עבור אל תוכן

חוקי הפורום - נא לקרוא

תמונה

באמת שהרסתם את חווית הצפיה עם הפורמט הזה

• אנא התחבר בכדי להגיב
185 תגובות לנושא זה

#41 Superb

Superb

רציני? 10,000 הודעות!?

• Q-Fame
  • 17,865 הודעות

נכתב ב- ‎21/01/2011‏, ‎00:05

כשאתה תתרגם, תסתפק בידיעה ש-1000 איש אמרו תודה (פחחחח. תמצא לי תרגום אחד בארץ עם קרוב לאלף תגובות). מה לעשות, אנחנו לא אנשים ענוים וצדיקים כמוך.

גם בכתוביות באנגלית יש קרדיט, ולא מזמן אפילו הייתה שביתה גם אצלם בגלל מקרה דומה.

יש קרדיט אבל הם לא תוקעים לוגו, וגם לא שינו פורמטים. Addic7ed שציינתם משחררים רגיל ב srt. כשאתם לוקחים תרגום שלהם ומתרגמים לעברית אתם נותנים קרדיט לזה שבנה את השלד? הרי מישהו ישב שעות להכין את זה

המסנכרנים שלנו כבר ענו על טענה זו עשרות פעמים בפורום.
http://www.qsubs.net...w...st&p=486760
http://www.qsubs.net...w...st&p=479775
http://www.qsubs.net...w...st&p=301872

#42 Godfather

Godfather

GoodFella

• Q-Fame
  • 6,775 הודעות

נכתב ב- ‎21/01/2011‏, ‎00:06

כשאתה תתרגם, תסתפק בידיעה ש-1000 איש אמרו תודה (פחחחח. תמצא לי תרגום אחד בארץ עם קרוב לאלף תגובות). מה לעשות, אנחנו לא אנשים ענוים וצדיקים כמוך.

גם בכתוביות באנגלית יש קרדיט, ולא מזמן אפילו הייתה שביתה גם אצלם בגלל מקרה דומה.

יש קרדיט אבל הם לא תוקעים לוגו, וגם לא שינו פורמטים. Addic7ed שציינתם משחררים רגיל ב srt. כשאתם לוקחים תרגום שלהם ומתרגמים לעברית אתם נותנים קרדיט לזה שבנה את השלד? הרי מישהו ישב שעות להכין את זה

הם לא תקעו לוגואים ולא שינו פורמטים, הם שבתו. תחליט אתה מה עדיף.

הלוגו, למען הסרת הספק, הוא מסיבות טכניות בלבד - כדי להקשות את הקריעה של התרגום ע"י צוות טורק, והוא עושה זאת בהצלחה יתרה.

והשלד של אדיקטד הוא בדיחה. אתה מוזמן להשוות את הזמנים בין המקור של אדיקטד לזמנים הסופיים בתרגומים שלנו. זו הסיבה שיש לנו מסנכרנים בצוות שבאמת מתזמנים את זה כמו שצריך.

"אני לא יכול להשתנות! אני כמו זיקית - תמיד לטאה!"
-טרייסי ג'ורדן, 30 רוק

#43 gal889

gal889

אני קצת ביישן

• רשומים
  • **
  • 44 הודעות

נכתב ב- ‎21/01/2011‏, ‎00:14

המסנכרנים שלנו כבר ענו על טענה זו עשרות פעמים בפורום.
http://www.qsubs.net...w...st&p=486760
http://www.qsubs.net...w...st&p=479775

סבבה אז פה הכנסת את עצמך ללופ כי זה בדיוק מה שטורק עשו לא? לקחו תרגום שלכם לטענם "שיפרו" אותו ערכו זמנים והורידו קרדיט..בדיוק אותו דבר.
בכל אופן אני סיימתי פה אין טעם לטחון מים, שיהיה לכם לילה טוב..

#44 Superb

Superb

רציני? 10,000 הודעות!?

• Q-Fame
  • 17,865 הודעות

נכתב ב- ‎21/01/2011‏, ‎00:15

סבבה אז פה הכנסת את עצמך ללופ כי זה בדיוק מה שטורק עשו לא?

לא. הגיע הזמן לקרוא את הטענות ולהפסיק לכתוב שטויות.
הטיעונים שלך ריקים מתוכם. אתה פשוט מתבסס על דברים לא נכונים.

שיהיה לילה טוב.

עריכה: באמת שכדאי לך לקרוא את ערכי הוויקיפדיה שביקשת שאביא (כדי שאצא חכם). לא היה מזיק לך שיעור בלוגיקה.

#45 Godfather

Godfather

GoodFella

• Q-Fame
  • 6,775 הודעות

נכתב ב- ‎21/01/2011‏, ‎00:23

סבבה אז פה הכנסת את עצמך ללופ כי זה בדיוק מה שטורק עשו לא? לקחו תרגום שלכם לטענם "שיפרו" אותו ערכו זמנים והורידו קרדיט..בדיוק אותו דבר.

הלופ היחיד שיש כאן זה שאתה זורק שטות מוחלטת לאוויר העולם, אנחנו טורחים להגיב לך באופן רציני ומנומק, ואז אתה זורק עוד שטות.
אז מתוך רצון לסיים את הלופ המפגר הזה, אני לא אגיב על השטות המפגרת שכתבת.

-טרייסי ג'ורדן, 30 רוק

#46 skadim

skadim

רק הגעתי

• רשומים
  • *
  • 2 הודעות

נכתב ב- ‎21/01/2011‏, ‎00:26

הלופ היחיד שיש כאן זה שאתה זורק שטות מוחלטת לאוויר העולם, אנחנו טורחים להגיב לך באופן רציני ומנומק, ואז אתה זורק עוד שטות.
אז מתוך רצון לסיים את הלופ המפגר הזה, אני לא אגיב על השטות המפגרת שכתבת.

אז למה אתה מגיב?

#47 skadim

skadim

רק הגעתי

• רשומים
  • *
  • 2 הודעות

נכתב ב- ‎21/01/2011‏, ‎00:28

והנה עוד גולש מיואש שעבר התקפת סקאדים מחברי הצוות ומדובריו הנחמדים. כבוד לחופש הביטוי.
חבל שפורום משוב קיים, זה רק למראית עין החופש הביטוי הזה שאתם מאפשרים כאן. משתמש מסכן מביע את דעתו ואתם קורעים לו את הצורה. כבוד.

#48 Godfather

Godfather

GoodFella

• Q-Fame
  • 6,775 הודעות

נכתב ב- ‎21/01/2011‏, ‎00:44

פתח אנציקלופדיה ידידי. חופש הביטוי אומר שמותר לכל אחד להשמיע את דעותיו, לא מחייב את כל השומעים להסכים איתן. לא צונזרה ולא נמחקה שום הודעה של הבחור, וזה גם לא יקרה (בניגוד לפורום "משוב" בטורק).
אותו חופש ביטוי מאפשר גם לנו להגיב, בתקיפות אם צריך, לטענות המפגרות שעולות נגדנו.

-טרייסי ג'ורדן, 30 רוק

#49 Superb

Superb

רציני? 10,000 הודעות!?

• Q-Fame
  • 17,865 הודעות

נכתב ב- ‎21/01/2011‏, ‎00:46

והנה עוד גולש מיואש שעבר התקפת סקאדים מחברי הצוות ומדובריו הנחמדים. כבוד לחופש הביטוי.
חבל שפורום משוב קיים, זה רק למראית עין החופש הביטוי הזה שאתם מאפשרים כאן. משתמש מסכן מביע את דעתו ואתם קורעים לו את הצורה. כבוד.

יש לי פי עשר יותר כבוד למשתמש "האבוד" הזה מאשר לך. בזה את/ה יכול/ה להיות בטוח/ה.
את/ה ההגדרה של טרול אינטרנטי.

#50 d1f2

d1f2

לא יעזור לכם, אני לא זז מפה

• חבר של כבוד
  • 9,740 הודעות

נכתב ב- ‎21/01/2011‏, ‎02:08

ואחרי שלושה עמודים תגובה קצת יותר רצינית:
אני, בתור הבנאדם הפרטי, מאוד מצטער שנפגעת מפעולת "נעילת הכתוביות" של Qsubs. לצערי, ובשם הצוות האמת, המצב התדרדר עד כדי כך שזאת הברירה היחידה שנותרה לצוות, זאת או הפסקת התרגומים כלל.

חבל לי מאוד שאנשים בצוות החליטו "לתקוף" אותך ולהכנס איתך לויכוח מיותר כשאתה בסך הכל הבעת את אי הסיפוק שלך מכל העניין. סבבה, אפשר להבין שאחרי שהתרגלת לקבל X במשך כמה שנים פתאום אתה מקבל Y ורק אחרי כמה ימים אתה מקבל את ה-X ואתה מתעצבן מזה.

כאמור, המירמור שלך מקובל אבל אתה צריך להפנות אצבע מאשימה לאתר טורק שגרם לכל הבעיה מלכתחילה.

#51 Superb

Superb

רציני? 10,000 הודעות!?

• Q-Fame
  • 17,865 הודעות

נכתב ב- ‎21/01/2011‏, ‎11:32

הוא לא "בסך הכל" הביע את "אי הסיפוק" שלו מהעניין.
א. הוא כתב שהטענות אינן לגיטימיות (מבלי אפילו לקרוא אותן).
ב. הוא רמז שזהו ריב ילדותי והשווה את ההתנהגות לגן.
ג. הוא תקף את לגיטימיות המאבק ובכלל את בקשת הקרדיטים.
הוא לא חף מפשע. התגובות היו גם בהתאם (ומנומקות, אם יורשה לי לציין).
הויכוח אינו מיותר. הוא לא תורם למאבק, אך אינו מיותר.
הוא אולי תורם להסברה, לגולש האבוד הבא שיגיע.
לא אתן לכל גולש אקראי לבוא ולהשתין בקשת על כל מאבקו של הצוות בעודו מתבסס על עובדות שגויות ומסקנות עקומות.

המירמור שלו אינו מקובל. הוא מובן, כן, אבל אינו מקובל.
למי שבא ואומר "לא מעניין אותי" (על "האמת לגבי טורק") ואז יש לו את היומרה לכתוב את כל בלבולי השכל שנכתבו כאן... לא תגיע שום סימפטיה והבנה ממני.

#52 armadilo

armadilo

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 457 הודעות

נכתב ב- ‎21/01/2011‏, ‎12:23

אני לא חושב שהדרך התקיפה שחלקכם נוקטים בה עוזרת במשהו.
במקום לקרב אליכם את מי שנחשף למאבק, אתם נכנסים בו והוא מתחיל לחשוב שאתם חבורה של שחצנים ציניים ומיזנטרופים.
בטורק אולי מצנזרים תגובות, אבל יש שם סוג של דיסטנס בין ההנהלה למשתמש הרגיל והתשובות שם ענייניות מאוד, בלי שום התפלמסות מיותרת. זה מה שאנשים רגילים לקבל. כשאתם מתחילים לענות לכל שורה שלהם בציניות הדיסטנס נשבר והם מתחילים להיפגע אישית. זאת כמובן לא המטרה.
(אני רק רוצה להדגיש שהעניין פה הוא לא אם טורק עונה תשובות כמו שצריך, אז כל תגובה שמקיימת השוואה בין הצנזורה של טורק לחופש הביטוי של Q לא רלוונטית)
בקטע הזה יש מה ללמוד מd1f2. כנסו לדף הפייסבוק של TVNETIL ןתראו כמה פעמים הם עונים שם בנימוס ובענייניות לכל שאלה מפגרת, אפילו שהם נתקלו בה כבר 100 פעם ("מתי יהיה הבורר???").

#53 Godfather

Godfather

GoodFella

• Q-Fame
  • 6,775 הודעות

נכתב ב- ‎21/01/2011‏, ‎13:17

זו לא שאלה רגילה ויומיומית של "מתי יוצא תרגום?". דפדף אחורה ותראה באיזה נימוס אנחנו עונים גם לכאלה, למרות שכתוב במפורש שאנחנו לא עונים.

הבחור הזה בא עם דעה קבועה מראש. אין לי ספק שהוא לא טרח לקרוא את האשכולות המסודרים בנושא ולא טרח להבין מה גורם לסכסוך, אלא אך ורק אכפת לו מהתרגום שלו.
הוא ממשיך לזרוק שטויות אחר שטויות כמו "טורק משפרים את התרגום שלכם, זה כמו שאתם עושים לכתוביות באנגלית".
גם הביטוי "פגיעה בגולשים" לא מקובל עלינו בשום צורה. תרגום זה בונוס, אף אחד לא חייב ואמור לתת אותו. אם נותנים אותה בפורמט טיפה מגביל, אז לכל היותר זה בונוס קצת פחות טוב. פגיעה בשום מקרה אין כאן.

והכי גרוע - הוא גם מעז להטיף לנו על צניעות. כשהוא יתרגם, שיהיה צנוע כמה שבא לו ולא ייקח קרדיט. וזה לא רק שמוחקים לנו קרדיט, אלא שמים קרדיט למישהו אחר על העבודה שלנו.
איפה עוד נראה דבר כזה? אתר גונב קרדיט למתרגמים ובמקום לבוא בטענות לאתר, באים למתרגמים ואומרים להם "תהיו צנועים"? מה זה הדבר הזה? איזה הורים חינכו את הילד הזה?

-טרייסי ג'ורדן, 30 רוק

#54 Superb

Superb

רציני? 10,000 הודעות!?

• Q-Fame
  • 17,865 הודעות

נכתב ב- ‎21/01/2011‏, ‎13:20

במקום לקרב אליכם את מי שנחשף למאבק, אתם נכנסים בו והוא מתחיל לחשוב שאתם חבורה של שחצנים ציניים ומיזנטרופים.
בטורק אולי מצנזרים תגובות, אבל יש שם סוג של דיסטנס בין ההנהלה למשתמש הרגיל והתשובות שם ענייניות מאוד, בלי שום התפלמסות מיותרת. זה מה שאנשים רגילים לקבל. כשאתם מתחילים לענות לכל שורה שלהם בציניות הדיסטנס נשבר והם מתחילים להיפגע אישית. זאת כמובן לא המטרה.
(אני רק רוצה להדגיש שהעניין פה הוא לא אם טורק עונה תשובות כמו שצריך, אז כל תגובה שמקיימת השוואה בין הצנזורה של טורק לחופש הביטוי של Q לא רלוונטית)
בקטע הזה יש מה ללמוד מd1f2. כנסו לדף הפייסבוק של TVNETIL ןתראו כמה פעמים הם עונים שם בנימוס ובענייניות לכל שאלה מפגרת, אפילו שהם נתקלו בה כבר 100 פעם ("מתי יהיה הבורר???").

שוב, אני עונה כגולש. ואני עונה איך שבא לי (במסגרת חוקי הפורום).
לא מחפש להיות מנומס. לא מחפש לנגב לאנשים ת'טוסיק.
מי שזה טוב לו- נהדר. מי שלא- גם טוב. לא מרגש אותי כלום.
צאו מהסרט ש-Qsubs הם נותני שירות לקוחות. זוהי קבוצת אנשים שהדרך הכי טובה לתאר אותם תהיה: עושים לכולנו טובה.
התשובה ש-d1f2 נתן היא התשובה הכי "גנרית" שאפשר לתת ואינה תורמת להסברה (לדעתי). סתם הצגה. אני לא אוהב לענות ככה.
אף אחד לא מחפש להיות בדיסטנס. אני אישית מוכן לענות לכל גולש, לכל שורה ולכתוב את דעותי.

#55 shai_amar

shai_amar

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 459 הודעות

נכתב ב- ‎21/01/2011‏, ‎13:27

אחותי מעצבת גרפית,אומנית אני רק חושב על מצב שמישהו היה גונב לה את העבודות ואומר לה "עזבי אותך תיהי צנועה" אגואיסט..

#56 armadilo

armadilo

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 457 הודעות

נכתב ב- ‎21/01/2011‏, ‎13:51

זו לא שאלה רגילה ויומיומית של "מתי יוצא תרגום?". דפדף אחורה ותראה באיזה נימוס אנחנו עונים גם לכאלה, למרות שכתוב במפורש שאנחנו לא עונים.

הבחור הזה בא עם דעה קבועה מראש. אין לי ספק שהוא לא טרח לקרוא את האשכולות המסודרים בנושא ולא טרח להבין מה גורם לסכסוך, אלא אך ורק אכפת לו מהתרגום שלו.
הוא ממשיך לזרוק שטויות אחר שטויות כמו "טורק משפרים את התרגום שלכם, זה כמו שאתם עושים לכתוביות באנגלית".
גם הביטוי "פגיעה בגולשים" לא מקובל עלינו בשום צורה. תרגום זה בונוס, אף אחד לא חייב ואמור לתת אותו. אם נותנים אותה בפורמט טיפה מגביל, אז לכל היותר זה בונוס קצת פחות טוב. פגיעה בשום מקרה אין כאן.

והכי גרוע - הוא גם מעז להטיף לנו על צניעות. כשהוא יתרגם, שיהיה צנוע כמה שבא לו ולא ייקח קרדיט. וזה לא רק שמוחקים לנו קרדיט, אלא שמים קרדיט למישהו אחר על העבודה שלנו.
איפה עוד נראה דבר כזה? אתר גונב קרדיט למתרגמים ובמקום לבוא בטענות לאתר, באים למתרגמים ואומרים להם "תהיו צנועים"? מה זה הדבר הזה? איזה הורים חינכו את הילד הזה?

שוב, אני עונה כגולש. ואני עונה איך שבא לי (במסגרת חוקי הפורום).
לא מחפש להיות מנומס. לא מחפש לנגב לאנשים ת'טוסיק.
מי שזה טוב לו- נהדר. מי שלא- גם טוב. לא מרגש אותי כלום.
צאו מהסרט ש-Qsubs הם נותני שירות לקוחות. זוהי קבוצת אנשים שהדרך הכי טובה לתאר אותם תהיה: עושים לכולנו טובה.
התשובה ש-d1f2 נתן היא התשובה הכי "גנרית" שאפשר לתת ואינה תורמת להסברה (לדעתי). סתם הצגה. אני לא אוהב לענות ככה.
אף אחד לא מחפש להיות בדיסטנס. אני אישית מוכן לענות לכל גולש, לכל שורה ולכתוב את דעותי.

הלוגיקה שלכם עובדת יפה מאוד, זה ברור. מה שאני אומר זה שצריך להתחשב גם בפסיכולגיה.
התשובות שלכם מאוד יפות ומאוד מנומקות, אבל השאלה היא, האם זה מקדם אתכם לאיפשהו?

אז זכותכם לענות לכל אחד בציניות, האם זו הדרך ההתנהלות החכמה? אם המטרה היא לרסק את טורק ככה זה לא ילך.

הסנדק, ראיתי שבאשכולות קודמים נתתם תשובות יפות וענייניות בגובה העיניים. אני אומר שתמשיכו כך ואל תתפתו לענות בעצבים גם לאחרון הטרולים.
אם אנשים יכנסו לכאן ויראו שאתם עונים במתינות הם יגלו כלפיכם אמפתיה ואולי ככה הם ידירו רגליהם מטורק.

אז זכותכם לענות איך שבא לכם, אני מסכים. זכותכם גם לקלל את כל מי שבא לכאן ומביע את מורת רוחו מהפורמט המוגן. זה מקדם את המאבק שלכם במשהו?

(אגב, לפי הלוגיקה שלכם, שטובת הגולשים כאן כלל לא רלוונטית ואתם רק רוצים שהתרגומים שלכם לא "יאנסו", למה בכלל לשחרר SRT? לטובת הגולשים? אתם רק דוחים את ה"האונס" בכמה ימים. כלומר, בסופו של דבר, טובת הגולשים כ"כ חשובה לכם שאתם מוכנים לסבול את "האונס" של התרגומים, ובלבד שתרגומיכם יזכו לכמה ימים של חסד. אני לא הבנתי את זה...)

#57 dorel310

dorel310

Been dazed and confused for so long it's not true

• ותיקים
  • 5,017 הודעות

נכתב ב- ‎21/01/2011‏, ‎13:56

אבל הם מתרגמים, הם לא חברים של אף אחד ולא חייבים שום דבר לאף אחד, אדם בא ומעיר להם על דרך המאבק שלהם לקרדיט, זכותם המלאה להגן על עצמם. סה"כ זה לא נעים לשמוע את מי שנהנה בכל השנים האלה מהמוצר שלך וקיבל אותו בחינם מבקר אותך.

#58 armadilo

armadilo

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 457 הודעות

נכתב ב- ‎21/01/2011‏, ‎14:13

אבל הם מתרגמים, הם לא חברים של אף אחד ולא חייבים שום דבר לאף אחד, אדם בא ומעיר להם על דרך המאבק שלהם לקרדיט, זכותם המלאה להגן על עצמם. סה"כ זה לא נעים לשמוע את מי שנהנה בכל השנים האלה מהמוצר שלך וקיבל אותו בחינם מבקר אותך.

זה שהם לא חייבים כלום לאף אחד, לא אומר שהם ישיגו את המטרות שלהם בהתייחסות לא מוכובדת - ההפך הוא הנכון.
תסתכלו על TVNETIL, כל שאלה נענית בצורה עניינית וקצרה ("גנרית") ואין שום טענה כלפי האתר. למה פה כשלא יצא תרגום "בזמן" לסדרות כמו נמלטים וגיבורים אנשים עשו "בלאגן", בעוד שבטיוינט אם פרק לא עולה בזמן אף אחד לא מתחיל לקלל?

כל מה שאני אומר זה שתשובות "גנריות" יתרמו הרבה יותר להבנה ולאמפתיה. אם בנאדם יראה תגובה כזו, הוא יחשוב שאתם עסק מכובד (דגש על המילה מכובד ולא על המילה עסק - אני יודע שאתם לא עסק ולא מתיימרים להיות עסק - אבל ממש לא יזיק לכם ליצור תדמית כזו). אם בנאדם יראה תגובה צינית, לא משנה כמה היא עמוקה ומנומקת, הוא יחשוב שהוא מתעסק עם "ילדים" ויענה לכם בהתאם.

#59 Superb

Superb

רציני? 10,000 הודעות!?

• Q-Fame
  • 17,865 הודעות

נכתב ב- ‎21/01/2011‏, ‎14:16

הלוגיקה שלכם עובדת יפה מאוד, זה ברור. מה שאני אומר זה שצריך להתחשב גם בפסיכולגיה.

את הפסיכולוגיה אני משאיר לפלספנים.

התשובות שלכם מאוד יפות ומאוד מנומקות, אבל השאלה היא, האם זה מקדם אתכם לאיפשהו?

כמו שאמרתי, הוויכוח לא מקדם את המאבק. הוא מקדם את ההסברה.

אז זכותכם לענות לכל אחד בציניות, האם זו הדרך ההתנהלות החכמה?

אני אישית לא עניתי בציניות. (או לפחות כך אני חושב)

אם המטרה היא לרסק את טורק ככה זה לא ילך.

המטרה היא לא לרסק את טורק. המטרה היא לקבל קרדיט ראוי.

אז זכותכם לענות איך שבא לכם, אני מסכים. זכותכם גם לקלל את כל מי שבא לכאן ומביע את מורת רוחו מהפורמט המוגן. זה מקדם את המאבק שלכם במשהו?

לא. לקלל לא עובר כאן בפורום. יש לנו חוקים.
אני גם לא חושב שאי פעם חשתי בצורך מטורף לקלל מישהו ברשת... כאילו... למי אכפת בכלל...

(אגב, לפי הלוגיקה שלכם, שטובת הגולשים כאן כלל לא רלוונטית ואתם רק רוצים שהתרגומים שלכם לא "יאנסו", למה בכלל לשחרר SRT? לטובת הגולשים? אתם רק דוחים את ה"האונס" בכמה ימים. כלומר, בסופו של דבר, טובת הגולשים כ"כ חשובה לכם שאתם מוכנים לסבול את "האונס" של התרגומים, ובלבד שתרגומיכם יזכו לכמה ימים של חסד. אני לא הבנתי את זה...)

מי אמר שזו הלוגיקה כאן?
מי אמר שטובת הגולשים כלל לא רלוונטית? הרי ברור שהתרגומים הם בראש ובראשונה עבור הגולשים. לטובתם.
נהפוכו! אם מסתכלים על זה בצורה קצת שונה: המתרגמים נלחמים על הקרדיט שמגיע להם בשביל שהם יוכלו לתרגם יותר בכיף עבור הגולשים!
בהחלטה בה בחרו את צורת המאבק, טובת הגולשים באה שנייה אחרי הצורך לפגוע חזרה בטורק. זה כן.
אם טובת הגולשים לא הייתה בכלל רלוונטית, הרי שהיו עושים שביתה וזהו.

#60 Superb

Superb

רציני? 10,000 הודעות!?

• Q-Fame
  • 17,865 הודעות

נכתב ב- ‎21/01/2011‏, ‎14:20

ומילא הייתה ביקורת עניינית. הוא כתב כאן שטויות לא מבוססות.

כל מה שאני אומר זה שתשובות "גנריות" יתרמו הרבה יותר להבנה ולאמפתיה. אם בנאדם יראה תגובה כזו, הוא יחשוב שאתם עסק מכובד (דגש על המילה מכובד ולא על המילה עסק - אני יודע שאתם לא עסק ולא מתיימרים להיות עסק - אבל ממש לא יזיק לכם ליצור תדמית כזו). אם בנאדם יראה תגובה צינית, לא משנה כמה היא עמוקה ומנומקת, הוא יחשוב שהוא מתעסק עם "ילדים" ויענה לכם בהתאם.

רוב המתרגמים לא מעוניינים ליצור תדמית של עסק.
הם רוצים ליצור מותג. לא עסק.
כל אחד שחושב שהוא מתעסק עם חבורה של ילדים (או קורא לדרישות "ילדותיות"), יכול לעשות לעצמו טובה וללחוץ על ה-X בחלון. לחסוך מעצמו את הגנון ומאיתנו את ההתנשאות.

0 משתמשים קוראים נושא זה

0 משתמשים, 0 אורחים, 0 משתמשים אנונימיים