכנס לפורום שלנו ולכתוב כל העולה על רוחו, הוא לא יצונזר כמו שאנחנו מצונזרים אצלו.
זה עוד מדד ברור לכך שהאמת והצדק לצידנו. הודעות כמו שלך היו נמחקות תוך דקות מטורק. למה הוא מצנזר אם הוא צודק?

ואין ספק שאתה צודק, צוות Qsubs הם חבורה של אפסים. "תלית שכולה תכלת"? הצחקת אותי! החארות האלה יושבים שעות על גבי שעות ומתרגמים לכולם בחינם, איזה זונות. באמת גועל נפש, איכס, בא לי להקיא שאני רואה שאני בכלל חלק מצוות כזה.

"אני לא יכול להשתנות! אני כמו זיקית - תמיד לטאה!"
-טרייסי ג'ורדן, 30 רוק

#23 LAKOTA

LAKOTA

כבר לא רוצים לזכור את השם שלי

• רשומים
  • 1,113 הודעות

נכתב ב- ‎30/11/2010‏, ‎17:46

ואין ספק שאתה צודק, צוות Qsubs הם חבורה של אפסים. "תלית שכולה תכלת"? הצחקת אותי! החארות האלה יושבים שעות על גבי שעות ומתרגמים לכולם בחינם, איזה זונות. באמת גועל נפש, איכס, בא לי להקיא שאני רואה שאני בכלל חלק מצוות כזה.

מה בחינם? איזה זונות ממש גונבים לנו את החינם, עכשיו הכל ברור... למה רשת "חצי חינם" היתה צריך להתפשר על "חצי" מהחינם, תתביישו לכם קיו יכלנו לקבל אוכל חינם.

#24 מושון11

מושון11

רק הגעתי

• רשומים
  • *
  • 16 הודעות

נכתב ב- ‎30/11/2010‏, ‎18:19

מספיק עם העמדת הפנים, ידוע לי ממקור מאוד מהימן (מכם) שפרצתם לא מעט לטורק ולמשתמשים של המנהלים אצלו באתר.
נניח ואשחק את המשחק שלך ואאמין שהפעם המידע נמסר על ידי משתמש וי איי פי מטורק, זה לא ממש ישנה, כי אתם ממש לא תלית שכולה תכלת, הרי הודיתם שיש לכם גישה מלאה לאתר שלו, מכיוון שאתם פורצים אליו שוב ושוב, לא אתפלא גם אם לאתרים אחרים ולפורומים אחרים פרצתם.

אז לפני שמפרסמים דברים כאלה, כדאי מאוד לעשות בדק בית.
אתם ממש לא חפים מפשע, והמשחק הזה מזמן עבר לרמות מלוכלכות.

לא יודע מי מסר לך על פריצות, אין לנו בכלל בשביל מה לפרוץ לטורק כשאנשים עם גישות מוכנים להעביר לנו את המידע הזה. אם היינו פורצים לטורק, תאמין לי, כולם היו שמים לב לזה.
אם מישהו באמת חשב שפרצנו ליוזר של דנה, תחשבו שוב. אם זה היה נכון, שם המשתמש שלה ליד ההודעות שלה היה מודגש. השם שלה נכתב במקום היוזר ששלח לנו כדי שלא נחשוף אותו, והרי דנה הוכיחה כבר מזמן שלא מפריע לה שהשם שלה מתנוסס על עבודות של אחרים.

במה שונה ההדלפה הזאת מההדלפות של טורק לתרגומים שלנו?
בילד כותב הודעות בשביל אוכלוסייה מסוימת (גולשי VIP).
אנחנו מפרסמים כתוביות בשביל אוכלוסייה מסוימת (לא טורק).
בילד מצפצף עלינו ומעלה את הכתוביות שלנו לאתר שלו, אז אנחנו מצפצפים עליו ומעלים את ההודעות שלו לאתר שלנו.

באופן כללי בכלל לא הייתה לנו סיבה להפיץ את הפורומים האלה, אבל בילד מלכלך עלינו כאילו אין מחר ולא נותן לנו אפשרות תגובה. אז מן הסתם שנמצא דרכים אחרות להגיב למה שהוא אומר. בילד כמובן מוזמן להיכנס לפורום שלנו ולכתוב כל העולה על רוחו, הוא לא יצונזר כמו שאנחנו מצונזרים אצלו.
זה עוד מדד ברור לכך שהאמת והצדק לצידנו. הודעות כמו שלך היו נמחקות תוך דקות מטורק. למה הוא מצנזר אם הוא צודק?

האמת? אתה באמת צריך להתבייש שאתה חלק מהמלחמה המסריחה הזו וחלק מקבוצה שרוב הזמן רבה ולא מתרגמת.
ואני יודע על מה אני מדבר והיה בידי לוג עד לפני כשנה של אחד מחברי הצוות שלכם שמתגאה בפריצות שלכם לטורק, ככה שעליי לא תעבוד, אולי על הגולשים הקבועים שלכם שכל כך אוהבים להחמיא לכם כאן בפורום, זה יעבוד,
אבל עליי ממש לא, מכיר אתכם יותר מדי טוב.
אז מספיק עם העמדת הפנים, כולכם רחוקים מאוד מלהיות אנשים טובים ונקיים מלכלוך.
ואני מדבר על שני הצדדים, טורק ואתם.

המלחמה הזו לא תועיל ולא תביא לשום מקום, מלבד אולי לעוד 20 עמודים שבסופו של דבר יעברו למזבלה.
חבל על הזמן שלכם. אני בטוח שיש לכם דברים יותר יפים לעשות בחיים.

#25 Sparkles

Sparkles

Geronimo!

• ותיקים
  • 9,057 הודעות

נכתב ב- ‎30/11/2010‏, ‎18:22

הקבוצה רוב הזמן רבה ולא מתרגמת? חחחחחחח
תעשה טובה ותכנס לסרטים או סאבסנטר ותראה למי שייכים רוב התרגומים.

"עבודה קשה משתלמת בעתיד, עצלנות משתלמת עכשיו"
- סטיבן רייט.

#26 Godfather

Godfather

GoodFella

• Q-Fame
  • 6,775 הודעות

נכתב ב- ‎30/11/2010‏, ‎18:46

האמת? אתה באמת צריך להתבייש שאתה חלק מהמלחמה המסריחה הזו וחלק מקבוצה שרוב הזמן רבה ולא מתרגמת.
ואני יודע על מה אני מדבר והיה בידי לוג עד לפני כשנה של אחד מחברי הצוות שלכם שמתגאה בפריצות שלכם לטורק, ככה שעליי לא תעבוד, אולי על הגולשים הקבועים שלכם שכל כך אוהבים להחמיא לכם כאן בפורום, זה יעבוד,

המלחמה הזו לא תועיל ולא תביא לשום מקום, מלבד אולי לעוד 20 עמודים שבסופו של דבר יעברו למזבלה.

אני צריך להתבייש? אתה צריך להתבייש שאתה גולש מסריח וכפוי טובה. לתמוך בטורק ולא בנו זה מקביל לתמיכה במסעדה יקרה שמגישה בכסף מרק שלקחה מבית תמחוי.

וכמו Sparkles, אני מזמין אותך להציץ באתרים השונים (כולל טורק) ולראות איזה קבוצה מספקת את עיקר התרגומים בסצינה. יש לנו מספיק זמן לתרגם ולהילחם על הזכויות שלנו במקביל.

-טרייסי ג'ורדן, 30 רוק

#27 מושון11

מושון11

רק הגעתי

• רשומים
  • *
  • 16 הודעות

נכתב ב- ‎30/11/2010‏, ‎19:18

אני צריך להתבייש? אתה צריך להתבייש שאתה גולש מסריח וכפוי טובה. לתמוך בטורק ולא בנו זה מקביל לתמיכה במסעדה יקרה שמגישה בכסף מרק שלקחה מבית תמחוי.

וכמו Sparkles, אני מזמין אותך להציץ באתרים השונים (כולל טורק) ולראות איזה קבוצה מספקת את עיקר התרגומים בסצינה. יש לנו מספיק זמן לתרגם ולהילחם על הזכויות שלנו במקביל.

אני לא תומך באף אחד שמעורר ומשתתף במריבות, לא בכם ולא בטורק. (חבל שלא קראת לעומק תגובות קודמות)
ומשום מה יוצא לכם להשתתף ביותר מדי מריבות, ואני לא מדבר רק על בין האתרים, אלא בין אדם לאדם, תסתכל על הפורום שלך איך הוא נראה כשמישהו מעז לבקש תרגום או להעביר ביקורת וכדומה.
אז מה לעשות, לא אוהב את זה.

אבל לפחות הראית את פרצופך האמיתי והתחלת עם הקללות, שזה נהדר. (האמת שאני לא מסריח, התרחצתי לא מזמן, ואני מעלה ריחות מדהימים).
כנראה שמישהו כאן מתחרט על השירשור הזה שנפתח ועל חשיפת האמת, ולא חשב פעמיים (כרגיל) לפני שפועלים.
מה לעשות שלא כולם בעדכם. (ולא, גם לא בעד טורק)

ואם הייתם נמנעים ממריבות הייתם מגבירים את כמות התרגומים, כי בזמן האחרון אתם קצת מפשלים, גם בסרטים וגם בסדרות.

בכל מקרה, הרבה לא יוצא לכם מזה, יוצאים דברים, כמובן- מריבות, עוד מלא תגובות והודעות,

אבל תכלס?

את הבלגן שלכם תפתרו לבד עם טורק.
אף אחד ושום דבר לא יוכל להשפיע על כך, ואתם יודעים את זה מניסיונות העבר.

#28 eladfo

eladfo

אם אני לא בצוות, אני חייב למצוא חיים

• רשומים
  • 2,104 הודעות

נכתב ב- ‎30/11/2010‏, ‎19:43

ואם הייתם נמנעים ממריבות הייתם מגבירים את כמות התרגומים, כי בזמן האחרון אתם קצת מפשלים, גם בסרטים וגם בסדרות.

תגיד לי בנאדם אתה דפוק?
ישנה גם דרך להעביר ביקורת. מצטער שQ לא עומדים בקצב של הוד רוממותו. חחחח
יחתיכת פוץ אף אחד לא חייב לך, והעבודה שQ עושים היא מעל ומעבר. הם מתרגמים בסביבות ה10 סדרות ככה בקבוע, וכל סרט חדש וטוב (וגם לא) שיוצא.
מי אתה שתגיד שהם מפשלים מבחינת הכמות?! אפס.

אז לנבוח לימדו אותך אתזה כבר למדנו והוכחת כאן פעם נוספת.
אם היית קצת קורא ומנסה להבין מה עומד מאחורי כל המאבק הזה, היית מבין ששום הליך הגיוני, שום דיבור או בקשה או דרך לפשרה, לא עבדה עם טורק בדגש על בילד.
ואתה טועה ידידי, הדבר שהכי יכול להשפיע זה הגולשים עצמם, צרכני הכתוביות, כי בלעדם כל התחום הזה לא שווה.

אז עשה טובה ותפסיק לנופף באמירות באוויר, במיוחד המתנשאות והחצופות, וכן גם הלא נכונות.

Be the change you want to see in the world - Gandhi

#29 Godfather

Godfather

GoodFella

• Q-Fame
  • 6,775 הודעות

נכתב ב- ‎30/11/2010‏, ‎19:50

אני לא תומך באף אחד שמעורר ומשתתף במריבות, לא בכם ולא בטורק. (חבל שלא קראת לעומק תגובות קודמות)
ומשום מה יוצא לכם להשתתף ביותר מדי מריבות, ואני לא מדבר רק על בין האתרים, אלא בין אדם לאדם, תסתכל על הפורום שלך איך הוא נראה כשמישהו מעז לבקש תרגום או להעביר ביקורת וכדומה.
אז מה לעשות, לא אוהב את זה.

אבל לפחות הראית את פרצופך האמיתי והתחלת עם הקללות, שזה נהדר. (האמת שאני לא מסריח, התרחצתי לא מזמן, ואני מעלה ריחות מדהימים).
כנראה שמישהו כאן מתחרט על השירשור הזה שנפתח ועל חשיפת האמת, ולא חשב פעמיים (כרגיל) לפני שפועלים.
מה לעשות שלא כולם בעדכם. (ולא, גם לא בעד טורק)

בכל מקרה, הרבה לא יוצא לכם מזה, יוצאים דברים, כמובן- מריבות, עוד מלא תגובות והודעות,

אבל תכלס?

אני מצטער בשמי ובשם כל הצוות על כך שאנחנו לא עומדים בכמות שמספקת אותך. יש לנו תיבת ההצעות בדיוק בשביל גולשים כפויי טובה כמוך, אנא שלשל לתוכה את בקשתך ונשתדל לטפל בזה בהקדם!
תודה שבחרת Qsubs.

צודק, הראיתי את פרצופי הנלוז האמיתי, בכך שיצאתי על גולש כפוי טובה שלא מעריך את מה שהקבוצה עושה.
מבחינתי, גולשים כפויי טובה כמוך לא ראויים גם למילה אחת מתוך התרגומים שלי ואני רק יכול לקוות שאתה לא צופה בסדרות שלי. אתה לא קהל היעד של המאבק שלנו, אז לא ממש מזיז לי מה אתה חושב.

-טרייסי ג'ורדן, 30 רוק

#30 papino

papino

רק הגעתי

• טרולים
  • *
  • 14 הודעות

נכתב ב- ‎30/11/2010‏, ‎19:52

לגבי כתובת הפורום בתרגומים שלנו - אם הדרישות הבסיסיות וההוגנות שלנו ימולאו, לא נרצה להשמיץ כאן את טורק. אין לנו שום הנאה בלהשמיץ, אנחנו לא חבורת סוציופתים שרק מחפשת צרות. ברגע שהדרישות שלנו ימולאו, נפסיק באופן מיידי את כל הפעולות נגד טורק, כולל ההשמצות בפורום..

אתה נשמע בדיוק כמו החמאס...
מה נסגר איתכם תגידו לי...??...??...?...

אם היינו החמאס, לא היינו מכירים בטורק כאתר תרגום.

וברצינות - אתה צודק, החמאס עובד בהתנדבות מאות שעות בשבוע בשביל כל בית ישראל. הדרישות של החמאס הן רק קרדיט הולם וחופש עריכה לתוצרים שלנו. אולי התנסחתי קצת בצורה מצחיקה, אבל ההערה שלך מפגרת בטירוף.

טוב, נשברתי - אני אדבר אליכם באותם הטונים שאתם פשוט לא יודעים איך לא לדבר בהם.
מי קרא לי כאן אידיוט? לך קיבינימט, אתה, וכל החברים שלך כאן באתר המזדיין הזה, בסדר?
מי קרא לי מפגר "בטירוף"? קח את העכבר שלך, דחוף אותו עמוק לתחת, ולך תשחק בCOD החדש...

חבורת מטומטמים שלא יודעים לענות כמו בני אדם לאנשים שמעזים לומר מה שהם חושבים בפורומים שלכם.
לכו קיבינימט ותזדיינו - חבורת אוכלי חינם, תאווי פרסום ובעלי אגו טריפ שלא מהעולם הזה.

חבורת נבלות.

זה הכל.
עכשיו אתם יכולים לרדת עלי כאוות נפשכם, אני לאתר המחורבן שלכם לא נכנס - ואני אתחיל להשמיץ אתכם בכל מקום אפשרי.
חבורת זבלים.
:q: :clap: :clap: :clap:

#31 ZIPC

ZIPC

ירוק לנצח.

• Q-Subber
  • 13,692 הודעות

נכתב ב- ‎30/11/2010‏, ‎19:55

אוי ויי, מה נעשה בלי התגובות שלך כאן!
בבקשה תחזור! אני מתחנן!

#32 LAKOTA

LAKOTA

כבר לא רוצים לזכור את השם שלי

• רשומים
  • 1,113 הודעות

נכתב ב- ‎30/11/2010‏, ‎19:58

בתכלס הוא צודק בעניין פתירת הבעיה עם טורק, מעטים הם האנשים שיבואו ויעשו משהו
הם רוצים חיים קלים,
כמו שכתבתי באשכול מתחת אנו בשנת 2010 בקרוב 2011 אם הם עדיין משחקים בארגז החול צריך להגביר
את האש בצורה שונה או שאתם תקבלו מקודדים שהם יקודדו את הסדרות ואף סרטים שאתם מתרגמים
או צעד לא כל כך מתקבל זה להחליט ולהודיע ברבים שאת התרגומים.
שלכם יהיה אפשר להוריד אך ורק מאתר הורדות אחד וזהו, יבואו בטענות אליכם, יצטרכו לקרוא את כל דפי ההסבר
שרשמתם כאן ועד אז הרוח מהמפרשים יקטן.

#33 Godfather

Godfather

GoodFella

• Q-Fame
  • 6,775 הודעות

נכתב ב- ‎30/11/2010‏, ‎19:59

מי קרא לי כאן אידיוט? לך קיבינימט, אתה, וכל החברים שלך כאן באתר המזדיין הזה, בסדר?
מי קרא לי מפגר "בטירוף"? קח את העכבר שלך, דחוף אותו עמוק לתחת, ולך תשחק בCOD החדש...

חבורת מטומטמים שלא יודעים לענות כמו בני אדם לאנשים שמעזים לומר מה שהם חושבים בפורומים שלכם.
לכו קיבינימט ותזדיינו - חבורת אוכלי חינם, תאווי פרסום ובעלי אגו טריפ שלא מהעולם הזה.

חבורת נבלות.

זה הכל.
עכשיו אתם יכולים לרדת עלי כאוות נפשכם, אני לאתר המחורבן שלכם לא נכנס - ואני אתחיל להשמיץ אתכם בכל מקום אפשרי.
חבורת זבלים.

קראתי להערה שלך מפגרת בטירוף, לא לך. אבל עכשיו אני מוכן להרחיב את ההגדרה.
ואולי בנוסף לזה שתשמיץ אותנו (איזה פחד), תפסיק להשתמש בתרגומים שלנו? נראה אותך. הרי אם לא היית משתמש בתרגומים שלנו לא היית כאן, אז מי בא לפורום הבית של הקבוצה שנותנת לו תרגומים בחינם ומשתין לכל עבר? ואחרי כל זה, אנחנו אוכלי חינם.

-טרייסי ג'ורדן, 30 רוק

#34 Superb

Superb

רציני? 10,000 הודעות!?

• Q-Fame
  • 17,865 הודעות

נכתב ב- ‎30/11/2010‏, ‎20:01

אני לאתר המחורבן שלכם לא נכנס

שלום ולא להתראות. ברוך שפטרנו. ::מחפש את הסמיילי עם האמצע המשולשת::

#35 Godfather

Godfather

GoodFella

• Q-Fame
  • 6,775 הודעות

נכתב ב- ‎30/11/2010‏, ‎20:03

בתכלס הוא צודק בעניין פתירת הבעיה עם טורק, מעטים הם האנשים שיבואו ויעשו משהו
הם רוצים חיים קלים,
כמו שכתבתי באשכול מתחת אנו בשנת 2010 בקרוב 2011 אם הם עדיין משחקים בארגז החול צריך להגביר
את האש בצורה שונה או שאתם תקבלו מקודדים שהם יקודדו את הסדרות ואף סרטים שאתם מתרגמים
או צעד לא כל כך מתקבל זה להחליט ולהודיע ברבים שאת התרגומים.
שלכם יהיה אפשר להוריד אך ורק מאתר הורדות אחד וזהו, יבואו בטענות אליכם, יצטרכו לקרוא את כל דפי ההסבר
שרשמתם כאן ועד אז הרוח מהמפרשים יקטן.

אם הייתה לנו האפשרות לקבוע שאת התרגומים שלנו היה אפשר להוריד רק מאתר אחד, היינו עושים את זה מזמן. לא צריך שיהיה רק באתר אחד, צריך שרק באתר אחד הם לא יהיו.

ואנחנו לא מבקשים מהאנשים כלום, רק שלא יורידו מטורק. לא ביקשנו לכתוב הודעות תמיכה נרגשות או לצאת בהפגנות נגד טורק, רק ביקשנו שיורידו מהאתרים הטובים שמכבדים אותנו ואותם. האם זו בקשה מוגזמת?

-טרייסי ג'ורדן, 30 רוק

#36 מושון11

מושון11

רק הגעתי

• רשומים
  • *
  • 16 הודעות

נכתב ב- ‎30/11/2010‏, ‎20:09

לגבי כתובת הפורום בתרגומים שלנו - אם הדרישות הבסיסיות וההוגנות שלנו ימולאו, לא נרצה להשמיץ כאן את טורק. אין לנו שום הנאה בלהשמיץ, אנחנו לא חבורת סוציופתים שרק מחפשת צרות. ברגע שהדרישות שלנו ימולאו, נפסיק באופן מיידי את כל הפעולות נגד טורק, כולל ההשמצות בפורום..

אתה נשמע בדיוק כמו החמאס...
מה נסגר איתכם תגידו לי...??...??...?...

אם היינו החמאס, לא היינו מכירים בטורק כאתר תרגום.

וברצינות - אתה צודק, החמאס עובד בהתנדבות מאות שעות בשבוע בשביל כל בית ישראל. הדרישות של החמאס הן רק קרדיט הולם וחופש עריכה לתוצרים שלנו. אולי התנסחתי קצת בצורה מצחיקה, אבל ההערה שלך מפגרת בטירוף.

חבורת נבלות.

זה הכל.
חבורת זבלים.

מסכים איתך במאה אחוז, אבל למה להתעצבן? תצחק על זה, כי הם מה זה לא שווים את זה. אף אחד למעשה לא שווה שתתעצבן בגללו.
אתה צריך להבין דבר מאוד "הגיוני", כשמישהו חושב אחרת מהם, הם יוצאים במגננה, ובגלל שהאמת קשה מנשוא, הם פשוט מקללים ומלכלכים. במקום להוכיח את שהם צודקים.
לכל אחד יש את הדרך שלו, העניין הוא איך אתה מצטייר בפני הגולשים אח"כ.
אז הדרך של קיו היא בקללות, לכלוכים, ואז הפיכת המשתמשים לטרולים, דרך מאוד חלשה, פחדנית, שלא לציין מטומטמת.
אבל להתעצבן מהם? פייי..... זה הדבר האחרון שיקרה. הם לא קיימים, סתם וירטואלים.

אין לי שום כוונה להוכיח את דבריי, אני יודע מהי האמת, וגם יודע שיש לכם גישה למשתמש של בילד עצמו ולתיבת ההודעות שלו, אז אתם יכולים להמשיך עם שטיפות המוח שלכם לגולשים הלקקנים המעטים שנותרו כאן. הרוב פשוט לא מגיבים, וגם אלה שהיו מגיבים בקביעות, מרוב מריבות, כבר מתחילים לשנות את דעתם, הרי זה לא הגיוני שקבוצה תהיה מעורבת בכל כך הרבה מריבות, משהו מסריח מבית.

הם פשוט ציפו שיפתחו את ההודעה וכולם יגיבו לטובתם, מה לעשות שהמציאות היא אחרת וכל מי שחשב אחרת מהם כבר מצא את דרכו החוצה מהפורום הזה.
אז אולי בטורק מוחקים הודעות וחוסמים, אבל כאן מקללים, מכפישים, ואז הופכים לורוד, אז מה ההבדל תגידו לי?

אתם עובדים רק על עצמכם. ואולי על עוד כמה שאוטמים את אוזניהם, וכאן את עיניהם.
אבל במוקדם או במאוחר, כל טיפש יבחין באמת.

שיהיה מאבק סרק מהנה.

#37 מושון11

מושון11

רק הגעתי

• רשומים
  • *
  • 16 הודעות

נכתב ב- ‎30/11/2010‏, ‎20:11

חבורת נבלות.

זה הכל.
חבורת זבלים.

קראתי להערה שלך מפגרת בטירוף, לא לך. אבל עכשיו אני מוכן להרחיב את ההגדרה.
ואולי בנוסף לזה שתשמיץ אותנו (איזה פחד), תפסיק להשתמש בתרגומים שלנו? נראה אותך. הרי אם לא היית משתמש בתרגומים שלנו לא היית כאן, אז מי בא לפורום הבית של הקבוצה שנותנת לו תרגומים בחינם ומשתין לכל עבר? ואחרי כל זה, אנחנו אוכלי חינם.

אגב, אני רואה בלי תרגום כל סדרה וכל סרט. כל העניין של המריבות חורה לי, ואני מאוד מעורה בכל מה שקורה, אז החלטתי להביע את דעתי.
אז אל דאגה, אני לא משתמש בתרגומכם.

#38 Superb

Superb

רציני? 10,000 הודעות!?

• Q-Fame
  • 17,865 הודעות

נכתב ב- ‎30/11/2010‏, ‎20:12

חביבי, אני מבטיח לך שאם היה לי גישה למשתמש של בילד הייתי כבר מוחק מטורק כל תרגום שמחקו ממנו את הקרדיט. זה כבר היה מוריד משם בערך 30% מהתרגומים של Qsubs.

#39 מושון11

מושון11

רק הגעתי

• רשומים
  • *
  • 16 הודעות

נכתב ב- ‎30/11/2010‏, ‎20:12

פשש סחטיין, תגובה לעניין, ואתה קורא לעצמך מנהל בפורום הזה? נציג של קיו? חבר לשעבר?
נהדר

#40 Superb

Superb

רציני? 10,000 הודעות!?

• Q-Fame
  • 17,865 הודעות

נכתב ב- ‎30/11/2010‏, ‎20:14

פשש סחטיין, תגובה לעניין, ואתה קורא לעצמך מנהל בפורום הזה? נציג של קיו? חבר לשעבר?
נהדר

כאן לא גנון. נראה לי אתה מחפש גננת.
לאידיוטים אני כותב כמו שצריך לכתוב לאידיוטים.

0 משתמשים קוראים נושא זה

0 משתמשים, 0 אורחים, 0 משתמשים אנונימיים