WOT זה אחלה תוסף D:
נכתב ב- 30/11/2010, 15:17
נכתב ב- 30/11/2010, 15:39
לא יודע מי מסר לך על פריצות, אין לנו בכלל בשביל מה לפרוץ לטורק כשאנשים עם גישות מוכנים להעביר לנו את המידע הזה. אם היינו פורצים לטורק, תאמין לי, כולם היו שמים לב לזה.מספיק עם העמדת הפנים, ידוע לי ממקור מאוד מהימן (מכם) שפרצתם לא מעט לטורק ולמשתמשים של המנהלים אצלו באתר.
נניח ואשחק את המשחק שלך ואאמין שהפעם המידע נמסר על ידי משתמש וי איי פי מטורק, זה לא ממש ישנה, כי אתם ממש לא תלית שכולה תכלת, הרי הודיתם שיש לכם גישה מלאה לאתר שלו, מכיוון שאתם פורצים אליו שוב ושוב, לא אתפלא גם אם לאתרים אחרים ולפורומים אחרים פרצתם.
אז לפני שמפרסמים דברים כאלה, כדאי מאוד לעשות בדק בית.
אתם ממש לא חפים מפשע, והמשחק הזה מזמן עבר לרמות מלוכלכות.
"אני לא יכול להשתנות! אני כמו זיקית - תמיד לטאה!"
-טרייסי ג'ורדן, 30 רוק
נכתב ב- 30/11/2010, 17:46
ואין ספק שאתה צודק, צוות Qsubs הם חבורה של אפסים. "תלית שכולה תכלת"? הצחקת אותי! החארות האלה יושבים שעות על גבי שעות ומתרגמים לכולם בחינם, איזה זונות. באמת גועל נפש, איכס, בא לי להקיא שאני רואה שאני בכלל חלק מצוות כזה.
נכתב ב- 30/11/2010, 18:19
לא יודע מי מסר לך על פריצות, אין לנו בכלל בשביל מה לפרוץ לטורק כשאנשים עם גישות מוכנים להעביר לנו את המידע הזה. אם היינו פורצים לטורק, תאמין לי, כולם היו שמים לב לזה.מספיק עם העמדת הפנים, ידוע לי ממקור מאוד מהימן (מכם) שפרצתם לא מעט לטורק ולמשתמשים של המנהלים אצלו באתר.
נניח ואשחק את המשחק שלך ואאמין שהפעם המידע נמסר על ידי משתמש וי איי פי מטורק, זה לא ממש ישנה, כי אתם ממש לא תלית שכולה תכלת, הרי הודיתם שיש לכם גישה מלאה לאתר שלו, מכיוון שאתם פורצים אליו שוב ושוב, לא אתפלא גם אם לאתרים אחרים ולפורומים אחרים פרצתם.
אז לפני שמפרסמים דברים כאלה, כדאי מאוד לעשות בדק בית.
אתם ממש לא חפים מפשע, והמשחק הזה מזמן עבר לרמות מלוכלכות.
אם מישהו באמת חשב שפרצנו ליוזר של דנה, תחשבו שוב. אם זה היה נכון, שם המשתמש שלה ליד ההודעות שלה היה מודגש. השם שלה נכתב במקום היוזר ששלח לנו כדי שלא נחשוף אותו, והרי דנה הוכיחה כבר מזמן שלא מפריע לה שהשם שלה מתנוסס על עבודות של אחרים.
במה שונה ההדלפה הזאת מההדלפות של טורק לתרגומים שלנו?
בילד כותב הודעות בשביל אוכלוסייה מסוימת (גולשי VIP).
אנחנו מפרסמים כתוביות בשביל אוכלוסייה מסוימת (לא טורק).
בילד מצפצף עלינו ומעלה את הכתוביות שלנו לאתר שלו, אז אנחנו מצפצפים עליו ומעלים את ההודעות שלו לאתר שלנו.
באופן כללי בכלל לא הייתה לנו סיבה להפיץ את הפורומים האלה, אבל בילד מלכלך עלינו כאילו אין מחר ולא נותן לנו אפשרות תגובה. אז מן הסתם שנמצא דרכים אחרות להגיב למה שהוא אומר. בילד כמובן מוזמן להיכנס לפורום שלנו ולכתוב כל העולה על רוחו, הוא לא יצונזר כמו שאנחנו מצונזרים אצלו.
זה עוד מדד ברור לכך שהאמת והצדק לצידנו. הודעות כמו שלך היו נמחקות תוך דקות מטורק. למה הוא מצנזר אם הוא צודק?
ואין ספק שאתה צודק, צוות Qsubs הם חבורה של אפסים. "תלית שכולה תכלת"? הצחקת אותי! החארות האלה יושבים שעות על גבי שעות ומתרגמים לכולם בחינם, איזה זונות. באמת גועל נפש, איכס, בא לי להקיא שאני רואה שאני בכלל חלק מצוות כזה.
נכתב ב- 30/11/2010, 18:22
"עבודה קשה משתלמת בעתיד, עצלנות משתלמת עכשיו"
- סטיבן רייט.
נכתב ב- 30/11/2010, 18:46
אני צריך להתבייש? אתה צריך להתבייש שאתה גולש מסריח וכפוי טובה. לתמוך בטורק ולא בנו זה מקביל לתמיכה במסעדה יקרה שמגישה בכסף מרק שלקחה מבית תמחוי.האמת? אתה באמת צריך להתבייש שאתה חלק מהמלחמה המסריחה הזו וחלק מקבוצה שרוב הזמן רבה ולא מתרגמת.
ואני יודע על מה אני מדבר והיה בידי לוג עד לפני כשנה של אחד מחברי הצוות שלכם שמתגאה בפריצות שלכם לטורק, ככה שעליי לא תעבוד, אולי על הגולשים הקבועים שלכם שכל כך אוהבים להחמיא לכם כאן בפורום, זה יעבוד,
אבל עליי ממש לא, מכיר אתכם יותר מדי טוב.
אז מספיק עם העמדת הפנים, כולכם רחוקים מאוד מלהיות אנשים טובים ונקיים מלכלוך.
ואני מדבר על שני הצדדים, טורק ואתם.
המלחמה הזו לא תועיל ולא תביא לשום מקום, מלבד אולי לעוד 20 עמודים שבסופו של דבר יעברו למזבלה.
חבל על הזמן שלכם. אני בטוח שיש לכם דברים יותר יפים לעשות בחיים.
-טרייסי ג'ורדן, 30 רוק
נכתב ב- 30/11/2010, 19:18
אני צריך להתבייש? אתה צריך להתבייש שאתה גולש מסריח וכפוי טובה. לתמוך בטורק ולא בנו זה מקביל לתמיכה במסעדה יקרה שמגישה בכסף מרק שלקחה מבית תמחוי.האמת? אתה באמת צריך להתבייש שאתה חלק מהמלחמה המסריחה הזו וחלק מקבוצה שרוב הזמן רבה ולא מתרגמת.
ואני יודע על מה אני מדבר והיה בידי לוג עד לפני כשנה של אחד מחברי הצוות שלכם שמתגאה בפריצות שלכם לטורק, ככה שעליי לא תעבוד, אולי על הגולשים הקבועים שלכם שכל כך אוהבים להחמיא לכם כאן בפורום, זה יעבוד,
אבל עליי ממש לא, מכיר אתכם יותר מדי טוב.
אז מספיק עם העמדת הפנים, כולכם רחוקים מאוד מלהיות אנשים טובים ונקיים מלכלוך.
ואני מדבר על שני הצדדים, טורק ואתם.
המלחמה הזו לא תועיל ולא תביא לשום מקום, מלבד אולי לעוד 20 עמודים שבסופו של דבר יעברו למזבלה.
חבל על הזמן שלכם. אני בטוח שיש לכם דברים יותר יפים לעשות בחיים.
וכמו Sparkles, אני מזמין אותך להציץ באתרים השונים (כולל טורק) ולראות איזה קבוצה מספקת את עיקר התרגומים בסצינה. יש לנו מספיק זמן לתרגם ולהילחם על הזכויות שלנו במקביל.
נכתב ב- 30/11/2010, 19:43
תגיד לי בנאדם אתה דפוק?ואם הייתם נמנעים ממריבות הייתם מגבירים את כמות התרגומים, כי בזמן האחרון אתם קצת מפשלים, גם בסרטים וגם בסדרות.
אז לנבוח לימדו אותך אתזה כבר למדנו והוכחת כאן פעם נוספת.את הבלגן שלכם תפתרו לבד עם טורק.
אף אחד ושום דבר לא יוכל להשפיע על כך, ואתם יודעים את זה מניסיונות העבר.
Be the change you want to see in the world - Gandhi
נכתב ב- 30/11/2010, 19:50
אני מצטער בשמי ובשם כל הצוות על כך שאנחנו לא עומדים בכמות שמספקת אותך. יש לנו תיבת ההצעות בדיוק בשביל גולשים כפויי טובה כמוך, אנא שלשל לתוכה את בקשתך ונשתדל לטפל בזה בהקדם!אני לא תומך באף אחד שמעורר ומשתתף במריבות, לא בכם ולא בטורק. (חבל שלא קראת לעומק תגובות קודמות)
ומשום מה יוצא לכם להשתתף ביותר מדי מריבות, ואני לא מדבר רק על בין האתרים, אלא בין אדם לאדם, תסתכל על הפורום שלך איך הוא נראה כשמישהו מעז לבקש תרגום או להעביר ביקורת וכדומה.
אז מה לעשות, לא אוהב את זה.
אבל לפחות הראית את פרצופך האמיתי והתחלת עם הקללות, שזה נהדר. (האמת שאני לא מסריח, התרחצתי לא מזמן, ואני מעלה ריחות מדהימים).
כנראה שמישהו כאן מתחרט על השירשור הזה שנפתח ועל חשיפת האמת, ולא חשב פעמיים (כרגיל) לפני שפועלים.
מה לעשות שלא כולם בעדכם. (ולא, גם לא בעד טורק)
ואם הייתם נמנעים ממריבות הייתם מגבירים את כמות התרגומים, כי בזמן האחרון אתם קצת מפשלים, גם בסרטים וגם בסדרות.
בכל מקרה, הרבה לא יוצא לכם מזה, יוצאים דברים, כמובן- מריבות, עוד מלא תגובות והודעות,
אבל תכלס?
את הבלגן שלכם תפתרו לבד עם טורק.
אף אחד ושום דבר לא יוכל להשפיע על כך, ואתם יודעים את זה מניסיונות העבר.
-טרייסי ג'ורדן, 30 רוק
נכתב ב- 30/11/2010, 19:52
אם היינו החמאס, לא היינו מכירים בטורק כאתר תרגום.לגבי כתובת הפורום בתרגומים שלנו - אם הדרישות הבסיסיות וההוגנות שלנו ימולאו, לא נרצה להשמיץ כאן את טורק. אין לנו שום הנאה בלהשמיץ, אנחנו לא חבורת סוציופתים שרק מחפשת צרות. ברגע שהדרישות שלנו ימולאו, נפסיק באופן מיידי את כל הפעולות נגד טורק, כולל ההשמצות בפורום..
אתה נשמע בדיוק כמו החמאס...
מה נסגר איתכם תגידו לי...??...??...?...
וברצינות - אתה צודק, החמאס עובד בהתנדבות מאות שעות בשבוע בשביל כל בית ישראל. הדרישות של החמאס הן רק קרדיט הולם וחופש עריכה לתוצרים שלנו. אולי התנסחתי קצת בצורה מצחיקה, אבל ההערה שלך מפגרת בטירוף.
נכתב ב- 30/11/2010, 19:55
נכתב ב- 30/11/2010, 19:58
נכתב ב- 30/11/2010, 19:59
קראתי להערה שלך מפגרת בטירוף, לא לך. אבל עכשיו אני מוכן להרחיב את ההגדרה.טוב, נשברתי - אני אדבר אליכם באותם הטונים שאתם פשוט לא יודעים איך לא לדבר בהם.
מי קרא לי כאן אידיוט? לך קיבינימט, אתה, וכל החברים שלך כאן באתר המזדיין הזה, בסדר?
מי קרא לי מפגר "בטירוף"? קח את העכבר שלך, דחוף אותו עמוק לתחת, ולך תשחק בCOD החדש...
חבורת מטומטמים שלא יודעים לענות כמו בני אדם לאנשים שמעזים לומר מה שהם חושבים בפורומים שלכם.
לכו קיבינימט ותזדיינו - חבורת אוכלי חינם, תאווי פרסום ובעלי אגו טריפ שלא מהעולם הזה.
חבורת נבלות.
זה הכל.
עכשיו אתם יכולים לרדת עלי כאוות נפשכם, אני לאתר המחורבן שלכם לא נכנס - ואני אתחיל להשמיץ אתכם בכל מקום אפשרי.
חבורת זבלים.
![]()
![]()
![]()
-טרייסי ג'ורדן, 30 רוק
נכתב ב- 30/11/2010, 20:01
שלום ולא להתראות. ברוך שפטרנו. ::מחפש את הסמיילי עם האמצע המשולשת::אני לאתר המחורבן שלכם לא נכנס
נכתב ב- 30/11/2010, 20:03
אם הייתה לנו האפשרות לקבוע שאת התרגומים שלנו היה אפשר להוריד רק מאתר אחד, היינו עושים את זה מזמן. לא צריך שיהיה רק באתר אחד, צריך שרק באתר אחד הם לא יהיו.בתכלס הוא צודק בעניין פתירת הבעיה עם טורק, מעטים הם האנשים שיבואו ויעשו משהו
הם רוצים חיים קלים,
כמו שכתבתי באשכול מתחת אנו בשנת 2010 בקרוב 2011 אם הם עדיין משחקים בארגז החול צריך להגביר
את האש בצורה שונה או שאתם תקבלו מקודדים שהם יקודדו את הסדרות ואף סרטים שאתם מתרגמים
או צעד לא כל כך מתקבל זה להחליט ולהודיע ברבים שאת התרגומים.
שלכם יהיה אפשר להוריד אך ורק מאתר הורדות אחד וזהו, יבואו בטענות אליכם, יצטרכו לקרוא את כל דפי ההסבר
שרשמתם כאן ועד אז הרוח מהמפרשים יקטן.
-טרייסי ג'ורדן, 30 רוק
נכתב ב- 30/11/2010, 20:09
אם היינו החמאס, לא היינו מכירים בטורק כאתר תרגום.לגבי כתובת הפורום בתרגומים שלנו - אם הדרישות הבסיסיות וההוגנות שלנו ימולאו, לא נרצה להשמיץ כאן את טורק. אין לנו שום הנאה בלהשמיץ, אנחנו לא חבורת סוציופתים שרק מחפשת צרות. ברגע שהדרישות שלנו ימולאו, נפסיק באופן מיידי את כל הפעולות נגד טורק, כולל ההשמצות בפורום..
אתה נשמע בדיוק כמו החמאס...
מה נסגר איתכם תגידו לי...??...??...?...
וברצינות - אתה צודק, החמאס עובד בהתנדבות מאות שעות בשבוע בשביל כל בית ישראל. הדרישות של החמאס הן רק קרדיט הולם וחופש עריכה לתוצרים שלנו. אולי התנסחתי קצת בצורה מצחיקה, אבל ההערה שלך מפגרת בטירוף.
טוב, נשברתי - אני אדבר אליכם באותם הטונים שאתם פשוט לא יודעים איך לא לדבר בהם.
מי קרא לי כאן אידיוט? לך קיבינימט, אתה, וכל החברים שלך כאן באתר המזדיין הזה, בסדר?
מי קרא לי מפגר "בטירוף"? קח את העכבר שלך, דחוף אותו עמוק לתחת, ולך תשחק בCOD החדש...
חבורת מטומטמים שלא יודעים לענות כמו בני אדם לאנשים שמעזים לומר מה שהם חושבים בפורומים שלכם.
לכו קיבינימט ותזדיינו - חבורת אוכלי חינם, תאווי פרסום ובעלי אגו טריפ שלא מהעולם הזה.
חבורת נבלות.
זה הכל.
עכשיו אתם יכולים לרדת עלי כאוות נפשכם, אני לאתר המחורבן שלכם לא נכנס - ואני אתחיל להשמיץ אתכם בכל מקום אפשרי.
חבורת זבלים.
![]()
![]()
![]()
נכתב ב- 30/11/2010, 20:11
קראתי להערה שלך מפגרת בטירוף, לא לך. אבל עכשיו אני מוכן להרחיב את ההגדרה.טוב, נשברתי - אני אדבר אליכם באותם הטונים שאתם פשוט לא יודעים איך לא לדבר בהם.
חבורת נבלות.
זה הכל.
חבורת זבלים.
![]()
![]()
![]()
ואולי בנוסף לזה שתשמיץ אותנו (איזה פחד), תפסיק להשתמש בתרגומים שלנו? נראה אותך. הרי אם לא היית משתמש בתרגומים שלנו לא היית כאן, אז מי בא לפורום הבית של הקבוצה שנותנת לו תרגומים בחינם ומשתין לכל עבר? ואחרי כל זה, אנחנו אוכלי חינם.
נכתב ב- 30/11/2010, 20:12
נכתב ב- 30/11/2010, 20:12
שלום ולא להתראות. ברוך שפטרנו. ::מחפש את הסמיילי עם האמצע המשולשת::אני לאתר המחורבן שלכם לא נכנס
נכתב ב- 30/11/2010, 20:14
כאן לא גנון. נראה לי אתה מחפש גננת.שלום ולא להתראות. ברוך שפטרנו. ::מחפש את הסמיילי עם האמצע המשולשת::אני לאתר המחורבן שלכם לא נכנס
פשש סחטיין, תגובה לעניין, ואתה קורא לעצמך מנהל בפורום הזה? נציג של קיו? חבר לשעבר?
נהדר
0 משתמשים, 0 אורחים, 0 משתמשים אנונימיים