עבור אל תוכן

חוקי הפורום - נא לקרוא

תמונה

הליגה האנגלית 2012/13

• אנא התחבר בכדי להגיב
876 תגובות לנושא זה

#421 Sparkles

Sparkles

Geronimo!

• ותיקים
  • 9,057 הודעות

נכתב ב- ‎10/11/2012‏, ‎22:41

ומה עם רוני?

"עבודה קשה משתלמת בעתיד, עצלנות משתלמת עכשיו"
- סטיבן רייט.

#422 rotembal

rotembal

Oh by the way which one's pink

• ותיקים
  • 7,056 הודעות

נכתב ב- ‎10/11/2012‏, ‎22:48

רוני השנה לא טוב. אני עם דולב (חוץ מהבחירה של סוארס)

#423 Spirit

Spirit

אם אני לא בצוות, אני חייב למצוא חיים

• ותיקים
  • 3,248 הודעות

נכתב ב- ‎10/11/2012‏, ‎23:33

מה סיסמאות בזה,
בטופ של החלוצים באירופה,
זה ואן פרסי, פלקאו, היגוואין, רוני, אגוארו, טבז, סוארס, קבאני, אל שרוואי, מיליטו, די נטלה, מסי, רונאלדו
ויש עוד הרבה שאפשר לכתוב פה, שג'ירו אפילו לא מתקרב אליהם (סתם אלה שרשמתי עולים לי בראש ממשחקים אחרונים, למרות שאגוארו וטבז לא הכי פוגעים בנתיים העונה,
אבל עדיין אי אפשר להזכיר אותם באותה רשימה עם ג'ירו אם אתה מתייחס לחלוצים בטופ העולמי)

אל שרוואי? מיליטו? די נטאלה?
אני אגיד את זה ככה, לא הייתי מעדיף אף אחד מהם במקום ג'ירו. על כל השאר אני מסכים ואף עוד.

הוא אולי לא וירטואוז, אבל הוא כל מה שחלוץ מטרה צריך להיות.

אחי סתם שתדע, די נאטלה כבר 3 עונות רצוף מסיים עם 30 שערים בעונה באודינזה.
מיליטו סיים שנה שעברה עם 26 ובשנה עם מוריניו עם 30.
את אל שרוואי הוספתי כי הוא הולך להיות אחד הגדולים, והוא בן 20 סך הכל, ויש לו כבר 9 שערים ב-14 הופעות,
לעומת זאת לג'ירו היה עונה אחת טובה עם קבוצה שאפשר להשוות אותה לק"ש (לא ברמה, בזה שלקחה אליפות אחת בטעות ולא יקרה יותר)
והוא עומד השנה על 6 שערים ב-17 משחקים.

ככה שגם השלושה האלה, עדיפים על ג'ירו

#424 avihai23

avihai23

• ותיקים
  • 3,247 הודעות

נכתב ב- ‎11/11/2012‏, ‎00:02

רותם רוני השנה מצויין. הוא פשוט מבקיע פחות בגלל ואן פרסי אבל יש לו 10 בישולים. הוא לא מתפקד השנה כחלוץ אלא מאחורי החלוץ.

איפה בנזמה והיגואין ברשימה? הם הבקיעו עונה שערה 55 שערים יחד. 28 ו27.

#425 as2330

as2330

כבר לא רוצים לזכור את השם שלי

• רשומים
  • 1,076 הודעות

נכתב ב- ‎11/11/2012‏, ‎00:09

רותם רוני השנה מצויין. הוא פשוט מבקיע פחות בגלל ואן פרסי אבל יש לו 10 בישולים. הוא לא מתפקד השנה כחלוץ אלא מאחורי החלוץ.

איפה בנזמה והיגואין ברשימה? הם הבקיעו עונה שערה 55 שערים יחד. 28 ו27.

כל הכבוד להם אבל זה לא חוכמה להבקיע נגד קבוצות כמו סוסידאד

MV5BNDcwOTkyODIwMl5BMl5BanBnXkFtZTgwMTA5

#426 CLIPSE

CLIPSE

ג'ינג'יות, רדיוהד, אפוקליפטו.

• ותיקים
  • 11,442 הודעות

נכתב ב- ‎11/11/2012‏, ‎00:18

אני מחזיק גם מטורס, למרות שהוא עדיין רחוק מהיכולת שלו לפני הפציעה.

#427 rotembal

rotembal

• ותיקים
  • 7,056 הודעות

נכתב ב- ‎11/11/2012‏, ‎00:21

חחחח קליפס, אני מאוכזב ממך. חשבתי שתכניס את אלירן עטר לרשימה ^_^
  • CLIPSE, Sparkles ו Cokegod אוהבים את זה

#428 CLIPSE

CLIPSE

ג'ינג'יות, רדיוהד, אפוקליפטו.

• ותיקים
  • 11,442 הודעות

נכתב ב- ‎11/11/2012‏, ‎00:36

חחחח קליפס, אני מאוכזב ממך. חשבתי שתכניס את אלירן עטר לרשימה ^_^

חחחחח אמנם הוא השחקן האהוב עליי, אבל אני ריאלי ;-)
תראה איזה רשימה אדירה של חלוצים הזכירו כאן, זה דור פנטסטי לטעמי.

תמיד אמרתי שאם הוא היה אירופאי, סביר להניח שהיו יודעים להוציא ממנו את המקסימום בגיל צעיר יותר.
במכבי הוא תמיד סיפק את הסחורה, אבל תראה איך הוא השתדרג בעידן גארסיה, כיף לראות את זה.

למעשה זה מוכיח את מה שחשבתי תמיד, בארץ לא יודעים לטפח כישרונות.
המאמן הישראלי הוא כישלון, בגלל זה אנחנו לא מתקדמים...כבר כתבתי את זה כמה פעמים כאן אם אני לא טועה
  • Sparkles אוהב את זה

#429 rotembal

rotembal

• ותיקים
  • 7,056 הודעות

נכתב ב- ‎11/11/2012‏, ‎00:47

הייתי עונה לך, אבל אתה יודע שאני לא רואה כדורגל ישראלי :)
הדבר היחידי שהוא היה עושה בחו"ל זה לחטוף תיקים של בחורות אירופאיות חח :)

#430 avihai23

avihai23

• ותיקים
  • 3,247 הודעות

נכתב ב- ‎11/11/2012‏, ‎00:47

כל הכבוד להם אבל זה לא חוכמה להבקיע נגד קבוצות כמו סוסידאד

תפסיקו לזלזל בליגה הספרדית, לדעתי היא מעולה ולא פשוטה בכלל.
ריאל הייתה נותנת בראש גם לקבוצות אמצע טבלה ומטה בליגה האנגלית.
ולדעתי היא הייתה נותנת בראש גם לקבוצות בכירות בליגה האנגלית במשחקי ליגה. (ראינו מה קרה נגד הסיטי.)

יש עוד כמה חלוצים מעולים שלא הזכרתם אותם: לואיק רמי, יורנטה, גומז, לבנדובסקי, וייה, דזקו.
כל אלו גם בטופ לדעתי.

#431 rotembal

rotembal

• ותיקים
  • 7,056 הודעות

נכתב ב- ‎11/11/2012‏, ‎00:49

חחחחחחחחח אתה חי בסרט גדול!
אפילו ברצלונה הגדולה התקשתה מול סלטיק (שהיא סוג של קבוצה אנגלית). ועכשיו אתה בטח תביא את ה-4-0 של אתלטיקו מול צ'לסי... זה היה מקרי.
הליגה האנגלית הרבה יותר קשה, פיזית ובטח מעניינת מהליגה הספרדית

#432 מישמיש

מישמיש

• רשומים
  • 2,332 הודעות

נכתב ב- ‎11/11/2012‏, ‎05:32

רותם לגבי ה-4-0 זה בהחלט מקרי, עובדתית צ'לסי לא נראים כיום כמו שהם נראו במשחק ההוא בתחילת העונה נגד אתלטיקו..
אתה יכול לראות מה רשמתי פה:
http://www.qsubs.net...showtopic=57041
תגובה אחרונה שלי, אולי היום אני לא מחדש לכם אבל אולי אז חשבו שאני מדבר סינית או שאין לי מושג על מה אני מדבר.
זה היה עוד בתחילת העונה אחרי שהרבה אנשים הספידו את צ'לסי ולא רק בפורום הוירטואלי אלא גם בחיים האמיתיים.
אם נאמר את האמת, המשחק של סלטיק ברצלונה, זה בהחלט יכול לקרות לכל קבוצה.. זה בגדר הסנסציה ולא מעבר!
אבל אני מסכים איתך שלברצלונה ולריאל מדריד לא יהיה קל בכלל בליגה האנגלית (בטח שלא כמו בליגה הספרדית).
ריאל מדריד קבוצה פיזית, לכל הקבוצות בספרד קשה להתמודד נגדה, העובדה לכך שריאל פרקה קבוצות על ימין ושמאל בעונה שעברה היא עובדה שאין עליה שום עוררין.
אמנם, בשנה האחרונה ריאל שמטה נקודות לכמה קבוצות אבל לדעתי זה נובע אך ורק מכך שההגמוניה החברתית בקבוצה נהרסה לחלוטין.
למרות שאמרתי שריאל שמטה נקודות רק כתוצאה מההגמוניה החברתית יש קבוצות שאכן השתדרגו ביכולתם העונה, כגון: מלאגה, אתלטיקו מדריד.
מלאגה השתדרגה מבחינת היכולת אבל לא ברמה של ה-3 אפילו (ברצלונה ריאל) כך, שלמעט אתלטיקו מדריד, שלבנתיים משאירה סימנים שהיא יכולה להתמודד עם 2 הגדולות בספרד, אף קבוצה אחרת בספרד לא יכולה להתמודד נגדן (אם קבוצות בספרד רק מנצחות את 2 הגדולות זה נחשב לסנסציה).
למרות זאת, אם שואלים את דעתי לא חושב שתהיה לאתלטיקו מדריד המשכיות להתחרות עם ה-2 הגדולות לאליפות עד לסיום העונה..
ברצלונה לעומת ריאל מדריד, היא יותר כשרונית היא מנצחת בזכות השיטה והכשרון יותר מאשר ריאל מדריד שמשתמשת בשיטה אך יש לה את יתרון הפיזיות על כל קבוצה.
הכשרון שיש בברצלונה נותן להם את היתרון על כל הקבוצות בספרד, אבל באופן משמעותי.
עכשיו אם מנ'צסטר סיטי או יונייטד או צ'לסי או כל קבוצה גדולה אחרת תפסיד באנגליה זה לא יחשב ל"סנסציה" כמו שריאל מדריד או ברצלונה מפסידות בליגה הספרדית, כי בליגה האנגלית
זה ידוע שבכל משחק כל קבוצה יכולה להפסיד והליגה עוד פתוחה ותכלול עוד מספר נוסף של הפסדים במהלך העונה.
העניין הוא בכדורגל האנגלי הוא שאפילו הקבוצות הקטנות מסוגלות לתת פייט לקבוצות הגדולות, מה שבליגה הספרדית לפחות במספר עונות האחרונות נראה שקיימות רק 2 קבוצות בלבד..
כשאתה צופה במשחק בליגה האנגלית, לא משנה באיזה משחק, אולי אתה תופתע בהתחלה לראות תוצאה שלא חשבת שתראה, אבל אחרי כמה דקות אתה תתעשת ותגיד לעצמך טוב בליגה הזאת שום דבר כבר לא כזה צפוי מראש.
היום למשל היונייטד היו צריכים להפסיד, מה שמנע מהם את ההפסד היא אך ורק הטעויות לדעתי של המאמן של היריבה, אסטון וילה, אחרת המשחק היה יכול להסתיים בתוצאה מבישה ליונייטד.
ומי היה בכלל מהמר שהיונייטד תפסיד? לא הרבה!

לגבי ההשוואת חלוצים, יש דרגים, חייב להיות.
דרג ראשון: בנזמה, היגואיין, פלקאו, טבז, דז'קו, לבנדובסקי, אגוארו, סוארס, מסי, קאבני, מיליטו, ואן פרסי, רוני, גומז (באיירן), בלוטלי (תתייחסו ליכולות ולא לאישיות), איברהימוביץ', יש עוד מלא שחקנים שאי אפשר להגדיר אותם עדיין כדרג ראשון הם בגדר הכשרונות צעירים אבל אינם משחקים עדיין באירופה אז לא יודע לגביהם..
רונאלדו לא חלוץ אז הוא בכלל לא בקטגוריה הזו של החלוצים, ואם בכל זאת, אז הוא כמובן גם בקטגוריה של דרג ראשון מן הסתם אבל הוא לא חלוץ, גם אם יכניס מספר שערים בעמדת החלוץ לאורך זמן הוא לא יתן תפוקה זהה לזו מהעמדה הטבעית שלו.
בטוח שיש עוד ששכחתי מפאת השעה המאוחרת, תצטרכו לסלוח לי חח. :)

דרג שני: לדעתי שחקנים כמו יורנטה, סולדאדו, אדריאן, צ'יצ'ריטו, וולבק (אולי אפילו דרג 3 הגרוע הזה), טורס (כבר לא דרג ראשון ממזמן ואולי אני מגזים שהכנסתי אותו ל-2), קלוזה, פודולסקי (לא בטוח אם 2 או 3).
שוב פעם, בטוח שיש עוד ששכחתי מפאת השעה המאוחרת, תצטרכו שוב פעם לסלוח לי.. ;)

#433 Coquelin

Coquelin

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 250 הודעות

נכתב ב- ‎11/11/2012‏, ‎07:52

מה סיסמאות בזה,
בטופ של החלוצים באירופה,
זה ואן פרסי, פלקאו, היגוואין, רוני, אגוארו, טבז, סוארס, קבאני, אל שרוואי, מיליטו, די נטלה, מסי, רונאלדו
ויש עוד הרבה שאפשר לכתוב פה, שג'ירו אפילו לא מתקרב אליהם (סתם אלה שרשמתי עולים לי בראש ממשחקים אחרונים, למרות שאגוארו וטבז לא הכי פוגעים בנתיים העונה,
אבל עדיין אי אפשר להזכיר אותם באותה רשימה עם ג'ירו אם אתה מתייחס לחלוצים בטופ העולמי)

אל שרוואי? מיליטו? די נטאלה?
אני אגיד את זה ככה, לא הייתי מעדיף אף אחד מהם במקום ג'ירו. על כל השאר אני מסכים ואף עוד.

הוא אולי לא וירטואוז, אבל הוא כל מה שחלוץ מטרה צריך להיות.

אחי סתם שתדע, די נאטלה כבר 3 עונות רצוף מסיים עם 30 שערים בעונה באודינזה.
מיליטו סיים שנה שעברה עם 26 ובשנה עם מוריניו עם 30.
את אל שרוואי הוספתי כי הוא הולך להיות אחד הגדולים, והוא בן 20 סך הכל, ויש לו כבר 9 שערים ב-14 הופעות,
לעומת זאת לג'ירו היה עונה אחת טובה עם קבוצה שאפשר להשוות אותה לק"ש (לא ברמה, בזה שלקחה אליפות אחת בטעות ולא יקרה יותר)
והוא עומד השנה על 6 שערים ב-17 משחקים.

ככה שגם השלושה האלה, עדיפים על ג'ירו

כמו שאמרתי, אני הייתי מעדיף את ג'ירו על פניהם. אם על כל דעה שלי על שחקן תביא מספרים...אז מה, מאטה שחקן יותר טוב מאינייסטה? מספרים זה לא הכל בכדורגל.
חוץ מזה, שהליגה האיטלקית מאוד מאוד התחלשה בשנים האחרונות, שקבוצה כמו יובנטוס מפרקת שם קבוצות על ימין ועל שמאל.

אגב.

תמונה שפורסמה
  • Dolevv ו rotembal אוהבים את זה

#434 rotembal

rotembal

• ותיקים
  • 7,056 הודעות

נכתב ב- ‎11/11/2012‏, ‎08:03

אין... אני מאוהב בשחקן הזה!!! שיביאו אותו ליונייטד במקום קאריק דחוף!
  • N.S אוהב את זה

#435 avihai23

avihai23

• ותיקים
  • 3,247 הודעות

נכתב ב- ‎11/11/2012‏, ‎14:11

מלאגה השתדרגה מבחינת היכולת אבל לא ברמה של ה-3 אפילו (ברצלונה ריאל) כך, שלמעט אתלטיקו מדריד, שלבנתיים משאירה סימנים שהיא יכולה להתמודד עם 2 הגדולות בספרד, אף קבוצה אחרת בספרד לא יכולה להתמודד נגדן (אם קבוצות בספרד רק מנצחות את 2 הגדולות זה נחשב לסנסציה).

בטח שמלאגה עדיין לא ברמה של ריאל וברסה, אבל גם יונייטד וסיטי ובטח צ'לסי לא ברמה של ריאל וברסה.

עכשיו אם מנ'צסטר סיטי או יונייטד או צ'לסי או כל קבוצה גדולה אחרת תפסיד באנגליה זה לא יחשב ל"סנסציה" כמו שריאל מדריד או ברצלונה מפסידות בליגה הספרדית, כי בליגה האנגלית

אני אסביר לך למה זה לא ייחשב סנסציה - כי בליגה הספרדית יש 2 קבוצות שהם מעל הליגה ומפסידות נקודות פעם ב...
בליגה האנגלית כל הגדולות פחות או יותר שוות, והם לא מעל הליגה.

כל קבוצה שתבוא לליגה הספרדית תסיים שלישית.!

ג'ולס, לחולצים, מספרים זה הכל.
תבין, ג'רו שחקן טוב, אבל לא היית שם אותו בארסנל של הנרי, ברקאמפ, פירס - כי הוא היה מוריד את הרמה.

#436 Coquelin

Coquelin

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 250 הודעות

נכתב ב- ‎11/11/2012‏, ‎14:59

תבין, ג'רו שחקן טוב, אבל לא היית שם אותו בארסנל של הנרי, ברקאמפ, פירס - כי הוא היה מוריד את הרמה.

מן הסתם, השחקן היחיד בסגל של ארסנל היום שאולי היה על הספסל של ארסנל הבלתי מנוצחים הוא קאסורלה.

#437 avihai23

avihai23

• ותיקים
  • 3,247 הודעות

נכתב ב- ‎11/11/2012‏, ‎15:03

אז אתה כן מבין שג'רו הוא לא חלוץ ברמה שיכול לקחת את ארסנל לאליפות.
ואתה כן מבין שארסנל קבוצה בינונית מאוד.

#438 מישמיש

מישמיש

• רשומים
  • 2,332 הודעות

נכתב ב- ‎11/11/2012‏, ‎15:15

אתה אומר את זה כי אתה חוזר אחרי מילותיו של מוריניו או שאתה גם יודע לגבש דעה משלך? כי אתה חוזר מילה במילה של מוריניו במקרה הזה.
עובדתית, סיטי הפסידה לריאל מדריד בבית של ריאל מדריד במשחק לא משכנע לא של הסיטי ולא של ריאל מדריד, גם שריאל הגיעו להזדמנויות סיטי יכלה לסיים את המשחק ולא ניצלה זאת!
ריאל מדריד התקשתה נגד הסיטי, והסיטי מתקשה מידי שבוע לשחק נגד קבוצות בליגה האנגלית, את החשבון תעשה לבד!
אולי שתינו לא אובייקטיביים במקרה הזה, כי אתה אוהד הליגה הספרדית או קבוצה מהליגה הספרדית, ואני מאוהדי הליגה האנגלית..

#439 Sparkles

Sparkles

Geronimo!

• ותיקים
  • 9,057 הודעות

נכתב ב- ‎11/11/2012‏, ‎15:19

אתה אומר את זה כי אתה חוזר אחרי מילותיו של מוריניו או שאתה גם יודע לגבש דעה משלך? כי אתה חוזר מילה במילה של מוריניו במקרה הזה.
עובדתית, סיטי הפסידה לריאל מדריד בבית של ריאל מדריד במשחק לא משכנע לא של הסיטי ולא של ריאל מדריד, גם שריאל הגיעו להזדמנויות סיטי יכלה לסיים את המשחק ולא ניצלה זאת!
ריאל מדריד התקשתה נגד הסיטי, והסיטי מתקשה מידי שבוע לשחק נגד קבוצות בליגה האנגלית, את החשבון תעשה לבד!
אולי שתינו לא אובייקטיביים במקרה הזה, כי אתה אוהד הליגה הספרדית או קבוצה מהליגה הספרדית, ואני מאוהדי הליגה האנגלית..

אני לא פנאט כמו אביחי, אבל ריאל פשוט מחצה את הסיטי במשחק הזה, הסיטי הגיעה רק ל3 הזדמנויות אמיתיות וניצלה אותם בצורה הכי טובה שאפשר.
וריאל ישבה על השער של הסיטי מהרגע שהיא נקלעה לפיגור ועד הניצחון.
בכלל, לריאל יש את אותה בעיה כמו שיש ליונייטד. היא מתחילה לשחק רק כשהיא נכנסת לפיגור, אם היא עולה ליתרון, אז היא מורידה הילוך עד שהיא סופגת.
  • avihai23 אוהב את זה

"עבודה קשה משתלמת בעתיד, עצלנות משתלמת עכשיו"
- סטיבן רייט.

#440 avihai23

avihai23

• ותיקים
  • 3,247 הודעות

נכתב ב- ‎11/11/2012‏, ‎15:25

כן, אני מושפע ממוריניו, די, מספיק עם זה...

ראית את המשחק? יכול להיות שראינו משחק אחר. סיטי בקושי עברה את החצי מה קרה לך.
ובמשחק לא טוב של ריאל, היא עדיין ניצחה את אלופת אנגליה תוך חמש דקות.

לדוגמא: אם עכשיו תתן לי לבחור יריבה בשמינית לריאל (במידה והיא תסיים שנייה) והיית נותן לי או באיירן או יונייטד,
הייתי אומר לך בביטחון מלא יונייטד כי אני בטוח שנעבור אותם, ואפילו בקלות.

שלא תבין לא נכון, אני יותר אוהב את הליגה האנגלית, אבל הליגה הספרדית לא גרועה כמו שחושבים שהיא.
אנשים בורחים מעובדות.

0 משתמשים קוראים נושא זה

0 משתמשים, 0 אורחים, 0 משתמשים אנונימיים