עבור אל תוכן

חוקי הפורום - נא לקרוא

תמונה

מה באמת יש בתרגומים בתשלום של טורק?

• אנא התחבר בכדי להגיב
59 תגובות לנושא זה

#21 עדי-בלי-בצל

עדי-בלי-בצל

כנראה שלא כל כך

• Q-Subber
  • 3,252 הודעות

נכתב ב- ‎18/02/2014‏, ‎15:00

דיויד סוויפט, ב-18 פבר' 2014 - 13:05, אמר:

דיויד סוויפט, ב-18 פבר' 2014 - 13:51, אמר:

ואיך מתרגמים העריכו את סאבטייטל וסאבסנטר כשמחקו לי קרדיט ושורות שלמות מקובץ התרגום?

לא תמיד צריך לחשוב על הדברים הללו כשזה נוגע לכיס שלך, עדיף להיות ריאלי מלכתחילה.

זה שאתה מנסה לעשות נזק למישהו אחר, ממש לא עושה אותך לטוב יותר.

כמו שאמרתי "עם שניכם אני לא מסכים על כמה וכמה דברים". אין צורך לקחת רק שתי מילים ממשפט שלם, נסה להבין את כולו בדיוק כפי שנכתב.

די, בחייאת. המערך ברור לכל, לי בפרט. אין צורך לפתח דרמות. אני חושב שאתה יודע טוב מאוד למה אני מתכוון כשאני אומר שאני מעריך ומכבד את שניכם באותה המידה.

לא, אני ממש לא יודע מה אתה מתכוון כשאתה אומר שמעריך ומכבד את שנינו באותה המידה. זה שאתה מתעקש על זה במקום לחזור בך זו בעיה גדולה.

אני שב ומדגיש שאין שום הקבלה. אלו לא שני גורמים מאוזנים שנמצאים בעימות, אלא דיכוטומיה מאוד ברורה של טוב ורע; תוקף ומותקף. מצער אותי מאוד שאתה עדיין תקוע בתפיסת העולם המעוותת של האקס שלך. זה חד משמעית לא נכון, ואין שום באלאנס בין המעשים והתפקידים במשחק הזה.

אם אתה חושב שאנחנו והוא מקבילים, לך ותנסה לטעון את זה שם בפורום. ההשלכות ישמשו לך תזכורת מאוד ברורה למה ואיך אתה טועה.

לגבי הטענה שלך על הסנקציות שהופעלו נגדך באתרים האחרים, הן היו מוצדקות ואני תומך בהן בלב שלם. מתרגם שבוגד בקולגות שלו ומשתף פעולה עם אוייב המתרגמים מס' 1 ראוי לכל גנאי וכל השפלה. הוא לא זכאי לזכויות כמתרגם באותו אופן שאסיר אינו ראוי לזכויות אדם, פשוט כיוון שפשע, פגע ומעל בכל החברה של האנשים ההגונים.

האמת היא שבעיני עצם העובדה שאתה פה כרגע, ומתייחסים אליך בכבוד למרות שלא הכאת על חטא הרומן שלך עם בילד, זה סוג של פריווילגיה.

• Godfather אוהב את זה

1h9roi.gif

#22 סוויפט

סוויפט

כבר זוכרים את השם שלי

• מתרגמי רשת
  • 293 הודעות

נכתב ב- ‎18/02/2014‏, ‎15:43

די, בחייאת. המערך ברור לכל, לי בפרט. אין צורך לפתח דרמות. אני חושב שאתה יודע טוב מאוד למה אני מתכוון כשאני אומר שאני מעריך ומכבד את שניכם באותה המידה.

ואיך מתרגמים העריכו את סאבטייטל וסאבסנטר כשמחקו לי קרדיט ושורות שלמות מקובץ התרגום?

לא תמיד צריך לחשוב על הדברים הללו כשזה נוגע לכיס שלך, עדיף להיות ריאלי מלכתחילה.

זה שאתה מנסה לעשות נזק למישהו אחר, ממש לא עושה אותך לטוב יותר.

כמו שאמרתי "עם שניכם אני לא מסכים על כמה וכמה דברים". אין צורך לקחת רק שתי מילים ממשפט שלם, נסה להבין את כולו בדיוק כפי שנכתב.

די, בחייאת. המערך ברור לכל, לי בפרט. אין צורך לפתח דרמות. אני חושב שאתה יודע טוב מאוד למה אני מתכוון כשאני אומר שאני מעריך ומכבד את שניכם באותה המידה.

לא, אני ממש לא יודע מה אתה מתכוון כשאתה אומר שמעריך ומכבד את שנינו באותה המידה. זה שאתה מתעקש על זה במקום לחזור בך זו בעיה גדולה.

אני שב ומדגיש שאין שום הקבלה. אלו לא שני גורמים מאוזנים שנמצאים בעימות, אלא דיכוטומיה מאוד ברורה של טוב ורע; תוקף ומותקף. מצער אותי מאוד שאתה עדיין תקוע בתפיסת העולם המעוותת של האקס שלך. זה חד משמעית לא נכון, ואין שום באלאנס בין המעשים והתפקידים במשחק הזה.

אם אתה חושב שאנחנו והוא מקבילים, לך ותנסה לטעון את זה שם בפורום. ההשלכות ישמשו לך תזכורת מאוד ברורה למה ואיך אתה טועה.

לגבי הטענה שלך על הסנקציות שהופעלו נגדך באתרים האחרים, הן היו מוצדקות ואני תומך בהן בלב שלם. מתרגם שבוגד בקולגות שלו ומשתף פעולה עם אוייב המתרגמים מס' 1 ראוי לכל גנאי וכל השפלה. הוא לא זכאי לזכויות כמתרגם באותו אופן שאסיר אינו ראוי לזכויות אדם, פשוט כיוון שפשע, פגע ומעל בכל החברה של האנשים ההגונים.

האמת היא שבעיני עצם העובדה שאתה פה כרגע, ומתייחסים אליך בכבוד למרות שלא הכאת על חטא הרומן שלך עם בילד, זה סוג של פריווילגיה.

בצל יקירי,

זה שהפסקתי לפרסם בטורק בשל אידיאולוגיה כזו או אחרת זה לא אומר שאני לא ביחסים עם הפעילים באתר או מגנה את מי שמפרסם שם. לכל אחד מהמפרסמים שם יש סיבה וכל מתרגם רשאי לעשות את הבחירות שלו. לו היית יכול לקחת כל מתרגם ולהבין את הגורם למעשיו אולי היית רגיש קצת יותר לצרות של אחרים ולא רק לשלך. לא אתה ולא אף מתרגם רשת כזה או אחר יגיד לקולגה שלו איפה לפרסם תרגומים, אין לאף אחד זכות לשפוט מתרגם שנפגע מאתר א' ועבר לאתר ב' ובסוף החליט לפרסם באתר ג' רק כי גם ב' לא היה לטעמו. "מתרגם שבוגד בקולגות שלו ומשתף פעולה עם אוייב המתרגמים מס' 1", מי, בצל? מי הם המתרגמים? קבוצת תרגום והמצודדים לה? די לקחת כל פעולה שמתרחשת סביב ולהפוך אותה לאישית כלפיך. עלי זרקו זין באתר סאבטייטל בזמן שתרגומים שלי פורסמו אך ורק בסאבטייטל! אז עברתי לטורק, תהרוג אותי? ולאחר מכן בשל חוסר הסכמה על דברים שברובם נוגעים אליכם ופנייה מצד מנהל סאבטייטל - חזרתי לפרסם בסאבטייטל. אבל הנה, שוב אני מוצא עצמי בשבועיים האחרונים "מנדנד" למנהל האתר להוסיף כותר כדי שאוכל להמשיך ולפרסם בנחת, אך במקום תמריץ (כן, הוספת הכותר היתה מדרבנת אותי) קיבלתי התעלמות אלגנטית. וזו רק דוגמה אחת לבעיות שלי עם אתר סאבטייטל.

ולגבי השורה האחרונה שלך:

"האמת היא שבעיני עצם העובדה שאתה פה כרגע, ומתייחסים אליך בכבוד למרות שלא הכאת על חטא הרומן שלך עם בילד, זה סוג של פריווילגיה."

אני לא אדם של פריווילגיות. ואם זו הגישה אז מה שנותר לי להגיד זה שהיה לי מאוד נחמד להיכנס לפורום שלכם ובאמת שיש פה אנשים שאני מעריך ואף מעריץ, אבל כנראה שאני לא אמור להיות פה.

תודה כל הכנות.

#23 SnirJa

SnirJa

Rolling Supreme

• ותיקים
  • 10,533 הודעות

נכתב ב- ‎18/02/2014‏, ‎15:51

דיוויד אל תתיחס, אתה יכול לראות עוד לפני השיחה הזאת שכתבתי שאתה המשתמש היחידי שחדש והתקבל באהבה.

ולמען הסר ספק,

הורדת קרדיט ממש לא שווה לפשע, בטח לא שאתה יושב עליו בכלא והופך לאסיר. כנראה בעולם של אנשים שאין להם כלום חוץ מאהבה ל"ניק ניים" שלהם זה שווה.

(אני לא אומר שזה בסדר להוריד קרדיט, אבל להשוות את זה לפשע זה פשוט לא נכון.)

כמו שמוחקים בטורק הודעות מחקו גם פה הודעות...

אתה צודק לדעתי שכתבת ששני הצדדים לא בסדר. טורק הרבה יותר לא בסדר לדעתי, אבל באמת יש קטע כזה של Q כל הזמן לעקוץ.

מי שרוצה לשלם על תרגום, ועוד תרגום שהוא גוגל מכונה? זכותו להיות כזה פריאר.

וזה שטורק כותבים תציל את השרת זה בסה"כ שיטה של מכירה, וזה קורה בכל דבר היום,

מישהו פעם שמע נציג של יס/הוט אומר, בוא תצטרף בשביל הממיר, אתה יכול גם ככה להוריד הכל באינטרנט עם תרגום איכותי יותר וגם גיע אליך מהר יותר? לא. אז ששש.

gg1209191.jpg

בית"ר

במאבק עיקש ואכזר,

בדם ויזע,

לא נחנו אף רגע,

שיחקנו עם הלב והנשמה,

בוגרים וגם נוער,

גביע ותואר,

נרומנה בעוז והדר.

#24 אורפז.

אורפז.

אם אני לא בצוות, אני חייב למצוא חיים

• ותיקים
  • 3,623 הודעות

נכתב ב- ‎18/02/2014‏, ‎15:56

דיוויד, אל תשפוט את כל הפורום לפי בנאדם שאם לא היה מתרגם ככל הנראה לא היה פה. בנאדם שמבקש מאחרים להודות בטעויות שלהם לפי ההשקפת עולם שלו, אבל לא מודה בטעויות שלו רק בגלל שהגאווה שלו גדולה מדיי.

• SnirJa אוהב את זה

#25 SnirJa

SnirJa

Rolling Supreme

• ותיקים
  • 10,533 הודעות

נכתב ב- ‎18/02/2014‏, ‎15:58

אורפז, יפה אמרת, רציתי לכתוב את זה, אבל לי היה אסור.

gg1209191.jpg

בית"ר

במאבק עיקש ואכזר,

בדם ויזע,

לא נחנו אף רגע,

שיחקנו עם הלב והנשמה,

בוגרים וגם נוער,

גביע ותואר,

נרומנה בעוז והדר.

#26 עדי-בלי-בצל

עדי-בלי-בצל

כנראה שלא כל כך

• Q-Subber
  • 3,252 הודעות

נכתב ב- ‎18/02/2014‏, ‎16:30

דיוויד, אל תשפוט את כל הפורום לפי בנאדם שאם לא היה מתרגם ככל הנראה לא היה פה. בנאדם שמבקש מאחרים להודות בטעויות שלהם לפי ההשקפת עולם שלו, אבל לא מודה בטעויות שלו רק בגלל שהגאווה שלו גדולה מדיי.

אמרת יפה, אני פה כי אני מתרגם.

למה אתה?

1h9roi.gif

#27 cRaZy-BoY

cRaZy-BoY

• ותיקים
  • 3,376 הודעות

נכתב ב- ‎18/02/2014‏, ‎16:34

צא ולמד - ״קהילת פורומים״.
אני אעשה לך את זה יותר פשוט. כנס ללינק הבא:
http://he.m.wikipedi...פורום_(אינטרנט)

עריכה:
אני אתן לך את הציטוט האהוב עליי משם:
"בידי מנהלי הפורום עוצמה רבה לניהול הדיון. הם יכולים למחוק הודעות, לערוך אותן, להזהיר כותבים ואף להרחיק אותם מהקהילה. על מנהלי הפורום להפעיל שיקול דעת רב בניהול הקהילה. ככל שהקהילה גדולה יותר ומונה יותר חברים פעילים גדלה בה ההטרוגניות ועל מנהלי הפורומים מוטלת האחריות לתת את הבמה לכל חברי הקהילה. לעתים, מנצלים מנהלי פורומים את עוצמתם בדרכים לא ראויות ולצרכים לא ראויים. קהילה שמנהליה מנצלים את כוחם באופן בלתי ראוי - סופה להתפרק."

#28 SnirJa

SnirJa

Rolling Supreme

• ותיקים
  • 10,533 הודעות

נכתב ב- ‎18/02/2014‏, ‎16:37

תאכלס אם זה פורום רק למתרגמים היו עושים שלא כל אחד יכול להרשם.

gg1209191.jpg

בית"ר

במאבק עיקש ואכזר,

בדם ויזע,

לא נחנו אף רגע,

שיחקנו עם הלב והנשמה,

בוגרים וגם נוער,

גביע ותואר,

נרומנה בעוז והדר.

#29 עדי-בלי-בצל

עדי-בלי-בצל

כנראה שלא כל כך

• Q-Subber
  • 3,252 הודעות

נכתב ב- ‎18/02/2014‏, ‎16:40

cRaZy-BoY, ב-18 פבר' 2014 - 16:34, אמר: cRaZy-BoY, ב-18 פבר' 2014 - 16:34, אמר:

צא ולמד - ״קהילת פורומים״.
אני אעשה לך את זה יותר פשוט. כנס ללינק הבא:
http://he.m.wikipedi...פורום_(אינטרנט)

הבנתי. אני מצטט משם: "מבחינה חברתית-רגשית פורומים יכולים להוות פלטפורמה המסייעת לאנשים הנמצאים במצב של בדידות."

• cRaZy-BoY אוהב את זה

1h9roi.gif

#30 אורפז.

אורפז.

• ותיקים
  • 3,623 הודעות

נכתב ב- ‎18/02/2014‏, ‎16:40

אני פה בגלל האנשים וכי הדיונים פה מעניינים, אלא מה? איזה עוד סיבה יש לי להיות פה? יותר מזה, רק צריך לשים לב שמדי פעם נרשם איזה חדש ואחת ההודעות הראשונות שלו הן משהו בסגנון "אני פה כבר הרבה זמן קורא אבל אני לא מגיב". אנשים פה קוראים אשכרה את אשכול ספאם ועוקבים ומכירים את המשתמשים מבלי להיות חברים באתר בכלל. קהילה מדהימה בנינו פה, ובטח לא בעזרתך.

עריכה: ההודעה האחרונה שלך רק מוכיחה כמה אתה קטן.

• SnirJa ו cRaZy-BoY אוהבים את זה

#31 עדי-בלי-בצל

עדי-בלי-בצל

כנראה שלא כל כך

• Q-Subber
  • 3,252 הודעות

נכתב ב- ‎18/02/2014‏, ‎16:41

דיויד סוויפט, ב-18 פבר' 2014 - 15:43, אמר: דיויד סוויפט, ב-18 פבר' 2014 - 15:43, אמר:

זה שהפסקתי לפרסם בטורק בשל אידיאולוגיה כזו או אחרת זה לא אומר שאני לא ביחסים עם הפעילים באתר או מגנה את מי שמפרסם שם. לכל אחד מהמפרסמים שם יש סיבה וכל מתרגם רשאי לעשות את הבחירות שלו. לו היית יכול לקחת כל מתרגם ולהבין את הגורם למעשיו אולי היית רגיש קצת יותר לצרות של אחרים ולא רק לשלך. לא אתה ולא אף מתרגם רשת כזה או אחר יגיד לקולגה שלו איפה לפרסם תרגומים, אין לאף אחד זכות לשפוט מתרגם שנפגע מאתר א' ועבר לאתר ב' ובסוף החליט לפרסם באתר ג' רק כי גם ב' לא היה לטעמו. "מתרגם שבוגד בקולגות שלו ומשתף פעולה עם אוייב המתרגמים מס' 1", מי, בצל? מי הם המתרגמים? קבוצת תרגום והמצודדים לה? די לקחת כל פעולה שמתרחשת סביב ולהפוך אותה לאישית כלפיך. 

אני שב ומדגיש שבעיני מתרגם שמפרסם בטחורק מוקצה מחמת מיאוס, וזה מעיד עליו שהוא אופרטוניסט עלוב, שבוחר לעצום עיניים בכל הכוח למען התועלת הצרה שלו. לשחרר בטחורק זו לא ברירת מחדל, אלא הצהרה. בהקבלה: זה לא כמו "סתם" לערוק מצה"ל, אלא כמו אשכרה להצטרף לחיזבאללה.

1h9roi.gif

#32 cRaZy-BoY

cRaZy-BoY

• ותיקים
  • 3,376 הודעות

נכתב ב- ‎18/02/2014‏, ‎16:43

חחחחח עדי, חוש הומור יש לך לפעמים זה כן. רק שתראה את העריכה שלי להודעה, אתה תאהב.

#33 עדי-בלי-בצל

עדי-בלי-בצל

כנראה שלא כל כך

• Q-Subber
  • 3,252 הודעות

נכתב ב- ‎18/02/2014‏, ‎16:48

חחחחח עדי, חוש הומור יש לך לפעמים זה כן. רק שתראה את העריכה שלי להודעה, אתה תאהב.

אתה רומז שלשיטתך הקהילה הזו עתידה להתפרק?

אני לא מסכים איתך, ולדעתי היא תתפרק רק כאשר אנשי Q (ולא אתה) יסגרו את הבאסטה.

1h9roi.gif

#34 cRaZy-BoY

cRaZy-BoY

• ותיקים
  • 3,376 הודעות

נכתב ב- ‎18/02/2014‏, ‎16:56

איך אני אוהב את זה שאני אומר משהו אחד ואתה לוקח את זה לכיוון אחר לגמריי.

פירוק קהילה הוא לא בהכרח שהפורום ייסגר. 90 אחוז מהפעילות בפורום מתבצעת על ידי משתמשים קבועים שהם לא הצוות. ואם היית עושה לעוד אנשים מה שעשית לשניר או דברים כאלה בסגנון. אז הקהילה כן הייתה מתפרקת, אומנם הפורום לא היה נסגר, כי זה הפורום שלך ושל הצוות שלך, אבל בהחלט היית רואה ירידה משמעותית בפעילות של הפורום מצד הקהילה הקבועה פה.

וכן, אני מסכים איתך, היחידים שיכולים לסגור את הבאסטה מן הסתם הם אנשי Q.
  • SnirJa אוהב את זה

#35 סוויפט

סוויפט

כבר זוכרים את השם שלי

• מתרגמי רשת
  • 293 הודעות

נכתב ב- ‎18/02/2014‏, ‎17:45

דיויד סוויפט, ב-18 פבר' 2014 - 15:43, אמר:

זה שהפסקתי לפרסם בטורק בשל אידיאולוגיה כזו או אחרת זה לא אומר שאני לא ביחסים עם הפעילים באתר או מגנה את מי שמפרסם שם. לכל אחד מהמפרסמים שם יש סיבה וכל מתרגם רשאי לעשות את הבחירות שלו. לו היית יכול לקחת כל מתרגם ולהבין את הגורם למעשיו אולי היית רגיש קצת יותר לצרות של אחרים ולא רק לשלך. לא אתה ולא אף מתרגם רשת כזה או אחר יגיד לקולגה שלו איפה לפרסם תרגומים, אין לאף אחד זכות לשפוט מתרגם שנפגע מאתר א' ועבר לאתר ב' ובסוף החליט לפרסם באתר ג' רק כי גם ב' לא היה לטעמו. "מתרגם שבוגד בקולגות שלו ומשתף פעולה עם אוייב המתרגמים מס' 1", מי, בצל? מי הם המתרגמים? קבוצת תרגום והמצודדים לה? די לקחת כל פעולה שמתרחשת סביב ולהפוך אותה לאישית כלפיך. 

אני שב ומדגיש שבעיני מתרגם שמפרסם בטחורק מוקצה מחמת מיאוס, וזה מעיד עליו שהוא אופרטוניסט עלוב, שבוחר לעצום עיניים בכל הכוח למען התועלת הצרה שלו. לשחרר בטחורק זו לא ברירת מחדל, אלא הצהרה. בהקבלה: זה לא כמו לערוק מצה"ל, אלא כמו להצטרף לחיזבאללה.

מצטער לאכזב אותך, אבל אני לא אופורטוניסט, עוצם עיניים, בוחר בברירת מחדל, חייל בצה"ל או איש חיזבאללה. אני דיויד סוויפט, מתרגם עם כבוד עצמי ושלא מתבייש לעמוד מאחורי העקרונות שלו וכן גם לא על הבחירות שלו וכשטעיתי הודיתי. וכיוון שיש לי כבוד עצמי, לא אתן לאתר כזה או אחר לזלזל בי בכל צורה שהיא גם אם הוא האתר המועדף עליך וגם אם זה לא נראה טוב בעיני אחרים שחוו פגיעה כלשהי מאותו אתר. לא ותק ולא איכות המתרגם יקבעו את זכותו לקבוע מה מותר ומה אסור בסצנה. תכניס לראש שזכות הבחירה נתונה ביד המתרגם ושהסנקציות עליהן אתה מדבר נתונות בידו של אותו אדם שמחפש ליצור מהומה על לא מאומה, אשר בשורה התחתונה נובעת אך ורק מצרות-עין כיוון שמהומה כזו לא תוביל לפתרון. ואת הדימויים הקיצוניים שלך תשאיר לימים שחורים יותר מהמצב הנתון.

• SnirJa אוהב את זה

#36 סוויפט

סוויפט

כבר זוכרים את השם שלי

• מתרגמי רשת
  • 293 הודעות

נכתב ב- ‎18/02/2014‏, ‎18:00

חס ושלום, לא שופט את כל הפורום. פשוט אני אישית נרשמתי לכאן בגלל שזה פורום של צוות Q, שהם ההשראה לכך שהתחלתי בכלל לתרגם. ואם חבר צוות אומר לך שזה שאתה כאן זו פריווילגיה... זה בעייתי מבחינתי.  :scratch_head:

#37 עדי-בלי-בצל

עדי-בלי-בצל

כנראה שלא כל כך

• Q-Subber
  • 3,252 הודעות

נכתב ב- ‎18/02/2014‏, ‎19:55

דיויד סוויפט, ב-18 פבר' 2014 - 18:00, אמר: דיויד סוויפט, ב-18 פבר' 2014 - 18:00, אמר:

חס ושלום, לא שופט את כל הפורום. פשוט אני אישית נרשמתי לכאן בגלל שזה פורום של צוות Q, שהם ההשראה לכך שהתחלתי בכלל לתרגם. ואם חבר צוות אומר לך שזה שאתה כאן זו פריווילגיה... זה בעייתי מבחינתי.  :scratch_head:

אל תעוות את דברי. אני אומר שהפריווילגיה היא בעובדה שאנחנו מתייחסים אליך בכבוד למרות שלא הכית על חטא אחרי שערקת מטורק.

כמו שכתוב בתנ"ך: "מודה ועוזב ירוחם". רוב קיו (כולל אני) הגיעו לכאן כפליטים מטחורק. תאמין לי שזה לא פסל כאן אף אחד בעבר. ההבדל בין היתר לבינך זו ההכרה בטעותנו והכאה על חטאנו, דבר שאתה פשוט חסכת מעצמך.

אפילו כאן ועכשיו בהצדקות שלך אתה שוב מסביר שהיית בטורק כי האתרים האחרים היו זבלים כלפיך, ונהגת במובן של "האוייב של האוייב שלי הוא בן הברית שלי", בלי בכלל לבחון את הלגיטימיות המוסרית של אותו בן ברית. סליחה שאני לא מרפה מההשוואות למרות בקשתך, אבל בעיני לשחרר בטחורק זה כמו דניס רודמן שבא לשחק בכיף כדורסל בצפון קוריאה. הוא מבחינתו סתם מכדרר ומטביע ומשמח אנשים פשוטים ותמימים. לא אכפת לו מי נותן את המטריה.

כל ההצדקות שלך מתרכזות רק בך עצמך, ולא מביאות בחשבון שהחסות שקיבלת (ומאוד בקלות, ומאוד-משתלמת) היא ממי שאף אחד אחר (כמעט) לא מוכן לקבל אותה. נהנית ממנה תוך התפשרות ערכית מאוד מאוד כבדה, שאני יודע שהיית ער לה.

• Sparkles אוהב את זה

1h9roi.gif

#38 סוויפט

סוויפט

כבר זוכרים את השם שלי

• מתרגמי רשת
  • 293 הודעות

נכתב ב- ‎19/02/2014‏, ‎00:36

דיויד סוויפט, ב-18 פבר' 2014 - 18:00, אמר: דיויד סוויפט, ב-18 פבר' 2014 - 18:00, אמר:

אל תעוות את דברי. אני אומר שהפריווילגיה היא בעובדה שאנחנו מתייחסים אליך בכבוד למרות שלא הכית על חטא אחרי שערקת מטורק.

כמו שכתוב בתנ"ך: "מודה ועוזב ירוחם". רוב קיו (כולל אני) הגיעו לכאן כפליטים מטחורק. תאמין לי שזה לא פסל כאן אף אחד בעבר. ההבדל בין היתר לבינך זו ההכרה בטעותנו והכאה על חטאנו, דבר שאתה פשוט חסכת מעצמך.

אפילו כאן ועכשיו בהצדקות שלך אתה שוב מסביר שהיית בטורק כי האתרים האחרים היו זבלים כלפיך, ונהגת במובן של "האוייב של האוייב שלי הוא בן הברית שלי", בלי בכלל לבחון את הלגיטימיות המוסרית של אותו בן ברית. סליחה שאני לא מרפה מההשוואות למרות בקשתך, אבל בעיני לשחרר בטחורק זה כמו דניס רודמן שבא לשחק בכיף כדורסל בצפון קוריאה. הוא מבחינתו סתם מכדרר ומטביע ומשמח אנשים פשוטים ותמימים. לא אכפת לו מי נותן את המטריה.

כל ההצדקות שלך מתרכזות רק בך עצמך, ולא מביאות בחשבון שהחסות שקיבלת (ומאוד בקלות, ומאוד-משתלמת) היא ממי שאף אחד אחר (כמעט) לא מוכן לקבל אותה. נהנית ממנה תוך התפשרות ערכית מאוד מאוד כבדה, שאני יודע שהיית ער לה.

לא מעוות ולא זקוק לפריווילגיה מכל סוג שהיא.

אני עדיין עומד מאחורי כל מה שכתבתי כאן כי אלו העקרונות שלי ולהבדיל מכם אותי ממש לא מעניין מי מפרסם באיזה אתר ולא משנה מה אותו אתר עשה לי או עושה לי בהווה כל אחד רשאי לעזוב איפה שרע לו וללכת לאן שטוב לו. אני עושה הפרדה בין שני הדברים ולא אומר לחבר שלי "אם תתחבר לרשת פלאפון אני לא אדבר איתך ואני אתלה אותך בכיכר העיר רק כי יש לי עבר לא טוב איתם". אם אתה מעדיף לתת פרשנות משלך למה שאני כותב ולא לקחת את הדברים כפי שהם באמת אז שיהיה לך בכיף. וכמו שאני עוזב ברגע זה אתר כתוביות שחושב שהוא עושה לי טובה, כך אעזוב גם פורום שחבר צוות שלו חושב שאני צריך להגיד לו תודה על היחס שניתן לי כפריווילגיה.

:bye:

#39 Godfather

Godfather

GoodFella

• Q-Fame
  • 6,775 הודעות

נכתב ב- ‎19/02/2014‏, ‎00:57

אני לא מבין איך אנשים, ובמיוחד מתרגמים, יכולים באמת להתדיין ברצינות בנושא הזה, שהוא לחלוטין שחור מול לבן, נטול כל גוון אפור אפשרי. לשים אותנו ואת טורק על אותו משקל זאת שגיאה מוסרית - קוסמית, אמפירית ומוחלטת. אמנם לא יושבים על זה בכלא, אבל למחוק קרדיט זה כן פשע - פשע מוסרי ממעלה ראשונה. מי שמקל ראש בעניין הזה - כנראה אמות המוסר שלו נמוכות במיוחד ו\או לא גנבו לו תרגום מימיו.

אגב, שימו לב ש-ZIPC עדיין לא מקבל שום קרדיט בטחורק (לא כמתרגם ולא כמסנכרן). לכו תשימו את זה על אותו משקל.

ושניר ושאר המגיבים הלא קשורים שקופצים כל פעם כדי להגיד כמה שלמחוק קרדיט זה לא ביג דיל ושזה לא הכל בחיים - ברור שזה לא הכל בחיים. אבל אנא, הטו ראשיכם\עיניכם מעט מעלה וראו זה פלא, אתם קוראים פוסט שעוסק בכתוביות הכתוב בפורום של קבוצת כתוביות. אתם לא חייבים להגיב, אבל לבוא כל פעם ולכתוב כמה שזה לא ביג דיל זה פשוט התנהגות טרולית לשמה. זה כמו שאני עכשיו אכנס לאשכול בדיחות ואגיד לכם "לכו לעבוד, מה אתם יושבים כמו מפגרים באינטרנט ומספרים בדיחות". זאת התנהגות טרולית, וטיפשות גרידא.

• d1f2 אוהב את זה

"אני לא יכול להשתנות! אני כמו זיקית - תמיד לטאה!"
-טרייסי ג'ורדן, 30 רוק

#40 SnirJa

SnirJa

Rolling Supreme

• ותיקים
  • 10,533 הודעות

נכתב ב- ‎19/02/2014‏, ‎01:07

לא אמרתי שזה בסדר ואני בכלל לא נכנס לטורק בגלל הדברים האלה, אתה יודע את זה, אני לא כאן מהיום...

פשוט ההשוואה הטיפשית בין אסיר להורדת תרגום הציקה לי בעין (וכמו שזה נראה גם לך)

בקשר להטרלה אתה צודק, אם באמת הייתי חושב כמו שאמרת.

gg1209191.jpg

בית"ר

במאבק עיקש ואכזר,

בדם ויזע,

לא נחנו אף רגע,

שיחקנו עם הלב והנשמה,

בוגרים וגם נוער,

גביע ותואר,

נרומנה בעוז והדר.

0 משתמשים קוראים נושא זה

0 משתמשים, 0 אורחים, 0 משתמשים אנונימיים