עבור אל תוכן

חוקי הפורום - נא לקרוא

תמונה

פורום התומכים של טורק!

• אנא התחבר בכדי להגיב
161 תגובות לנושא זה

#41 מושון11

מושון11

רק הגעתי

• רשומים
  • *
  • 16 הודעות

נכתב ב- ‎30/11/2010‏, ‎20:14

חביבי, אני מבטיח לך שאם היה לי גישה למשתמש של בילד הייתי כבר מוחק מטורק כל תרגום שמחקו ממנו את הקרדיט. זה כבר היה מוריד משם בערך 30% מהתרגומים של Qsubs.

אתה באמת לא רוצה שאמשיך, לטובתכם. גישה למשתמש של בילד הייתה לכם ועוד איך הייתה. ואני גם בטוח שעכשיו.

#42 מושון11

מושון11

רק הגעתי

• רשומים
  • *
  • 16 הודעות

נכתב ב- ‎30/11/2010‏, ‎20:15

אני לאתר המחורבן שלכם לא נכנס

שלום ולא להתראות. ברוך שפטרנו. ::מחפש את הסמיילי עם האמצע המשולשת::

פשש סחטיין, תגובה לעניין, ואתה קורא לעצמך מנהל בפורום הזה? נציג של קיו? חבר לשעבר?
נהדר

כאן לא גנון. נראה לי אתה מחפש גננת.
לאידיוטים אני כותב כמו שצריך לכתוב לאידיוטים.

נהדר מבחינתי, תמשיך, זה רק מעיד על אופיך.
כנראה כשחושפים אתכם, אתם נלחצים ומתחילים לקלל. אין מה לעשות, כבר הוכחנו שזו הדרך היחידה שמוכרת לכם.

#43 Superb

Superb

רציני? 10,000 הודעות!?

• Q-Fame
  • 17,865 הודעות

נכתב ב- ‎30/11/2010‏, ‎20:17

אתה באמת לא רוצה שאמשיך, לטובתכם.

אנא המשך. (ואם לא קלטת: שום דבר שתגיד/תכתוב לא יהיה לטובת או רעת אף אחד)

גישה למשתמש של בילד הייתה לכם ועוד איך הייתה. ואני גם בטוח שעכשיו.

וואי, גם אני רוצה לשחק במשחק הזה! פשוט לזרוק את ההמצאה הראשונה שעולה לי בראש?

#44 Superb

Superb

רציני? 10,000 הודעות!?

• Q-Fame
  • 17,865 הודעות

נכתב ב- ‎30/11/2010‏, ‎20:19

גם פסיכולוג נהית...

כנראה כשחושפים אתכם, אתם נלחצים ומתחילים לקלל. אין מה לעשות, כבר הוכחנו שזו הדרך היחידה שמוכרת לכם.

אחי, חוקר במשטרה אתה כבר לא תהיה.
לכתוב משהו (שיקרי והזוי) ואז לטעון שהוא נכון לא מוכיח אותו.
תעבוד על הלוגיקה שלך.

#45 Superb

Superb

רציני? 10,000 הודעות!?

• Q-Fame
  • 17,865 הודעות

נכתב ב- ‎30/11/2010‏, ‎20:23

רק לי נמאס מחבורת המעודדות של Torec?
קלטנו! יש אנשים שתומכים בבילד. וכאן, שלא כמו בטורק, לא יצנזרו אתכם עד שלא תחצו קווים ממש אדומים (ראה דוגמה- papino)...
אבל זה לא אומר שאתם צריכים להרשם כל פעם עם ניק חדש רק בשביל להפיץ שקרים לא מבוססים ולהתלהם...

#46 Godfather

Godfather

GoodFella

• Q-Fame
  • 6,775 הודעות

נכתב ב- ‎30/11/2010‏, ‎20:27

שיהיה ברור שאדון פפינו (ולהקתו) קיבל טרול כי הוא התחיל למלא את הפורום בקללות עלינו. אנחנו לא נותנים טרולים ולא משתיקים אף אחד כל עוד שומרים על תרבות דיון. אני שוב חוזר ואומר שאחד כמוך היה מקבל באן כבר מזמן בטורק, וזה כבר מראה את ההבדל.

מושון, צר לי, אני לא ממש מאמין לך שאתה לא מוריד כתוביות. אחרת לא היית מודע לריב הזה ולא היית טורח להגיב בנושא שאתה לא מבין בו.

"אני לא יכול להשתנות! אני כמו זיקית - תמיד לטאה!"
-טרייסי ג'ורדן, 30 רוק

#47 מושון11

מושון11

רק הגעתי

• רשומים
  • *
  • 16 הודעות

נכתב ב- ‎30/11/2010‏, ‎20:27

גם פסיכולוג נהית...

אחי, חוקר במשטרה אתה כבר לא תהיה.
לכתוב משהו (שיקרי והזוי) ואז לטעון שהוא נכון לא מוכיח אותו.
תעבוד על הלוגיקה שלך.

ידידי, אינני מצפה שתסכים איתי, אתה מכיר באמת, ועל כמה שתנסה להכחישה, אתה רק תתכחש לעצמך. אז חבל על המאמץ לכתוב עוד קללה או שניים.
כי מי מכיר את האמת יותר טוב מקבוצת קיו? (ולא, ממש לא כפי שאתה מנסה להציגה. כי היא שקרית וטו לא)

איני מצפה להסכמה של אף אחד, אני יודע מה האמת, עם הזמן כולם ידעו, והזמן הוא עכשיו, כי רבים מכירים מי אתם,
ופשוט מעדיפים שלא להתערב במריבה הטיפשית, כי בסופו של דבר הם ימצאו את עצמם במזבלה, וחבל, האמת מסריחה שם.

#48 מושון11

מושון11

רק הגעתי

• רשומים
  • *
  • 16 הודעות

נכתב ב- ‎30/11/2010‏, ‎20:29

רק לי נמאס מחבורת המעודדות של Torec?
קלטנו! יש אנשים שתומכים בבילד. וכאן, שלא כמו בטורק, לא יצנזרו אתכם עד שלא תחצו קווים ממש אדומים (ראה דוגמה- papino)...
אבל זה לא אומר שאתם צריכים להרשם כל פעם עם ניק חדש רק בשביל להפיץ שקרים לא מבוססים ולהתלהם...

תגיד לי, למה שלא תקיימו את הדיון הזה בפורום צוות שלכם? גם ככה אתם מגיבים לעצמכם.
אחד תומך בשני ומוסיף על השקרים. פשוט חבל על האותיות שנשפכות לכם מהמקלדת.
תעשו את זה במקום שכולם יאמינו לכם- בפורום צוות.

#49 מושון11

מושון11

רק הגעתי

• רשומים
  • *
  • 16 הודעות

נכתב ב- ‎30/11/2010‏, ‎20:32

שיהיה ברור שאדון פפינו (ולהקתו) קיבל טרול כי הוא התחיל למלא את הפורום בקללות עלינו. אנחנו לא נותנים טרולים ולא משתיקים אף אחד כל עוד שומרים על תרבות דיון. אני שוב חוזר ואומר שאחד כמוך היה מקבל באן כבר מזמן בטורק, וזה כבר מראה את ההבדל.

מושון, צר לי, אני לא ממש מאמין לך שאתה לא מוריד כתוביות. אחרת לא היית מודע לריב הזה ולא היית טורח להגיב בנושא שאתה לא מבין בו.

יפה, וכמעט האמנתי בעצמי. (ממש לא) הרי כל משתמש שדעתו שונה כאן מוצא את דרכו למזבלה והופך לורוד. גם כאלה שלא ניבלו את פיהם.
אז אל תעבוד על אנשים.

ברור שאחרי שתקללו ותלכלכו ותכפישו את הבן אדם הוא יפתח את הפה, ואז הוא יהפוך לורוד.
אז יש גם טקטיקה בעניין, נפוצץ את האדם, עד שיישבר ויתפוצץ עלינו ואז יהפוך לורוד ונגיד לגולשים- הנה, אתם רואים?

עשה טובה, שמור את הקשקושים לעצמך.

#50 Superb

Superb

רציני? 10,000 הודעות!?

• Q-Fame
  • 17,865 הודעות

נכתב ב- ‎30/11/2010‏, ‎20:33

וואי, אתה באמת חופר. עוד לא הבנתי מה אתה אפילו מנסה לומר. באמת ובכנות.
אתה טוען ש-Qsubs פרצו ל-Torec? אתה מודע לכך שסתם לזרוק כזה דבר בפורום לא אומר כלום, כן?
הנה: BuildHome פרץ למשתמש Qsubs! :q:
זה יותר מוכח ממה שאתה כתבת? לא. ברור שלא. והוא גם לא פרץ (לאלה שהולכים להוציא את זה מההקשר).
מאיפה הקרצת את השטות הזו?

#51 Godfather

Godfather

GoodFella

• Q-Fame
  • 6,775 הודעות

נכתב ב- ‎30/11/2010‏, ‎20:33

ואולי אתה תחזור כבר לפורום טורק ותמכור את הבולשיט לאנשים שישמחו לשמוע, כמו שבילד נוהג לעשות בפורום התומכים העיוורים שלו?

האמת היא באמת לא מה שאנחנו אומרים. אנחנו לא מוציאים עשרות תרגומים בשבוע. אנחנו מקבלים סכומי עתק על התרגומים. בטורק לא לוקחים קרדיט שקרי על גבי התוצר שלנו. רק אתה צודק.

-טרייסי ג'ורדן, 30 רוק

#52 מושון11

מושון11

רק הגעתי

• רשומים
  • *
  • 16 הודעות

נכתב ב- ‎30/11/2010‏, ‎20:41

ואולי אתה תחזור כבר לפורום טורק ותמכור את הבולשיט לאנשים שישמחו לשמוע, כמו שבילד נוהג לעשות בפורום התומכים העיוורים שלו?

האמת היא באמת לא מה שאנחנו אומרים. אנחנו לא מוציאים עשרות תרגומים בשבוע. אנחנו מקבלים סכומי עתק על התרגומים. בטורק לא לוקחים קרדיט שקרי על גבי התוצר שלנו. רק אתה צודק.

תמשיכו בשלכם, לשטוף לאטומי העיניים את המוח, מצטער, עליי זה לא עובד.
כפי שאמרתי אין בכוונתי לקבל את הסכמתכם, הרי ברור לי שזו תהיה התגובה שלכם.

הויכוח הזה מיותר, ולא יביא לשום מקום, אלא רק לעוד שקרים מצידכם.
אז ברשותכם, אני מעדיף להישאר שפוי ולהפסיק להתווכח עם ילדים בגנון. מה גם נראה שאתם איבדתם מזמן את השפיות.
השנים עושות את שלהן כנראה.
שימו לב על מה אתם רבים, על עולם שלא קיים.
ושימו לב גם שזה כבר לא מעניין את אף אחד, ורק אתם מגיבים.

ולמען הסר ספק, אני לא מסכים עם טורק בכלל, וחושב שהדרך שלו גם מלוכלכת ברמות, במיוחד עם העניין של לקיחת הכספים.
אבל את זה צריך להגיד לו, ואני כאן (הייתי כאן) כדי להעמיד אתכם על השטויות שלכם.

אבל כרגיל, גם אני נפלתי על אוזניים ערלות.

באמת בהצלחה, אתם צריכים את זה. בכל המובנים

#53 Superb

Superb

רציני? 10,000 הודעות!?

• Q-Fame
  • 17,865 הודעות

נכתב ב- ‎30/11/2010‏, ‎20:41

אגב... העובדה שדווקא אתה, שנרשמת במיוחד על-מנת לכתוב כאן שקרים, מבקר את מדיניות הטרולים באמת לא מרשימה אף אחד.

#54 Superb

Superb

רציני? 10,000 הודעות!?

• Q-Fame
  • 17,865 הודעות

נכתב ב- ‎30/11/2010‏, ‎20:50

שימו לב על מה אתם רבים, על עולם שלא קיים.

הוא קיים יופי עבור המתרגמים והמסנכרנים שקמים לפנות בוקר ביום שבת על-מנת שלאנשים יהיה את התרגום לסמולוויל בבוקר.
הוא קיים יופי עבור המתרגמים שנלחמים עם מונחים רפואיים על-מנת שלאנשים יהיה תרגום ראוי להאוס.
הוא קיים יופי עבור המתרגמים שמשחררים 2-3 תרגומים כל שבוע, שכל אחד לוקח להם שעות על גבי שעות של עבודה.
הוא קיים יופי עבור המסנכרנים שקורעים את התחת על שלד רק בשביל ש-BuildHome ימחק להם את הקרדיט מתוך התרגום וישים את שמו.

ושוב, העובדה שנרשמת במיוחד בשביל לרשום את כל הדברים המגעילים שכתבת רק מראה בדיוק מי אתה ומה אתה שווה. ובשביל זה לא צריך להיות פסיכולוג.

#55 Godfather

Godfather

GoodFella

• Q-Fame
  • 6,775 הודעות

נכתב ב- ‎30/11/2010‏, ‎20:51

אוסיף על דברי Superb:
הוא קיים יופי עבור הגולשים שיושבים בכסא האמיתי שלהם מול המחשב האמיתי שלהם והמסך האמיתי שלהם בבית האמיתי שלהם ורואים עם התרגום האמיתי שלנו.

-טרייסי ג'ורדן, 30 רוק

#56 Superb

Superb

רציני? 10,000 הודעות!?

• Q-Fame
  • 17,865 הודעות

נכתב ב- ‎30/11/2010‏, ‎20:57

סלחו לי... אני בדיוק זז לראות דקסטר עם התרגום האמיתי של glbegin, ההגהה של foxi9 והסנכרון של Outwit.
אח"כ אולי אזוז לראות צ'אק עם התרגום של Limor EM ו-foxi9.
ואולי לקינוח אקח את ההמלצה של thebarak ואצפה בשרק 3 4, אשר תורגם ע"י subbie, Shaked7 ו-~Moshe~ וסונכרן ע"י Outwit.
ושלא כמו אחרים, אני לא לוקח את הדברים הללו כברור מאליו.

#57 katanov

katanov

לא יעזור לכם, אני לא זז מפה

• ותיקים
  • 5,019 הודעות

נכתב ב- ‎30/11/2010‏, ‎21:11

שרק החדש? נראה לי שזה שרק 4.
גם אני מצטרף להמלצה.

ומושון 11, יחתיכת מתחזה מסכן, יש אנשים שבשבילם הויכוח הזה חשוב. לי, למשל, הוא לא חשוב. אבל אני יודע למה הוא חשוב להם בתור פעיל בסצינת התרגומים לשעבר.
מה שאני לא מצליח להבין זה למה כל כך חשוב לך לצאת נגדדם? אה? ועוד בתור "מתבונן מהצד".
אם הויכוח כל כך מיותר, למה אתה מקדיש לו את כל החיים שלך? (בהבנה שאלו הם חיים העלובים שלך)

#58 avnoam

avnoam

אני קצת ביישן

• רשומים
  • **
  • 35 הודעות

נכתב ב- ‎30/11/2010‏, ‎21:21

למושון 11. שאלה לי אלך. בן כמה אתה, ומי שלח אותך לפה.

#59 LAKOTA

LAKOTA

כבר לא רוצים לזכור את השם שלי

• רשומים
  • 1,113 הודעות

נכתב ב- ‎30/11/2010‏, ‎21:29

אני הורדתי בעבר הרחוק מהם, פעם תרגמו ופעם לא, שהיית שואל שאלה היית או מחכה עד לבואו של המשיח
לקבל תשובה או שהיו עונים לך בצורה חצופה כאילו אתה מטריד אותם באמצע תהליך השלום במזרח התיכון,
שאתה חש שאתה צריך להתנצל משום מה.
כמקודדת החלטתי פשוט לא להוריד משם תרגום וחיפשתי אם יש אתרים אחרים ולשמחתי מצאתי. היום יש אתר
יחידי שממנו אני מורידה, מורידים מאיפה שרוצים ויש "שוק" גדול לכל מתרגם.

הבעיה שלי היא שפתאום אחרי פרק מפסיקים לתרגם, ולך תחפש את החברים שלך. אני שמחה לפחות שאתם מודיעים
בדף הסדרה באתר התרגומים אתם מודיעים על פסק זמן/הפסקת תרגום. נימוס אלמנטרי.

יש את מחפשי הצומי שיורידו מטורק להראות נאמנות עיוורת=טיפשות, והם נקלעים באש וטורק מאושר מזה מדוע? כי כעת
הוא יכול לדבר לקהל מאזינים. זה עצוב שזה נמשך כל הזבל הזה, תמשיכו בשלכם כי אנשים "מבוגרים" יודעים את הסיפור
בעוד הקטנים משחקים למי יש גדול.

#60 מושון11

מושון11

רק הגעתי

• רשומים
  • *
  • 16 הודעות

נכתב ב- ‎30/11/2010‏, ‎22:46

האמת? צר לי עליכם. אתם כל כך מכורים לעולם הדמיוני הזה שאתם מפסידים את החיים שלכם.
שימו לב לתגובות שלכם, באמת עצוב.

אז לכל מי שדאג, החיים שלי נפלאים, האם גם שלכם כאלה?

אתם לא חושבים שעשיתם פיל מזבוב?
תמשיכו עם הירידות, זה בסדר, רק מראה לי כמה מצבכם קשה. כי היחידים שמתעצבנים כאן זה אתם ומה זה מתים שאני אלך.
בן אדם שאומר לכם את האמת בפרצוף? תעשו הכל כדי שילך.

אם לא הייתם מתעצבנים, מקללים, וכו' הייתי דואג, אבל אתם עושים בדיוק ההפך, מה שמעיד על הלחץ שלכם ועל האמת.

אני רגוע ומאושר, ואתם?

אחלה לילה!

1 משתמשים קוראים נושא זה

0 משתמשים, 1 אורחים, 0 משתמשים אנונימיים